تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2536 از 2605 اولاول ... 1536203624362486252625322533253425352536253725382539254025462586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,351 به 25,360 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    من تازه اینترنت مخابرات گرفتم و به مورد عجیبی برخوردم
    پهنای باند دانلود خط، تو پنل مودم 16 مگابیت هست ولی در عمل و همانطور که تو صفحه تست سرعت مشترکین مخابرات میبینید سرعت روی 2 مگابیت لیمیت شده
    سرویسی که خریدم، 512 کیلوبیت هست و تماس هم گرفتم گفتن بخاطر سرعت سرویس اینطوری هست
    نمیشه کاری کرد؟ من فقط برای گیم از نت مخابرات استفاده میکنم و نیازی به ترافیک بیشتر ندارم و فقط نیاز دارم به سرعت بالاتری دارم
    سرعت سرویس درسته دیگه
    سرویسی که شما گرفتی 512 هست. که مخابرات اومده براتون تا 4 برابر بالاتر از سرعت خریداری شده تنظیم کرده یعنی سرعت 2 مگابیت بر ثانیه
    سرعت هم به صورت سیستمی از سمت مخابرات لیمیت میشه و ربطی به سرعت بسته شده روی مودم نداره
    اگه سرعت بالاتر می خوای باید طرح های بالاتر بگیری مثل 8 مگ یا 16 مگ که سرعتت باز بشه کامل
    کیفیت خط ات هم خوبه و سرعت های بالا رو میکشه

2. 2 کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

باز معلوم نیست دردش چیه که شب‌ها سرعت سرویس ۱۶ میشه ۱۲۸ خبر مرگ خودشون و پدر پدرسگشون

4. این کاربر از آرین 0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام .
    دوست عزیز 40 گیگابایت واسه 1 ماه مصرف 1 سیستم که اونم روزی 1 ساعت بعداز سرکارم روشن میکنم تازه آپدیت اتوماتیک خاموش و هیچ برنامه ای دانلودی نداره و با glasswire مانیتور میشه و هیچ مصرفی نداره اتوماتیک روزی 2 گیگ یا 1 گیگ واسم رد میشه آخه به چه حسابی؟!
    تازه من 7 سال هست مخابرات دارم . تا 97 خوب بود نامحدود بود و مشکل خاصی نداشت ولی از اواسط تابستون 97 همینجوری من هرکاری کردم سر ماه کم میارم.
    دوست عزیز تنها بنده نیستم خیلی ها مثل من مشکل اینچنینی دارن!
    مورد شما که خیلی عجیبه بهرحال مگه مودم شما وای فای نداره؟ اگر داره بنظر من یک کاری کنید مودمتون رو بهش قفل مک آدرس بدید که فقط سیستم خودتون بتونه ازش اینترنت بگیره ببینید فرفی میکنه یا نه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

مورد شما که خیلی عجیبه بهرحال مگه مودم شما وای فای نداره؟ اگر داره بنظر من یک کاری کنید مودمتون رو بهش قفل مک آدرس بدید که فقط سیستم خودتون بتونه ازش اینترنت بگیره ببینید فرفی میکنه یا نه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
    سلام.
    مودم دائما وایرلسش خاموشه و فقط سیستم خودم با کابل لن بهش وصله.
    دزدن هیچکاریشم نمیشه کرد . مال بعضیا کمتره و مال یکسری بدبخت مثل من خیلی زیاد.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پس پرداخت گرفتید؟
    اگه پیش پرداخت بگیرید معمولا سرعت رو باز میذارن.
    اره پس پرداخت هست
    چون تلفنی سفارش دادم پس پرداخت داشتن فقط و نمیشد پیش پرداخت گرفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سرعت سرویس درسته دیگه
    سرویسی که شما گرفتی 512 هست. که مخابرات اومده براتون تا 4 برابر بالاتر از سرعت خریداری شده تنظیم کرده یعنی سرعت 2 مگابیت بر ثانیه
    سرعت هم به صورت سیستمی از سمت مخابرات لیمیت میشه و ربطی به سرعت بسته شده روی مودم نداره
    اگه سرعت بالاتر می خوای باید طرح های بالاتر بگیری مثل 8 مگ یا 16 مگ که سرعتت باز بشه کامل
    کیفیت خط ات هم خوبه و سرعت های بالا رو میکشه
    شما هم همون چیزی رو میگن که پشتیبان مخابرات میگه که
    من قبلا فقط از شاتل و پارس آنلاین سرویس داشتم و یادمه که هر سرویسی که میگرفتی فارغ از سرعت اسمی سرعت، سرعت سرویس برابر با اون چیزی میشد که خط میکشید و تو پنل مودم نشون میداد. اولین باری هست که کلا میبینم سرعت سرویس با سرعت تو پنل مودم متفاوته و واسم عجیبه.
    من ADSL رو فقط بخاطر گیم گرفتم (روزی چند ساعت فقط) و واسه استفاده روزانه‌ام ایرانسل TDLTE دارم. الان مخابرات سرویسی نداره که حجم کم با سرعت بالا ارایه بده. یعنی شما سرعت بیشتر بخوای مجبوری پول ترافیکی رو بدی که نمیخوای استفاده کنی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    مودم دائما وایرلسش خاموشه و فقط سیستم خودم با کابل لن بهش وصله.
    دزدن هیچکاریشم نمیشه کرد . مال بعضیا کمتره و مال یکسری بدبخت مثل من خیلی زیاد.
    موفق باشید.
    حالا من تازه ADSL مخابرات گرفتم زیاد در جریان این شرکت نیستم ولی شما خودت تست کن یه بار. WiFi رو خاموش کن کلا (اگه میشه) اگه نمیشه هم رمز پیچیده بذار گزینه WPS هم خاموش کن حتما حتما. بعد از اینکه استفاده‌ات تموم شد از تو قسمت کنترل پنل و بخش شبکه Network Adaptor رو باز کن رو رو کانکشن مربوط به لن دابل کلیک کن. ببین مجموع اپلود و دانلودت اونجا چند میشه. یادداشتش کن و مودم رو خاموش کن. بعد از چند دقیقه (شایدم بیشتر اینو من اطلاع ندارم) ترجیحا با یه اینترنت دیگه برو تو پنل مشترکین مخابرات ببین واست ترافیک مصرفی رو چند زده.
    بعضی نرم افزارها باگ دارن و ترافیک مصرفی رو درست نشون نمیدن.
    اگه دیدی درست زده که هیچی اگه بیشتر زده اول زنگ بزن به خود مخابرات اگه گفت بررسی میکنن که اوکی اگه جواب سربالا داد برو سامانه 195 ثبت شکایت کن. از ترافیک مصرفیت هم عکس بذار اونجا (چیزی که آداپتور شبکه‌ات نشون میده و چیزی که پنل مشترکین نشون میده)

10. این کاربر از zorro0641 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شما هم همون چیزی رو میگن که پشتیبان مخابرات میگه که
    من قبلا فقط از شاتل و پارس آنلاین سرویس داشتم و یادمه که هر سرویسی که میگرفتی فارغ از سرعت اسمی سرعت، سرعت سرویس برابر با اون چیزی میشد که خط میکشید و تو پنل مودم نشون میداد. اولین باری هست که کلا میبینم سرعت سرویس با سرعت تو پنل مودم متفاوته و واسم عجیبه.
    من ADSL رو فقط بخاطر گیم گرفتم (روزی چند ساعت فقط) و واسه استفاده روزانه‌ام ایرانسل TDLTE دارم. الان مخابرات سرویسی نداره که حجم کم با سرعت بالا ارایه بده. یعنی شما سرعت بیشتر بخوای مجبوری پول ترافیکی رو بدی که نمیخوای استفاده کنی!
    من به شاتل و پارس آنلاین کاری ندارم
    شما از مخابرات سرویس گرفتی و توی مخابرات سرعت برای شما نهایت 4 برابر بسته میشه و اگه سرعت بالاتر نیاز داشته باشید باید سرویس های بالاتر بگیرید
    شاتل و پارس آنلاین هم که سرعت رو باز میذارن ، به جاش قیمت سرویس هاشون به نسبت مخابرات بالاتره
    مورد شما هم خیلی خاص هست که حجم نمی خواید ولی سرعت نیاز دارید و خوب قطعا هم برای سرعت باید هزینه بیشتری بکنید
    کمپین ماندگار به نسبت قیمت سرعت خوبی ارائه میده. مثل سرویس حرفه ای 1 کمپین ماندگار که برای گیم کافیه

12. 2 کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اره پس پرداخت هست
    چون تلفنی سفارش دادم پس پرداخت داشتن فقط و نمیشد پیش پرداخت گرفت
    هر موقع بخوای میتونی تبدیلش کنی به پیش پرداخت. باید زنگ بزنی به پشتیبانی بگی تا سرویس های پیش پرداخت رو توی پنلت فعال کنه و باید همون موقع هم تمدید کنی وگرنه چند دقیقه بگذره دوباره سرویس های پیش پرداخت میره. دوستم 2 مگ داره ولی 18 مگ بستن و راحت 2 مگابایت (16 مگ) سرعت داره.

14. این کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هر موقع بخوای میتونی تبدیلش کنی به پیش پرداخت. باید زنگ بزنی به پشتیبانی بگی تا سرویس های پیش پرداخت رو توی پنلت فعال کنه و باید همون موقع هم تمدید کنی وگرنه چند دقیقه بگذره دوباره سرویس های پیش پرداخت میره. دوستم 2 مگ داره ولی 18 مگ بستن و راحت 2 مگابایت (16 مگ) سرعت داره.
    زنگ زدم قبلا گفتن پیش پرداخت رو فعال کردن برام. الان تو پنلم فقط گزینه تغییر سرویس دارم چون هنوز 10 روز از سرویسم مونده. فقط بین سرویس ها ماهانه نداره انگار!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •