تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2535 از 4105 اولاول ... 1535203524352485252525312532253325342535253625372538253925452585263530353535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,341 به 25,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

با سلام

دوستان من با توجه به شرایطی که دارم میتونم کاری کنم که شهر خودم خدمت کنم .

مثلا منی که پادگان فاصله کمی با خونمون داره . اگر در شهر خودم خدمت کنم چه مزایایی ممکنه برام داشته باشه ؟ (از همه لحاظ رفت و امد ، مرخصی ، و ...)

بزرگواری بیاد و لطف کنه کامل توضیح بده . ممنون میشم
    میزان تحصیلات ؟ کجا خدمت می کنی ؟ ارتش ٰ سپاه یا ناجا ؟

2. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

تعجیل بدی ضرر نداره، 2 ماه کمتر وقتت تلف میشه. البته 1 اسفند هم خوبیش اینه که می خوره تو تعطیلات عید و میگن دوره طلائی هست.
    اگه اشناداری که میتونه جای خوب بندازه بزن وگرنه بدلیل سرمای زیاد دی وبهمن و دوره طلایی اسفند نزن

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

میزان تحصیلات ؟ کجا خدمت می کنی ؟ ارتش ٰ سپاه یا ناجا ؟
    سلام
    لیسانس
    قراره دفترچه بفرستم .
    ارتش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    میخوام برای معافیت کفالت مادر اقدام کنم(پدرم فوت شدن و یه خواهر دارم که 4 سالشه)

میشه معافی گرفت دیگه ؟
    حالا این معافیتی که میدن معافیت در زمان صلح هست یا این که معافیت رو گرفتم فرقی با اونی که سربازی رفته رو ندارم ؟
    کلا اگه میشه یه خورده در مورد این نوع معافیت توضیح بدین
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هیچوقت فکر نمیکردم سربازی تا این حد عذاب اور و خطرناک باشه ! مثل جومانجی می مونه.رفتی توش دیگه نمیتونی بیای بیرون.رفیقام افتادن جاهای بد ابوهوا و لب مرز !

اگه مرد مردن نیستید نرید ! هیچ راهه برگشتی نداره !

واقعا سخته.خدا به همه رحم کنه ! خیلی خطرناکه خیلی ! هنوز ترسه روزی که امریه هارو میخوندن توی وجودمه و تا اخره عمر باهام می مونه !

به خدا اخره ترسه.شوخی نگیریدش.اماده واردش بشید چون نابود میشید اگه واسش اماده نباشین!همیشه بد ترین شرایط ممکنو در نظر بگیرید.

اگه عاشق کسی هستید نرید که تهش خود کشیه !

اینو هم بگم همیشه مردن بدترین اتفاق ممکن نیست ! گاهی ضجر کش میشی.جوری که هر لحظه ارزوی مرگ میکنی !

من خودم مشکلی ندارم.اما نگران دوستامم که افتادن توی گرمای کشنده ی اهواز ! سرپل ذهاب ! خاش ! اندیمشک ! تکاور شدن یا رفتن توی تیپ زرهی !

خلاصه والله شوخی نیست ! پارتی ندارید اماده ی هر نوع بلایی باشید !

یکی را برق گرفت و یکیو هم عقرب زد ! اینا تازه یه قسمتی از خطراتش بود.خلاصه مراقب همه چیز باشید !

دوست عزیز یه خواهش از شما دارم .

اگر قصد شما ترسوندن دوستان از سربازیه خواهشا دیگه اینجا پست نزار .

این مناطقی که شما گفتی مثل اهواز و اندیمشک که اتفاقا توی استان محل زندگی من هم میشه 2-3 میلیون ادم دارن توی اون شرایط سخت زندگی میکنن .

اگر افتادید جای بد اب و هوا یا پرت و دور دست همیشه اینو به یاد داشته باشید که دور و بر شما هم یه سری ادم دارن سالها اونجا زندگی میکنن . پس شما هم حتما میتونید اونجا دووم بیارید .

سختی یا اسونی سربازی بر میگرده به طرز تفکر شما .

من دارم اموزشی رو طی میکنم . میدونم که هنوز به یک ماه هم نرسیدم ولی از الان خودم رو واسه همه چی اماده کردم . حتی توی اینترنت مسیر رفتن به خاش ، سر پل ذهاب ، مراغه و بد ترین جاها رو هم چک کردم .

طرز تفکر منفی حتی میتونه از 01 جهنم بسازه ولی طرز تفکر خوب میتونه از پدافند سمنان یا خاش بهشت بسازه .

امیدوارم مطلبم مفید باشه .

یه سوال داشتم . میگن هر کی که زمان پذیرش در اموزشی بگه که من رزمی کار هستم میفرستنش تکاوری درسته ؟

عزیزانی که رشتشون مهندسی مکانیک بوده و در ارتش بودن بیان بگن ایا کد خوردن یا نه ؟

یه نکته دیگه هم بگم . اگر یه زمانی توی یگان زیر دستتون سرباز بود و مسئول چند تا سرباز بودید عقده هاتون رو سر اونا خالی نکنید . اگه سرباز به سرباز رحم نکنه از کادری دیگه چه انتظاری میره ؟

(فقط یه سرباز میتونه یه سرباز دیگه رو درک کنه )

7. 13 کاربر از south boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

قراره دفترچه بفرستم : بس معلوم نیست ارتش یا سپاه یا ناجاست
    شهر خودت در سپاه و ارتش خوبه . اگه تو ناجا پارتی داری و درجت س3 به بالا شد شهر خودت خوبه ( اگه کلانتری بیوفتی تو شهر خودت دهنت سرویس می شه )
    درکل کار ستاد در هر سه سازمان عالیه
    کارشون تا ساعت اداری هست و بعد از ظهر میای خونه . تعطیلات خونه و ... .. .
    دوست من تو ارتش هستش 45 روز خدمت و 15 روز مرخصی
    ناجا مخصوصا کلانتری مرخصی سخت می دن . من کلانتری خدمت کردم خیلی سخت است

9. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه نکته دیگه هم بگم . اگر یه زمانی توی یگان زیر دستتون سرباز بود و مسئول چند تا سرباز بودید عقده هاتون رو سر اونا خالی نکنید . اگه سرباز به سرباز رحم نکنه از کادری دیگه چه انتظاری میره ؟

(فقط یه سرباز میتونه یه سرباز دیگه رو درک کنه )
    ببخشید اینکه زیر دستمون سرباز باشه یا نه رو خودمون انتخاب میکنیم؟؟ یعنی میشه اصلاً مسئولیتی قبول نکرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

ببخشید اینکه زیر دستمون سرباز باشه یا نه رو خودمون انتخاب میکنیم؟؟ یعنی میشه اصلاً مسئولیتی قبول نکرد؟
    بستگی به مسئولیتی هست که به شمار میدن و شما می تونید از عهدش بر بیاید
    مثلا من تو مرفوک کلانتری بودم ( مرکز فرماندهی و کنترل ) کل سربازها و کادری های کلانتری از من حساب می بردن . با یرباز ها که کاری نداشتم و گیر نمی دادم چون خودم سرباز بودم و هواشون رو داشتم و تا دلت بخواد به کادری ها گیر می دادم و زیر آبشون رو می زدم ( چون اونا به بقیه سرباز ها گیر می دادن و اذیت می کردن ) یادم معاون قضایی کلانتریمون هیلی پیله می کرد بهم منم 3 بار فروختمش دیگه طرفم نیمود

تو سربازی زیر آب زنی زیاده ( بیشتر سرباز ماله سرباز رو می زنه ) اما شما این طور نباش . اگه از فرماندهی حرف زور زدن بگو چشم اما انجام نده
    کادری به سرباز رحم نداره . شما ها هم رحم نداشته باشید

12. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

با سلام

دوستان من با توجه به شرایطی که دارم میتونم کاری کنم که شهر خودم خدمت کنم .

مثلا منی که پادگان فاصله کمی با خونمون داره . اگر در شهر خودم خدمت کنم چه مزایایی ممکنه برام داشته باشه ؟ (از همه لحاظ رفت و امد ، مرخصی ، و ...)

بزرگواری بیاد و لطف کنه کامل توضیح بده . ممنون میشم
    دوستان با شرایط بالا اگر پادگان فاصله کمی با خونت داشته باشه . میتونی ساعت 4 که تا شب خاموشی هست . بیای خونه و بعد دوباره صبح روز بعد پادگان باشی ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

دوستان با شرایط بالا اگر پادگان فاصله کمی با خونت داشته باشه . میتونی ساعت 4 که تا شب خاموشی هست . بیای خونه و بعد دوباره صبح روز بعد پادگان باشی ؟!
    بستگی به جایی هست که میوفتی و روابط اجتماعی شما داره

مثلا : تو کلانتری اصلا همچیم برنامه ای نیست اما کسایی رو داشتیم شبها می رفتن خونه و صبح میومدن ( به دروغ گفته بودن نامزد کردیم و هنوز رسمی ثبت نشده و .... )

15. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •