تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2539 از 2605 اولاول ... 1539203924392489252925352536253725382539254025412542254325492589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,381 به 25,390 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان یک هفته است اینترنت ما هر شب 2-3 ساعت قطعه با 2020 هم اصلا امکان ارتباط وجود نداره یعنی بعد از چند دقیقه انتظار میگه تمام اپراتورها مشغول هستند کاملا مشخصه که دارن دروغ میگن و میخوان جواب ندن. امروز زنگ زدم و بعد از چند دقیقه دوباره گفت مشغول هستند و میتونید پیغام بذارید منم هرچی فحش بود بارشون کردم. یعنی برق یه جایی میره باید اینترنت یه جای دیگه قطع بشه؟ لعنت به این وزیر بی لیاقت و این سیستم بی صاحاب
    Last edited by mostafa_gm; 08-07-2021 at 21:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    من یه مدت بود مشکل قطع شدن مکرر اینترنت در طول روز داشتم و از وقتی که با پشتیبانی تماس گرفتم برای حل این مشکل نه تنها این مشکل قطع شدن حل نشد بلکه سرعت هم به شدت کم شد و downstream که قبلا رو 18 مگ فیکس بود الان متغیر شده و هر دفعه یه عددی نشون میده
    کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاس چون با پشتیبانی هر دفعه صحبت میکنم اصلا متوجه نمیشن و بدتر میشه هر بار شرایط سرویس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از اول تیر دارن همه مصرف منو که قبلا مشخصا از سایت داخلی هم توش بود ترافیک خارجی حساب میکنن....
    این مشکل منه یا شماهم همینجورید....طرح جدیده...باید حجم اضافه کنن و همه رو خارجی حساب کنن.یا دارن دزدی میکنن....
    تو سایت لیست دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ثبت شده در سامانه

ادرس سایت های داخلی رو چک کردم هنوز هستن ......

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من یه مدت بود مشکل قطع شدن مکرر اینترنت در طول روز داشتم و از وقتی که با پشتیبانی تماس گرفتم برای حل این مشکل نه تنها این مشکل قطع شدن حل نشد بلکه سرعت هم به شدت کم شد و downstream که قبلا رو 18 مگ فیکس بود الان متغیر شده و هر دفعه یه عددی نشون میده
    کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاس چون با پشتیبانی هر دفعه صحبت میکنم اصلا متوجه نمیشن و بدتر میشه هر بار شرایط سرویس
    برای منم همین بود...بعد کلی دعوا..........با یه بنده خدا تو قسمت فنی صحبت کردم..مثل آدم گفت سایت فیبر نوری منطقه تون خراب شده درست میکنیم...دو سه رو بعد درست شد.....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

الان یک هفته است اینترنت ما هر شب 2-3 ساعت قطعه با 2020 هم اصلا امکان ارتباط وجود نداره یعنی بعد از چند دقیقه انتظار میگه تمام اپراتورها مشغول هستند کاملا مشخصه که دارن دروغ میگن و میخوان جواب ندن. امروز زنگ زدم و بعد از چند دقیقه دوباره گفت مشغول هستند و میتونید پیغام بذارید منم هرچی فحش بود بارشون کردم. یعنی برق یه جایی میره باید اینترنت یه جای دیگه قطع بشه؟ لعنت به این وزیر بی لیاقت و این سیستم بی صاحاب
    کانکشن خارج از سر شب بالکل قطع ...
    فقط باید فحششون داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بسته های شبانه ای که مخابرات گذاشته حجم داخلی رو نوشته یا بین الملل؟
    جلوی بسته های فوتون نوشته بین الملل ولی جلوی شبانه ها چیزی ننوشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

از اول تیر دارن همه مصرف منو که قبلا مشخصا از سایت داخلی هم توش بود ترافیک خارجی حساب میکنن....
    این مشکل منه یا شماهم همینجورید....طرح جدیده...باید حجم اضافه کنن و همه رو خارجی حساب کنن.یا دارن دزدی میکنن....
    تو سایت لیست دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ثبت شده در سامانه

ادرس سایت های داخلی رو چک کردم هنوز هستن ......
    دقیقا همین مشکلو دارم.

از همه سایت های داخلی که مطمئن هستم، همون خارجی حساب می کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2018

پيش فرض

دوستان من اخیرا این مشکلو پیدا کردم که شرح می دم.

در طول روز شاید 10 تا 15 بار قطعی دارم و بعد 10 دقیقه تا 90 دقیقه دوباره وصل می شه.

هر بار هم که وصل می شه با یه سرعت هست. من سرویس 16 گرفتم و روی 12 مگ نویز هم کمه برای همین رو این سرعت بستن برام. وقتی قطع می شه و وصل می شه سرعت می ره روی 6 یا گاهی 8 باید تیکت بذارم یا زنگ بزنم 2020 درستش کنن.

ثبت شکایت تو 195 و خود مخابرات هم کردن. می گن همینه که هست و همه شرکت ها قطعی دارن. می گم خب قبول ولی هر بار که سرعت رو دیگه کم نمی کنن. می گن برو همون شرکت خب.

یه نکته جالب..... می گم پینگ تون خیلی بالا هست و نمی شه آنلاین فیلمی دید یا بازی کرد. می گه بازی کردن با سرویس مخابرات ممنوعه (خدا شاهده که عین همین جمله رو گفت زنیکه) برای فیلم هم گفت مشکل VPN تو هست. می گم سایت آپارات رو می گم می گه اگر فیلم می خواید ببینید با ADSL نمی شه باید FFTH (ببخشید اگر اشتباه نوشتم همون فیبر نوری) استفاده کنید و دیگه قطع کرد.

کسی این مشکلات رو داشته؟

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در طول روز شاید 10 تا 15 بار قطعی دارم و بعد 10 دقیقه تا 90 دقیقه دوباره وصل می شه.

هر بار هم که وصل می شه با یه سرعت هست. من سرویس 16 گرفتم و روی 12 مگ نویز هم کمه برای همین رو این سرعت بستن برام. وقتی قطع می شه و وصل می شه سرعت می ره روی 6 یا گاهی 8 باید تیکت بذارم یا زنگ بزنم 2020 درستش کنن.

ثبت شکایت تو 195 و خود مخابرات هم کردن. می گن همینه که هست و همه شرکت ها قطعی دارن. می گم خب قبول ولی هر بار که سرعت رو دیگه کم نمی کنن. می گن برو همون شرکت خب.

یه نکته جالب..... می گم پینگ تون خیلی بالا هست و نمی شه آنلاین فیلمی دید یا بازی کرد. می گه بازی کردن با سرویس مخابرات ممنوعه (خدا شاهده که عین همین جمله رو گفت زنیکه) برای فیلم هم گفت مشکل VPN تو هست. می گم سایت آپارات رو می گم می گه اگر فیلم می خواید ببینید با ADSL نمی شه باید FFTH (ببخشید اگر اشتباه نوشتم همون فیبر نوری) استفاده کنید و دیگه قطع کرد.

کسی این مشکلات رو داشته؟
    سلام دوست عزیز
    بعد از کرونا تعداد کاربرا یکدفعه زیاد شده و خیلی از شرکتا از جمله مخابرات با این مشکلات مواجه شدن البته شما اول باید از سالم بودن سیمکشی داخلیتون مطمئن بشید که بعضاً باعث نویز و مشکلات اینچنینی میشه یه مسئله دیگه هم هست که ای دی اس ال دیگه یک فناوری منسوخ هست و بیشتر از اینها نباید ازش انتظار داشت اون فیبرنوری هم ftth درستش هست شمام اگر میخواید از این مشکلات خلاص بشید و حوصله و هزینش را دارید به تاپیک مربوط به فیبر در سایت سر بزنید و مطالعه کنید دوستان واردتر هم در این زمینه هستند میتونند راهنماییتون کنند البته همه جا امکان ارائه این سرویس نیست ضمن اینکه دوندگی هم داره

10. 2 کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2019

پيش فرض

کسی این مشکلات رو داشته؟

خوب شاید مشکل از خودته !!! دیر اومدی نخواه زود برو . هم میخوای فیلم ببینی هم میخوای بازی کنی ??? مگه اینترنت مخابرات برای این چیزاست ? بیچاره این مخابرات چی میکشه از دست ما

12. این کاربر از mitokomon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •