تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 870 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

1

به msarab :

اون فایلی که برای وبکم کردن گوشی دادی...نمیتونم rar و باز کنم میگه encrypted شده و pass میخاد...

چه کنم؟؟
    من چك كردم دست بود ولي باشه دوباره آپ كردم ولي اينبار رار نيست از سايت جي اس ام هم آپ شده (جي اس ام آريا )
    فايل نصب براي كامپيوتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فايل نصب در گوشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_vbasic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Iran-Ahar

پيش فرض

سلام من امروز رفتم یه قاب واسه گوشیم گرفتم 12 تومن اما مال خودش خیلی خیلی بهتر از اینه
    پس پیشنهاد میکنم نخرید !

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها تاپیک استیکی شد ولی قرار نشد که پست های بیهوده بدین ها!
    پست های بیهوده رو هر روز پاک میکنم.

درخواست برنامه یا بازی هم اگه دارید میتونید تو این قسمت مطرح کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون.

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

به msarab :

برنامه وبکمه خوبه ولی چجوری رجیسترش کنم؟.... 7 روز trial داره...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

بچه ها این فریم ویر جدید خیلی بیخوده!!بعضی از قسمتهای موزیک پلیر مانند استریو و لودنس خود به خود on یا اف میشن!!!!در ضمن نمیدونم چرا حدود 20 روزی میشه که گوشی مسیج نمیفرسته!!باید یک مسیج رو 6 یا 7 بار resend کنم تا یه مسیج فرستاده بشه!!!البته رم من فقط 10 مگابایت خالی داره و قسمت مسیجینگم رو مموری کارت قرار داره!!به نظرتون بهتر نیست رم گوشی رو یه بک اپ بگیرم و فرمتش کنم؟؟؟؟خود گوشی رو هم مستر ریست بکنم؟؟؟؟؟؟

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

دوست عزيز شايد بخاطر برنامه هاي گوشي باشه كه 30 مگ رو گرفته يا هرچيزي كه توي حافظه ي گوشي ريختي .
    usb1 رو وصل كن .
    2- pc suite رو بزن (بايد از سيدي گوشيت نصب كني )(اين گزينه رو از تو گوشيت مي زني )
    3- ميري my computer => nokia phone browser
    4- روي آيكون گوشيت (حافظه خود گوشيت نه رم ) كليك مي كني هرچي باشه مياد .
    وگرنه كه ....
    کمک کنید لطفا .
    از طرفی وقتی از گوشی memory details و phone memory رو میزنم ، جلوی messages نوشته 30MB و تغییر هم نمیکنه یعنی همیشه 30 مگابایت هست و کم و زیاد نمیشه و وقتی memory card رو میزنم ، جلوی messages نوشته 300KB و تغییر هم میکنه .
    از طرفی من در قسمت messaging گوشی memory in use رو به memory card تغییر دادم .
    از طرفی هم وقتی از pc suite تو file manager میرم ، messages نه تو phone momory هست ، نه تو memory card .
    پس بالاخره این 30 مگابایت از کجا میاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

5

کمک کنید لطفا .
    از طرفی وقتی از گوشی memory details و phone memory رو میزنم ، جلوی messages نوشته 30MB و تغییر هم نمیکنه یعنی همیشه 30 مگابایت هست و کم و زیاد نمیشه و وقتی memory card رو میزنم ، جلوی messages نوشته 300KB و تغییر هم میکنه .
    از طرفی هم وقتی از pc suite تو file manager میرم ، messages نه تو phone momory هست ، نه تو memory card .
    چك كن ببين شايد ويروسي چيزي افتاده تو جونش . اونم با آنتي ويروس آپديت شده .
    اگه نشد علي الحساب فلش كن (البته بزار ديگران هم نظراشون رو بگن )

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بچه ها تاپیک استیکی شد ولی قرار نشد که پست های بیهوده بدین ها!
    پست های بیهوده رو هر روز پاک میکنم.

درخواست برنامه یا بازی هم اگه دارید میتونید تو این قسمت مطرح کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون.
    ایول بالاخره یکی پیداش شد یه سر وسامونی بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

1

کمک کنید لطفا .
    اون 30 مگابایت مربوط به فضاییه که خالی گذاشته شده تا مسیجهاتون رو بریزین توی اون!!یعنی اینکه شما قسمت مسیجینگتون رو روی فون مموری گذاشتید و اتوماتیک 30 مگابایت فضای خالی به مسیجهاتون اختصاص داده من مسیجینگم رو روی مموری کارت گذاشتم و 30 مگابایت از فضای مموری من رفته!!!!

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این فریم ویر جدید خیلی بیخوده!!بعضی از قسمتهای موزیک پلیر مانند استریو و لودنس خود به خود on یا اف میشن!!!!در ضمن نمیدونم چرا حدود 20 روزی میشه که گوشی مسیج نمیفرسته!!باید یک مسیج رو 6 یا 7 بار resend کنم تا یه مسیج فرستاده بشه!!!البته رم من فقط 10 مگابایت خالی داره و قسمت مسیجینگم رو مموری کارت قرار داره!!به نظرتون بهتر نیست رم گوشی رو یه بک اپ بگیرم و فرمتش کنم؟؟؟؟خود گوشی رو هم مستر ریست بکنم؟؟؟؟؟؟
    نه اتفاقا خیلیم خوبه ، من که اصلا مشکلی ندارم و اینهاییم که میگی فکر کنم توهمه حتما خودت خاموش روشن

کردی یادت نمیاد

گوشیت رو یک بار مستر ریست کن تا بعد از آپدیت یه حالی بیاد . بعدشم میسجینگ رو هم حتما رو فون مموری

بگذارید سرعت 3 برابر میشه این نکته بسیار مهمیه قابل توجه اونایی که رو مموری کارت میذارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •