تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2536 از 4105 اولاول ... 1536203624362486252625322533253425352536253725382539254025462586263630363536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,351 به 25,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

14 اعزام مجددا لطفا!

با سلام خدمت دوستان عزیز
    کسی از بزرگواران تازگیا اعزام مجدد ارتش بوده؟
    روز اعزام کجا رفته و درجه لیسانس برای اعزام مجدد چی بوده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

بستگی به جایی هست که میوفتی و روابط اجتماعی شما داره

مثلا : تو کلانتری اصلا همچیم برنامه ای نیست اما کسایی رو داشتیم شبها می رفتن خونه و صبح میومدن ( به دروغ گفته بودن نامزد کردیم و هنوز رسمی ثبت نشده و .... )
    اینطور باشه خیلی خوبه . دوستانم میگفتن برای اینکه خرج و هزینه خورد و خوراک کمتر بشه بومی ها رو اجازه رفتن میدادن بعد از 4 و اما باید صبح روز بعد اونجا باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4umbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز یه خواهش از شما دارم .

اگر قصد شما ترسوندن دوستان از سربازیه خواهشا دیگه اینجا پست نزار .

این مناطقی که شما گفتی مثل اهواز و اندیمشک که اتفاقا توی استان محل زندگی من هم میشه 2-3 میلیون ادم دارن توی اون شرایط سخت زندگی میکنن .

اگر افتادید جای بد اب و هوا یا پرت و دور دست همیشه اینو به یاد داشته باشید که دور و بر شما هم یه سری ادم دارن سالها اونجا زندگی میکنن . پس شما هم حتما میتونید اونجا دووم بیارید .

سختی یا اسونی سربازی بر میگرده به طرز تفکر شما .

من دارم اموزشی رو طی میکنم . میدونم که هنوز به یک ماه هم نرسیدم ولی از الان خودم رو واسه همه چی اماده کردم . حتی توی اینترنت مسیر رفتن به خاش ، سر پل ذهاب ، مراغه و بد ترین جاها رو هم چک کردم .

طرز تفکر منفی حتی میتونه از 01 جهنم بسازه ولی طرز تفکر خوب میتونه از پدافند سمنان یا خاش بهشت بسازه .

امیدوارم مطلبم مفید باشه .

یه سوال داشتم . میگن هر کی که زمان پذیرش در اموزشی بگه که من رزمی کار هستم میفرستنش تکاوری درسته ؟

عزیزانی که رشتشون مهندسی مکانیک بوده و در ارتش بودن بیان بگن ایا کد خوردن یا نه ؟

یه نکته دیگه هم بگم . اگر یه زمانی توی یگان زیر دستتون سرباز بود و مسئول چند تا سرباز بودید عقده هاتون رو سر اونا خالی نکنید . اگه سرباز به سرباز رحم نکنه از کادری دیگه چه انتظاری میره ؟

(فقط یه سرباز میتونه یه سرباز دیگه رو درک کنه )
    شما از خاش و پدافند سمنان بعنوان بدترین جا نام بردید..منی ک تو سمنان دارم دورمو میگذرونم و با توجه ب اینکه کف خوابم هستم و تختم ندارم ی چیز نرمال دیدم..
    ضمنا خیال نکنید من بچه دهاتم و کار کنم..من کسی بودم ک تو عمرم دست ب سیاه و سفید نزدم و همیشه پول تو جیبیم ب راهه...برید خداروشکر کنید ک تخت لااقل ب شما رسیده

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا حالا اینقدر هم که شما میگی اوضاع وخیم نیست! درسته آدم باید خودش رو برای هر چیزی آماده کنه، ولی دیگه سختی ها در حد مرگ و آرزوی مرگ داشتن نیست!! حالا ممکن هست یکی جای بدی بیوفته، پارتی داشته باشین که خب معلومه خیلی به نفعتون میشه ولی پارتی هم نداشته باشین آرزوی مرگ نمی کنید! دیگه شانسی هست و ممکنه یکی تو شرایط سخت بیوفته یکی راحت.
    از شانس شما بدترین چیزها براتون اتفاق افتاده!
    من بد ترین حالتشو گفتم که دوستان امادگیشو داشته باشم.من خودم تازه این شرایطو سپری کردم و وظیفه ی خودم میدونستم که بچه هارو اگاه کنم تا با امادگی برن خدمت.

برادر ارجمند بنده در یکی از بدترین و مشکل ترین پادگان های نیروی زمینی ارتش خدمت کردم یعنی گروه 33 توپخانه پرندک درسته سخته ولی اگه ذهنت رو آماده کنی میتونی باهاش کنار بیای!
    اونجا هم خودکشی و خودزنی داشتیم ولی رییس بازرسی گفته بود کسی اگه قصد خودزنی داره بیاد من خودم معافیت روانی براش جور میکنم!
    هر کس هم که نمیتونست خدمت کنه فرمانده ها می گفتن بهت یه مرخصی ساعتی میدیدم برو هر موقع تونستی خدمت کنی بر گرد.
    یعنی احدی به زور تو پادگان نگه داشته نمی شد اگه فرماندش هم میخواست به زور نگهش داره میتونست بره بازرسی و اونجا فرماندش رو بازخواست می کردن!
    در کل هر کی میخواد بره خدمت باید از لحاظ روحی و روانی خودش رو آماده خیلی مسائل بکنه و بدونه که خونه خاله نیومده و اوضاع با بیرون توفیر زیادی داره به هر حال خدمت هست و کاریش هم نمیشه کرد
    یادمه من ارشد قرارگاه بودم و طبقه بالای ما خدمات بودش و کسی که یک ماه خدمتش کمتر از من بود و خوب هم می شناختمش ارشد خدمات،سرباز جدید اومده بود برای یگان ها،منم گفتم بهشون که بشینن تا براشون صحبت کنم.البته گفتم که چند صندلی هم بیارن تا راحت باشن،اول سلام و بعد هم خوش آمد گفتم و سپس خلاصه ای از وضعیت یگان و این جور صحبت ها و نهایت هم گفتم که برن و تا شام استراحت کنن!
    بعد رفتم طبقه بالا دیدم ارشد خدمات داره به سربازهای جدید بشین پاشو میده و میگه فک کردید خدمت هم خونه خالس این جا ارتشه،کسی براتون کارت دعوت نفرستاده شما آش خورید و ما می تونیم شما رو اذیت کنیم چون قبلی ها هم ما رو اذیت کردن.خلاصه تو یه پادگان و دو یگان که فقط یه طبقه اختلاف داشتن به خاطر دو طرز فکر متفاوت دو ارشد خدمت یه سرباز خوب و دیگری بد می شود!
    افرین.منم همینو میگم.ممکنه یکی فرماندش خوب باشه و ممکنه یکی فرماندش عقده ای باشه !

من چیزایی که توی این دوماه حس کردمو واسه دوستان گفتم.این درست نیست که هی بیایم به به و چه چه کنیم و بگیم همه چیز گل و بل بله !

نه !

باید واقعیت هارو بگیم.دوماه خدمت جای بد را میشه تحمل کرد ، اما 19 ماه جای بد را هرگز نمیشه تحمل کرد !

شاید بعضیا توی فکره کسری و پارتی نباشند !

باید اگاه بشند که هرچه زود تر به فکر خودشون باشند و فکر نکنند 21 ماه خدمت مثل برق و باد میگذره !

دوست عزیز یه خواهش از شما دارم .

اگر قصد شما ترسوندن دوستان از سربازیه خواهشا دیگه اینجا پست نزار .

این مناطقی که شما گفتی مثل اهواز و اندیمشک که اتفاقا توی استان محل زندگی من هم میشه 2-3 میلیون ادم دارن توی اون شرایط سخت زندگی میکنن .

اگر افتادید جای بد اب و هوا یا پرت و دور دست همیشه اینو به یاد داشته باشید که دور و بر شما هم یه سری ادم دارن سالها اونجا زندگی میکنن . پس شما هم حتما میتونید اونجا دووم بیارید .

سختی یا اسونی سربازی بر میگرده به طرز تفکر شما .

من دارم اموزشی رو طی میکنم . میدونم که هنوز به یک ماه هم نرسیدم ولی از الان خودم رو واسه همه چی اماده کردم . حتی توی اینترنت مسیر رفتن به خاش ، سر پل ذهاب ، مراغه و بد ترین جاها رو هم چک کردم .

طرز تفکر منفی حتی میتونه از 01 جهنم بسازه ولی طرز تفکر خوب میتونه از پدافند سمنان یا خاش بهشت بسازه .

امیدوارم مطلبم مفید باشه .

یه سوال داشتم . میگن هر کی که زمان پذیرش در اموزشی بگه که من رزمی کار هستم میفرستنش تکاوری درسته ؟

عزیزانی که رشتشون مهندسی مکانیک بوده و در ارتش بودن بیان بگن ایا کد خوردن یا نه ؟

یه نکته دیگه هم بگم . اگر یه زمانی توی یگان زیر دستتون سرباز بود و مسئول چند تا سرباز بودید عقده هاتون رو سر اونا خالی نکنید . اگه سرباز به سرباز رحم نکنه از کادری دیگه چه انتظاری میره ؟

(فقط یه سرباز میتونه یه سرباز دیگه رو درک کنه )
    من قصد ترسوندن هیچ کسیو ندارم !

فقط حقایق را گفتم.یه سری مثل شما اموزشو میفتند جای خوب و فکر میکنن که اره سربازی بهشته !
    الان خود شما چجوری توی آموزشی دسترسی به نت داری و مرخصی اومدی؟!
    همین کافیه واسه ی اینکه بدونی اموزشیت جای خوبی افتادی که بهت مرخصی دادن.

ولی جاهای بد هم داریم برادر!همه جا هتل نیست!باید گفت که دوستامون امادگیشو داشته باشند!

توی کرمان در روز 4 ساعت فقط در صبح زیره تابش مستقیم افتاب شهریور بودیم که فوق العاده سوزان بود !حالا فکرشو بکن سربازه اهواز باشیم !خب قطعا نمیگن بروزیره کولر!میگن برو 4 ساعت زیبره افتاب کشنده ی اهواز !

زندگی در جاهای محروم خیلی فرق داره با سربازی در جاهای محروم !

قطعا هر کسی توی شهر خودش هرچقدر هم که بد و محروم باشه بیشتر میتونه دوام بیاره تا توی یک شهر غریب.مثل این میمونه یکیو از قطب ببری استوا و بهش تمام امکانات را هم بدی !

خلاصه من حقایقو گفتم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با سلام

دوستان من با توجه به شرایطی که دارم میتونم کاری کنم که شهر خودم خدمت کنم .

مثلا منی که پادگان فاصله کمی با خونمون داره . اگر در شهر خودم خدمت کنم چه مزایایی ممکنه برام داشته باشه ؟ (از همه لحاظ رفت و امد ، مرخصی ، و ...)

بزرگواری بیاد و لطف کنه کامل توضیح بده . ممنون میشم
    دوست عزیز شم دفترچه نفرستادین پس معلوم نیست قراره کجا خدمت کنید، انتخابی هم نیست که شما ارتش را انتخاب کنین. چند نکته را به صورت سطری مینوسم:

1- اگه شرایط نداشته باشین احتمال قوی داره اصلا استان خودتون خدمت نکنین چه برسه به شهر خودتون

2- اگه ارتش باشین و گروهبان بشین هر روز نمیتونین برین خونتون (تازه اگه شهر خودتون باشین که گفتم اگه شرایط نداشته باشین احتمالش نزدیک به صفر هست)

3- اگه ناجا باشین و سر کوچتون هم خدمت کنین فوقش هفته ای یک روز برین خونه مگر اینکه شیفت و... باشین که اونم زیاد نیست.

سلام
    میخوام برای معافیت کفالت مادر اقدام کنم(پدرم فوت شدن و یه خواهر دارم که 4 سالشه)

میشه معافی گرفت دیگه ؟
    حالا این معافیتی که میدن معافیت در زمان صلح هست یا این که معافیت رو گرفتم فرقی با اونی که سربازی رفته رو ندارم ؟
    کلا اگه میشه یه خورده در مورد این نوع معافیت توضیح بدین
    مرسی
    فکر نکنم مشکلی باشه.

بله تمامی معافیت ها به غیر از پزشکی در زمان صلج هست، حتی در صورت وقوع جنگ و... اولویت با کسانی هست که معافیت دارن تا کسی که خدمتش را انجام داده.

در کل باید فرق بین کسی که رفته و نرفته باشه که اولین تفاوت کارت های این دو هست.

6. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    کسی از بزرگواران تازگیا اعزام مجدد ارتش بوده؟
    روز اعزام کجا رفته و درجه لیسانس برای اعزام مجدد چی بوده؟
    شما دفترچه رو مجدد پست می کنید تا تاریخ و محل اعزامتون مشخص بشه ، درجه لیسانس ها در حال حاضر گروهبان یکمی است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما دفترچه رو مجدد پست می کنید تا تاریخ و محل اعزامتون مشخص بشه ، درجه لیسانس ها در حال حاضر گروهبان یکمی است.
    گند زدند به لیسانس رفت !
    باور کنید با ما مثل سرباز صفر برخورد میکنن !
    انگار نه انگار ما چهار سال درس خوندیم و سنی ازمون گذشته !

گروهبانا اونجا چوب 2 سر نجس شدن.ازشون توقع لیسانس دارن ولی مثل سرباز صفر باهاشون برخورد میشه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    میخواستم بدونم اونایی که از تهران اعزام میشن اموزشی رو اکثرا کجا میافتن؟
    درضمن به رتبه کشوری و .... اهمیت داده میشه؟
    تو خود آموزش چی اهمیت داده میشه به کسی که برنامه نویسی و گرافیک و وب رو بلد باشه؟

و اینکه بعد آموزشی برم نیروی هوایی خوبه یا بد؟ دامادمون نیرو هوایی سرهنگه و میتونم راحت برم اونجا

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

هیچوقت فکر نمیکردم سربازی تا این حد عذاب اور و خطرناک باشه ! مثل جومانجی می مونه.رفتی توش دیگه نمیتونی بیای بیرون.رفیقام افتادن جاهای بد ابوهوا و لب مرز !

اگه مرد مردن نیستید نرید ! هیچ راهه برگشتی نداره !

واقعا سخته.خدا به همه رحم کنه ! خیلی خطرناکه خیلی ! هنوز ترسه روزی که امریه هارو میخوندن توی وجودمه و تا اخره عمر باهام می مونه !

به خدا اخره ترسه.شوخی نگیریدش.اماده واردش بشید چون نابود میشید اگه واسش اماده نباشین!همیشه بد ترین شرایط ممکنو در نظر بگیرید.

اگه عاشق کسی هستید نرید که تهش خود کشیه !

اینو هم بگم همیشه مردن بدترین اتفاق ممکن نیست ! گاهی ضجر کش میشی.جوری که هر لحظه ارزوی مرگ میکنی !

من خودم مشکلی ندارم.اما نگران دوستامم که افتادن توی گرمای کشنده ی اهواز ! سرپل ذهاب ! خاش ! اندیمشک ! تکاور شدن یا رفتن توی تیپ زرهی !

خلاصه والله شوخی نیست ! پارتی ندارید اماده ی هر نوع بلایی باشید !

یکی را برق گرفت و یکیو هم عقرب زد ! اینا تازه یه قسمتی از خطراتش بود.خلاصه مراقب همه چیز باشید !

داداش شما با احترام خیلی سوسول تشریف داری معلومه توی پر قو بزرگ شی و بعدش بری خدمت واست سخت میگذره ...

من 19 آذر تاریخ اعزامم هست , افتادم اردکان یزد ... توی این موقع سال اونجا آدم یخ میزنه از سرما اما بی صبرانه منتظرم هرچه زودتر برم خدمت .

11. 2 کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    میخواستم بدونم اونایی که از تهران اعزام میشن اموزشی رو اکثرا کجا میافتن؟
    درضمن به رتبه کشوری و .... اهمیت داده میشه؟
    تو خود آموزش چی اهمیت داده میشه به کسی که برنامه نویسی و گرافیک و وب رو بلد باشه؟

و اینکه بعد آموزشی برم نیروی هوایی خوبه یا بد؟ دامادمون نیرو هوایی سرهنگه و میتونم راحت برم اونجا
    سوال شما خیلی کلیه
    ۱- با توجه به نوع ارگان پذیرنده میتونه جاهای مختلفی اموزشی باشه و شاتس نیز مرنبط است.
    ۲-شما چه رتبه ای دارید منظورتون رتبه های برتر کنکور سراسری یا افرادی که در المپیاد ها مقام میارن ؟
    ۳-اموزشی که شما اصلا وقت این دسته کارها رو ندارید ، اما بعد از اموزشی با توجه به مهارت های که دارید در جای راحتی می توانید باشید اکثرا بچه های رشته کامپیوتر که من می شناسم خدمت به نسبت راحتی داشتن.
    ۴- این وابسته به این که شما از ابتدا در نیروهوایی باشید نمیشه اموزشی در نیرو زمینی باشید و ادامه خدمت در نیرو هوایی ، تغییر نیرو به طور کلی امکان پذیر نیست .

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •