برای منطقه ی هفت تیر و بهار کسی هست فن آوا داشته باشه ؟
توصیه میشه؟
برای منطقه ی هفت تیر و بهار کسی هست فن آوا داشته باشه ؟
توصیه میشه؟
سرویس رو دو سه روزه وصل کردن هنوز شبانشو تست نکردم نمیدوم چقدره.
سلام دوستان.
یه مشکل عجیب پیش اومده تاحالا ندیده بودم.
من تهران هستم و اشتراکمم تهرانه ولی تو سایت speed test منو تو استان اصفهان نشون میده. انگار که من ساکن اصفهان باشم و از اونجا اشتراک گرفتم.کلا یه مدت زیادی شده که پینگ یه سری سایتها برام رفته بالا و جون ادم رو به لب می رسونه لود کنه.
سرویس 256 دارم ، قبلا ( 7 8 ماه پیش) سرعت بالا بود هم روزانه هم رایگان. الان متاسفانه به یک چهارم اون زمان میرسه سرعتم. زنگم که میزنی میگن درست میشه .(در واقع میگن بشین که بشه
)
اینم یه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من فن اوا نیستم اسیاتک هستم. بله سرور من هم بیشتر اوقات اصفهانه با اینکه تهران هستم این هم از شیرین کاری های بی خردان هستش.
من هم چند وقته پینگم بالا و سرعتم پایینه. احتمالا میخوان دوباره نت نابودتر کنن از پا *رازیت و..... هم میشه حدس زد.
پینگت با تهران که بد نیست!
سرویس چیه؟
تقریبا از 12 شب به بعد پینگ هم با سرور تهران هم با سرور اصفهان میره بالای 300 400 . kb256 - 5g
با اینکه روزا پینگ خوبه ولی یه سری سایت ها خیلی دیر بالا میان. اعصاب خورد کن شده.
تایم اوت زیاد داری؟
اره هم روز دارم هم شب. ولی شب ها بیشتره.
خیلی زیاده؟
به پشتیبانی نگفتی؟
چی میگن؟
والا به پشتیبانی که زنگ زدم. سری اخر گفت نویز خط تلفنت زیاده ، خط رو بررسی کردیم مشکلی نداشت(از مخابرات مامور اومد) و دوباره زنگ زدیم گفتن داریم تغییرات میدیم و چند روز دیگه درست میشه . خلاصه از این چند روز دیگه ها ، زیاد گفتن به ما و منم فعلا فقط وب گردی میکنم و دیگه حوصلشونو ندارم هی زنگ بزنم. اون وقت ها که گیم انلاین میزدم پینگ و تایم اوت مهم بود. الان دیگه استفاده عادی میکنم. ولی نمیدونم چرا اینجوریه. همیشه همه چیز به سمت بدتر شدن پیش میره. به جای اینکه کیفیت خدماتشون بهتر شه ، بدتر هم میشه که هیچ ، همون حالت قبلیم از بین میبرن.
سر و کله زدن با اینا فایده نداره.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)