به نظرت چیکار کنم بزنن رو یک کافو یا هر کوفت زهرماری دیگه؟
فرشاد کو، اون از این راه و روشا بلده![]()
به نظرت چیکار کنم بزنن رو یک کافو یا هر کوفت زهرماری دیگه؟
فرشاد کو، اون از این راه و روشا بلده![]()
دوستان رینج سرعت دانلود شبانه،سرویس 1 مگ چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گروهت جدیدا عوض نشده؟
چشمت روز بد نبینه ما رو انداختن گروه 5.223 و 37 دیگه شبانه کلا تعطیل شده
مرکز مخابراتی هم بدون درخواست isp فکر نکنم پورتو عوض کنن مگر اینکه دیگه خیلی اهل دل باشن![]()
Last edited by sh@y@n; 10-07-2015 at 04:20.
خط اول: اوآسیس
گیت وی: متفاوت و غیرثابت
رنج:
2.182.0 تا 2.185.7
2.185.64 تا 2.185.71
37.221.0 تا 37.221.23
5.233.168 تا 5.233.198 یا نزدیک این رنج
خط دوم: اکسین
گیت وی: ثابت 78.39.200.66
رنج:
37.221.56 تا 37.221.63
2.89.160 تا 2.189.166 فکر کنم
یه سری IP دیگه که با 80 شروع میشه.
در حال حاضر، کیفیت خط دوم بهتره. روی رنج 2.185.0 تا 2.185.7 محدودیتی اعمال شده که اصلا نمیشه به چیز پی ان وصل شد... PPTP/L2TP/IPSec/Ker,io/HTTPS و ... فایروال زدن روش فکر کنم![]()
منم قبلا همون گروه اول بودم vpn هم مثل بنز روش کار میکرد ولی 3-2 هفته پیش انداختنم یه گروهی که فقط رنج 37 و 5.223 رو داره
برای استفاده روزانه بهترین گروهه اما شبانش کلا تعطیله
سلام دوستان
من دو مگ محدود دارم از خرمشهر.
حدود یک ماهی میشه که سرعت شبانه ام که قبلا حدود 300 بود، الان شده 30. وقتی شروع به دانلود میکنم، سرعت از 200 و خورده ای شروع میشه و روی حدودای 30 ثابت میشه. تنها از یک لینک حدودای 200-300 کیلو بایت سرعت میگیرم که اون هم سرورهای پلی استیشنه. مثل این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریشب سرعتم اوکی شد و تو شب با تقریبا تمام سرورها سرعتم نزدیکای 300 و حتی بالاتر بود. دیشب و شبی که گذشت بازم خراب شد.
به نظرتون علت اینکه فقط از سرور بالا سرعتم در زمان رایگان خوبه چیه؟ کلی هم لینک از سرور پلی استیشن امتحان کردم و سرعت همه شون مثل لینک بالا، عالی بود.
مودم سمفونی از اون قدیمیهاش الان بهترین گزینه هست کلا تو روز یکی دو بار قطع میشه سریع هم وصل میشه هیچی واسه تنظیم نداره . کلا خرکی کار میکنه ولی اون یکی مودمم رو که میزنم تی پی لینک اصلا وصل نمیشه خلاصه خون تو دل ادم میکنه واسه وای فای هم مودم قدیمی رو اکسس کردم به مودم تی پی لینک . اگه مودم سمونی دارین امتحان کنید حتما جواب میگیرید . چند شب پیش امانیه بودم یه سرکی توی چند تا از وای فای های اون محل کشیدم بیچاره اونایی که مخابرات دارن کلا قطع هستن . خلاصه واسه اون بنده خدا یه خورده تنظیماتشو بهتر کردم ولی به هیچ صورتی وصل نشد مودم اونم تی پی لینک بود
شاید موقع دانلود ایپیتون 37.221 هست چون این ایپی سرعت شبانه خوبی نداره
ممنونم از جوابتون.
از کجا بفهمم آی پیم موقع دانلود چیه؟
تو گوگل بزن whats my ip![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)