تا چند وقت دیگه داره کارت حافظه های 8گیگ میاد...اونایی که ان95 دارن نگه دارن...ان95 میشه واقعا سلطان بی رقیب...
تا چند وقت دیگه داره کارت حافظه های 8گیگ میاد...اونایی که ان95 دارن نگه دارن...ان95 میشه واقعا سلطان بی رقیب...
آقاي actooor رو 2 گيگ رو وقتي رو گوشي ان95 ميندازي بعد از اينكه يه مقداري پر شد گوشي به تر تر مي افته حالا به نظر شما چه جوري اين گوشي ميخواد رو 8 گيگ جواب بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه صفحه هاي قبل رو هم يه مقدار نظاره كنيد بحث اينكه رو 4گيگ رو اين گوشي جواب يده بود كه اون هم به نتيجه نرسيد.
به نظر من كه عمرا رو 8گيگ جواب نده.
عزیز دل برادر این کارتهایی که میگم از طرف کمپانی سونی داره وارد بازار میشه...و به گفته ی خود کمپانی این کارتها علاوه بر اینکه روی همه گوشی ها جواب میده...بلکه روی تمام دوربین دیجیتال ها هم ساپورت میشه...
از مسیر زیر دانلود کنید:
http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103812.zip
شما 2 gb توشیبا رو بگیر آخر سرعته ...
بابا یکی به من بگه چطوری gps رو را بندازم ؟؟؟؟؟ اصلا تو ایران میشه ؟؟؟
گوشی رو اپدیت بکنی چه فاییده ای داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی جواب منو بده
![]()
GPS ربطي به مكان وكشور خاصي نداره ( حتي ايران )
براي فعال كردنش كشويه گوشي رو باز كن بعد اين مسير رو دنبال كن meno/tools/gps data fun بعد چند دقيقه صبر كن تا ماهواره هاي مربوطه رو پيدا كنه .
در مورد اپديت گوشي هم اين رو بدون كه هر چند وقت يكبار خود نوكياورژن جديدي ميزاره كه معمولا يه سري تغييرات تو كيفيت صدا .عكس و...رو باعث ميشه ولي اگه گوشيتو تازه خريدي معمولا همراه با اخرين ورژنه
بچه ها الان چند نمونه n95 تو ایران وجود داره
اصل ترین و بهترینش قیمتش چند است؟ مرسی...........
دو نمونه ان 95 هست:بچه ها الان چند نمونه n95 تو ایران وجود داره
اصل ترین و بهترینش قیمتش چند است؟ مرسی...........
N95 معمولي
N95 8GIG
در مورد قيمتش هم كه من از قيمت معمولي و با گارانتي خدمات طلايي خبر دارم:550 هزار تومن.
البته اگه گارانتي اتصالات بگيري خيلي بهتره ولي قيمتش يه مقداري بالاتر هست.
8 گيگش رو والا خبر ندارم.
اين پست رو براي تشكر از آقاي navid63 زدم كه لينك بازي رو بهم دادن.
آقا ما خيلي چاكريم.
Last edited by mahdi_ctr; 14-01-2008 at 21:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)