تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2538 از 3347 اولاول ... 153820382438248825282534253525362537253825392540254125422548258826383038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,371 به 25,380 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هنگام مکالمه تلفن همراه در حالت 3g و 4g با ایرانسل نویز و قطع و وصلی دارم به طوریکه از هر سه کلمه یک کلمه شو متوجه نمی شم ولی تو 2g همه چی خوب می شه!
    کسی دلیلش رو می دونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

این مقایسه کاملا خلط مبحث محسوب می شه چرا؟ چون سوخت و آب و ... منابع تجدید ناپذیر محسوب می شه و مصرف بی رویش باعث تموم شدنش می شه تمام بحث این دوستان هم همینه که می خوان الگوی مصرف صحیح بنزین رو در مورد اینترنت اجرا کنن ولی توی اینترنت مصرف صحیح به این شکل معنی نداره
    سلام. ببینید مثال مصرف بنزین که زدم درست بود و برای این بود که این موضوع برای دوستان روشن بشه که تقریباً هر چیزی که به اسم نامحدود در ایران ارائه میشه به ناچار با رفتار و فرهنگ استفاده ی مردم ما تبدیل به محدود میشه. این واقعیت مثل روز روشن هست و کسی نمیتونه انکار کنه. به مثال دوم اشاره نکردید، از سرعت شکن ایمنی در خیابون ها حرف زدم، آیا شما میتونی با خیال آسوده از خط کشی عابر پیاده خیابون مسیر خونتون رد بشی و احساس استرس نداشته باشی؟ اگه اینطور هست من به شما تبریک میگم و رانندگان با فرهنگی دارید که احترام عابر پیاده رو در عبور از خط کشی خیابان رعایت میکنند. بنده خیابانی که هستم و همچنین همه ی خیابان های دیگه تقریباً یک بار نشد با خیال راحت از روی خط کشی عابر پیاده رد بشم و اگر لحظه ای کم توجهی کنم راننده ی محترم دقیقاً با بنده تصادف خواهد کرد، هرچند که وقتی خودم راننده هستم به این موضوع توجه میکنم و موقع عبور عابر پیاده از خط کشی خیابان سرعتم را کم میکنم به حدی که متوجه بشه به خاطر عبور اون سرعت کم کردم. شاید از یک چهاراه تا یک خط کشی خیابان ۳۰متر نباشه، اما بعد از سبزشدن چراغ به حدی شتاب و سرعت رانندگان محترم بالاست که با کم ترین بی توجهی، عابر پیاده به زیر گرفته میشه. اینها رو برای شما مثال زدم تا صرفاً شما رو متوجه فرهنگ و رفتار مردممون کنم که در بقیه‌ی زمینه ها بسط داده میشه...
    هرگز نگفتم و نمیگم که در مورد مصرف بنزینی که مثال زدم یا مثال سرعت شکن باید از این حالت ها درمورد اینترنت الگو برداری کرد. منظورم روشن هست و امیداروم متوجه شده باشید. این بحث ها بیشتر جامعه شناسی هست و بررسی رفتار مردم یک جامعه در مورد پدیده ها ...

بله من هنوزم می گم سود داره واسه ایرانسل. اگر به فرض من هر شب دارم 120 گیگ می گیرم شما و 5 تا دوست دیگه خونه کناری ما هستید و bts بین ما مشترکه شما بخواید بسته بگیرید ایرانسل می گه مشترک گرامی کاربر دیگه در حال دانلود می باشد امکان خرید بسته برای شما وجود ندارد؟ نه شما هم می تونید بسته بخرید پس تا اینجا سود کرده ایرانسل.

حالا می مونه بحث سرعت.پیشنهاد می کنم خودتون اینو تست کنید با یک سیم کارت هر چی لینک دانلود دارید همزمان بذارید دانلود با نهایت کانکشن.با سیم کارت دوم یه دانلود بذارید می بینید که فورا سرعت دانلود تقسیم می شه بهشون و هیچ مشکلی به وجود نمیاد این بارها توسط خود من و بقیه دوستان تست شده

پس اینجا هم هر 6 نفر ما بسته خریدیم هم سرعت بینمون تقسیم شده. حالا اینجا نه ما ضرر کردیم نه ایرانسل. پس کسی که توی این حالت می گه آقا منصفانه مصرف کنید هدفش چیه؟هدفش حذف اون 5 نفر دیگس که بتونه خودش فقط استفاده کنه چون در هر صورت بقیه راضی هستن.
    بینید من بار دیگه حرفمو تکرار میکنم که دانلود زیاد یک یوز شبکه هیچ سودی برای ایرانسل نداره. میگم یک یوزر چون دانلودهای حجیمی که دوستان انچام میدند در حالت تک یوزر یک سلول رخ میده و وقتی کاربر اضافه میشه سرعت کاهش پیدا میکنه. من چیزهایی که گفتید میدونم.در حالتی که چندین کاربر یک سلول بسته خریدند و در حال رد و بدل کردن دیتا هستند، اون موقع هست که برای اپراتور سود داره.
    اما اگر یه نفر بیاد منطقی توضیح بده که چرا ایرانسل باید بسته هایی که پرفروش هست رو حذف کنه ممنون می شم.اگر شما توی مغازه یه جنسی بیاری که سودش کمتره ولی خیلی پرفروشه و همه استفاده می کنن میای بگی نه این خیلی داره فروش می ره خوب نیست باید برش دارم؟معلومه که نه. فقط اگر یه سازمانی بیاد بگه آقا این جنست رو جمع کن از مغازت میای برش می داری.
    ببین دوست من، خود من هرگز موافق برداشته شدن هیچ یک از بسته های دانلود شبانه نیستم، گرچه به سرعت بسیار خوبی هم دسترسی داشته و دارم، اما دانلود هیچ فایلی رو مگر اینکه لازم باشه انجام نمیدم. پس گرچه دانلودر فعال نیستم، اما موافق برداشته شدن هیچ بسته ای هم نیستم. بحث من این هست که یک کاربر وقتی سرعت بسیار بالایی داره و مدام از شبکه در حد چند ده ترابایت دانلود انجام میده احتمالاً با محدودیت هایی روبرو خواهد شد. (این موضوع رو میتونم از بچه های فنی ایرانسل بپرسم ، اما سوالات مهم تری هست...). من گفتم توی صحبت قبلیم، تنها سرعت بالا به یک نفر یوزر تعلق میگیره و در این حالت دوست من، با افزایش کاربرها مقدار دانلود و ذخیره سازی فایل کاهش چشمگیری پیدا میکنه....

به نظر شخصی من ایرانسل خیلی به فکر پیشرفت بحث اینترنت و موبایل هست و تقریبا تنها دلیل پیشرفت ایران توی این 2 مورد ایرانسل هست یادتون بیاد که چه وضعیتی بود قبل از ورود ایرانسل.نمی گم به خاطر ما ضرر می کنه ولی خیلی دید بازی داره و هدف بزرگ.

پیشنهاد میکنم در مورد این موضوع بیشتر فکر کنید. اپراتور کار اقتصادی انجام میده و به فکر منافع اقتصادی خودش هست. افراد بالادست اپراتور نقشه‌ی راه براش تعیین میکنند و اپراتور فقط مجری هست. منتها مجری فعالی هست و این حُسن رو داره.

3. 8 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سپاس جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مطالب کاملا قابل فهم و قابل درک و اصولی بود و ممنون بابت اینکه اطلاعت مفیدی رو جهت بالا بردن آگاهی به اشتراک گذاشتید

5. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سرعت 4G قزوین واقعا از شهرستان خودم افتضاح تره
    3G شهرستان شرف داره به 4G قزوین

7. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان چطوری میشه از SXTlite برای دریافت سیگنال 4جی استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
    Sxtlite سیم کار نمیخوره. فقط اکسس پوینت هست. اون sxtlte هست

9. این کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

آقا یه سوال
    اگه مدت اعتبار بسته نامحدود سه ساعت هست پس داستان 2 تا 8 بودنش چیه؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا یه سوال
    اگه مدت اعتبار بسته نامحدود سه ساعت هست پس داستان 2 تا 8 بودنش چیه؟
    از ساعت 2 تا 8 این بسته قابل استفادس. هر لحظه که شروع به استفاده کنی تا سه ساعت بعدش. مثلا اگه 4 شروع کنی تا 7 . میتونی دو تا بسته سه ساعته هم بگیری از 2 تا 8 بذاری یه سره دانلود.

12. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

از ساعت 2 تا 8 این بسته قابل استفادس. هر لحظه که شروع به استفاده کنی تا سه ساعت بعدش. مثلا اگه 4 شروع کنی تا 7 . میتونی دو تا بسته سه ساعته هم بگیری از 2 تا 8 بذاری یه سره دانلود.
    عجب پس اینطوریه
    وقتی یکیشو فعال کردم تو ایرانسل من حجم باقیمونده رو 64 گیگ زده وقتی دوتا بزنیم میشه 128 گیگ ولی من که نمیتونم تو یه شب این همه بگیرم سرعتم از 18 مگابیت بالاتر نمیره البته هر شبم دانلود نمیکنم ولی در کل ایرانسل با این طرحاش باعث شد ADSL رو جمع کنم الانم طرح یک ساله 48 گیگشو زدم به نظرم خیلی به صرفه تر از بقیه طرحاشه حتی به صرفه تر از ADSL
    Last edited by Microsoft Windows; 30-10-2016 at 12:01.

14. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا ی سوال .این بسته های ترکیبی رو کسی زده؟ تو قسمت مکالمه فقط میشه با داخلی مکالمه کرد یا با همراه اول هم میشه...بسته اینترنتش کمه چرا

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اقا ی سوال .این بسته های ترکیبی رو کسی زده؟ تو قسمت مکالمه فقط میشه با داخلی مکالمه کرد یا با همراه اول هم میشه...بسته اینترنتش کمه چرا
    نخر ترکیبی رو اینا اگه میتونستن اینترنتش رو هم داخل شبکه میکردن!!! مکالمه فقط و فقط با ایرانسل و با تلفن ثابت هم نمیشه پیامک هم داخل شبکه ای هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •