حدودا 3 روز پیش یسری تست کامل گذاشتم توی تاپیک مخابرات خوزستان
این سرویس 10 مگه که شبانش از سرور خارج 520 کیلو هست و داخلی هم نامحدوده
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حدودا 3 روز پیش یسری تست کامل گذاشتم توی تاپیک مخابرات خوزستان
این سرویس 10 مگه که شبانش از سرور خارج 520 کیلو هست و داخلی هم نامحدوده
شایان واسه همه جا اینجوره؟
آقا تک کانکشن من بعضی مواقع مخصوصا آخر شب خیلی افتضاحه
ماله تو خیلی خوبه
- - - Updated - - -
شایان واسه همه جا اینجوره؟
آقا تک کانکشن من بعضی مواقع مخصوصا آخر شب خیلی افتضاحه
ماله تو خیلی خوبه
قیمت سرویس چنده؟
- - - Updated - - -
قیمت سرویس چنده؟
فرشاد قیمت های متنوعی داره
برو تو سایتش
واقعا بنده در حیرتم که ایا واقعا شرکت اسیاتک و نشناختید یا واقعا دوس دارید پولتونو بندازید تو جوب .
البته اونهایی که تازه میخواند از این دزد ها سرویس بگیرند نمیدونند ی روزی به حرف من میرسید اسیاتک یک مافیایی اینترنتی تو ایران هستش که به روش اسلامی داره پول مردمو می دزده اینم مستقیما بهشون گفتم. بنده به عنوان ی کسی که انواع شرکت های اینترنتی رو امتحان کرده کسی رو مثل اسیاتک دزد و اشغال ندیدم.ی مشت دزد دور هم جمع شدند همچین گروهی رو تشکیل دادن.
بازم میگم دوستانی که تازه قراره اینترنت بگیرید من تبلیغ هیچ شرکتی رو نخواهم کرد فقط اینو بهتون بگم که از اسیاتک سرویس نگیرید .بخاطر ایتنکه مثل من مجبور به جمع اوری میشید تازه جمع اوری هم نشده یعنی ارزوم شده از دست این مافیا ها رهایی پیدا کنم هر روز زنگ میزنم واسه جمع اوری یعنی با کلی فحاشی به همین اشغالا که اصلا حرف زدنم بلد نیستن.
از من گفتن بود دوستان اگه دنبال ی اینترنت حلزونی با ی پشتیبانی گوسفندی و و دزد هستید میتونید امنحان کنید .از هر شرکتی میگیرید بگیرید ولی از اسیاتک به هیچ وجه سرویس نگیرید و مثل من پولتونو نندازید تو جوب. اسیاتک = مافیای اینترنت ایران
دروغ های بزرگ اسیاتک دوستان این شرکت مافیا عنترنت اسیاتک به من از تاریخ دوازدهم قول داده بودند که 72 ساعت اینده تخلیه پورت بشه
بنده تاریخ سیزدهم تماس گرفتم با کلی کشمکش گفتند اقا ما نامه مونو ارسال کردیم مخابرات که تخلیه بشه گفتند منتظریم از مخابرات جواب داده بشه گفتیم باشه.
دروع های این شرکت پوفیوز نگاه کنید امشب زنگ زدم به بنده میگن ما دیروز نامه رو ارسال کردیم و ی هفته دیگه تخلیه میشه یعنی برای بنده واسه ی تخلیه پورت فعلا با این حساب 14 روز طول میکشه 7 روز که گذشت
و هفت روز دیگه هم گزاشتن برای تخلیه . هر چی فحش بود دادم بهشون باز.
چقد ی شرکت میتونه کلاهبردار باشه. ئاسه وصل کردنش ی روز طول نکشید وصل شد واسه ی تخله تقریبا با حساب اونها 14 روز باید صبر کنم هر روز ی حرفی رو میزنند خداشاهده دروغگوترین ادم های روی زمین تو این شرکت کار میکنند .بنده الان گیر کردم نمیدونم چکار بکنم خداشاهده انقد اعصابم خورده از دستشون هر روز ی حرف رو میزنند دوستان . به نظرتون چکار بکنم ایا از طریق ارتباطات رادییویی کشور پیگیری کنم چکار بکنم از دست اینها راحت شم ؟![]()
Last edited by zanyar21; 09-11-2015 at 20:44.
دروغ های بزرگ اسیاتک دوستان این شرکت مافیا عنترنت اسیاتک به من از تاریخ دوازدهم قول داده بودند که 72 ساعت اینده تخلیه پورت بشه
بنده تاریخ سیزدهم تماس گرفتم با کلی کشمکش گفتند اقا ما نامه مونو ارسال کردیم مخابرات که تخلیه بشه گفتند منتظریم از مخابرات جواب داده بشه گفتیم باشه.
دروع های این شرکت پوفیوز نگاه کنید امشب زنگ زدم به بنده میگن ما دیروز نامه رو ارسال کردیم و ی هفته دیگه تخلیه میشه یعنی برای بنده واسه ی تخلیه پورت فعلا با این حساب 14 روز طول میکشه 7 روز که گذشت
و هفت روز دیگه هم گزاشتن برای تخلیه . هر چی فحش بود دادم بهشون باز.
چقد ی شرکت میتونه کلاهبردار باشه. ئاسه وصل کردنش ی روز طول نکشید وصل شد واسه ی تخله تقریبا با حساب اونها 14 روز باید صبر کنم هر روز ی حرفی رو میزنند خداشاهده دروغگوترین ادم های روی زمین تو این شرکت کار میکنند .بنده الان گیر کردم نمیدونم چکار بکنم خداشاهده انقد اعصابم خورده از دستشون هر روز ی حرف رو میزنند دوستان . به نظرتون چکار بکنم ایا از طریق ارتباطات رادییویی کشور پیگیری کنم چکار بکنم از دست اینها راحت شم ؟![]()
سلام.
سرعت سرویس 4 مگ از سرورهای داخل و خارج بترتیب چقدره؟
ممنون.
سلام
روزانه یا شبانه؟
روزانه: که تا هر چقدر که پهنای باند مرکز اجازه بده و خطت بکشه البته اسیاتک خارجیش مشکل داره و ثابت نیست
شبانه: هم سرور خارج 160 170 داخلی هم شانسیه یا روی 1 مگ یا روی همون 160
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تو روزانه!تماس گرفتم با پشتیبانی گفتم از سرورداخی خود اسیا تک با سرویس 4 مگ نهایتا200تا سرعت میگیرم،گفت خیلی خوبه قاعدتا شما باید64 تا سرعت بگیری والان داری بیشترم میگیری تازه![]()
یه طوری جوابتو میدن که دیگه قفل کنی و اما و اگر نیاری میگه از سرتم زیادیه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)