اگه یه ترم دیگه به خاطر 3 واحد میخوای بری ، خب تابستون واسه چی برداری تو گرما و شهریه هم باید بدی
بازم خودت میدونی .
کارشناسی ناپیوسته کنکورش سخت شده ، باید خوب بزنی تا قبول بشی
البته نسبت به سرسری خب میشه گفت خیلی آسون تره
اگه یه ترم دیگه به خاطر 3 واحد میخوای بری ، خب تابستون واسه چی برداری تو گرما و شهریه هم باید بدی
بازم خودت میدونی .
کارشناسی ناپیوسته کنکورش سخت شده ، باید خوب بزنی تا قبول بشی
البته نسبت به سرسری خب میشه گفت خیلی آسون تره
من 26 سالمه الان کاردانی عمران از دانشگاه ازاد دارم 3 سالی هست از مدت گرفتن مدرکم بیکارم
به نظرتون اگه کنکور کاردانی به کارشناسی بدم و کلا کارشناسی این رشته رو بگیرم کار برام هست یا پارتی می خواد؟؟ کسی می دونه مثلا حقوق و ساعت کاری لیسانسه های عمران صفر چجوری هست !
درضمن من فقط می تونم تو دانشگاه ازاد ادامه کاردانیم رو برم ؟ تو دانشگاه دیگه ای نمی شه؟
سوال ایا من با توجه به اینکه کاردانی عمران دارم میتونم کاردانی به کارشناسی یه رشته دیگه رو ادامه بدم؟؟یا حتما باید عمران رو بگیرم!؟
اینجور که تاپیک رو خوندم دفتر چه هم 31 می یاد اگه اومد تو همین صفحه اعلام کنید تشکر
Last edited by midnight1234; 20-06-2011 at 00:11.
با تشکر از پاسختون. حالا جدا ثبت نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته آزاد همین امروز و فرداست؟ عجیبه که نه اخبار نه روزنامه نه سایت خودشون و نه هیچکجا از این قضیه چیزی نگفتن. اطلاع رسانی ضعیف است. با تشکر
یک سوال دیگر هم راجع به کنکور کارشناسی ناپیوسته دارم. من برای کاردانی عملا کمترین تست ممکن را زدم و رودهن قبول شدم .البته اطلاع دارم که سطح کیفی دانشگاه رودهن بالا نیست. حالا یعنی برای کارشناسی هم اگر همان رودهن رو در دفترچه بنویسم در کنکورش مشکلی نخواهم داشت؟ لیست دقیق منابع این کنکور مشخص هست؟ با تشکر از شما.
Last edited by Soalziad; 20-06-2011 at 00:29.
سلام دوست عزیز .
کلا راجع به بازار کار نظر خاصی ندارم ، بگیر نگیر شده همه چیز !!
برای سوال دومت...
- نه خیر ، چرا فقط آزاد ؟ دولتی هم میتونی . البته دیگه سهمیه روزانه نداری . کاردانی به کارشناسی دولتی ، فقط شده دوره ی های روزانه ی غیر انتفاعی .
- نکته ای که هست ، دانشگاه های غیر انتفاعی طبق ماده ی جدید ، حدود 24 واحد به واحد های دانشجویانی که مدرک کاردانی رو با معدل زیر 14 گرفته باشن اظافه کرده !!
- و اینکه قبول شدن توی دانشگاه های غیر انتفاعی کلا اسون شده ، راحت قبول میشین .
زیر شاخه میتونید ، عمران-عمران ، عمران-ساختمان . و این جور چیزا . ( دقیقا مطمئن نیستم البته ! )
موفق باشی .
سلام رفیق .
اولا که ؛
- کلا اطلاع رسانیه دانشگاه آزاد توی این مقطع خیلی ضعیفه ، سال های قبل تا وقتی نتایج هم اومد اطلاع رسانی هم نشد !! چه انتظاری داری .
و بعد اینکه اصلا نگران نباش ؛ قبولی آزاد که خیلی خیلی احتمالش بالاست ، فقط شهر های اصلی یه کم سخت هستن . کلا شما 100% فک کن قبولی . دولتی هم امتحان بدی ، غیر انتفاعی ها انقدر ظرفیت بالاست که خودت ببینی کیف میکنی !! کلا نگران نباش . یه مقدار درس بخون بد نیست ،عمومی های آسونی داره این کنکور کاردانی به کارشناسی ، من دیدم . تخصصی هاش هم که کم بخونی هر کدومو بالای 15% زدی ! بهترین جا قبول میشی !!
موفق باشی .
سلام به همگی
بچه ها من رشته نرم افزار کامپیوتر دانشگاه غیر انتفاعی میخونم. اگه بخوام واسه کارشناسی برم معماری سربازی واسم مشکل ساز نمیشه؟
اگه کسی میدونه خواهش میکنم کمک کنه... خیلی فوریه....
سلام
اولا که فکر نمیکنم تو این مقطع بشه تغییر رشته داد
ثانیا ربطی به سربازی نداره
شما بعد از فارغ التحصیلی 6 ماه وقت دارین برای کنکور و دانشگاه ( اگه مشمول باشید )
lمی شه بگید دفترچه این دانشگاه دولتی غیر انتفایی کی می یاد؟؟ من معدلم 13.90 واسه کاردانی بود!!یعنی 24 واحد افتادم؟
من اصلا منظورتون رو از دانشگاه دولتی که سهمیه روزانه نداره متوجه نشدم سهمیه روزانه چیه!!؟
و دوره های روزانه غیر انتفایی چیه؟
یکم بیشتر توضیح بدید هم راجب محل قرار گیری دانشگاه هاش مثلا تو شهره یا روستاهای اطراف ..من تو اصفهان زندگی می کنم
و هم هزینش نسبت به دانشگاه ازاد و درصد قبولی کنکور کاردانی به کارشناسیش نسبت به ازاد..
بخشید من اطلاعاتم فقط در حد دانشگاه ازاده ..با تشکر منتظرم
Last edited by midnight1234; 20-06-2011 at 12:15.
دقیقا تاریخ اومدن دفترچه رو نمیدونم متاسفانه ، اما همین روز هاست که بیاد !چون امتحانش مرداد ماه هستش . ( دولتی )
آزاد هم آبان-آذر باید بیاد .
این قانون 24 واحد اضافه رو من بخشنامش رو هم دیدم ؛ اما بعضی از دانشگاه های غیر انتفاعی هستن که اصلا نمیدونن هم
ین بخشنامه ای هست !! یعنی برنامه ی درست حسابی ندارن این غیر انتفاعی ها .
- منظورم از سهمیه ی روزانه این هستش که مثلا شما دولتی-روزانه که قبول بشید ، بدون شهریه هستش تحصیلتون . مثل مثلا دانشگاه امیر کبیر ، یا علم و صنعت . این ها جزء دانشگاه های صنعتی روزانه هستند .
اما توی مقطع کارشناسی ناپیوسته ی دولتی ، از این خبرا نیست ! همه باید برن غیر انتفاعی . ( فک کنم یه سری رشته ها هستن که یه ظرفیت چند نفره ی شبانه هم دارن ! )
نه خوب دانشگاه های غیر انتفاعی محل قرار گیریشون زیاد هم بد نیست ، معمولا توی شهر هستش . حالا دفترچه که بیاد آدرس ها رو هم نوشته . اصفهان هم غیر انتفاعی زیاد داره !
- در مورد شهریه . ببین توی رشته ی برق-کارشناسی ناپیوسته ، دانشگاه ازاد حدود 480 تومن شهریه ثابت میگیره فقط ! در حالی که غیر انتفاعی 160 تومن میگیره . این از تفاوت شهریه .
- درصد قبولی هم خیلی بالاست ، آزاد که حتما قبولی توی انتخاب دانشگاه ، مثلا ممکنه شهر های مرزی قبول بشی ! اما کلا قبول میکنه آزاد و دولتی هم به همین شکل ! ظرفیت خیلی بالا رفته .
البته باید بگم دولتی خیلی وقته اومده و 6 مرداد امتحانشه !دقیقا تاریخ اومدن دفترچه رو نمیدونم متاسفانه ، اما همین روز هاست که بیاد !چون امتحانش مرداد ماه هستش . ( دولتی )
آزاد هم آبان-آذر باید بیاد .
آزاد هم فردا میاد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)