اِ . یعنی بازی های ps2 روی ps3 نمیشه بازی کرد ؟ پس چه طوری من بازی میکنم ؟ البته مال من از همون سری اوله ولی یکی از دوستام روی اسلیم هم بازی میکنه البته با یک لودر که از سونی خریده ولی اجرا میکنه هااااا .
اِ . یعنی بازی های ps2 روی ps3 نمیشه بازی کرد ؟ پس چه طوری من بازی میکنم ؟ البته مال من از همون سری اوله ولی یکی از دوستام روی اسلیم هم بازی میکنه البته با یک لودر که از سونی خریده ولی اجرا میکنه هااااا .
من شنيده بودم حدود 1000 بازي ps2 بر روي ps3 به صورت نرم افزاري قابل اجراست يعني بر روي ps3 هايي كه چيپ ps2 ازشون حذف شده
1.آره میشه اجرا کرد.سلام ایا میشه فیلم های دی وی دی رایتی رو بر روی ps3 اجرا کرد یا نه حتما باید اصلی باشه؟ در ضمن ایا ps3 slim بازی های ps1,2 اجرا میکنه؟
2. هنوز اطلاعی ندارم. دوستان کمک میکنن.
آره چرا که نشه...مگم میتونیم ps3رو به مانیتور lcd وصل کرد؟
دو راه داری یکی استفاده از کابل HTMI که نیاز مند مانیتوری هستی که HD ساپورت کنه. مثل LG W2261V
راه دیگه استفاده از کابل HDMI to DVI است که نیاز مند مانیتوری هستی که پورت dvi داشته باشه مثل همین که گفتم .
البته یسری تبدیل ها است که همین کابل HDMI to DVI رو به vga تبدیل میکنی که بشه بزنیش به مانیتور هایی که فقط VGA ساپورت میکنن. که 50 50 جواب میده. معلوم نیست جریانش چیه مثلا من رو مانیتور قبلی خودم زدم جواب نمیداد بعد رو مانیتور رفیقم که مثل خودم بود زدم جواب داد (عجیب). تازه من کلی گشتم تا تبدیلش رو گیر اووردم ... یه تبدیل دیگهبه VGA بهتر وجود داره که صد در صد جواب میده البته تا 1080i بهت کیفیت میده که تو ایران من هنوز ندیدم. قیمتشم 140 دلار بود. بیاد تو ایران احتمالا 180 تا 200 میدن. که نمی ارزه. پس بهترین کار عوض کردن مانیتوره.
مدل مانیتور من w1942s lg است با پورت vgaبه نظرتجواب میده.اخه من میخوام ps3 بگیرم مشکل تلوزیون hd دارم.راستی کیفیت تصاویر روی مانیتور در چه حد هست؟
نمیدونم تبدیل جواب میده یا نه همونطور که گفتم 50 50 است. اگر میخوای امتحان کن. قیمت کابل HTMI to DVI حدود 16 تومن من قیمت گرفتم. (شاید جای دیگه فرق کنه).اون تبدیل هم اگر بتونی گیر بیاری حداکثر 6 تومن(البته من دیدم 10 تومن هم میفروشن که کاملا معلوم میچپونن. (یک طرف ماده DVI و طرف دیگ نر VGA).مدل مانیتور من w1942s lg است با پورت vgaبه نظرتجواب میده.اخه من میخوام ps3 بگیرم مشکل تلوزیون hd دارم.راستی کیفیت تصاویر روی مانیتور در چه حد هست؟
ولی بترین کار به نظر من عوض کردن مانیتور. و بهترین انتخاب از نظر من هم LG W2261V است که من حدود 5 ماه پیش خریدم 250 تومن که الان باید ارزون تر شده باشه.
کیفیت تصویر هم به مانیتورت بستگی داره و پورتی که ازش استفاده میکنی مثلا پورت HDMI یا DVI یا..... مثلا روی مانیتور تو با این تبدیل اگر جواب بده فکر کنم همون 900 *1440 که آخرین رزولیشن مانیتورت. اما مانیتوری که معرفی کردم full HD است و کیفیت 1080p رو کامل بت میده.
یه جا خوندم کرک پلی 3 اومده ولی برا ورژن های خیلی قدیمی مثل 1 و نوشته بود بازی های جدید رو اجرا نمیکنه از PSNهم میندازنت بریون حالا راسته یا نه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)