اون موقع درست نشد
اما بعدش ظاهراً درست شد
مثل اینکه تنظیمات فوراً اعمال نمی شه
IOS 10.0.1 هست
ممنون
اون موقع درست نشد
اما بعدش ظاهراً درست شد
مثل اینکه تنظیمات فوراً اعمال نمی شه
IOS 10.0.1 هست
ممنون
سلام
قضیه این پیام چیه ایرانسل فرستاده
شمارهای غیر فعال ایرانسلی را به 3120 پیامک و سپس از آن سیمکارت غیرفعال استفاده کنید تا هردو اینترنت همراه 7 روزه رایگان بگیرید.
هزینه ارسال: رایگان
خیلیا سرعتشون خوبه ! (و شاید حتی در گذشته و بر بستر wireless و adsl هم از سرعت دانلود شبانه بالا و بدون محدودیت حجمی برخوردار بوذن) اما با علم به اینکه اغلب isp-ها در صورت بالا رفتن مصرف کل، در سرویسهای ارائه شده تجدید نظر اساسی خواهند کرد، دست به دانلود بی رویه و ذخیره-ی داده-ها برای چند سال آینده و نسلهای بعدی-شون
نزده و نمیزنن
سلامدوستان چطوری میشه از SXTlite برای دریافت سیگنال 4جی استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
تا جای که اطلاع دارم شما سیمکارت میزاری تو روتر بعدش روشنش میکنی و گزینه lte scaner میزنی چون دیدم همچین گزینه ای تو میکروتیک هست بغیشم نمیدونم چجوری ولی اگر بحث کانفیگ های دیگه باشه اون قضیش فرق داره چون میکروتیک پیچیده هست باید دید چجور کانفیگی لازمه
حالا شما چون تو کار دانلودی اونم هرشب ۱۲۰گیگ فکر نکن بقیه هم اینجورن،مثالش منم که عکسای تست سرعتی که گذاشتم رو نمیدونم دیدی یا نه اما با اینترنت من و امثال من فقط دانلود شبانه نداریم،بنده هر دو هفته یبار دانلود میکنم اونم ۱۵گیگ و راضیم هستم البته قبل از خراب شدن نت منطقمون ،و کاری هم به شما ندارم که چقد میخاین دانلود کنید نوش جونتون پول تعرفه دادین پول مودم یا انتن بهتر دادین،اما سرعت نت بعضی جاها اونقد بده که ادم یه ویدیو یوتیوب نمیتونه راحت نگاه کنه هی قط و وصل میشه وسطش اشک ادمو در میاره،اینجا هست که یه عده حرصشون در میاد و چون دستشون به جایی نمیرسه و گیر میدن به امثال شما که عکس سلفی با نوک قله اورست میگیری میزاری اینجا،بعدشم نه خیر من اینجا دولت که هیچی قانونم که هیچی کلا هیچی تعیین نمیکنم برا کسی اما یه چیزیم بگم اینجا اینستاگرام نیست که همه روز عکس بزارن توش ،نقد و بررسیه فقط نقد و بررسی
برا شما اینجور بوده و هست اما برا خیلیا هم اینجور نبوده و نیست مثالشم منم ،من به شخصه به سرعت ۲۰ مگابیت که ثابت باشه راضیم اما خب !بنده با همین ایرانسل سرعت دانلود صفر رو هم تجربه داشتم و متاسفانه این سرعتایی که تو تایپک میزارن برا من رویا هست
اگه خودت یا دوستات سیم کارت هدیه غیرفعال دارین به 3120 شمارشو اس ام اس کن بعدم فعالش کن واسه هر دو سیم کارت 20-30 مگابایت! اینترنت رایگان بگیر
چه فایده داره سرعت بالا و بدون نوسان با محدودیت شدید حجمی ؟؟ این چیزیه که در آینده نزدیک اتفاق میوفته ...
دوست عزیز یعنی به نظر شما sxlteبا این انتنای چینی اختلاف ۱۰برابری میتونه داشته باشه اون هم تو وضعیت الان خراب نت تهران چون خیلی از دوستان از کم شدن سرعتاشون گله دارن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)