من همیشه وقتی بازی می گرفتم فایلش یا iso بود یا cso
اما الان چندتا بازی گرفتم که به صورت rar هست. وقتی هم extract می کنم فایلهای مختلفی داره مثل SYSDIR و USRDIR و ...
من چه جوری این بازیها را انجام بدم؟
من همیشه وقتی بازی می گرفتم فایلش یا iso بود یا cso
اما الان چندتا بازی گرفتم که به صورت rar هست. وقتی هم extract می کنم فایلهای مختلفی داره مثل SYSDIR و USRDIR و ...
این بازی را من یه ماهه پیش تموم کردم.چندان هم سخت نیست.شما باید توجه کنی به اینکه حالت هر عروسک دقیقا چه شکلیه و کاربرد هر قرص مربوط به چه بیماری ای هستش. در یکجا 5تا اتاق هست که اون کمک می کنه مریضیها را بفهمی و رنگ هر قرص نشون می ده واسه کدوم مریضی هست. کمی دقت کنی خیلی راحت رد می شه...
بعد از اجرای castlevania روی psp من فقط صفحه ی سیاه می آید چرا؟ فرم ویرمم 3.71 m33-2 هست.
من 2 تا سوال دارم:
1ـpsp slim از چه نوع فرمت mp4 و با چه رزولیشنی پشتیبانی می کنه؟بیشترین رزولیشنی که اجرا می کنه چه قدر است؟
2ـاز چه برنامه ای برای تبدیل سایر فرمت ها به فرمت psp استفاده کنم؟(لطفا لینک دانلود بزارید)
متشکرم
آره!اول کرنل رو از توی Recovery Menu عوض کن.شاید بشه،هر چند چون کرنل کلا مال HomeBrew هست چشمم آب نمیخوره اتفاقی بیفته.
راه دوم اینه که دستی PSP رو flash کنی.یعنی از توی Recovery ، flash0 دستگاه رو به USB وصل کن،بعد هم فایل های Firmware رو دستی بریز.من همینجوری 3 بار Un-Semi-Brick کردم دستگاه رو.
بازم میل خودته...
خوب پس من دیگه شرمندتم!یه مبلغ جزئی پیاده میشی!
من یه سعی میکنم ببینم رد میشه یا نه.اجرتم محفوظه که؟!؟!؟!
(عجب رویی داره!انگار میخواد چیکار بکنه؟؟؟)
Last edited by Arshia001; 23-12-2007 at 20:14.
این بازی های اینجوری مال زمان شنگول شاهه !!!! که بازی ها با دیو هوک و کماندو بازی اجرا می شد !!! و روی این فریم ور های جدید نمی تونید این بازی ها رو اجرا کنید .....من همیشه وقتی بازی می گرفتم فایلش یا iso بود یا cso
آپدیت چهار رو نصب کنید بعدش تست کنید من با این بازی مشکلی ندارم !به جز اینکه بازی به پای نسخه پلی استیشنش نمی رسه ؟!؟بعد از اجرای castlevania روی psp من فقط صفحه ی سیاه می آید چرا؟ فرم ویرمم 3.71 m33-2 هست.
1. نوع MP4 !!! منظورتون از این سوال چیه دیگه فورمت نوع خاصی نداره !؟! رزلوشن PSP هم 480 در 272 وایدهمن 2 تا سوال دارم:
1ـpsp slim از چه نوع فرمت mp4 و با چه رزولیشنی پشتیبانی می کنه؟بیشترین رزولیشنی که اجرا می کنه چه قدر است؟
2ـاز چه برنامه ای برای تبدیل سایر فرمت ها به فرمت psp استفاده کنم؟(لطفا لینک دانلود بزارید)
متشکرم!
2. برنامه زیاده قبلا هم معرفی شده یه سرچ تو همین تاپیک بکنید !
موفق و پیروز باشید
جاوید
لينكه دانلود رو رسول جان دو سه صفحه قبل گذاشته .
جاويد جان شما گفته بودي كه وست گيم شعبه وليعصر بازي هاي پي اس پي رو كرده دونه ايي 1000 تومان؟ . درسته ؟
یادم نیست همچین حرفی زده باشم ولی کرده هزار تومن ! خودمم همچنان می دم چهارصد تومن !جاويد جان شما گفته بودي كه وست گيم شعبه وليعصر بازي هاي پي اس پي رو كرده دونه ايي 1000 تومان؟ . درسته ؟) این تبلیغ نبود جهت اطلاع بود !!!
قبلانم گفتم شماره صفحه ندین چون صفحات نمایشی برای یوزر های مختلف فرق می کنه من الان تو هر صفحه 40 پست می بینم البته خودم اینجوری تنظیم کردم !لينكه دانلود رو رسول جان دو سه صفحه قبل گذاشته .
درود
به گمانم بی خیال این دو تا بازی بشم سنگین ترم
سپاسگذارم از راهنمایی تون
پیروز باشید
پدرام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)