تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2534 از 3347 اولاول ... 153420342434248425242530253125322533253425352536253725382544258426343034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,331 به 25,340 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان، بنزین نامحدود رو یادتون میاد قبل محدودیت و سهمیه بندی؟ یادتون میاد زمانی خیابون ها محدودکننده‌ی سرعت و سرعت شکن نداشت؟ چی شد که در زمینه‌ی مصرف بنزین ماشین ها و سرعتشون در خیابون ها محدودیت اعمال شد؟! رفتار و فرهنگ ما!... شبکه‌ی ایرانسل اولاً یه ظرفیتی داره برای هر کدوم از BTS ها و سلول هاش، ثانیاً دوستان میگند سود داره دانلود نامحدود شبانه واسه ایرانسل، خب چه تعداد کاربر سود قابل قبول رو برای ایرانسل فراهم میکنه؟ یکی؟! کاربری که ۸۰ مگ سرعت دانلود روی باند ۷ رو به خودش اختصاص داده، تقریباً داره از کل ظرفیت دانلود اون سلول استفاده میکنه، سود وقتی تحقق پیدا کنه که در این حالت ۱۵-۱۶ نفر کاربر بسته خریده باشند و در حال دانلود و استفاده از شبکه باشند، در این حالته که سرعت شما کاهش پیدا میکنه و دیگه نمیتونی چند ده گیگ دانلود کنی...
    این طرح ها و بسته‌های دانلود هیچ کدومشون دائمی نیست، همه چیز بستگی به رفتار من و شما در استفاده از شبکه داره. اپراتور میاد منافع خودشو درنظر میگیره اول در طرح هاش و بعداً به فکر من و شماست... اپراتور مصرف دیتای کاربرها رو در بازه های زمانی مختلف بررسی میکنه و مطمئن باشید جایی بسته ای به ضررش بود برمیداره و تدبیر دیگه ای می اندیشه.... و دیگه اینکه کافیه یه مسئول بالادست اپراتور اعتراض کنه و دیگه اون طرح و بسته‌ی دانلود پر....

التماس تفکر به قول یک دوستی.
    آخه مسئله این جاست که که در کشور های دیگه اصلا از 3G یا 4G واسه دانلود استفاده نمی کنند
    ADSL دارند با سرعت 1000 مگابیت گوگل فایبر رو میگم که نامحدود ترافیک داره
    اونور آب هر چی بخوان رو نت فلیکس با بالاترین کیفیت استریم میکنن که همون دانلود و مصرف پهنای بانده فقط تو هاردشون سیو نمیشه ما سیو میکنیم
    به هر حال منظورم اینه که عقده دانلود وجود داره بین کاربران به دلیل کمبود پهنای باند مثلا مخابرات بیشترین حجمش 10 گیگ در ماهه که برای خانواده 4 نفره که همه به لطف گوشی های هوشمند تلگرام دارن حتی دهه 40 ی ها که باعث میشه زود حجم تموم بشه بدون دانلود چیزی و فقط با وبگردی

2. 2 کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی یه نفر مثلا در سه ساعت 60 گیگ دانلود میکنه. مسلما به جز خرید اون بسته بلکه هزینه دیگه ای هم برای دریافت اون فایل ها داده. مثلا اکانت پریمیوم و لیچر ها و..
    پس حتما لازم داشته که برای آماده کردن این همه لینک این همه وقت صرف کرده و قطعا اونقدر بیکار نیست بیدار بمونه یا نصف شب بیدار شه که یه سری فایل بی مورد که براش هیچ استفاده ای نداره دانلود کنه
    نپرسید محتوا این 60 گیگ مثلا چه چیز هایی میتونه باشه. چون اگه نمیدونید مشکل خودتونه
    شما مگه شک داری به خودت.
    ما اونقدری کارمون توی اینترنت و وبگردی و فروم بازی و این چیزا بوده و هست که بدونیم 90% دانلود های سنگین و خفن، فیلم و بازی و برنامه های تخصصی هستش. حالا شما اگه جزء اون 10 درصد باقی مونده هستی چرا ناراحت میشی من منظورم شما نبودی.
    خرید اکانت پریمیوم از سایت های مختلف یا خرج کردن پول واسه مستقیم کردن لینک ها اونقدری نیست که بخوای به خاطرش قید دانلدو چند 10 مگابایتی در عرض 3 ساعت رو بزنی!!! میخواستم ببینم اگه دانلود های شبانه نبود دوستان برای این اکانت های پریمیوم و لیچر و ... هزینه می کردند؟ قطعاً فقط اون 10% که گفتم این کار رو انجام میدادند و 90% باقی مونده دیگه قید اکانت پریمیوم و لیچر و اینا رو میزدند

شما خودت رو منظورتو
    من هر چی دانلود میکن نظر بفیه رو میپرسم کامنتا رو نگاه میکنم و 90 درصد مواقع هم تو لیست "برای دانلود در اینده " هام هستن
    مثلا من هرگز 1080 دانلود نمی کنم بازی های سنگین دانلود نکردم
    حالا شما چیزای به درد نخور دانلود میکنی مشکل خودته
    شما هم مثل اینکه به خودت شک داری. اگه دانلودات همه استفاده میشه و مفیده من روی صحبتم با شما نیست.
    من چیز به دردنخور دانلود نمی کنم بارها پیش اومده که دانلود های سنگین داشتم و منتظر سرویس شبانه نبودم و با همون سرویس روزانه 2-3 گیگ رو دانلود کردم.

باز هم بهتون برنخوره ولی قطعاً دانلود های به درد نخور در دانلود های دوستان دانلودر شبانه دیده میشه نه کسی که طول روز دانلود میکنه.
    من زمونی که ADSL نبود با dial-up می نشستم 100 تا 200 مگ فریمور گوشی دانلود میکردم.
    وقتی دانلودی لازم داشته باشم دانلود می کنم الان هم که ADSL دارم اصولاً واسه دانلودام در اکثر مواقع وای نمیستم جمع شه و شبانه بشینم دانلود کنم و از حجم روزانه استفاده می کنم و دانلود می کنم.

4. 5 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما مگه شک داری به خودت.
    ما اونقدری کارمون توی اینترنت و وبگردی و فروم بازی و این چیزا بوده و هست که بدونیم 90% دانلود های سنگین و خفن، فیلم و بازی و برنامه های تخصصی هستش. حالا شما اگه جزء اون 10 درصد باقی مونده هستی چرا ناراحت میشی من منظورم شما نبودی.
    خرید اکانت پریمیوم از سایت های مختلف یا خرج کردن پول واسه مستقیم کردن لینک ها اونقدری نیست که بخوای به خاطرش قید دانلدو چند 10 مگابایتی در عرض 3 ساعت رو بزنی!!! میخواستم ببینم اگه دانلود های شبانه نبود دوستان برای این اکانت های پریمیوم و لیچر و ... هزینه می کردند؟ قطعاً فقط اون 10% که گفتم این کار رو انجام میدادند و 90% باقی مونده دیگه قید اکانت پریمیوم و لیچر و اینا رو میزدند

پس اگه قبول دارید هیچ لزومی نداره کسی این همه وقت و هزینه صرف کنه که بخواد یه چیزی رو بی مورد دانلود کنه؟
    یا میخوای راجع به چیز دیگه حرف بزنی؟ با این درصد بندی هایی که کردی؟
    جواب این جور بحث ها هم به اندازه کافی با حقیقت داده شد. پس لطفا تمومش کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بعدم این دوستانی که اینقدر از دانلود اون یکی دوستان ناراحتن (که منم جزوشون بودم ولی دیگه تموم شده دانلودام) آیا توی روز سرعت عالی دارن و شب که می شه به خاطر دانلود این دوستان سرعتشون کم می شه؟ آیا ضرری بهشون رسیده از جانب این دوستان؟ آیا ایرانسل اومده بگه منصفانه مصرف کنید؟
    ضرری بهشون نمیرسه اگه ایرانسل بخاطر دانلودهای بی رویه برخی از هموطنان این بسته-ها رو حذف کنه ؟؟

7. 3 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان من بخوام ۱۰ گیگ دانلود کنم چه بسته ای رو پیشنهاد میدین ؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا این بحث دانلود شبانه خیلی داره به درازا میکشه دیگه. می خواهید یه تاپیک جدا بزنید و اصول فنی و مبانی اخلاقی دانلود رو بحث کنید

10. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من بخوام ۱۰ گیگ دانلود کنم چه بسته ای رو پیشنهاد میدین ؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    دو تا بسته 3 ساعته بخرید از ساعت 2 تا 8 دانلود کنید

12. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا این بحث دانلود شبانه خیلی داره به درازا میکشه دیگه. می خواهید یه تاپیک جدا بزنید و اصول فنی و مبانی اخلاقی دانلود رو بحث کنید
    چرا فکر میکنید این تاپیک صرفا برای اعلام سرعت و یا میزان دانلود-مون در شب گذشته-ست ؟!!

14. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان 2 تا سیم کارت رند دارم برای 2 سال پیشه و قطعا فور جی نیستند

اینها رو بخوام تبدیل به فورجی کنم چه مقدار هزینه داره ؟ و چقدر زمان میبره تا تبدیل بشه آیا سیم کارت رو باید تحویل بدم و سیم کارت جدید بگیرم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان 2 تا سیم کارت رند دارم برای 2 سال پیشه و قطعا فور جی نیستند

اینها رو بخوام تبدیل به فورجی کنم چه مقدار هزینه داره ؟ و چقدر زمان میبره تا تبدیل بشه آیا سیم کارت رو باید تحویل بدم و سیم کارت جدید بگیرم ؟
    به نمایندگی مراجعه کن . هزیته هر سیم کارت برابر 7 هزار توومنه برا 4g . سیم کارت جدید هست . میزان زمان فعالسازی هم فوری و در 1 دقیقه هست به جز اینترنت هم قطعا یک ساعت نیازمند فعال شدن هست

17. 2 کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •