تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2537 از 3195 اولاول ... 153720372437248725272533253425352536253725382539254025412547258726373037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,361 به 25,370 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا واقعا ممنونم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز كه فوق العاده كامل جواب ميده ..كاش همه مثل شما بودن...
    يه سوال داشتم فقط يك جواب بدين و راحتم كنين ...
    من داشبوردم 2.0.9199.0 هستش...
    از ixtream و lt اينجور چيزام سر در نميارم...
    از خير اون بازيا كه ap.25 دارنم گذشتم...
    حالا من بازيا ديگرو ميتونم اجرا كنم ؟؟؟
    همين جديدا ؟؟؟
    يا اونام باز مشكل دارن حين بازي يا اولش ؟؟
    پس بگين اگه مشكل ندارن كه دست نزنم به كنسول و آپديت و اينجور چيزا و تا آخر همينجور راحت بازي كنم./...
    مرسي...

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

سلام.
    سرعت رشد ایت تاپیک مثل سرعت رشد قیمت کنسول نجومی شده!واسه همین پستی که 10 روز پیش در همین مورد نوشتم!60 صفحه ازش گذشته!
    در این باره زیاد بحث شده یکی از راه های تشخیص نوع درایو عکس زیره.

اینکه کدومشون خوبه و یا مال چی هستن؟!!خب اینا هون به اصطلاح عموم (DVD Rom) دستگاه هستن و مثلا ً بگیم رایتر کامپوتر من سونی یا سامسونگه!!!!!!!!!!!!!!!!بهرت بودنشونم در حال حاضر میشه گفت اونی که کپی خور بشه بهترهاما خب اکثرا ً درایو لایت آن دارن.
    ixtream فریموره درایوه.هر کدوم از این دریاوها یه رابط نرم افزاری دارن تا با مادر بودر کنسول در ارتباط باشن راه ه---ک کردن کنسول Xbox تغییر تو همین رابط نرم افزاریه که بهش فریمور میگن.
    بمرور که آپدیت های مختلف برای کنسول اومد و هرکدوم به نوعی کپی خور شدن دستگاه رو تشخیص و یا سد کرد!(Flag و Bann شدن) تیم هایی که کارشون ه--ک کردن این آپدیت هاست فریمور های جدیدی رو ارائه کردن تا جلوی بن شدن رو بگیره!ixtream یکی از این فریمور هایی بود که در زمان خودش هم خوب کار کرد.و بعد از اون سری LT اومد که در حال حاضر ورژن 1.9 اون آخرین ورژنه.
    برای فهمیدن نوع فریمور چون یه چیز قابل مشاهده نیست و نرم افزاریه!باید کنسول رو باز کنید و درایو رو به کامپوتر متصل کنید (درست مصل زمانی که میخواین dvd key رو بدست بیارین یا تغییر فریمور بدین!!،با استفاده از برنامه جانگل فلشر و عموماً بروش معروف به Half Open Door میشه به نوع فریمور دست پیدا کرد)البته گمونم بروش سوزنی که برای بدست آوردن DvdKey انجام میشه هم بشه پیداش کرد.راه تشخیص چشمی و ... نداره!آموزشش رو میگردم اگه توسایت بود لینک میدوم اگرم نه یا ذکر منبع میکنم یا حالا نقل قولی چیزی ...

واقعا واقعا ممنونم كه فوق العاده كامل جواب دادين ..كاش همه مثل شما بودن...
    يه سوال داشتم فقط يك جواب بدين و راحتم كنين ...
    من داشبوردم 2.0.9199.0 هستش...
    از ixtream و lt اينجور چيزام سر در نميارم...
    از خير اون بازيا كه ap.25 دارنم گذشتم...
    حالا من بازيا ديگرو ميتونم اجرا كنم ؟؟؟
    همين جديدا ؟؟؟
    يا اونام باز مشكل دارن حين بازي يا اولش ؟؟
    پس بگين اگه مشكل ندارن كه دست نزنم به كنسول و آپديت و اينجور چيزا و تا آخر همينجور راحت بازي كنم./...
    مرسي...

2. این کاربر از sadeq.ronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    لطف دارین شما.من پیش اساتید این فروم درس پس میدم.منتهی گویا سرشون شلوغه!در غیابشون جسارت میکنم.
    باید عرض کنم اگر قصد دارید به XBOX Live وصل بشید و آنلاین بازی کنید راهی ندارید جز اینکه LT1.9 بریزید.غیر از اون خطر بن شدن دارید.هیچ کس از آینده خبر نداره!ممکنه بازیهای جدید با قفل هایی ارائه بشه که فریمور ها و داشبورد های قدیمی رو ساپورت نکنه!البته جای نگرانی نداره و مطمئنا ً همیشه یه راهی هست!
    منتهی اگه خیلی حساس شدین میتونید با هزینه ای در حدود 15-20 تومن(بسته به کرم مغازه دار) کنسولتون رو بیرون آپدیت کنید و آخرین فریمور رو داشته باشید و با خیال راحت(البته برای چند مدت) به Live هم وصل بشید.در هر حال اگر تا حالا شخصا ً چنین کاری رو نکردین بهتره یا بدین بیرون یا بدین به کسی که بلده جلوتون این کار رو بکنه و شما هم یاد بگیرین.حقیقتش نمیشه راحت گفت کدوم بازی اجرا میشه و کدوم نمیشه!ولی بنظرم بجز اون 6 تا بازی که قبلاً گفتم بقیه مشکلی نداشته باشه.باید امتحان کرد.
    Last edited by MITAJOON; 27-06-2011 at 12:04.

4. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام.
    لطف دارین شما.من پیش اساتید این فروم درس پس میدم.منتهی گویا سرشون شلوغه!در غیابشون جسارت میکنم.
    باید عرض کنم اگر قصد دارید به XBOX Live وصل بشید و آنلاین بازی کنید راهی ندارید جز اینکه LT1.9 بریزید.غیر از اون خطر بن شدن دارید.هیچ کس از آینده خبر نداره!ممکنه بازیهای جدید با قفل هایی ارائه بشه که فریمور ها و داشبورد های قدیمی رو ساپورت نکنه!البته جای نگرانی نداره و مطمئنا ً همیشه یه راهی هست!
    منتهی اگه خیلی حساس شدین میتونید با هزینه ای در حدود 15-20 تومن(بسته به کرم مغازه دار) کنسولتون رو بیرون آپدیت کنید و آخرین فریمور رو داشته باشید و با خیال راحت(البته برای چند مدت) به Live هم وصل بشید.در هر حال اگر تا حالا شخصا ً چنین کاری رو نکردین بهتره یا بدین بیرون یا بدین به کسی که بلده جلوتون این کار رو بکنه و شما هم یاد بگیرین.حقیقتش نمیشه راحت گفت کدوم بازی اجرا میشه و کدوم نمیشه!ولی بنظرم بجز اون 6 تا بازی که قبلاً گفتم بقیه مشکلی نداشته باشه.باید امتحان کرد.
    بی خودی پول نریزین تو جیب این مغازه دار ها ، خودتون کپی کنید به خدا خیلی راحته !

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.

دوست عزيز من خودم با انترنت وايرلس كه به كنسول وصل ميكنم ميتونم آپديت كنم...
    اما ميگن آپديت جديد نكنيد چون كپي خور به هم ميخوره ...
    اگه بهم نخوره كپي خور دستگاهم من خودم همين الان فورا آپديت ميكنم...پس نبايد آپديت كنم ...نه ؟؟؟
    در ضمن اينم بگم من از xbox live به هيچ عنوان استفاده اي نكردم و نميكنم...چون لازم ندارم...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله راحته.ولی خب آدما مثل هم فکر نمیکنن. من هم اوایل که کامپیوتر خریدم هر 3-4 ماه میبردم بیرون برام ویندوز عوض کنن
    الان سیستم جمع میکنم
    باید کار رو اصولی یاد گرفت!وقتی مطمئن شدیم که بلدیم بعد اقدام کنیم.اینطوری لااقل در صورت بروز یه حادثه یا اشکال، فقط و فقط خودمون مسئولیم.هنوزم مشاهده میشه که حتی حرفه ای ها DVD Key رو درست ذخیره نکردن یا بعد از ذخیره کردن فایل پاک شده و ....و به مشکل خوردن.
    نمیخوام کسی رو نگران کنم.ولی بنظرم تحقیق و مطالعه کامل خیلی خوبه.بعد از آمادگی میشه حتی کنسول ساخت!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزيز من خودم با انترنت وايرلس كه به كنسول وصل ميكنم ميتونم آپديت كنم...
    اما ميگن آپديت جديد نكنيد چون كپي خور به هم ميخوره ...
    اگه بهم نخوره كپي خور دستگاهم من خودم همين الان فورا آپديت ميكنم...پس نبايد آپديت كنم ...نه ؟؟؟
    در ضمن اينم بگم من از xbox live به هيچ عنوان استفاده اي نكردم و نميكنم...چون لازم ندارم...
    دقیقا ً درسته.الان اگه آپدیت کنید فریمورتون (حالا هر چی باشه) میپره!!!منظور از میپره نه اینکه پاک بشه!بجای اون یه فریمور ارجینال و جدید نصب میشه و در این صورت شما فقط میتونید بازی های ارجینال بازی کنید
    پس آپدیت نکنید.چون فقط داشبوردتون به این شکل آپدیت میشه و باز هم شما باید کنسول رو بدین بیرون یا خودتون زحمت ریختن LT1.9 رو بکشین!البته آموزش کاملش هست.بچه ها زحمتشو کشیدن.منتهی یادتون باشه اگر خواستین خودتون اقدام کنید حتما ً و حتما ً قسمت اول آموزش که در خصوص بدست آوردن dvd Key هست رو کامل یاد بگیرین و حتما ً اجرا کنید و فایل Dummy.Bin رو یه جای مطمئن ذخیره کنید.بدون این فایل شما قادر به کاری نیستین.
    Last edited by MITAJOON; 27-06-2011 at 12:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بی خودی پول نریزین تو جیب این مغازه دار ها ، خودتون کپی کنید به خدا خیلی راحته !
    آخه ما که کابل مابل نداریم . بعد مثل اینکه باید سیم درایو رو لخت کنیم از وسطش( دوستان واسه ریختن lt1.9 ) گذاشته بودن این آموزشو . من دلم نمیاد سیم درایوم رو لخت کنم آسیب می بینه کنسولمم اسلیمه ظریف مریفه .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه ما که کابل مابل نداریم . بعد مثل اینکه باید سیم درایو رو لخت کنیم از وسطش( دوستان واسه ریختن lt1.9 ) گذاشته بودن این آموزشو . من دلم نمیاد سیم درایوم رو لخت کنم آسیب می بینه کنسولمم اسلیمه ظریف مریفه .
    بله درسته.دوستانی که آموزش رو گذاشته بودن گفتن یه دستگاه دیگه داشتن که گویا اون مرخص شده بوده از کابل اون استفاده کردن!بهر حال شاید اگه بدین بیرون انجام بدن!همین کار رو بکنن و فقط شما متوجه نشین!خودتون انجامش بدین لااقل دقت و ظرافت بیشتری بخرج میدین.کابل ساتا هم که همه مغازه های کامپیوتری میفروشن!

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

زمان مورد نیاز برای شارژ باطری های Rechargeable مورد استفاده قرار میگیره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (-------- = بازی سنتر )

بالاخره یبارم بازی سنتر میاد اینجا کپی برداری میکنه دیگه

12. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پسر خوب اسلیم 0225 رو نمیشه LT ریخت که حتی 9504 هم LT 1.9 نیومده واسش...
    MITAJOON شما مطمئنی که اگه من LT بریزم باید همه ی بازیام رو با آخرین ورژن پچ کنم؟؟؟ این طوری که باز باید خدا تومن پول دی وی دی بدم که دوباره رایت کنم!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

من میخوام بیام تهران کنسولما بگیرم . لطفا آدرسهای کنسول فروشیهای با خدا را بدید . خیلی فوری مرسی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •