تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2537 از 3347 اولاول ... 153720372437248725272533253425352536253725382539254025412547258726373037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,361 به 25,370 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال The_matrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بام نفتی ایران

پيش فرض

خواهش میکنم، این مراحل و رفتین: setting-cellular-cellular data options-cellular data network-personal hotspots بعدش برای apn یه اسم قرار بدید.ورژن ios چنده چون یادمه رو یه ورژنی یادم نیست مشکل داشت با نت

Sent from my iPhone using Tapatalk
    اون موقع درست نشد
    اما بعدش ظاهراً درست شد
    مثل اینکه تنظیمات فوراً اعمال نمی شه
    IOS 10.0.1 هست
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    قضیه این پیام چیه ایرانسل فرستاده

شمارهای غیر فعال ایرانسلی را به 3120 پیامک و سپس از آن سیمکارت غیرفعال استفاده کنید تا هردو اینترنت همراه 7 روزه رایگان بگیرید.
    هزینه ارسال: رایگان

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سه صفحه همش شده دعوا سر دانلود شبانه،میدونین سر چیه؟سر اینه که یه آقایی که سرعت دانلودش خوبه میاد عکس مقدار حجمی که دانلود کرده رو اینجا میزاره بقیه هم حرص میخورن که دو هزار تومن با با دو هزار تومن اینا چه فرقی داره،،،البته مسئول هم ایرانسله که سرعت نتش همه جا یکسان نیست،و جایی که شلوغه رو نمیاد دکلشو تقویت کنه و غیره،،،،،،اما جدا از این حرفا،برادر من شما تو شب فلان قدر دانلود میکنی بعد عکسشو میزاری اینجا که چی؟رقابته مسابقه هست چیه این؟همین که تست سرعت بزارین کافیه دیگه مردم میفهمن سرعت تو فلان مناطق و پیش شما زیاده
    خیلیا سرعتشون خوبه ! (و شاید حتی در گذشته و بر بستر wireless و adsl هم از سرعت دانلود شبانه بالا و بدون محدودیت حجمی برخوردار بوذن) اما با علم به اینکه اغلب isp-ها در صورت بالا رفتن مصرف کل، در سرویسهای ارائه شده تجدید نظر اساسی خواهند کرد، دست به دانلود بی رویه و ذخیره-ی داده-ها برای چند سال آینده و نسلهای بعدی-شون نزده و نمیزنن

4. 4 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان چطوری میشه از SXTlite برای دریافت سیگنال 4جی استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان چطوری میشه از SXTlite برای دریافت سیگنال 4جی استفاده کرد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
    تا جای که اطلاع دارم شما سیمکارت میزاری تو روتر بعدش روشنش میکنی و گزینه lte scaner میزنی چون دیدم همچین گزینه ای تو میکروتیک هست بغیشم نمیدونم چجوری ولی اگر بحث کانفیگ های دیگه باشه اون قضیش فرق داره چون میکروتیک پیچیده هست باید دید چجور کانفیگی لازمه

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یکی دوست داره تست سرعت لحظه ای سرظهرش رو بذاره یکی هم دوست داره مقدار حجم دانلود شبانه که در واقع تست سرعت چند ساعته هست بذاره. قانونه سایته که عکس میزان دانلود نذارین؟ مشکل از تست و عکس نیست مشکل از حسادت و عقده های بچه گانه بعضیاست که با دیدن این چیزا فوران میکنه .
    طرف شب تا صبح دنبال اینه که سرعتش بره بالا . آنتن بگیره کارشناس بیاد بره هزاربار شکایت ثبت کنه. این سرعت بالا رو واسه چی میخواد؟ واسه مصرف روزانش؟ نه . واسه دانلود شبانه میخواد. هر کسی که این بحث بچه گانه مسخره رو راه انداخته مطمئنا اگه سرعت شبانش بالا بره بسته شبانه رو سر میکشه . حالا هم چون دستش به اون سرعت شبانه نمیرسه میگه پیف پیف بعضیا بی فرهنگن .
    حالا شما چون تو کار دانلودی اونم هرشب ۱۲۰گیگ فکر نکن بقیه هم اینجورن،مثالش منم که عکسای تست سرعتی که گذاشتم رو نمیدونم دیدی یا نه اما با اینترنت من و امثال من فقط دانلود شبانه نداریم،بنده هر دو هفته یبار دانلود میکنم اونم ۱۵گیگ و راضیم هستم البته قبل از خراب شدن نت منطقمون ،و کاری هم به شما ندارم که چقد میخاین دانلود کنید نوش جونتون پول تعرفه دادین پول مودم یا انتن بهتر دادین،اما سرعت نت بعضی جاها اونقد بده که ادم یه ویدیو یوتیوب نمیتونه راحت نگاه کنه هی قط و وصل میشه وسطش اشک ادمو در میاره،اینجا هست که یه عده حرصشون در میاد و چون دستشون به جایی نمیرسه و گیر میدن به امثال شما که عکس سلفی با نوک قله اورست میگیری میزاری اینجا،بعدشم نه خیر من اینجا دولت که هیچی قانونم که هیچی کلا هیچی تعیین نمیکنم برا کسی اما یه چیزیم بگم اینجا اینستاگرام نیست که همه روز عکس بزارن توش ،نقد و بررسیه فقط نقد و بررسی

8. 2 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خیلیا سرعتشون خوبه ! (و شاید حتی در گذشته و بر بستر wireless و adsl هم از سرعت دانلود شبانه بالا و بدون محدودیت حجمی برخوردار بوذن) اما با علم به اینکه اغلب isp-ها در صورت بالا رفتن مصرف کل، در سرویسهای ارائه شده تجدید نظر اساسی خواهند کرد، دست به دانلود بی رویه و ذخیره-ی داده-ها برای چند سال آینده و نسلهای بعدی-شون نزده و نمیزنن
    برا شما اینجور بوده و هست اما برا خیلیا هم اینجور نبوده و نیست مثالشم منم ،من به شخصه به سرعت ۲۰ مگابیت که ثابت باشه راضیم اما خب !بنده با همین ایرانسل سرعت دانلود صفر رو هم تجربه داشتم و متاسفانه این سرعتایی که تو تایپک میزارن برا من رویا هست

10. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    قضیه این پیام چیه ایرانسل فرستاده

شمارهای غیر فعال ایرانسلی را به 3120 پیامک و سپس از آن سیمکارت غیرفعال استفاده کنید تا هردو اینترنت همراه 7 روزه رایگان بگیرید.
    هزینه ارسال: رایگان
    اگه خودت یا دوستات سیم کارت هدیه غیرفعال دارین به 3120 شمارشو اس ام اس کن بعدم فعالش کن واسه هر دو سیم کارت 20-30 مگابایت! اینترنت رایگان بگیر

12. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برا شما اینجور بوده و هست اما برا خیلیا هم اینجور نبوده و نیست مثالشم منم ،من به شخصه به سرعت ۲۰ مگابیت که ثابت باشه راضیم اما خب !بنده با همین ایرانسل سرعت دانلود صفر رو هم تجربه داشتم و متاسفانه این سرعتایی که تو تایپک میزارن برا من رویا هست
    چه فایده داره سرعت بالا و بدون نوسان با محدودیت شدید حجمی ؟؟ این چیزیه که در آینده نزدیک اتفاق میوفته ...

14. 4 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

اگر td بگیری بسته شبانه نداره. به نظرمن sxt lte رو بگیر مطمئن باش بالاتر از 40 هم میتونی باهاش بگیری .
    دوست عزیز یعنی به نظر شما sxlteبا این انتنای چینی اختلاف ۱۰برابری میتونه داشته باشه اون هم تو وضعیت الان خراب نت تهران چون خیلی از دوستان از کم شدن سرعتاشون گله دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •