میزان تحصیلات ؟ کجا خدمت می کنی ؟ ارتش ٰ سپاه یا ناجا ؟
میزان تحصیلات ؟ کجا خدمت می کنی ؟ ارتش ٰ سپاه یا ناجا ؟
اگه اشناداری که میتونه جای خوب بندازه بزن وگرنه بدلیل سرمای زیاد دی وبهمن و دوره طلایی اسفند نزن
سلام
لیسانس
قراره دفترچه بفرستم .
ارتش
سلام
میخوام برای معافیت کفالت مادر اقدام کنم(پدرم فوت شدن و یه خواهر دارم که 4 سالشه)
میشه معافی گرفت دیگه ؟
حالا این معافیتی که میدن معافیت در زمان صلح هست یا این که معافیت رو گرفتم فرقی با اونی که سربازی رفته رو ندارم ؟
کلا اگه میشه یه خورده در مورد این نوع معافیت توضیح بدین
مرسی
دوست عزیز یه خواهش از شما دارم .
اگر قصد شما ترسوندن دوستان از سربازیه خواهشا دیگه اینجا پست نزار .
این مناطقی که شما گفتی مثل اهواز و اندیمشک که اتفاقا توی استان محل زندگی من هم میشه 2-3 میلیون ادم دارن توی اون شرایط سخت زندگی میکنن .
اگر افتادید جای بد اب و هوا یا پرت و دور دست همیشه اینو به یاد داشته باشید که دور و بر شما هم یه سری ادم دارن سالها اونجا زندگی میکنن . پس شما هم حتما میتونید اونجا دووم بیارید .
سختی یا اسونی سربازی بر میگرده به طرز تفکر شما .
من دارم اموزشی رو طی میکنم . میدونم که هنوز به یک ماه هم نرسیدم ولی از الان خودم رو واسه همه چی اماده کردم . حتی توی اینترنت مسیر رفتن به خاش ، سر پل ذهاب ، مراغه و بد ترین جاها رو هم چک کردم .
طرز تفکر منفی حتی میتونه از 01 جهنم بسازه ولی طرز تفکر خوب میتونه از پدافند سمنان یا خاش بهشت بسازه .
امیدوارم مطلبم مفید باشه .
یه سوال داشتم . میگن هر کی که زمان پذیرش در اموزشی بگه که من رزمی کار هستم میفرستنش تکاوری درسته ؟
عزیزانی که رشتشون مهندسی مکانیک بوده و در ارتش بودن بیان بگن ایا کد خوردن یا نه ؟
یه نکته دیگه هم بگم . اگر یه زمانی توی یگان زیر دستتون سرباز بود و مسئول چند تا سرباز بودید عقده هاتون رو سر اونا خالی نکنید . اگه سرباز به سرباز رحم نکنه از کادری دیگه چه انتظاری میره ؟
(فقط یه سرباز میتونه یه سرباز دیگه رو درک کنه )
قراره دفترچه بفرستم : بس معلوم نیست ارتش یا سپاه یا ناجاست
شهر خودت در سپاه و ارتش خوبه . اگه تو ناجا پارتی داری و درجت س3 به بالا شد شهر خودت خوبه ( اگه کلانتری بیوفتی تو شهر خودت دهنت سرویس می شه )
درکل کار ستاد در هر سه سازمان عالیه
کارشون تا ساعت اداری هست و بعد از ظهر میای خونه . تعطیلات خونه و ... .. .
دوست من تو ارتش هستش 45 روز خدمت و 15 روز مرخصی
ناجا مخصوصا کلانتری مرخصی سخت می دن . من کلانتری خدمت کردم خیلی سخت است
ببخشید اینکه زیر دستمون سرباز باشه یا نه رو خودمون انتخاب میکنیم؟؟ یعنی میشه اصلاً مسئولیتی قبول نکرد؟
بستگی به مسئولیتی هست که به شمار میدن و شما می تونید از عهدش بر بیاید
مثلا من تو مرفوک کلانتری بودم ( مرکز فرماندهی و کنترل ) کل سربازها و کادری های کلانتری از من حساب می بردن . با یرباز ها که کاری نداشتم و گیر نمی دادم چون خودم سرباز بودم و هواشون رو داشتم و تا دلت بخواد به کادری ها گیر می دادم و زیر آبشون رو می زدم ( چون اونا به بقیه سرباز ها گیر می دادن و اذیت می کردن ) یادم معاون قضایی کلانتریمون هیلی پیله می کرد بهم منم 3 بار فروختمش دیگه طرفم نیمود
تو سربازی زیر آب زنی زیاده ( بیشتر سرباز ماله سرباز رو می زنه ) اما شما این طور نباش . اگه از فرماندهی حرف زور زدن بگو چشم اما انجام نده
کادری به سرباز رحم نداره . شما ها هم رحم نداشته باشید
دوستان با شرایط بالا اگر پادگان فاصله کمی با خونت داشته باشه . میتونی ساعت 4 که تا شب خاموشی هست . بیای خونه و بعد دوباره صبح روز بعد پادگان باشی ؟!
بستگی به جایی هست که میوفتی و روابط اجتماعی شما داره
مثلا : تو کلانتری اصلا همچیم برنامه ای نیست اما کسایی رو داشتیم شبها می رفتن خونه و صبح میومدن ( به دروغ گفته بودن نامزد کردیم و هنوز رسمی ثبت نشده و .... )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)