تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2539 از 4105 اولاول ... 1539203924392489252925352536253725382539254025412542254325492589263930393539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,381 به 25,390 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    انشاا... که همینجوری باشه
    سال 87 با کلی خدمت حالا برج ده دوباره باید برم ادامشو

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خدمت 21 ماهه من هم تموم شد
    با اینکه پنج شنبه و جمعه تعطیل بودیم و ساعت کاریمون تا 2 بعدازظهر بود ولی خیلی دیر گذشت
    بالاخره این شتریه که دم خونه شما هم خوابید

3. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام.
    آقا من 3 روز دیگه باید برم سربازی و از استرس دارم می میرم.
    محل خدمتم پدافند هوایی ارتش هست.
    از شما چه پنهون یک سری استرس ها داره اذیتم می کنه.
    اول اینکه چون دوره ی آموزشی هست و می گن سخته من باید چیکار کنم.آخه من زیاد اهل ورزش نیستم و همش پای کامپیوترم و فعالیت بدنی ندارم خدا به دادم برسه.
    مسئله ی بعدی اینه که نمیدونم چه چیزایی باید با خودم ببرم و میگن خیلی از چیزا ممنوع هستش.مثلا بعضیا میگن خودشون بهت مسواکو لوازم بهداشتی و ... می دن ولی بعضیا میگن با خودت ببر می ترسم ببرم نزارن ببرم داخل اینو هم یکی توضیح بده لطفا.
    یک مسئله ی دیگه هم هست که اگه جواب اینو هم بدین ممنون میشم بعضی از آشنایان متاهل می گفتن با خودت واجبی ببر منم روم نمیشد بگم واجبی چیه گفتم باشه یه چیزایی شنیدم ولی نمیدونم اصلا چجوری هستش.از کجا تهیه اش کنم و پولش چقدره و چطوری ازش استفاده کنم(معمولا ژیلت استفاده می کنم)
    و آخریش اینه که لباسو همونجا میدن یا خودم باید بخرم؟
    بخدا ثواب داره کسی کمکم کنه روم نشد از کسی بپرسم باورتون میشه تنها امیدم جواب دادن شماس؟
    4 تا سوال پرسیدم هرکی تونست جواب بده لطفا
    ممنون از دوستای گلم
    Last edited by sosheeba; 07-11-2014 at 19:16.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    اول اینکه چون دوره ی آموزشی هست و می گن سخته من باید چیکار کنم.آخه من زیاد اهل ورزش نیستم و همش پای کامپیوترم و فعالیت بدنی ندارم خدا به دادم برسه.
    مسئله ی بعدی اینه که نمیدونم چه چیزایی باید با خودم ببرم و میگن خیلی از چیزا ممنوع هستش.مثلا بعضیا میگن خودشون بهت مسواکو لوازم بهداشتی و ... می دن ولی بعضیا میگن با خودت ببر می ترسم ببرم نزارن ببرم داخل اینو هم یکی توضیح بده لطفا.
    یک مسئله ی دیگه هم هست که اگه جواب اینو هم بدین ممنون میشم بعضی از آشنایان متاهل می گفتن با خودت واجبی ببر منم روم نمیشد بگم واجبی چیه گفتم باشه یه چیزایی شنیدم ولی نمیدونم اصلا چجوری هستش.از کجا تهیه اش کنم و پولش چقدره و چطوری ازش استفاده کنم(معمولا ژیلت استفاده می کنم)
    بخدا ثواب داره کسی کمکم کنه روم نشد از کسی بپرسم باورتون میشه تنها امیدم جواب دادن شماس؟
    ممنون از دوستای گلم
    اول اینکه ترس برا چی؟! چیزی نیست که بخایی ازش بترسی، اونجا اکثرا مثل خودت هستن فکر نکن که همه ورزشکارن، سختیش هم هفته اول هست و بعد عادت می کنی.
    مسواک و لوازم بهداشتی با خودت ببر، چون تا بهت بخان بدن 2 هفته طول می کشه، مشکلی هم نداره میزارن با خودت ببری. کلا تیغ هم نمیتونی ببری، اونجا بوفه داشته باشه احتمالا بفروشن، واجبی هم می تونی ببری.
    لباس گرم هم حتما یادت نره که از نون شب واجب تره!!!
    لباس همون روز اول که بری میدن، احتمالا 2-3 روز مرخصی بهت بدن که بیایی لباس ها رو اندازه کنی.
    روزه اول میری برگ سفید و کپی کارت ملی و شناسنامه همراهت باشه.

در کل چیزی برا ترسیدن وجود نداره و کلی آدم اونجا هستن مثل خودت.

6. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت خواص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام.
    ممنون از دوستای گلم
    سلام
    نیرو هوایی کجا افتادی داداش؟
    من هم خودم مثل شما نوزدهم اعزامم. اصلا نگران نباش و فکرتو درگیر نکن. فرض کن داری میری اردو.
    درسته آموزشی سخته ولی اگه بهش فکر نکنی راحت میگذره. اگر توی آموزشی از نظر بدنی کم آوردی زیاد مهم نیست فوقش کارهایی که میگن رو اگه نتونستی انجام نمیدی یا با وقفه انجام میدی دیگه اعداممت که نمیتونن بکنن.
    سعی کن محض احتیاط هم که شده لوازم شخصی مثل حوله دستی، مسواک، شورت و زیرپوش و ... با خودت ببر و به امید پادگان نباش.
    واجبی هم پودر موبره دیگه اگه تا حالا استفاده نمیکردی لازم نیست ببری همون ژیلت رو ببر.
    لباس همون هایی که تنت هست + شورت و زیرپوش سفید با خودت ببر. لباس نظامی اونجا میدن.
    اگه موردی رو جا انداختم یا سوال دیگه ای داری بپرس در خدمتم.
    Last edited by خواص; 07-11-2014 at 19:35.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام.
    ممنون از دوستای گلم

سلام دوست عزیز استرس ندارهمنم شرایطم مثل شما بود و یه جورایی منم ورزش نمی کنم و بیشتر اوقات پای کامپیوترم.پس از این بابت نگران نباشید و خیلیا مثل شما هستند.در مورد بردن وسایل به نظر من نبری بهتره همه چیز داده میشه بهت و بردن ساک فقط باعث میشه زحمتت زیاد بشه. اینکه در مورد خیلی چیزا محرومی بله اینطوری است و دیگه از کامپیوتر خبری نیست و باید برای 2 ماه دور این چیزا رو خط بکشی استرسم تا زمانی است که وارد پادگان میشی بعدش استرس از بین میره استرس به خاطر این است که نمی دونی اونجایی که میری چطور جایی است آدماش چطوری است.
    درمورد واجبی هم واقعیتش منم اصلا نمی دونم چی است.سعی کن روت بشه خیلی چیزارو بپرسی و خجالت نکشی چون اینجوری خدمت بهتر میگذره

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

سلام
    من سه تا برادر بزرگتر از خودم دارم که خدمت رفتند و دو تا بزرگتری ازدواج کردند و سر خونه زندگیشون هستند البته شهر خودمونند، خواهری هم ندارم
    میگم درسته که اگه برادر بزرگتریم هم ازدواج کنه اونوقت میتونم کفالت مادرم رو بگیرم؟ در ضمن پدرم هم یک ساله فوت کرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اول اینکه ترس برا چی؟! چیزی نیست که بخایی ازش بترسی، اونجا اکثرا مثل خودت هستن فکر نکن که همه ورزشکارن، سختیش هم هفته اول هست و بعد عادت می کنی.
    مسواک و لوازم بهداشتی با خودت ببر، چون تا بهت بخان بدن 2 هفته طول می کشه، مشکلی هم نداره میزارن با خودت ببری. کلا تیغ هم نمیتونی ببری، اونجا بوفه داشته باشه احتمالا بفروشن، واجبی هم می تونی ببری.
    لباس گرم هم حتما یادت نره که از نون شب واجب تره!!!
    لباس همون روز اول که بری میدن، احتمالا 2-3 روز مرخصی بهت بدن که بیایی لباس ها رو اندازه کنی.
    روزه اول میری برگ سفید و کپی کارت ملی و شناسنامه همراهت باشه.

در کل چیزی برا ترسیدن وجود نداره و کلی آدم اونجا هستن مثل خودت.
    سلام
    نیرو هوایی کجا افتادی داداش؟
    من هم خودم مثل شما نوزدهم اعزامم. اصلا نگران نباش و فکرتو درگیر نکن. فرض کن داری میری اردو.
    درسته آموزشی سخته ولی اگه بهش فکر نکنی راحت میگذره. اگر توی آموزشی از نظر بدنی کم آوردی زیاد مهم نیست فوقش کارهایی که میگن رو اگه نتونستی انجام نمیدی یا با وقفه انجام میدی دیگه اعداممت که نمیتونن بکنن.
    سعی کن محض احتیاط هم که شده لوازم شخصی مثل حوله دستی، مسواک، شورت و زیرپوش و ... با خودت ببر و به امید پادگان نباش.
    واجبی هم پودر موبره دیگه اگه تا حالا استفاده نمیکردی لازم نیست ببری همون ژیلت رو ببر.
    لباس همون هایی که تنت هست + شورت و زیرپوش سفید با خودت ببر. لباس نظامی اونجا میدن.
    اگه موردی رو جا انداختم یا سوال دیگه ای داری بپرس در خدمتم.
    سلام دوست عزیز استرس ندارهمنم شرایطم مثل شما بود و یه جورایی منم ورزش نمی کنم و بیشتر اوقات پای کامپیوترم.پس از این بابت نگران نباشید و خیلیا مثل شما هستند.در مورد بردن وسایل به نظر من نبری بهتره همه چیز داده میشه بهت و بردن ساک فقط باعث میشه زحمتت زیاد بشه. اینکه در مورد خیلی چیزا محرومی بله اینطوری است و دیگه از کامپیوتر خبری نیست و باید برای 2 ماه دور این چیزا رو خط بکشی استرسم تا زمانی است که وارد پادگان میشی بعدش استرس از بین میره استرس به خاطر این است که نمی دونی اونجایی که میری چطور جایی است آدماش چطوری است.
    درمورد واجبی هم واقعیتش منم اصلا نمی دونم چی است.سعی کن روت بشه خیلی چیزارو بپرسی و خجالت نکشی چون اینجوری خدمت بهتر میگذره
    من فدای دوستای گلم بشم ایشالله
    خیالمو راحت کردین استرسم خیلی کم شد خداکنه همینجور که گفته باشین باشه.
    پس باید لوازم رو خودم ببرم برا احتیاط
    راستی برا حمام و ... هر وقت خواستیم می تونیم بریم؟
    کتاب می تونم ببرم؟
    شرمندم این همه سوال می پرسم بخدا گیجه منگم
    فقط موند واجبی که جواب نگرفتم(از کجا باید تهیه اش کنم سوپر مارکتا دارن؟ پولش چقدره؟کیلوییه یا بسته ای ؟)طریقه استفادشو می دونم (تو اینترنت خوندم خخخخخ)
    جان من اینا رو هم جواب بدین دیگه میرم پشت سرمم نگا نمی کنم
    در جواب دوست گلم من افتادم پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء امیدیه چطوره؟اطلاعاتی راجع بهش داری؟
    Last edited by sosheeba; 07-11-2014 at 21:09.

داره خودمونی میشه Pouria_061's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام، اينجا كسي هست كه تاريخ اعزامش 12/1 باشه و تعجيل زده باشه؟
    سلام ، شرایط من هم مثل شماست ؛ 1/12 هستم و تعجیل زدم، تقریباً دو هفته شده و هنوز جوابی نیومده

در آغاز فعالیت خواص's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من فدای دوستای گلم بشم ایشالله
    خیالمو راحت کردین استرسم خیلی کم شد خداکنه همینجور که گفته باشین باشه.
    پس باید لوازم رو خودم ببرم برا احتیاط
    1- راستی برا حمام و ... هر وقت خواستیم می تونیم بریم؟
    2- کتاب می تونم ببرم؟
    شرمندم این همه سوال می پرسم بخدا گیجه منگم
    3- فقط موند واجبی که جواب نگرفتم(از کجا باید تهیه اش کنم سوپر مارکتا دارن؟ پولش چقدره؟کیلوییه یا بسته ای ؟)طریقه استفادشو می دونم (تو اینترنت خوندم خخخخخ)
    جان من اینا رو هم جواب بدین دیگه میرم پشت سرمم نگا نمی کنم
    4- در جواب دوست گلم من افتادم پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء امیدیه چطوره؟اطلاعاتی راجع بهش داری؟
    فدایی داری
    1- وقت حمام رو والا من اطلاع ندارم ولی فکر کنم شب ها معمولا میذارن بریم.
    2- کتاب میتونی ببری ولی فکر نمیکنم انقدر اونجا حوصله و انرژی برات باقی بمونه که بتونی کتاب بخونی. درضمن ساک هرچی سبک تر باشه بهتره.
    3- از داروخانه باید تهیه کنی. ارزونه، هر بسته اگه اشتباه نکنم 800 الی 1000 تومنه.
    4- نه اطلاع ندارم گفتم شاید تو یه پادگان افتادیم اونجا با هم باشیم که متاسفانه اینطور نشد.
    موفق باشی رفیق
    Last edited by خواص; 07-11-2014 at 21:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •