عزيز من p990 درمورد پست بالاي سر شما آخه 50 تا چيه كه پر بشه البته مموري خود گوشينوشته شده توسط bilingual_2007_new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز من p990 درمورد پست بالاي سر شما آخه 50 تا چيه كه پر بشه البته مموري خود گوشينوشته شده توسط bilingual_2007_new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اميدوارم حالتون خوب باشه
راستش من وارد سايت numberingplans شدم و شماره سريال روي جعبه رو وارد كردم ..
درست جواب نگرفتم ..
ممنون ميشم اگر بگيد توي اين سايت چطوري ميتونم اطلاعات در مورد گوشي كسب كنم ..
اگر ميشه زودتر جوابمو بدين ..
بازم ممنون
با سلامنوشته شده توسط bilingual_2007_new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینجا یه سایت فارسی زبانه
شما رفتی داخل یه فروم انگلیسی زبان هر چی دیدی رو عیناً کپی کردی، تازه نظرم میخوای؟؟؟؟!!!!!!
شما لطف کن ترجمشون کن اونوقت ببین که نظر میدن
موفق باشی
Last edited by hamed1987; 04-10-2007 at 23:34.
دوست عزیز این قسمت مسیج گوشی یک فضای ثابت نیست، و بستگی به میزان اشغال حافظه داره، پس شما حافظه گوشیتو پاک کن میبینی که میتونی بیشتر مسیج دریافت کنی
پیروز باشی![]()
Last edited by hamed1987; 04-10-2007 at 23:35.
دوست من شما میتونی به جای سیو کردن توی اینباکست ، موقعی که فایل را دریافت کردید همانجا سریعا آنرا باز نموده و سپس سیو کنید( در هر جایی که مایلید)
فقط 50تا sms که توو حافظت نیست، فایل های دیگه هم هست که پرش کرده.
در تایید صحبت های hamed1987، برو به این قسمت و ببین Phone Memory چقدر پر هست و چقدر خالی داره:
Control Panel>Device>Storage Wizard
اگه فضای خالیش زیاد بود، اون موقع باید بگردیم دنبال عیب.
موفق باشی.
سلام : من حدودا بيست روزي هست كه p990خريدم و راضي هستم وكلي نرم افزار روش نسب كردم . البته بايد بگم در مورد كار با اين گوشي بايد كمي صبور بود وبراي افرادي كه با سيستم سيمبيان زياد كار نكرده اند نتنهاگوشي كارآمدي نخواهد بود بلكه دردسر ساز مي شود !!! چند سؤال از حرفه ايها داشتم . 1:آيا مي شود برنامه آپديت گوشي را روي كامپيوتر save وبدون اتصال به اينترنت آن را نسب كرد ؟ 2: در صورت مستر ريست گوشي از همون راه مخفي يا هر راه ديگري آيا برنامه هاي اوليه گوشي مثل بازي ها و تم ها و ...كه خود شركت روش نسب كرده است پاك مي شود . 3:لطفا لينك آخرين ورژن يك آنتي ويروس مناسب اين گوشي را بزاريد . متشكرم
سلام من ميخواستم بدونم شما آدرسي داريد كه از اون بتونم آنتي ويروس براي p990 دانلود كنم
يه سوال ديگهمي شه كاري كرد كه صداي p990 زياد بشه ؟
آقا رم گوشي من مشكل داره.
رم گوشيم 1 گيگ هست بد يكي 2 بار كه از رو سيستمم فايل(عكس و آهنگ) مي ريزم ديگه از دفعه هاي بعد كه ميام روش فايل ديگه بريزم نميتونه فايلهاي جيديدو بخونه و نميشه پاكشون كرد بايد فرمت كنم تا پاك شن.
اشكال از رمه يا از خود گوشي(راستي من رمو تو كا750 هم گذاشتم ولي همين مشكلو داشت)چي كار كنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)