سلام
کسی تا حالا از این سرویس جدید ایرانسل TD-LTE استفاده کرده؟
قیمت و سرعتش چه جوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی تا حالا از این سرویس جدید ایرانسل TD-LTE استفاده کرده؟
قیمت و سرعتش چه جوریه؟
شاتل که اعجوبه ای بود واسه خودش
5500 یا بیشتر (دقیق یادم نیست) میگرفت واسه هر ماه بعد از حجم نامشخصی هم محدودت میکرد که در نهایت هر ماه 50 گیگ میتونستی دانلود کنی که هر گیگش در میومد 120 تومان حالا استهلاک و هزینه برق زحمت لینک گذاشتن روزانه (لینک مدت دار که منقضی میشه رو میگم همه که از دانلود ها دانلود نمیکنن) و ...... اصلا اعصاب خورد کنی بود
زنگ میزدی پشتیبانی اولش محدودیت رو انکار میکردند بعد که زیادی زر میزدی با لحن تندی میگن حقته باید سرعت 0 کیلوبایت میشد تا حالت جا بیاد
به لینک بالا مراجعه کن اسپید تست ها اون جا هست
دوستان یه لحظه بحث دانلود های شبانه رو اگه میشه بگذارید کنار یه راهنمایی کنید که بدجوری بهش نیاز دارم
تومنطقه ما هنوز fddایرانسل راه اندازی نشده بنده با این انتنای چینی ومودم ۳۳۷۲ به یه دکل که حداقل ۹کیلومتری با اینجا فاصله داره وصل شدن تا حدود ۲ماهه پیش هم سرعت بسیار خوبی داشتم تا نزدیک ۴۰مگ هم میرسید ولی دقیقا از ابتدای شهریورماه که بحث td راه افتاد سرعتام به شدت کم شده تا جایی که به ۴هم نمیرسه الان میخوام یه تعغیری به این وضعیت بدم ایرانسل که متاسفانه اقدامی برای زدن دکل تو منطقه ما نمیکنه تو نقشه td منطقه ما پوشش داره از طرفی میگن این sxlte ها کیفیت خوبی داره به نظر شما اگه جای من بودید از این مودمای اوت دور td ایرانسل که تازه اومده رو میخریدید یا میرفتید سراغ sxlte درحالی که من از بسته های چند کاربره ایرانسل استفاده میکنم ومیگن به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه ایرانسل امکان استفاده از سیم کارت fdd رو از مودمای td برمیداره به نظر شما من چه کار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
شما پوکه usim سیم کارت جدید رو گرفتی حدودا ۱۵ دقیقه بعد فعال میشه !
اگر td بگیری بسته شبانه نداره. به نظرمن sxt lte رو بگیر مطمئن باش بالاتر از 40 هم میتونی باهاش بگیری .
این فرهنگ استفاده که بعضیا مدام ازش اسم میبرن همون رساله مراجع عظیمه که میگن چون ما اون چیزه دست و بالمونو بسته( به هر دلیلی سرعتمون پایینه یا حال نداریم هزینه کنیم) پس دانلود کبیره حرامه
سه صفحه همش شده دعوا سر دانلود شبانه،میدونین سر چیه؟سر اینه که یه آقایی که سرعت دانلودش خوبه میاد عکس مقدار حجمی که دانلود کرده رو اینجا میزاره بقیه هم حرص میخورن که دو هزار تومن با با دو هزار تومن اینا چه فرقی داره،،،البته مسئول هم ایرانسله که سرعت نتش همه جا یکسان نیست،و جایی که شلوغه رو نمیاد دکلشو تقویت کنه و غیره،،،،،،اما جدا از این حرفا،برادر من شما تو شب فلان قدر دانلود میکنی بعد عکسشو میزاری اینجا که چی؟رقابته مسابقه هست چیه این؟همین که تست سرعت بزارین کافیه دیگه مردم میفهمن سرعت تو فلان مناطق و پیش شما زیاده
پس شما باید به ایرانسل و مخابرات و حکومت اعتراض کنی که چرا محدودیت حجم واسه ملت گذاشته نه به دانلودرها.
حرف شما هم شده مثل قوه قضاییه که به یه سری زن تو باغ تجاوز شده بود، بعد قوه قضاییه میگفت تقصیر زنهاست که بدحجاب بودن باعث تحریک متجاوزان شده!
یکی دوست داره تست سرعت لحظه ای سرظهرش رو بذاره یکی هم دوست داره مقدار حجم دانلود شبانه که در واقع تست سرعت چند ساعته هست بذاره. قانونه سایته که عکس میزان دانلود نذارین؟ مشکل از تست و عکس نیست مشکل از حسادت و عقده های بچه گانه بعضیاست که با دیدن این چیزا فوران میکنه .
طرف شب تا صبح دنبال اینه که سرعتش بره بالا . آنتن بگیره کارشناس بیاد بره هزاربار شکایت ثبت کنه. این سرعت بالا رو واسه چی میخواد؟ واسه مصرف روزانش؟ نه . واسه دانلود شبانه میخواد. هر کسی که این بحث بچه گانه مسخره رو راه انداخته مطمئنا اگه سرعت شبانش بالا بره بسته شبانه رو سر میکشه . حالا هم چون دستش به اون سرعت شبانه نمیرسه میگه پیف پیف بعضیا بی فرهنگن .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)