تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2535 از 3347 اولاول ... 153520352435248525252531253225332534253525362537253825392545258526353035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,341 به 25,350 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

خوشبختانه ایرانسل داره سیستم بلک لیست رو توسعه میده و سر سراغ همه کسانی که شوره دانلود و خراب کردن همه چی رو درمیارن میره , دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره وقتی شما کارت ملیت و همه سیم کارت های به نامت محدود شد تو همین تاپیک من و دوستان سلام میدیم به شما
    منبع شما چیه که این حرفو زدید

تا همین دیروز داشتن گیگی 4 تومن به ملت میدادن که دزدی آشکارا هستش

در ضمن اینقدر از ما دزدیدن و خوردن که ما حق داریم و تا توان داریم ازشون میکشیم بیرون

در ضمن میخام بازی doom رو باحجم 40 گیگ دانلود کنم اگه اجازه بدید با عکساش که نمیتونم بازی کنم

اینقدر گند دانلود شبانه رو در بیارین تا بزنن محدودش کنن ، بعدشم بشینین همش فحش بدین به مملکت و ناله کنید که اینترنت فلان کشور اینجوره فلان کشور اونجوره ولی کشور ما .....

120 گیگ دانلود و کجا جا میکنید عاخهههههه

همینکارا رو میکنیم که برامون محدودیت میزارن . انصافا بی جنبه ایم

مثل این قحطی زده ها

باز خوبه 900 تا تک تومنی بیشتر پول ندادی

تا وقتی فرهنگ استفاده از اینترنت رو یاد نگیریم حقمونه که محدود بشیم

خواهشا کسی به خودش نگیره . کُلی گفتم
    الان این فرهنگ استفاده چی هست !

شما این فرهنگ نامه رو دارید مو به مو اجرا میکنید؟

آهان این فرهنگ نامه رو همین شرکتای دزد نوشتن و دادن به خورد ملت دیگه تکلیفش مشخصه
    Last edited by *Forgotten*; 29-10-2016 at 12:57.

2. 5 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان، بنزین نامحدود رو یادتون میاد قبل محدودیت و سهمیه بندی؟ یادتون میاد زمانی خیابون ها محدودکننده‌ی سرعت و سرعت شکن نداشت؟ چی شد که در زمینه‌ی مصرف بنزین ماشین ها و سرعتشون در خیابون ها محدودیت اعمال شد؟! رفتار و فرهنگ ما!... شبکه‌ی ایرانسل اولاً یه ظرفیتی داره برای هر کدوم از BTS ها و سلول هاش، ثانیاً دوستان میگند سود داره دانلود نامحدود شبانه واسه ایرانسل، خب چه تعداد کاربر سود قابل قبول رو برای ایرانسل فراهم میکنه؟ یکی؟! کاربری که ۸۰ مگ سرعت دانلود روی باند ۷ رو به خودش اختصاص داده، تقریباً داره از کل ظرفیت دانلود اون سلول استفاده میکنه، سود وقتی تحقق پیدا کنه که در این حالت ۱۵-۱۶ نفر کاربر بسته خریده باشند و در حال دانلود و استفاده از شبکه باشند، در این حالته که سرعت شما کاهش پیدا میکنه و دیگه نمیتونی چند ده گیگ دانلود کنی...
    این طرح ها و بسته‌های دانلود هیچ کدومشون دائمی نیست، همه چیز بستگی به رفتار من و شما در استفاده از شبکه داره. اپراتور میاد منافع خودشو درنظر میگیره اول در طرح هاش و بعداً به فکر من و شماست... اپراتور مصرف دیتای کاربرها رو در بازه های زمانی مختلف بررسی میکنه و مطمئن باشید جایی بسته ای به ضررش بود برمیداره و تدبیر دیگه ای می اندیشه.... و دیگه اینکه کافیه یه مسئول بالادست اپراتور اعتراض کنه و دیگه اون طرح و بسته‌ی دانلود پر....

التماس تفکر به قول یک دوستی.
    این مقایسه کاملا خلط مبحث محسوب می شه چرا؟ چون سوخت و آب و ... منابع تجدید ناپذیر محسوب می شه و مصرف بی رویش باعث تموم شدنش می شه تمام بحث این دوستان هم همینه که می خوان الگوی مصرف صحیح بنزین رو در مورد اینترنت اجرا کنن ولی توی اینترنت مصرف صحیح به این شکل معنی نداره

بله من هنوزم می گم سود داره واسه ایرانسل. اگر به فرض من هر شب دارم 120 گیگ می گیرم شما و 5 تا دوست دیگه خونه کناری ما هستید و bts بین ما مشترکه شما بخواید بسته بگیرید ایرانسل می گه مشترک گرامی کاربر دیگه در حال دانلود می باشد امکان خرید بسته برای شما وجود ندارد؟ نه شما هم می تونید بسته بخرید پس تا اینجا سود کرده ایرانسل.

حالا می مونه بحث سرعت.پیشنهاد می کنم خودتون اینو تست کنید با یک سیم کارت هر چی لینک دانلود دارید همزمان بذارید دانلود با نهایت کانکشن.با سیم کارت دوم یه دانلود بذارید می بینید که فورا سرعت دانلود تقسیم می شه بهشون و هیچ مشکلی به وجود نمیاد این بارها توسط خود من و بقیه دوستان تست شده

پس اینجا هم هر 6 نفر ما بسته خریدیم هم سرعت بینمون تقسیم شده. حالا اینجا نه ما ضرر کردیم نه ایرانسل. پس کسی که توی این حالت می گه آقا منصفانه مصرف کنید هدفش چیه؟هدفش حذف اون 5 نفر دیگس که بتونه خودش فقط استفاده کنه چون در هر صورت بقیه راضی هستن.

بحث مسئولین رو قبول دارم و به نظرم تنها احتمال اینکه بسته ها حذف شه همونه و این ربطی به دانلود ما نداره باز بخواد حذف شه حذف می شه.

اما اگر یه نفر بیاد منطقی توضیح بده که چرا ایرانسل باید بسته هایی که پرفروش هست رو حذف کنه ممنون می شم.اگر شما توی مغازه یه جنسی بیاری که سودش کمتره ولی خیلی پرفروشه و همه استفاده می کنن میای بگی نه این خیلی داره فروش می ره خوب نیست باید برش دارم؟معلومه که نه. فقط اگر یه سازمانی بیاد بگه آقا این جنست رو جمع کن از مغازت میای برش می داری.

به نظر شخصی من ایرانسل خیلی به فکر پیشرفت بحث اینترنت و موبایل هست و تقریبا تنها دلیل پیشرفت ایران توی این 2 مورد ایرانسل هست یادتون بیاد که چه وضعیتی بود قبل از ورود ایرانسل.نمی گم به خاطر ما ضرر می کنه ولی خیلی دید بازی داره و هدف بزرگ.

این بحث حذف دانلود رو البته درک می کنم چرا داره مطرح می شه چون اکثرا حذف دانلود های شبانه نامحدود شرکت های adsl توی ذهنشون هست ولی به یا داشته باشید که اونجا هیچ پولی برای دانلود شبانه پرداخت نمی کردیم و همه استفاده می کردن اینجا اون جوری نیست اما بازهم اگر دوستی بیاد یه سناریو منطقی ارائه بده که چرا دانلود نامحدود باید حذف بشه ممنونش می شم

4. 7 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

خوشبختانه ایرانسل داره سیستم بلک لیست رو توسعه میده و سر سراغ همه کسانی که شوره دانلود و خراب کردن همه چی رو درمیارن میره , دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره وقتی شما کارت ملیت و همه سیم کارت های به نامت محدود شد تو همین تاپیک من و دوستان سلام میدیم به شما
    اقا شما لفظشو نیا ی تف کن !
    واسه این مشکلم خرجش 20 تومنه یه سیمکارت دزدی راحت و یا پیش فعال میتونی گیر بیاری

6. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ا
    اما بازهم اگر دوستی بیاد یه سناریو منطقی ارائه بده که چرا دانلود نامحدود باید حذف بشه ممنونش می شم
    منطق نمی خواد که شادی بر ملت ایران حرام است از نظر مسئولان ایرانی جماعت حق نداره دانلود کنه و از مالتی مدیا استفاده کنه بسته های 100 و 30 گیگ رو چه زود فراموش کردین ؟ جناب دکتر مهندس آقای وزیر لطف نمودند علنا موضع ـشون رو درباره اینترنت حجم بالا و سرعت بالا اعلام کردند

8. 2 کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه سریا که البته ادعاشون در زمینه مباحث فنی هم میشه هنوز متوجه نشدن که با دانلود من حقی از کسی که بخواد با بسته شبانه دانلود کنه ضایع نمیشه چون سرعت تقسیم میشه . اینم واسه کسایی میگم که عقده هاشون اجازه نمیده نفس راحت بکشن این تاپیک رو هم مسموم کردن . دیشب هم 120 گرفتم به هیچ کسی هم ربطی نداره . پاشو بیا سمت ما توام بزن دانلود کن من دانلودم رو کنسل میکنم شاید توام تونستی بلاخره به آرامش برسی .
    هر ایرانی درونش یه گشت ارشاد داره که نوع مجازیش اینجا راه افتاده میگه برادرم دانلودت را رعایت کن .

10. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این بحث حذف دانلود رو البته درک می کنم چرا داره مطرح می شه چون اکثرا حذف دانلود های شبانه نامحدود شرکت های adsl توی ذهنشون هست ولی به یا داشته باشید که اونجا هیچ پولی برای دانلود شبانه پرداخت نمی کردیم و همه استفاده می کردن اینجا اون جوری نیست اما بازهم اگر دوستی بیاد یه سناریو منطقی ارائه بده که چرا دانلود نامحدود باید حذف بشه ممنونش می شم
    اگه پولی بابت دانلود شبانه پرداخت نمیکردیم، پس چرا قیمت سرویسهای بدون دانلود شبانه یا با زمان دانلود شبانه کمتر، پایینتر بود ؟؟

یه سریا که البته ادعاشون در زمینه مباحث فنی هم میشه هنوز متوجه نشدن که با دانلود من حقی از کسی که بخواد با بسته شبانه دانلود کنه ضایع نمیشه چون سرعت تقسیم میشه . اینم واسه کسایی میگم که عقده هاشون اجازه نمیده نفس راحت بکشن این تاپیک رو هم مسموم کردن . دیشب هم 120 گرفتم به هیچ کسی هم ربطی نداره . پاشو بیا سمت ما توام بزن دانلود کن من دانلودم رو کنسل میکنم شاید توام تونستی بلاخره به آرامش برسی .
    هر ایرانی درونش یه گشت ارشاد داره که نوع مجازیش اینجا راه افتاده میگه برادرم دانلودت را رعایت کن .
    اگه دانلود کردن شما-ی نوعی باعث بشه که ایرانسل ارائه چنین بسته-هایی رو متوقف کنه، قطعا حق بقیه ضایع میشه
    Last edited by leo.unique; 29-10-2016 at 14:18.

12. 5 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دو تا بسته 3 ساعته بخرید از ساعت 2 تا 8 دانلود کنید
    مگه ۲ تا بسته رو همزمان میشه خرید؟؟بسته اول تموم شه میره رو بسته دوم؟چون الان خودمم بسته ی ۱ ماهه ۵ گیگی استفاده میکنم

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه پولی بابت دانلود شبانه پرداخت نمیکردیم، پس چرا قیمت سرویسهای بدون دانلود شبانه یا با زمان دانلود شبانه کمتر، پایینتر بود ؟؟
    این حرفتون البته درسته تا حدودی ولی اینم در نظر بگیرید که خیلی مبلغ کمتری بود مثلا 10000 تومان برای یک ماه ولی اینجا اگر کسی کل یک ماه رو بخواد طرح بگیره باید شبی 4000 تومان بده که می شه 120000 تومان می بینید که خیلی فرقش زیاده اونجا شما یک بار پول می دادید و کل یک ماه رو می تونستید دانلود کنید.

15. 5 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه ۲ تا بسته رو همزمان میشه خرید؟؟بسته اول تموم شه میره رو بسته دوم؟چون الان خودمم بسته ی ۱ ماهه ۵ گیگی استفاده میکنم

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    بله هم همزمان می تونید بگیرید حتی 3 بسته یا 4 بسته (تست شده) هم اینکه بسته ها اتوماتیک سویچ می شن و کاری به بسته روزانتون هم نداره

17. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام. دوستان، چند روز پیش ایرانسل خبر از راه اندازی تماس VoLTE (تماس صوتی با کیفیت HD) رو داد. کسی تا حالا تماس VoLTE داشته؟ لطفاً مدل گوشی ها رو ذکر کنید. و اینکه در کلیپ معرفی سرویس VoLTE ، ایرانسل یه آهنگ محشر استفاده کرده که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون قرار دادم تا اگه دلتون خواست دانلود کنید (باز بحث دانلود شد). گوش بدید این آهنگو و در دنیای ارتباطات غرق بشید ، به آرامش برسید و دیگه دعوا نکنید
    vowifi و volte احتمالا اوایل اذر ماه قابل استفاده باشن
    vowifi قراره تو اربعین راه بیافته

19. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •