تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 254 از 1635 اولاول ... 1542042442502512522532542552562572582643043547541254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

همین دیگه ... وقتی میگن به مگاپیکسل توجه نکن اینجاست ... مگاپیکسل سرفا بدرد کسانی میخوره که چاپ تو قطع بزرگ دارن ...
    افزایش پیکسل با کیفیت عکس فرق داره . کیفیت وابسته به لنزه ، اما اندازه وابسته به پیکسل .
    توی HD شما با همون لنز و سنسور (کیفیت) با پیکسل بیشتر (سایز بزرگتر ) فیلمبرداری میکنید ... OK ؟؟
    اشتباه شما همینجاست عزیزدل
    شما تاثیر میزان وضوح Resolution حسگر یا بقول خودتون مگاپیکسل را در عکس اومدین گذاشتین کنار تاثیرش روووی فیلم... اینکار کاملن اشتباهه که از این حرف خودتون متوجه شدم:
    مگاپیکسل سرفا بدرد کسانی میخوره که چاپ تو قطع بزرگ دارن ...
    مقوله ی تاثیر مگاپیکسل بالا در زمینه ی عکس هیچ ارتباطی با تاثیرش در فیلم نداره
    توی HD شما با همون لنز و سنسور (کیفیت) با پیکسل بیشتر (سایز بزرگتر ) فیلمبرداری میکنید ...
    حداقل تجربه ی شخصی من در زمینه ی فیلم گرفتن با دوربین وضوح بالا و دوربین وضوح پایین برعکس نظرات شما هستش

پی نوشت:
    یخورده حس میکنم شما به اشتباه و با تعصب دارین رووی حرفتون اصرار میکنین!
    مثل همون بحثی که توووی انجمن فیزیک باهاتون داشتم شما هی میگفتی بمب اتم در اصل چیز بدیه و ال و بله!! هر چی من و بعضی دوستان با دلیل و مدرک و استدلال توجیه میکردیم باز شما تعصبی میومدی نظر میدادی
    Last edited by avecina.ir; 04-04-2009 at 17:54.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

تو رده ی 400 از این 2 تا بهتر هست ؟ ( تا جای ممکن جمع و جور بودن و خروجی خوب تصاوبر و واقعی و زنده بودن رنگ ها واسم مهمه )

Canon Ixus 870 IS

و

Panasonic ZS3

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

تو رده ی 400 از این 2 تا بهتر هست ؟ ( تا جای ممکن جمع و جور بودن و خروجی خوب تصاوبر و واقعی و زنده بودن رنگ ها واسم مهمه )

Canon Ixus 870 IS

و

Panasonic ZS3

مرسی
    فک نکنم ولی میگم... چنتا مدل تازگیا کنن معرفی کرده از سری ixus که اچ دی فیلم میگیرن
    که تو اونا ixus 990 فک کنم خوب باشه

4. 2 کاربر از JayR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عکس های sx1 رو تا چه اندازه ای میشه چاپ کرد (10 مگاپیکسل هست) تو a4 چطور در میاد؟
    عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــی!!! a4 که هیچی بزاز یه مثال بزنم تبلیغ گوشی سونی اریکسون با دوربین 12 مگاپیکسلیشو دیدی؟ عکس میگره یارو با گوشیش میره رو اندازه های بیلبورد چاپ میکنه تو خیابونو بالای ساختمون میذاره!

6. این کاربر از JayR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اشتباه شما همینجاست عزیزدل
    شما تاثیر میزان وضوح resolution حسگر یا بقول خودتون مگاپیکسل را در عکس اومدین گذاشتین کنار تاثیرش روووی فیلم... اینکار کاملن اشتباهه که از این حرف خودتون متوجه شدم:
    مقوله ی تاثیر مگاپیکسل بالا در زمینه ی عکس هیچ ارتباطی با تاثیرش در فیلم نداره
    حداقل تجربه ی شخصی من در زمینه ی فیلم گرفتن با دوربین وضوح بالا و دوربین وضوح پایین برعکس نظرات شما هستش

پی نوشت:
    یخورده حس میکنم شما به اشتباه و با تعصب دارین رووی حرفتون اصرار میکنین!
    مثل همون بحثی که توووی انجمن فیزیک باهاتون داشتم شما هی میگفتی بمب اتم در اصل چیز بدیه و ال و بله!! هر چی من و بعضی دوستان با دلیل و مدرک و استدلال توجیه میکردیم باز شما تعصبی میومدی نظر میدادی
    این چیزی که شما میگید ناشی از دید عامه در مورد پیکسل و سایز تصویر هست ...
    بزار مثل برات بزنم ... فرض کن دو تا مانیتور داری ... یکی دقیقا سایزش vga و یکی هم hd .

حالا یه دوربین داری که تو دو حالت vgaو hd فیلم میگیره . اگه در هر دو حالت فیلم برداری کنی و هر کدوم رو روی مانیتور مخصوصش ببینی دقیقا دو تا تصویر با کیفیت برابر میبینید ... فقط یکی سایز بزرگتری داره .
    شما دلت میخواد vga رو روی تلوزیون 50 اینچ ببینی ؟ خوب معلومه کیفیت پائینی میده .
    این ناشی از دید عامست که مگاپیکسل بالاتر (همون سایز بالاتر) کیفیت بالاتری رو هم همراه خودش داره ...

امیدوارم متوجه شده باشید ... اگه بازم حرف منو قبول ندارین ایندفعه من در متعصب بودن شما شک میکنم (گرچه میدونم شما اینطور نباید باشید ... همونطوری که من سعی میکنم نباشم)

در مورد بمب اتم دوست من ، من اون بحث رو زیاد یادم نمیاد ... اما حرف من همیشه این بوده که بمب اتم یه اشتباه از بشر بوده (منم مثل شما و دوستان حتما دلایلی رو گفتم)... اما انرژی هسته ای یه کشف بزرگ و ارزشمنده . این دوتا رو قاطی نکن عزیز ...

موفق باشید .

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان عکس های sx1 رو تا چه اندازه ای میشه چاپ کرد (10 مگاپیکسل هست) تو a4 چطور در میاد؟
    تو a4 خیلی کیفتش خوب میشه ... تا a3 کیفیتش بسیار خوبه ... از اون به بعد کم میشه .

9. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یکی از دوستانم می خواد دوربین 350 دی کانون خودش رو بعد از 1 سال و خورده ای بفروشه به من قیمت داده 300 تومن این دوربین چه طوره و با این قیمت میارزه ؟؟؟
    Last edited by Aryan.kh; 05-04-2009 at 21:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از دوستانم می خواد دوربین 350 دی کانون خودش رو بعد از 1 سال و خورده ای بفروشه به من قیمت داده 300 تومن این دوربین چه طوره و با این قیمت میارزه ؟؟؟
    سلام
    این دوربین جزئ دوربینهای slr یا حرفه ای هست و تاریخ معرفی اون: 2005/02/17 بوده
    8 مگا پیکسل
    و از حسگرcmos با ابعاد 14.8x22.2mm بهره میبره
    و بزرگترین اندازه تصویرش 3456*2304 هست و سرعت شاترش 4000/1 تا 30 ثانيه هست
    حد اکثر ایزو : 1600
    شاید مهمتر از بدنه -لنزی هست که با این دوربین میگیرید
    لنز كيت18 - 55 EF-S این بدنه هست
    -----------
    این قیمت با چه لنزی؟؟؟؟؟؟؟؟
    قیمتش خوبه
    اگه سالم و مرتب باشه پیشنهاد خوبیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی هست که canon 50 d داشته باشه
    من بین nikon d90 و canon 50d سر دورهای موندم؟؟؟
    50d با لنز کیت 18-200 کنن که لنز خوبیست و 15 مگا پیکسله و تا ایزو 12600 داره که در ایزوهای بالا نویز زیاد داره و کیفیت خوب نیست
    nikon d90 هم با لنز 18-105 و 12.3 مگا پیکسیله و تا ایزو 3200 و کیفیت خوبی داره
    -----
    از لحاظ تئوری 50d کنن سر تره ولی بحث تجربی خیلی مهمتره کسی هست که تجربه ای در مورد کنن 50d داشته باشه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باسلام
    من يك دوربين كاننPowerShot SX10 IS ازكيش قبل ازعيدخريدم٣٩٥هزارتومان ميخواستم بدانم اين دوربين دفترچه فارسي نداردچون ظاهراتنظيماتش كمي سخت است ومن هم انگليسيم ضعيف ضمناآيااين دوربين سيستم لرزش گيرداردوچگونه تنظيم ميشود.
    متشكرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •