با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی از بزرگواران تازگیا اعزام مجدد ارتش بوده؟
روز اعزام کجا رفته و درجه لیسانس برای اعزام مجدد چی بوده؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی از بزرگواران تازگیا اعزام مجدد ارتش بوده؟
روز اعزام کجا رفته و درجه لیسانس برای اعزام مجدد چی بوده؟
اینطور باشه خیلی خوبه . دوستانم میگفتن برای اینکه خرج و هزینه خورد و خوراک کمتر بشه بومی ها رو اجازه رفتن میدادن بعد از 4 و اما باید صبح روز بعد اونجا باشید .
شما از خاش و پدافند سمنان بعنوان بدترین جا نام بردید..منی ک تو سمنان دارم دورمو میگذرونم و با توجه ب اینکه کف خوابم هستم و تختم ندارم ی چیز نرمال دیدم..
ضمنا خیال نکنید من بچه دهاتم و کار کنم..من کسی بودم ک تو عمرم دست ب سیاه و سفید نزدم و همیشه پول تو جیبیم ب راهه...برید خداروشکر کنید ک تخت لااقل ب شما رسیده
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
من بد ترین حالتشو گفتم که دوستان امادگیشو داشته باشم.من خودم تازه این شرایطو سپری کردم و وظیفه ی خودم میدونستم که بچه هارو اگاه کنم تا با امادگی برن خدمت.آقا حالا اینقدر هم که شما میگی اوضاع وخیم نیست! درسته آدم باید خودش رو برای هر چیزی آماده کنه، ولی دیگه سختی ها در حد مرگ و آرزوی مرگ داشتن نیست!! حالا ممکن هست یکی جای بدی بیوفته، پارتی داشته باشین که خب معلومه خیلی به نفعتون میشه ولی پارتی هم نداشته باشین آرزوی مرگ نمی کنید! دیگه شانسی هست و ممکنه یکی تو شرایط سخت بیوفته یکی راحت.
از شانس شما بدترین چیزها براتون اتفاق افتاده!
افرین.منم همینو میگم.ممکنه یکی فرماندش خوب باشه و ممکنه یکی فرماندش عقده ای باشه !
من چیزایی که توی این دوماه حس کردمو واسه دوستان گفتم.این درست نیست که هی بیایم به به و چه چه کنیم و بگیم همه چیز گل و بل بله !
نه !
باید واقعیت هارو بگیم.دوماه خدمت جای بد را میشه تحمل کرد ، اما 19 ماه جای بد را هرگز نمیشه تحمل کرد !
شاید بعضیا توی فکره کسری و پارتی نباشند !
باید اگاه بشند که هرچه زود تر به فکر خودشون باشند و فکر نکنند 21 ماه خدمت مثل برق و باد میگذره !
من قصد ترسوندن هیچ کسیو ندارم !
فقط حقایق را گفتم.یه سری مثل شما اموزشو میفتند جای خوب و فکر میکنن که اره سربازی بهشته !
الان خود شما چجوری توی آموزشی دسترسی به نت داری و مرخصی اومدی؟!
همین کافیه واسه ی اینکه بدونی اموزشیت جای خوبی افتادی که بهت مرخصی دادن.
ولی جاهای بد هم داریم برادر!همه جا هتل نیست!باید گفت که دوستامون امادگیشو داشته باشند!
توی کرمان در روز 4 ساعت فقط در صبح زیره تابش مستقیم افتاب شهریور بودیم که فوق العاده سوزان بود !حالا فکرشو بکن سربازه اهواز باشیم !خب قطعا نمیگن بروزیره کولر!میگن برو 4 ساعت زیبره افتاب کشنده ی اهواز !
زندگی در جاهای محروم خیلی فرق داره با سربازی در جاهای محروم !
قطعا هر کسی توی شهر خودش هرچقدر هم که بد و محروم باشه بیشتر میتونه دوام بیاره تا توی یک شهر غریب.مثل این میمونه یکیو از قطب ببری استوا و بهش تمام امکانات را هم بدی !
خلاصه من حقایقو گفتم.
دوست عزیز شم دفترچه نفرستادین پس معلوم نیست قراره کجا خدمت کنید، انتخابی هم نیست که شما ارتش را انتخاب کنین. چند نکته را به صورت سطری مینوسم:
1- اگه شرایط نداشته باشین احتمال قوی داره اصلا استان خودتون خدمت نکنین چه برسه به شهر خودتون
2- اگه ارتش باشین و گروهبان بشین هر روز نمیتونین برین خونتون (تازه اگه شهر خودتون باشین که گفتم اگه شرایط نداشته باشین احتمالش نزدیک به صفر هست)
3- اگه ناجا باشین و سر کوچتون هم خدمت کنین فوقش هفته ای یک روز برین خونه مگر اینکه شیفت و... باشین که اونم زیاد نیست.
فکر نکنم مشکلی باشه.
بله تمامی معافیت ها به غیر از پزشکی در زمان صلج هست، حتی در صورت وقوع جنگ و... اولویت با کسانی هست که معافیت دارن تا کسی که خدمتش را انجام داده.
در کل باید فرق بین کسی که رفته و نرفته باشه که اولین تفاوت کارت های این دو هست.
شما دفترچه رو مجدد پست می کنید تا تاریخ و محل اعزامتون مشخص بشه ، درجه لیسانس ها در حال حاضر گروهبان یکمی است.
گند زدند به لیسانس رفت !
باور کنید با ما مثل سرباز صفر برخورد میکنن !
انگار نه انگار ما چهار سال درس خوندیم و سنی ازمون گذشته !
گروهبانا اونجا چوب 2 سر نجس شدن.ازشون توقع لیسانس دارن ولی مثل سرباز صفر باهاشون برخورد میشه !
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم اونایی که از تهران اعزام میشن اموزشی رو اکثرا کجا میافتن؟
درضمن به رتبه کشوری و .... اهمیت داده میشه؟
تو خود آموزش چی اهمیت داده میشه به کسی که برنامه نویسی و گرافیک و وب رو بلد باشه؟
و اینکه بعد آموزشی برم نیروی هوایی خوبه یا بد؟ دامادمون نیرو هوایی سرهنگه و میتونم راحت برم اونجا
داداش شما با احترام خیلی سوسول تشریف داریهیچوقت فکر نمیکردم سربازی تا این حد عذاب اور و خطرناک باشه ! مثل جومانجی می مونه.رفتی توش دیگه نمیتونی بیای بیرون.رفیقام افتادن جاهای بد ابوهوا و لب مرز !
اگه مرد مردن نیستید نرید ! هیچ راهه برگشتی نداره !
واقعا سخته.خدا به همه رحم کنه ! خیلی خطرناکه خیلی ! هنوز ترسه روزی که امریه هارو میخوندن توی وجودمه و تا اخره عمر باهام می مونه !
به خدا اخره ترسه.شوخی نگیریدش.اماده واردش بشید چون نابود میشید اگه واسش اماده نباشین!همیشه بد ترین شرایط ممکنو در نظر بگیرید.
اگه عاشق کسی هستید نرید که تهش خود کشیه !
اینو هم بگم همیشه مردن بدترین اتفاق ممکن نیست ! گاهی ضجر کش میشی.جوری که هر لحظه ارزوی مرگ میکنی !
من خودم مشکلی ندارم.اما نگران دوستامم که افتادن توی گرمای کشنده ی اهواز ! سرپل ذهاب ! خاش ! اندیمشک ! تکاور شدن یا رفتن توی تیپ زرهی !
خلاصه والله شوخی نیست ! پارتی ندارید اماده ی هر نوع بلایی باشید !
یکی را برق گرفت و یکیو هم عقرب زد ! اینا تازه یه قسمتی از خطراتش بود.خلاصه مراقب همه چیز باشید !
معلومه توی پر قو بزرگ شی و بعدش بری خدمت واست سخت میگذره ...
من 19 آذر تاریخ اعزامم هست , افتادم اردکان یزد ... توی این موقع سال اونجا آدم یخ میزنه از سرما اما بی صبرانه منتظرم هرچه زودتر برم خدمت .
سوال شما خیلی کلیه
۱- با توجه به نوع ارگان پذیرنده میتونه جاهای مختلفی اموزشی باشه و شاتس نیز مرنبط است.
۲-شما چه رتبه ای دارید منظورتون رتبه های برتر کنکور سراسری یا افرادی که در المپیاد ها مقام میارن ؟
۳-اموزشی که شما اصلا وقت این دسته کارها رو ندارید ، اما بعد از اموزشی با توجه به مهارت های که دارید در جای راحتی می توانید باشید اکثرا بچه های رشته کامپیوتر که من می شناسم خدمت به نسبت راحتی داشتن.
۴- این وابسته به این که شما از ابتدا در نیروهوایی باشید نمیشه اموزشی در نیرو زمینی باشید و ادامه خدمت در نیرو هوایی ، تغییر نیرو به طور کلی امکان پذیر نیست .
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)