تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2538 از 4105 اولاول ... 1538203824382488252825342535253625372538253925402541254225482588263830383538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,371 به 25,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    میخواستم بدونم اونایی که از تهران اعزام میشن اموزشی رو اکثرا کجا میافتن؟
    درضمن به رتبه کشوری و .... اهمیت داده میشه؟
    تو خود آموزش چی اهمیت داده میشه به کسی که برنامه نویسی و گرافیک و وب رو بلد باشه؟

و اینکه بعد آموزشی برم نیروی هوایی خوبه یا بد؟ دامادمون نیرو هوایی سرهنگه و میتونم راحت برم اونجا
    دوستمون جواب شما را دادن فقط چند مورد:
    1- شما اولا باید ببینید ارتش میوفتید یا سپاه و ناجا و... وظیفه این تقسیم با نظام وظیفه هست.
    2- بعد ببینید اگه ارتش افتادین نیرو زمینی میوفتین، پدافند، دریایی و یا هوایی طبق اعلام نیاز با نظام وظیفه.
    3- بعد اگه تازه افتادین نیروی هوایی پارتی شما وارد صحنه میشه و بعد آموزش میبره پیش خودش.

هر جایی هم احتمال داره بیوفتین، نسبت به شانس و نیاز و نیروی در حال خدمت.

داداش محض اطلاعت از بین گروهان من یکی از زرنگ تریناش بودم!تموم بشین پاشو هارو میرفتم و همیشه واسه ی دویدن ها اولین نفری که کامل میرفت و بر میگشت من بودم!
    از معدود کسایی بودم که توی اموزشی گریه نکردم

اما بحث سره چیزای دیگست!

بحث سره یگان هستش! مخصوصا ابو هوای بد و کمبود امکانات اونم نه واسه 2 ماه بلکه واسه ی 19 ماه !

باید به عرضت برسونم از معدود کسایی که توی شب های سرد کرمان نه هیچوقت کلاه گذاشت و نه هیچوقت اور پوشید حتی واسه 4 ساعت گشتی دادن من بودم!

پس سوسول نبودمو نیستم.ولی فشاره روانی که 2سال هر روز تختتو انکارد کنی ، پوتین واکس بزنی ، توی صف وایسی و از فرمانده و سرهنگ ها تیکه بشنوی ادمو ازار میده!

دوست عزیز شما هنوز بوی واکسن میدی.

بعد از اولین گشتی میبینمت.وقتی 4 ساعت روپات وایسادی و حق نشستن و دسشویی رفتن نداشتی!
    بذار موقع دادن امریه ها که شد اونوقت میبینمت!بعد از اینکه جنگ روانی واست راه انداختن!
    تمام خاطراتی که شما و دوستان تعریف میکنین نسبت به کسانی که واقعا دارن خدمت میکنن هیچی هست، شما شاید شرایط خودت را سخت میبینی ولی کسانی هستن که در شرایط به مراتب سخت هستن و اینجا فرصت هم نمی کنن بیان و بنویسن.

نکته زیاده ولی مثلا شما میگین اور نپوشیدم، خوب اگه پوشیدن اور ابلاغ نشده باشه که اجازه ندارین بپوشین و اگه ابلاغ شده باشه هم اجازه ندارین در بیارین!

سرما و بدی آب و هوا هیکدوم ترس از جان شیرین نمیشه، ما حالا کوه و بیابان و مرز نبودیم ولی شاید اگه خیلی ها قرار بود تو درگیری ما با قاچاقچی ها و یا طرح های مهار و... که انجام میدادیم شرکت میکردن خودشون را خیس میکردن، حالا شما فرض کن جان چند سرباز هم تحت مسئولیت شما هست!

بعد یه سوال دیگه
    من لیسانس دارم ولی میخوام 2باره کنکور سراسری شرکت کنم ، میشه با معافیت موقت برای مقاطع تحصیلی پایین تر اقدام کرد؟
    معافیت موقت بحث جداگانه ای هست، شما با این معافیتی که من گفتم می تونید هر کاری کنید، تمامی معافیت ها هم برای زمان صلح هست که بحث جداگانه ای هست.

2. 4 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کسی نظری نداره؟
    Last edited by mk367; 11-11-2014 at 02:05.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از جوابتون دوست عزیز من رتبه کشوریم سومی طراحی نرم افزار هستش و اینکه 2 دوره جشنواره خوارزمی تا مرحله استانی رفتم و کلی هم تقدیر نامه و .... دارم ولی خودم که فکر میکنم اصلا اهمیتی نمیدن به اینجور چیزا.
    مثلا کجا میتونه باشه منطورم اینه که طرفای قزوین زنجان و تبریز یا اونورا؟
    و یک سوال دیگه میخواستم بدونم اینکه بعد ارسال مدارک توسط پلیس + 10 میگن یه برگه سفیدی هست باید برم اون رو بگیرم این برگه چی هست؟ فکر نکنم برگه سبز اعزام به خدمت باشه ها یه چیز دیگست حتما ولی باید بگیرم که بتونم جامو تغییر بدم
    من به شما بنیاد علمی نخبگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بنیاد علمی نیروهای مسلح را پیشنهاد می کنم ، افرادی زیادی بودند مثل شما که در تحصیل کوشا بودند و توانستند با انجام پروژه های از کسر خدمت خوبی استفاده کردند .
    برگه سبز پس از اینکه در پلیس +۱۰ مدارک را ثبت کردید به ادرس شما ارسال میشه و در ان تاریخ اعزام به خدمت درج شده ، برگه سفید تقریبا ۲ هفته به اعزام به ادرس شما پست میشه و در ان محل و نیرو پزیرنده قید شده البت هر دو این برگه ها را می توانید از پلیس +۱۰ المثنی بگیرید.
    Last edited by mani6606; 06-11-2014 at 20:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

معافیت موقت بحث جداگانه ای هست، شما با این معافیتی که من گفتم می تونید هر کاری کنید، تمامی معافیت ها هم برای زمان صلح هست که بحث جداگانه ای هست.
    با سلام مجدد
    دوست عزیز من روال کاری که تو ذهنم هست رو براتون شرح میدم ، ممنون میشم من رو راهنمایی کنین

میرم +10 و میگم واسه کفالت مادر اقدام میخوام بکنم که که پرونده تشکیل میشه و روال کاری طی میشه
    اونا بهم معافیت موقت میدن(اگه اشتباه نکنم از تاریخ فوت پدر ، مهر ماه)
    من میخوام با استفاده از معافیت موقت برای تحصیل در مقاطع پایین تر اقدام کنم(لیسانس دارم و میخوام 2باره کنکور شرکت کنم)
    نظام وظیفه اجازه ثبت نام رو با معافیت موقت میده ، نمیده ؟

یک دنیا سپاس

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دعا کنید دیگه برام من دیروز نامه دانشگاه رو تونستم بگیرم چون معرفی به استاد داشتم 2 واحد طول کشید حالا هم 4 شنبه اول وقت میرم واکسن رو بزنم و بعد پزشک تایید کنه . جایی دیگه که نمیخواد برم؟ اول برم واکسن بعد پزشک ایراد داره؟
    دوست عزیر نامه از دانشگاه گرفتی

تاییدیه تحصیلی مدرک دیپلم تو پرونده داشتی ؟ یا برای نامه اتمام کار دانشگاه الان لازمه تاییده تحصیلی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M O H A MM A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام دوستان...یه سوال در مورد معافی دارم....من بینیم انحراف داره و تیغه ی جلوی بینی به یه سمت منحرف شده و همین سبب سیونوزیت و تنگی نفس بعد چند دقیقه فعالیت ورزشیم میشه و هوا بیشتر از یه سمت بینیم جریان داره...از همون بچگیم این نفس کم اووردنام بام بوده و شنیدم که به انحراف بینیم مربوط میشه...یکی از بستگانمون هم به خاطر انحراف بینیش فقط آموزشی رو رفته بود..حالا سوالم اینه که این انحراف بینی باعث میشه که منو از سربازی یا از رزم معاف کنن؟ اگه میشه یه جواب روشن و واضح بدید...سپاسگزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برگه سفید پس از اینکه در پلیس +۱۰ مدارک را ثبت کردید به ادرس شما ارسال میشه و در ان تاریخ اعزام به خدمت درج شده ، برگه سبز تقریبا ۲ هفته به اعزام به ادرس شما پست میشه و در ان محل و نیرو پزیرنده قید شده البت هر دو این برگه ها را می توانید از پلیس +۱۰ المثنی بگیرید.
    درود
    توی این جمله جای برگه سبز با برگه سفید رو عوض کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان...یه سوال در مورد معافی دارم....من بینیم انحراف داره و تیغه ی جلوی بینی به یه سمت منحرف شده و همین سبب سیونوزیت و تنگی نفس بعد چند دقیقه فعالیت ورزشیم میشه و هوا بیشتر از یه سمت بینیم جریان داره...از همون بچگیم این نفس کم اووردنام بام بوده و شنیدم که به انحراف بینیم مربوط میشه...یکی از بستگانمون هم به خاطر انحراف بینیش فقط آموزشی رو رفته بود..حالا سوالم اینه که این انحراف بینی باعث میشه که منو از سربازی یا از رزم معاف کنن؟ اگه میشه یه جواب روشن و واضح بدید...سپاسگزارم
    در حد یک شوخی بود این فکر تو سال 93

شاید شاید شاید به احتمال 1 درصد بتونید معاف از رزم بگیرید

الان نفر واریکوسل در حد مرگ داره نمونشو تو یگان دیدم شاید اگر گرید 4 داشت واریکوسل به این همون گرید 4 رو میدادن

معافش نکردن فرستادن به خرج خود دولت تو بیمارستان ارتش عمل کنه اگر بعد از عمل اوت کرد باز بعد معافش میکنن

حالا شما دنبال انحراف بینی هستی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با وجودداشتن سابقه بسیجی و گذراندن دوره تکمیلی و گرفتن پذیرش از یه مرکز سپاه افتاده بودم 04 بیر جند باید 19ابان می رفتم ،
    رفتم با بدبختی اعزامم رو تمدید کردم دو ماه و رفتنم عقب انداختم تا شاید فرجی بشه !!!!!!!
    همون کسی که اون سری قول داده این سری هم بهم قول داده من رو تومرکز خوشون جذب کنه خدا می دونه تهش چی میشه.
    برای من مهم نبود کجا می افتم ولی برای خانواده که تجربه سربازی برادر هام در مناطق عملیاتی مرزی رو داشتند سخت بود .
    می ترسم صبر کردنم بی خودی باشه دوبار ه همونجا بیافتم کسی نظری نداره؟
    چون تحصیلات دانشگاههی ندارید به احتمال خیلی زیاد محل اموزشیت یا حتی ارگان خدمتید عوض میشه

اما اینکه طرف بتونه بندازتد تو سپاه یا نه دیگه بستگی به خودش داره

11. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام مجدد
    دوست عزیز من روال کاری که تو ذهنم هست رو براتون شرح میدم ، ممنون میشم من رو راهنمایی کنین

میرم +10 و میگم واسه کفالت مادر اقدام میخوام بکنم که که پرونده تشکیل میشه و روال کاری طی میشه
    اونا بهم معافیت موقت میدن(اگه اشتباه نکنم از تاریخ فوت پدر ، مهر ماه)
    من میخوام با استفاده از معافیت موقت برای تحصیل در مقاطع پایین تر اقدام کنم(لیسانس دارم و میخوام 2باره کنکور شرکت کنم)
    نظام وظیفه اجازه ثبت نام رو با معافیت موقت میده ، نمیده ؟

یک دنیا سپاس
    خیر دوست عزیز با معافیت موقت شما نمیتونید ادامه تحصیل بدید فقط با معافیت تحصیلی میتونید ادامه تحصیل بدید این قانون کلی بودش

اما قانون اصلی میگه کسی که کارت پایان خدمت یا معافیت دائم نداره نمیتونه به هیچ عنوان تو مقطع پایین تر دوباره شرکت کنه و ادامه تحصیل بده

پس با این حساب کلا نشدنی هستش

معافیت های موقت فقط برای انجام کار های موقتی هستش یکیش برای گرفتن معافیت های دائم یا مشکلات موقت روحی روانی یا فوت اقوام نزدیک درجه 1 که بعد از یک مدت باطل میشه و زمانی معافیت موقت رو میدن که شما دفترچه رو پر کرده باشید و فرستاده باشید

وقتی هم که دفترچه رو بفرستید درسته که معافیت موقت میدن اما سرباز به حساب میاید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •