تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2539 از 3347 اولاول ... 153920392439248925292535253625372538253925402541254225432549258926393039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,381 به 25,390 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اون موقع درست نشد
    اما بعدش ظاهراً درست شد
    مثل اینکه تنظیمات فوراً اعمال نمی شه
    IOS 10.0.1 هست
    ممنون
    دوست گرامی من هم که اپدیت کرده بودم به ios 10 این مشکل برام وجود داشت قبلنا یه پروفایل اس میکرد نصب میکردی درست میشد اما الان دیگه سایتش خرابه
    این روشو تست کن برای من رو 6s 10.0.1 جواب داده البته گوشیم صفحش شیکست فروختمش والا با اسکرین نشونت میدادم
    برو تو جنرال ی جا هست قسمت ریسته ریست های گوشی اونجاست
    reset network رو بزن بعد از ریست شدن دوباره mtnirancell رو جای apn ها همینطور lte وارد کن صد در صد نتیجه میگیری برای من lte میمومد کنار انتن اما نت نداشت سافاری هیچ صفحه ای رو باز نمیکرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی در کل ایرانسل با این طرحاش باعث شد ADSL رو جمع کنم الانم طرح یک ساله 48 گیگشو زدم به نظرم خیلی به صرفه تر از بقیه طرحاشه حتی به صرفه تر از ADSL
    آره واقعا سرویس به صرفه-ایه، خصوصا برای اونهاییه که مصرف چندانی ندارن در طول روز فقط امیدوارم ایرانسل این بسته-های ساعتی شبانه نامحدود رو حذف نکنه
    واقعا نمیفهمم چرا سرویسهای adsl اینقدر گرون شدن ؟؟ انتظار ارزونی نداشتیم !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آره واقعا سرویس به صرفه-ایه، خصوصا برای اونهاییه که مصرف چندانی ندارن در طول روز فقط امیدوارم ایرانسل این بسته-های ساعتی شبانه نامحدود رو حذف نکنه
    واقعا نمیفهمم چرا سرویسهای adsl اینقدر گرون شدن ؟؟ انتظار ارزونی نداشتیم !!
    کدوم سرویس به صرفه رو میگید همشون یا حجمشون اونقدر کمه که غیر قایل استفاده است یا اونقدر زیاده که با وبگردی خالی نمی رسی تو مدت مشخص شده تموش کنی
    200 مگابایت ماهانه واسه هر روز 6.6 مگابایت 5000 تومان !!!!!!!
    100 گیگ 6 ماه هر روزش 500 مگابایت !!!!
    تناقض رو مشاهده می کنید؟

4. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کدوم سرویس به صرفه رو میگید همشون یا حجمشون اونقدر کمه که غیر قایل استفاده است یا اونقدر زیاده که با وبگردی خالی نمی رسی تو مدت مشخص شده تموش کنی
    تناقض رو مشاهده می کنید؟
    48 گیگ یکساله با قیمت 120 تومن رو میگیم ! واسه اونهایی که مصرف زیادی ندارن و اهل استریم نیستن خوبه
    البته ریسک قرارداد بلندمدت اینه که احتمال داره ایرانسل بسته-های فعلی شبانه رو حذف کنه
    Last edited by leo.unique; 30-10-2016 at 15:15.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

عجب پس اینطوریه
    وقتی یکیشو فعال کردم تو ایرانسل من حجم باقیمونده رو 64 گیگ زده وقتی دوتا بزنیم میشه 128 گیگ ولی من که نمیتونم تو یه شب این همه بگیرم سرعتم از 18 مگابیت بالاتر نمیره البته هر شبم دانلود نمیکنم ولی در کل ایرانسل با این طرحاش باعث شد ADSL رو جمع کنم الانم طرح یک ساله 48 گیگشو زدم به نظرم خیلی به صرفه تر از بقیه طرحاشه حتی به صرفه تر از ADSL
    قبلا یه بسته 100 گیگ یه ساله داشت 175 تومن+15 تومن مالیات حالا تبدیلش کرده به شش ماهه که برای من به صرفه ترین بسته همینه. من فکر میکنم دلیل اینکه شرکتهای adsl هنوز قیمتها رو تعدیل نکردن اینه که ایرانسل باعث نشده مشتری زیادی از دست بدن و همچنان فروش خودشون رو دارن .
    Last edited by Le0nard0; 30-10-2016 at 19:47.

7. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

3 ماهه درست حسابی اصلا نداره ادم مجبوره 2 ماهه 30 گیگ بگیره چون 3 ماهه 12 گیگ خیلی حجمش کمه. بسته های قبلیش بهتر بود حیف شد حذف شد منتظر بود من مودم بگیرم بعدش حذف کنه شانس ماست اما در کل برای امثال من که خطشون نمیکشه واسه adsl خوبه و برای استفاده معمولی adsl بصرفه تره .برای دانلودر ها هم فقط ساعتی ها نامحدود بدرد میخوره اگر اونارو حذف کنه برای دانلودرها صرفی نداره واسه دانلود، قرار بود مخابرات فیبر 100 مگابیتی راه بندازه اگر راه بیوفته قطعا من با نت خط دیگه اینطوری استفاده نمیکنم چون هر سرویس برای یه جور استفاده درست شده ولی الان بخاطر مشکل نویز خط دارم جابجا استفاده میکنم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان تو منطقه ى ما الان حدود يك ماهه سرعت اينترنت ايرانسل داغونه، هر چى پيگيرى مى كنم ميگن داريم بروز رسانى مى كنيم نميشه كاريش كرد، كسى تجربه داره حدودا چقدر طول مى كشه اين بروز رسانى..؟!!

پيش فرض

تناقض رو مشاهده می کنید؟
    برای من به صرفست چون اینجا فقط مخابرات هست و یکسالش میشه 150 تومن ماهی سه گیگ ولی ایرانسل یک سالش 120 تومنه ماهی چهار گیگه (12*4=48 ) واسه من سرعت ایرانسل 18 مگابیته ولی مخابرات اسمی 512 کیلو بیته واقعی هم سه مگابیته هر دو هم شبانه رایگان ندارن (مخابرات گیلان طرح USO ) ولی واسه ایرانسل هر وقت بخوام دو تومن نا محدود میزنم نه هرشب که دانلود بی رویه کنم مثل سابق. در کل برای من به صرفه هست برای بقیه که ADSL درست درمون داشته باشن شاید به صرفه نباشه.
    Last edited by Microsoft Windows; 30-10-2016 at 16:14.

11. 2 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان تو منطقه ى ما الان حدود يك ماهه سرعت اينترنت ايرانسل داغونه، هر چى پيگيرى مى كنم ميگن داريم بروز رسانى مى كنيم نميشه كاريش كرد، كسى تجربه داره حدودا چقدر طول مى كشه اين بروز رسانى..؟!!
    اگر مشکل سرعت باشه پیگیری کنید ممکنه حل بشه اما در حد کمی نه اینکه مثلا از 4 مگابیت بکنن 50 مگابیت مگر اینکه منطقه شما تو طرحشون باشه و در اینده بهتر بشه مثلا برای من از 50 مگابیت کردن 4 مگابیت یعنی برعکس امااگر مشکل پوشش باشه و دکل دوره ازتون کاری نمیکنن چون خرج براشون داره و در کل بدون کارشناسی هر جا شهرداری اجازه داده دکل و سایت زدن و اگر تو نقشه دکل ها ببینید اصلا اصولی نیست یه جا چندتا دکل یه جا بدون دکل.

13. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر مشکل سرعت باشه پیگیری کنید ممکنه حل بشه اما در حد کمی نه اینکه مثلا از 4 مگابیت بکنن 50 مگابیت مگر اینکه منطقه شما تو طرحشون باشه و در اینده بهتر بشه مثلا برای من از 50 مگابیت کردن 4 مگابیت یعنی برعکس امااگر مشکل پوشش باشه و دکل دوره ازتون کاری نمیکنن چون خرج براشون داره و در کل بدون کارشناسی هر جا شهرداری اجازه داده دکل و سایت زدن و اگر تو نقشه دکل ها ببینید اصلا اصولی نیست یه جا چندتا دکل یه جا بدون دکل.

نه براى من سرعت قبل از اين نرمال بود يعنى مثلا از ٤-٥ مگ تا ٢٠ مگ بود در طول روز، الان اومده فيكس رو يك مگ كه غير قابل تحمله، پيگيرى هم كه مى كنم ميگن داريم بروز رسانى مى كنيم، مى پرسم چقدر طول مى كشه آخه مى گن نميدونيم[emoji52]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •