منم شاتل دارم دقیقا مثل شما هستم
من هر بار 8 مگ میگیرم 175 گیگ که به 10 روز اخر ماه نمیرسه تموم میشه گفتم بزار یک بار 16 مگ بگیرم ببینم به ته ماه میرسه یا ن
16 مگ رو که گرفتم بازم به 20 روز نکشید تموم شد حجمم
منم شاتل دارم دقیقا مثل شما هستم
من هر بار 8 مگ میگیرم 175 گیگ که به 10 روز اخر ماه نمیرسه تموم میشه گفتم بزار یک بار 16 مگ بگیرم ببینم به ته ماه میرسه یا ن
16 مگ رو که گرفتم بازم به 20 روز نکشید تموم شد حجمم
سلام.
ظاهرا خیلی ها مثل من هستن ... مصرف بالا واسشون رد میشه .....
کاری هم از دستمون بر نمیاد ... من اینجا هم از 4 نفر پرسیدم اونا هم همین مشکل رو دارن .
مطمئن شدم که همه هم مشکل دزدی رو مثل من دارن..
دوستان الان اگه من سرویس جدید بخرم رزور میشه یا نه
از سرویس فعلی 20روز باقی مونده (کمپین ماندگار)
برای رزرو سرویس باید حداکثر 5 روز به پایان دوره مونده باشه. وگرنه اجازه خرید سرویس قبلی رو نمیده، باید تغییر سرویس رو بزنی. فکر کنم با این کار سرویس فعلی بسوزه.
دوستان مگه dns مخابرات 5.200.200.200 نیست؟ چرا هرچی دستور پینگ با این آدرس توی cmd میزنم همش تایم اوت میده همیشه؟
سلام
من تازه اینترنت مخابرات گرفتم و به مورد عجیبی برخوردم
پهنای باند دانلود خط، تو پنل مودم 16 مگابیت هست ولی در عمل و همانطور که تو صفحه تست سرعت مشترکین مخابرات میبینید سرعت روی 2 مگابیت لیمیت شده
سرویسی که خریدم، 512 کیلوبیت هست و تماس هم گرفتم گفتن بخاطر سرعت سرویس اینطوری هست
نمیشه کاری کرد؟ من فقط برای گیم از نت مخابرات استفاده میکنم و نیازی به ترافیک بیشتر ندارم و فقط نیاز دارم به سرعت بالاتری دارم
![]()
من که دوسالی هست مخابرات دادم هرچه تاحالا چک کردم مصرفم همون چیزی بوده که برام رد شده واقعیت اینه که در اکثر موارد اینچنینی مشکل از سمت خود کاربر هست یعنی مصرفی داره که خودش اطلاع نداره وگرنه محسبات برای همه یکی و بصورت سیستمی هست فرد و دست درش نقشی نداره اگر قراره سیستم مشکل داشته باشه برای همه میشه نه برای چند نفر خاص
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام .
دوست عزیز 40 گیگابایت واسه 1 ماه مصرف 1 سیستم که اونم روزی 1 ساعت بعداز سرکارم روشن میکنم تازه آپدیت اتوماتیک خاموش و هیچ برنامه ای دانلودی نداره و با glasswire مانیتور میشه و هیچ مصرفی نداره اتوماتیک روزی 2 گیگ یا 1 گیگ واسم رد میشه آخه به چه حسابی؟!
تازه من 7 سال هست مخابرات دارم . تا 97 خوب بود نامحدود بود و مشکل خاصی نداشت ولی از اواسط تابستون 97 همینجوری من هرکاری کردم سر ماه کم میارم.
دوست عزیز تنها بنده نیستم خیلی ها مثل من مشکل اینچنینی دارن!
پس پرداخت گرفتید؟
اگه پیش پرداخت بگیرید معمولا سرعت رو باز میذارن.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)