تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2536 از 3347 اولاول ... 153620362436248625262532253325342535253625372538253925402546258626363036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,351 به 25,360 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    کسی تا حالا از این سرویس جدید ایرانسل TD-LTE استفاده کرده؟
    قیمت و سرعتش چه جوریه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شاتل که اعجوبه ای بود واسه خودش
    5500 یا بیشتر (دقیق یادم نیست) میگرفت واسه هر ماه بعد از حجم نامشخصی هم محدودت میکرد که در نهایت هر ماه 50 گیگ میتونستی دانلود کنی که هر گیگش در میومد 120 تومان حالا استهلاک و هزینه برق زحمت لینک گذاشتن روزانه (لینک مدت دار که منقضی میشه رو میگم همه که از دانلود ها دانلود نمیکنن) و ...... اصلا اعصاب خورد کنی بود
    زنگ میزدی پشتیبانی اولش محدودیت رو انکار میکردند بعد که زیادی زر میزدی با لحن تندی میگن حقته باید سرعت 0 کیلوبایت میشد تا حالت جا بیاد

3. این کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام
    کسی تا حالا از این سرویس جدید ایرانسل TD-LTE استفاده کرده؟
    قیمت و سرعتش چه جوریه؟
    به لینک بالا مراجعه کن اسپید تست ها اون جا هست

5. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان یه لحظه بحث دانلود های شبانه رو اگه میشه بگذارید کنار یه راهنمایی کنید که بدجوری بهش نیاز دارم
    تومنطقه ما هنوز fddایرانسل راه اندازی نشده بنده با این انتنای چینی ومودم ۳۳۷۲ به یه دکل که حداقل ۹کیلومتری با اینجا فاصله داره وصل شدن تا حدود ۲ماهه پیش هم سرعت بسیار خوبی داشتم تا نزدیک ۴۰مگ هم میرسید ولی دقیقا از ابتدای شهریورماه که بحث td راه افتاد سرعتام به شدت کم شده تا جایی که به ۴هم نمیرسه الان میخوام یه تعغیری به این وضعیت بدم ایرانسل که متاسفانه اقدامی برای زدن دکل تو منطقه ما نمیکنه تو نقشه td منطقه ما پوشش داره از طرفی میگن این sxlte ها کیفیت خوبی داره به نظر شما اگه جای من بودید از این مودمای اوت دور td ایرانسل که تازه اومده رو میخریدید یا میرفتید سراغ sxlte درحالی که من از بسته های چند کاربره ایرانسل استفاده میکنم ومیگن به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه ایرانسل امکان استفاده از سیم کارت fdd رو از مودمای td برمیداره به نظر شما من چه کار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان 2 تا سیم کارت رند دارم برای 2 سال پیشه و قطعا فور جی نیستند

اینها رو بخوام تبدیل به فورجی کنم چه مقدار هزینه داره ؟ و چقدر زمان میبره تا تبدیل بشه آیا سیم کارت رو باید تحویل بدم و سیم کارت جدید بگیرم ؟
    شما پوکه usim سیم کارت جدید رو گرفتی حدودا ۱۵ دقیقه بعد فعال میشه !

8. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان یه لحظه بحث دانلود های شبانه رو اگه میشه بگذارید کنار یه راهنمایی کنید که بدجوری بهش نیاز دارم
    تومنطقه ما هنوز fddایرانسل راه اندازی نشده.....
    اگر td بگیری بسته شبانه نداره. به نظرمن sxt lte رو بگیر مطمئن باش بالاتر از 40 هم میتونی باهاش بگیری .

10. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

الان این فرهنگ استفاده چی هست !
    این فرهنگ استفاده که بعضیا مدام ازش اسم میبرن همون رساله مراجع عظیمه که میگن چون ما اون چیزه دست و بالمونو بسته( به هر دلیلی سرعتمون پایینه یا حال نداریم هزینه کنیم) پس دانلود کبیره حرامه

12. 5 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سه صفحه همش شده دعوا سر دانلود شبانه،میدونین سر چیه؟سر اینه که یه آقایی که سرعت دانلودش خوبه میاد عکس مقدار حجمی که دانلود کرده رو اینجا میزاره بقیه هم حرص میخورن که دو هزار تومن با با دو هزار تومن اینا چه فرقی داره،،،البته مسئول هم ایرانسله که سرعت نتش همه جا یکسان نیست،و جایی که شلوغه رو نمیاد دکلشو تقویت کنه و غیره،،،،،،اما جدا از این حرفا،برادر من شما تو شب فلان قدر دانلود میکنی بعد عکسشو میزاری اینجا که چی؟رقابته مسابقه هست چیه این؟همین که تست سرعت بزارین کافیه دیگه مردم میفهمن سرعت تو فلان مناطق و پیش شما زیاده

14. 5 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ضرری بهشون نمیرسه اگه ایرانسل بخاطر دانلودهای بی رویه برخی از هموطنان این بسته-ها رو حذف کنه ؟؟
    پس شما باید به ایرانسل و مخابرات و حکومت اعتراض کنی که چرا محدودیت حجم واسه ملت گذاشته نه به دانلودرها.
    حرف شما هم شده مثل قوه قضاییه که به یه سری زن تو باغ تجاوز شده بود، بعد قوه قضاییه میگفت تقصیر زنهاست که بدحجاب بودن باعث تحریک متجاوزان شده!

16. 2 کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من شما تو شب فلان قدر دانلود میکنی بعد عکسشو میزاری اینجا که چی؟رقابته مسابقه هست چیه این؟همین که تست سرعت بزارین کافیه دیگه مردم میفهمن سرعت تو فلان مناطق و پیش شما زیاده
    یکی دوست داره تست سرعت لحظه ای سرظهرش رو بذاره یکی هم دوست داره مقدار حجم دانلود شبانه که در واقع تست سرعت چند ساعته هست بذاره. قانونه سایته که عکس میزان دانلود نذارین؟ مشکل از تست و عکس نیست مشکل از حسادت و عقده های بچه گانه بعضیاست که با دیدن این چیزا فوران میکنه .
    طرف شب تا صبح دنبال اینه که سرعتش بره بالا . آنتن بگیره کارشناس بیاد بره هزاربار شکایت ثبت کنه. این سرعت بالا رو واسه چی میخواد؟ واسه مصرف روزانش؟ نه . واسه دانلود شبانه میخواد. هر کسی که این بحث بچه گانه مسخره رو راه انداخته مطمئنا اگه سرعت شبانش بالا بره بسته شبانه رو سر میکشه . حالا هم چون دستش به اون سرعت شبانه نمیرسه میگه پیف پیف بعضیا بی فرهنگن .

18. 3 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •