امشب که سرعت خوبه سرعت که دیگه اسمی نمیشه حتما لینکت پریده یا ipعوض شده
امشب که سرعت خوبه سرعت که دیگه اسمی نمیشه حتما لینکت پریده یا ipعوض شده
ایپی که همونه لینک هم فکر نمیکنم پریده باشه، احتمالا مثل همیشه از جانب مخابراته،البته جدیدا گیت وی عوض شده 143.21
یعنی منظورت اینه که دوباره گیت وی ها فری و لاک شدن؟
گیت وی من که الان فریه
Last edited by farshad0123; 08-07-2015 at 03:26.
قبلا گیت وی قفل شده بود یادم نمیاد چی بود فکر کنم اخرش 66 بود.الان توی کنسول مودم گیت وی تغییر میکنه و تقریبا مشابه ایپی هست[قبلا همیشه همون 66 بود] و توی دستور tracert عدد سوم، 143.21 هست همواره.دیشب که سرعت خوب بود هم همین گیت وی بود فکر کنم.
سرعت اسمی شده
5.223![]()
الان حس می کنم ویندوز 8.1 که دارم قدیمی هست و اذیتم می کنه ! منظترم تا 10 بیاد ، بعد XP! نه داریم ؟
![]()
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________
اوضاع پینگ بهتر شده فقط کاش تایم اوت های موقع شبانه هم رفع بشه
![]()
سلام دوستان من یه مشکل دارم جدیدا نمیدونم از مخابراته یا از مودمه. مودم دی لینک هست و لینک مدلشو پایین میزارم .
اول از همه این که چند روزی هست که اینترنت ظهر ها قطع میشه و 4 5 ساعت قطع میمونه و دوباره وصل میشه. جالبه که همیشه توی یه بازه زمانی خاصی قطع میشه معمولا بین 1 تا 5 بعد از ظهر قطعه .
مشکل دوم اینه که وقتی ترافیکم تموم میشه چراع نت مودم قرمز میشه و کلا اینترنت میپره و حتی وارد سایت پارتاک هم نمیشه که ترافیک بخرم. هرچی هم مودمو خاموش و روشن میکنم درست نمیشه که نمیشه . باز هم 2 3 ساعت طول میکشه که وصل شه بعد از وصل شدن هم میره توی سایت پارتاک که ترافیک بخرم.
مشکل دوم فکر میکنم از مودم باشه که خیلی دیر به اینترنت خودشو وصل میکنه . شما چیزی نمیدونید ؟
مودمم اینه :
این لینک هم برسی کنید ببینید کاربری داره استفاده کنم از آموزشش ؟ DNS های مخابرات هم لطف کنید بگید ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)