تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2536 از 3195 اولاول ... 153620362436248625262532253325342535253625372538253925402546258626363036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,351 به 25,360 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان ايني كه من الان ميگم اشتباهه يا درست ؟؟

1.وقتي رو كنسول lt+ نباشه بازي هاي ap2.5 ( nfs: hp - ac: bh ) و چند تا ديگه اجرا نميشن !! بعد از ريختن lt+ روي دستگاه ميشه بازي هاي ap2.5 رو اجرا كرد اما بازيهاي cod : bo - cod mw كه ap2.5 نيستند اجرا نميشن!! بايد نسخه پچ شده رو تهيه كرد !
    2.تا اينجا درسته ؟

3.پچي كه روي بازيهاي cod ميزنن كه بعد از ريختن lt+اجرا بشه بازي همون اسليت هست ؟؟(sleath ? )

4.پ.ن : زير اون تيكه هم كه خط كشيدم درسته ؟!؟

تنكس : دى
    ببین ap2.5 یه قفل جدیده که هم AC : BH هم NFS : HP هم COD : BO هم COD : MW2 دارنشون... و به عبارتی همه ی اینا ap2.5 هستن...
    و برای همشون ، باید با آخرین نسخه agbx360 که مشکل ap2.5 replay رو شناسایی می کنه و حل می کنه پچ شن...
    مثلا من الان MW2 و BO گرفتم که پچ شدن ، ولی چون با ورژن آخر AGBX360 نبوده AP2.5 Replay رو فیکس نکرده... واسه ی همشون باید پچ شده بگیری...
    چه lt+ باشه چه نباشه هیچکدوم در صورتی که پچ نشن اجرا نمی شن...
    2. درست نبود
    3.حسام جان دلبندم Stealth هست نه Sleath ببین این طوری که من میدونم ، Stealth همون پچ هست... یعنی وقتی بازی رو پچ می کنی می گن Stealth کردی... (اینو 100% نیستم یکی بیاد بگه درسته یا نه )
    4. طبق نتیجه گیری که کردیم نچ همشون AP2.5 دارن...

2. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.
    جواب هر قسمت رو با رنگ همون قسمت میدم تا مشخص باشه!!!
    اگه بازی پچ شده نباشه بله درست گفتی اجرا نمیشه ولی اگه پچ کنینشون، اجرا میشن.ربطی به فریمور ندارن یعنی اگه فریمور رو تغییر بدین بازم اجرا نمیشن تا زمانیکه پچ کنید بازی رو ap2.5 یه قفل امنیتیه رو دی وی دی بازی!
    همه بازی هایی که نام بردی این قفل رو دارن پس چه با lt+1.1 چه با 1.9 و .... اجرا نمیشن بشرطی که آخرین پچ های بازی رو به dvd توسط برنامه abgx اضافه کنید.
    بله باید یا نسخه پچ شده رو تهیه کنید و یا خودتون پچ کنید که گمونم لینک آموزش و .. رو قبلا ً براتون گذاشتم.
    تا اینجا بعضی درست بود بعضی غلط
    بازی اگه non stealth باشه بعد از اضافه کردن پچ دیگه این ارور رو نمیده و البته بازی از چند لحاظ چک و آپدیت میشه.شما وقتی با برنامه ارور هارو فیکس میکنید 3 مرحله فیکس داره،پیشنهاد میشه هر 3 مرحله رو پشت سر هم فیکس و اجرا کنید تا بازی از هر لحاظ و سطحی چک و آپدیت بشه.
    شما حتما ً تاپیک آموزش کار با abgx رو کامل بخون و سعی کن همونجا سوالاتو بپرسی تا زودتر بجواب برسی.
    یبار دیگه اسم بازیهایی که قفل ap2.5 رو دارن رو میذارم اگه خواستین تهیه کنین حتما ً از فروشنده بپرسین که بازی پچ شده هست؟و عموما ً سعی کنید بازیهاتونو از جایی بگیرین که فرق پچ و گچ رو بدونن!!!!خیلی از فروشنده های مولتی مدیا یه سری جنس از اینور اونور تهیه میکنن، برای فروش و حتی نمیدونن تو اون سی دی یا دی ودی دی چی هست!!!!فروشنده های معتبر یا مکانهایی که تجمع خدمات از یک نوع دارن بهترین انتخابن.(مثلا ً تو تهران پشت شهرداری یا مجتمع تجاری غرب تو شهرک غرب) اینا چون در حال رغابت و فروش محصولات مشابه هستن اعتبار بیشتری دارن تا فروشنده های سی دی تو میدون انقلاب!!!!)
    بازیهایی که قفل امنتی دارن اینا هستن اگه کسی بازیه دیگه ای هم میدونه لطف کنه اعلام کنه!
    Assasin Creed:Brother Hood
    Halo:Rech
    Need For Speed:Hot Porsuit
    Call OF Duty:Modern Warfar 2
    Call OF Duty:Black Oops
    Fable3
    اگه مدیریت صلاح بدونه بد نیست اسم این بازیها تو پست اول بعنوان راهنما ادیت و اضافه بشه تا کسانی که تو جریان نیست بدونن این 6 تا بازی رو موقع خرید به فروشنده چی بگن!!!!!!
    من که چشمم کور شد از رنگ سبز فسفوری.
    یک سوال یعنی هر بار که آپدیت داشبورد میاد باید بازی هایی که پچ شده داریم رو دوباره با ورژن جدید ABGX پچ کنیم یا نه ؟

4. 2 کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک سوال یعنی هر بار که آپدیت داشبورد میاد باید بازی هایی که پچ شده داریم رو دوباره با ورژن جدید ABGX پچ کنیم یا نه ؟
    نه عزیز تا جایی که من میدونم نه...
    ویرایش :
    داشبورد رو نخوندم ساری...
    در صورتی که من الان رو کنسولم LT 1.9 بریزم ، باید همه ی بازی هام دوباره پچ بشن؟؟؟
    Last edited by .:PAR3A:.; 27-06-2011 at 01:57.

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابت فسفری شرمنده!رو پس زمینه سفید که تایپ میکردم!فکر کردم!خوانا میشه!پس از Save کردن متن!دیدم رو پس زمینه خاکستری فقط نویسنده رو ضایع میکنه!
    در مورد سوالتونم من مثل پارسای عزیز فکر نمیکنم!
    تا قبل از ارائه ی آخرین داشبورد(13146) میشد جواب داد که خیر!!!با آپدیت داشبورد نیازی به پچ مجدد بازی نیست!
    ولی از اونجایی که آپدیت آخری منجر به تغییر فریمور میشد!و بر اون اساس ماها که کنسولمون کپی خور شده!باید فریمور کپی خور بریزیم به دستگاه!احتمال داره از این به بعد با آپدیت داشبورد!(که منجر به تغییر فریمور بشه) لازمه پچ بازی دوباره صورت بگیره!!!
    این بشرطیه که مایکرو سافت از این به بعد آپدیت داشبوردشو جوری ارائه کنه که فریمور رو هم تغییر بده!!!!!!!!!!
    اینم از عواقب و مضررات پیشرفت تکنولوژی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه عزیز تا جایی که من میدونم نه...
    ویرایش :
    داشبورد رو نخوندم ساری...
    در صورتی که من الان رو کنسولم LT 1.9 بریزم ، باید همه ی بازی هام دوباره پچ بشن؟؟؟
    پاسخ قسمت ویرایش شده تون بله هست!
    پچ بازی متناسب با LT1.9 باید بشه!یعنی باید دوباره بازی هاتونو پچ کنید.
    Last edited by MITAJOON; 27-06-2011 at 02:04.

7. 3 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام.
    جواب هر قسمت رو با رنگ همون قسمت میدم تا مشخص باشه!!!
    اگه بازی پچ شده نباشه بله درست گفتی اجرا نمیشه ولی اگه پچ کنینشون، اجرا میشن.ربطی به فریمور ندارن یعنی اگه فریمور رو تغییر بدین بازم اجرا نمیشن تا زمانیکه پچ کنید بازی رو ap2.5 یه قفل امنیتیه رو دی وی دی بازی!
    همه بازی هایی که نام بردی این قفل رو دارن پس چه با lt+1.1 چه با 1.9 و .... اجرا نمیشن بشرطی که آخرین پچ های بازی رو به dvd توسط برنامه abgx اضافه کنید.
    بله باید یا نسخه پچ شده رو تهیه کنید و یا خودتون پچ کنید که گمونم لینک آموزش و .. رو قبلا ً براتون گذاشتم.
    تا اینجا بعضی درست بود بعضی غلط
    بازی اگه non stealth باشه بعد از اضافه کردن پچ دیگه این ارور رو نمیده و البته بازی از چند لحاظ چک و آپدیت میشه.شما وقتی با برنامه ارور هارو فیکس میکنید 3 مرحله فیکس داره،پیشنهاد میشه هر 3 مرحله رو پشت سر هم فیکس و اجرا کنید تا بازی از هر لحاظ و سطحی چک و آپدیت بشه.
    شما حتما ً تاپیک آموزش کار با abgx رو کامل بخون و سعی کن همونجا سوالاتو بپرسی تا زودتر بجواب برسی.
    یبار دیگه اسم بازیهایی که قفل ap2.5 رو دارن رو میذارم اگه خواستین تهیه کنین حتما ً از فروشنده بپرسین که بازی پچ شده هست؟و عموما ً سعی کنید بازیهاتونو از جایی بگیرین که فرق پچ و گچ رو بدونن!!!!خیلی از فروشنده های مولتی مدیا یه سری جنس از اینور اونور تهیه میکنن، برای فروش و حتی نمیدونن تو اون سی دی یا دی ودی دی چی هست!!!!فروشنده های معتبر یا مکانهایی که تجمع خدمات از یک نوع دارن بهترین انتخابن.(مثلا ً تو تهران پشت شهرداری یا مجتمع تجاری غرب تو شهرک غرب) اینا چون در حال رغابت و فروش محصولات مشابه هستن اعتبار بیشتری دارن تا فروشنده های سی دی تو میدون انقلاب!!!!)
    بازیهایی که قفل امنتی دارن اینا هستن اگه کسی بازیه دیگه ای هم میدونه لطف کنه اعلام کنه!
    Assasin Creed:Brother Hood
    Halo:Rech
    Need For Speed:Hot Porsuit
    Call OF Duty:Modern Warfar 2
    Call OF Duty:Black Oops
    Fable3
    اگه مدیریت صلاح بدونه بد نیست اسم این بازیها تو پست اول بعنوان راهنما ادیت و اضافه بشه تا کسانی که تو جریان نیست بدونن این 6 تا بازی رو موقع خرید به فروشنده چی بگن!!!!!!
    آقا من ایمیج NFS HP رو آوردم تو abgx360 بعد خودش تعمیر شد . درسته این جوری ؟ دوباره ریختم تو DVD !

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودش که........نیدونم!
    باید به اینترنت وصل باشید و بعد از تب Auto Fix و با تعیین Level که معمولا ً رو 2 میذارن!ارور ها رو برطرف کنید.اگه ایمیج بازی رو لانچ کردین و پیغام Verification Was Successful رو برنگ سبز مشاهده کردین.کار تمومه!باید پیغامهای SS Look Valid و DMI Looks Valid و PFI Matches Known Data بعد از پچ شدن برنگ سبز بشن!اگه بازی پچ نشده و اصطلاحا ً Non Stealth باشه این ها ارور قرمز و یا زرد میدن و پیغام not Valid میده!!!!شما اگه عکس از صفحه پیغام بذارین بهتر میشه راهنمایی کرد!

راهنمایی برای گرفتن عکس از صفحه مانیتور:اینو شاید بدونید برای اون دسته از دوستانی که نمیدونن عرض میکنم!از صفحه ای که میخواین عکس بگیرین رو بیارین و بعد از رو کیبورد کلید Print Screen SysRq رو که بالای دکمه های Insert وHome و Page Up و .... هستن!!فشار بدین و حالا به برنامه Paint ویندوز برید و حالا از بین ابزرا ها اون علامت ستاره یا مستطیل هاشور خورده رو انتخاب کنید و روی صفحه سفید کلیک راست و Past رو بزنید!تصویر گرفته شده ظاهر میشه حالا با Paint ادیتش کنید و ذخیرش کنید و تو سایت آپلودش کنید.بهمین راحتی!!!!

10. 5 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

هاا الان فهميدم

اطلاعاتم كامل شد .. ممنون ..

ولي يه مورد : شما گفتي اگه lt+ نباشه ( حالا ورژنش فرقي نداره ) بازيهاي ap2.5 اگر پچ بشن اجرا ميشن !!
    اما من كنسولمو كه خريدم براي تست كپي خورش يه nfs: hp دادم گزاشتيم توش اجرا نشد ! بعد دادم ال تي ريخت همونو گزاشتم توش اجرا شد

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام...بچه ها اول بگين از كجا بفهمم كنسولم benq يا lite on و ازينجور چيزاست ؟؟
    اصلا اينا كدومشون خوبه و مال چي هستن ؟؟؟
    بعد بگين از كجا بفهمم مال من iXtreme1.4 هست يا نه ؟؟
    اصلا همين iXtreme رو از كجا بايد بفهميم ؟؟؟
    در ضمن آپديت داشبورد من 2.0.9991.0 هستش...كمك كنيد///

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه سری به پست اول بزن فکر کنم نوشته

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    سرعت رشد ایت تاپیک مثل سرعت رشد قیمت کنسول نجومی شده!واسه همین پستی که 10 روز پیش در همین مورد نوشتم!60 صفحه ازش گذشته!
    در این باره زیاد بحث شده یکی از راه های تشخیص نوع درایو عکس زیره.

اینکه کدومشون خوبه و یا مال چی هستن؟!!خب اینا هون به اصطلاح عموم (DVD Rom) دستگاه هستن و مثلا ً بگیم رایتر کامپوتر من سونی یا سامسونگه!!!!!!!!!!!!!!!!بهرت بودنشونم در حال حاضر میشه گفت اونی که کپی خور بشه بهترهاما خب اکثرا ً درایو لایت آن دارن.
    ixtream فریموره درایوه.هر کدوم از این دریاوها یه رابط نرم افزاری دارن تا با مادر بودر کنسول در ارتباط باشن راه ه---ک کردن کنسول Xbox تغییر تو همین رابط نرم افزاریه که بهش فریمور میگن.
    بمرور که آپدیت های مختلف برای کنسول اومد و هرکدوم به نوعی کپی خور شدن دستگاه رو تشخیص و یا سد کرد!(Flag و Bann شدن) تیم هایی که کارشون ه--ک کردن این آپدیت هاست فریمور های جدیدی رو ارائه کردن تا جلوی بن شدن رو بگیره!ixtream یکی از این فریمور هایی بود که در زمان خودش هم خوب کار کرد.و بعد از اون سری LT اومد که در حال حاضر ورژن 1.9 اون آخرین ورژنه.
    برای فهمیدن نوع فریمور چون یه چیز قابل مشاهده نیست و نرم افزاریه!باید کنسول رو باز کنید و درایو رو به کامپوتر متصل کنید (درست مصل زمانی که میخواین dvd key رو بدست بیارین یا تغییر فریمور بدین!!،با استفاده از برنامه جانگل فلشر و عموماً بروش معروف به Half Open Door میشه به نوع فریمور دست پیدا کرد)البته گمونم بروش سوزنی که برای بدست آوردن DvdKey انجام میشه هم بشه پیداش کرد.راه تشخیص چشمی و ... نداره!آموزشش رو میگردم اگه توسایت بود لینک میدوم اگرم نه یا ذکر منبع میکنم یا حالا نقل قولی چیزی ...
    Last edited by MITAJOON; 27-06-2011 at 11:28.

15. 3 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •