سرعت تک کانکشن مسیر جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرعت تک کانکشن مسیر جدید
قبلا بهتر بود یا بدتر؟
بهتر شده ولی کلا تک کانکشن و پینگ تایم آسیاتک اصلا ثبات نداره و دایم در حال تغییر هست ...
واسه منم یه مدته بهتر شده
ولی نوسان داره ظاهرا
+
این مسیر کجاست؟
سرعت هم از 4آپلود و هم آپلود بوی نامحدود هست
مطمئنی تغییر کرده؟
قبلا هم فکر کنم همین بود![]()
Last edited by sh@y@n; 10-11-2015 at 02:08.
من سرویس رو برای چند روز اخر این ماه به 1 مگ تغییر سرعت دادم.
سرعت دانلود در ساعات رایگان در سرویس یک مگ برای سرورای خارجی 120-130 و سرورای داخلی (اسیاتک) 450-500 هست.
متاسفانه به خاطر نویز خطم نمیتونم بگم سرعت در سرورای داخلی هم محدود شده یا نه چون قبلا هم همین محدوده بود (50 تا کمتر یا بیشتر)
اکسپرس لیچ سابق (4upload فعلی) سروراش روی دیتاسنتر شاتل قرار داره. فک نکنم دانلود از اون با سرعت نامحدود باشه.
آره شاتله اما برای من سرعتش نامحدوده
اگر دقت کنید سرور اسپید تست شاتل هم شبانه سرعت ازش نامحدوده
سه روزه درخواست تخلیه دادیم،خبری نیست،احتمالا باید یه مکالمه دیگه اینبار خارج از حوزه ادب داشته باشم باهاشون
اینم کماکان وضعیت شهاب بنده!
جدای از مبحث بالا، بطور اتفاقی تو گوگل این مطلب رو درباره آسیاتک پیدا کردم که مربوط به یکسال پیش هست،از خود مطلب جالبتر کامنتهای ملت هست که از حجم دزدی گرفته تا لیمیت سرعت رو دربر میگیره!
دوستان میخواستم بدونم درسته که میگن اون خط هایی که گیت وی آن ها با 46 شروع شده باشه سرور داخلی با سرعت نامحدود در شبانه دارن؟
مثل اینکه آسیاتک تو مراکز مخابراتی شلوغ سرعت دانلود شبانه اش بهتره دوستم تو خیابان خیام مشهد مثل من شهاب ۱۰ مگ داره ولی سرور داخلی و خارجی اش رو ۲۵۰ محدود شده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)