ترینر خاصی وجود ندارد که تنها drift ها رو باز کنه.
ولی..
ولی میتونید از ترینر استفاده کنید و سرعتتون رو زیاد کنید یا ...
یا از سیو کامل بازی استفاده کنید که تمام مراحل را باز میکند.
خواهش میکنم.ممنون
دست گلتون درد نکنه
ترینر خاصی وجود ندارد که تنها drift ها رو باز کنه.
ولی..
ولی میتونید از ترینر استفاده کنید و سرعتتون رو زیاد کنید یا ...
یا از سیو کامل بازی استفاده کنید که تمام مراحل را باز میکند.
خواهش میکنم.ممنون
دست گلتون درد نکنه
Last edited by sepehr_x50; 05-07-2008 at 12:34.
کسی ترینر بازی Over the Hedge دا دارد برای من بگذارد؟
نه من سیو بازی رو نمی خوام فقط یه کد یا هر چیزی که این drift های لعنتی رو رد کنه میخوام .....
متاسفانه نیست.
هيچ ترينري تداره، منتظر مباش!
اينم براي شما:
ولي بايد تو سايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدثبت نام پولي كرده باشي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بچه ها تورو خدا یه کدی چیزی برای افزایش پول توی FIFA MANAGER 08 براب من پیدا کنید
این هست اما آخرش نمی فهمم دقیق میگه چیکار باید کرد
Easy Money:
Note: This procedure involves editing a game file; create a backup copy of the file before proceeding.
Use a text editor to edit the "house.txt" file in the "\ea sports\fifa manager 08\user\objects" directory.
Change the very last line to:
Palace,Palais,Schloss,Palacio,Palazzo,Palac,-1200000000,palace.bmp,2005
By doing this, when you buy the Palace you are given nearly $900 million into your personal wallet (which can be donated to the club).
Printer Friendly View
اینا رو ببین به درد میخورن ::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا این یکی لینک :::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون طور که من فهمیدم میگه با استفاده از تکست ادیتور اون فایلی رو که گفته تو محل نصب بازی پیدا کنی و بعد خط آخرش رو بهصورت زیر تغییر بدی یا اگه این جوری نیست این کده رو بهش اضافه کنی به عنوان خط آخر::
یعنی آخرین خط اون فایل باید به صورت زیر باشه ::
Palace,Palais,Schloss,Palacio,Palazzo,Palac,-1200000000,palace.bmp,2005
موفق باشی
Use a text editor to edit the "house.txt" file in the "\ea sports\fifa manager 08\user\objects" directory. Change the very last line to: Palace,Palais,Schloss,Palacio,Palazzo,Palac,-1200000000,palace.bmp,2005
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)