تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2534 از 2605 اولاول ... 1534203424342484252425302531253225332534253525362537253825442584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,331 به 25,340 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

موقع ثبت نام vdsl غیر فعال هست
    adsl بزن ببین ج میده یانه اگه vdsl میخوای بپرس حتما تجهیزات داشته باشه vdsl میخوای همون مخابرات رو پرس و جو کن ببین اصلا تجهیزات دارن یانه

2. این کاربر از start202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

adsl بزن ببین ج میده یانه اگه vdsl میخوای بپرس حتما تجهیزات داشته باشه vdsl میخوای همون مخابرات رو پرس و جو کن ببین اصلا تجهیزات دارن یانه
    چه تجهیزاتی؟
    خیلی به vdsl مخابرات امید ندارم. قبلا از داخل پنل کاربری مخابرات هم درخواست vdsl زده بودم نوشته بود هر وقت امکانش بود اعلام میکنیم. توی سایت مخابرات هم دوبار ثبت نام vdsl کردم کسی حتی زنگ هم نزد بگه میشه یا نه. فعلا منتظرم مرخصی بگیرم یه مخابرات برم تکلیف همه چیز روشن بشه.
    Last edited by mohammad_87; 10-05-2021 at 05:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

سلام..من یه مشکلی دارم..توی ‍‍‍panel جلوی اسمم می زنه آفلاین..]چراغ اینترنت مودم روشنه.. توی تنظیمت مودم هم که میرم همه چی اوکیه..وی وقتی میخوام یه صفحه با کنم میگه اینترنت شما قطع می باشد و میفرسته منو به panel.. بذهی نداره خط..وصله کامل.. حجم هم که دارم زیاد..نمیدونم چه مرگشه.. زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه مودمو ریست کن..میگم خانم چه ربطی داره.من نتم از طرف مخابرات قطع شده..مودمم مشکل داشته باشه یوزرم آفلاین میشه آخه؟ هیچ چی دیگه.. ریست کردیم و درست نشد باز..

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

سلام..من یه مشکلی دارم..توی ‍‍‍panel جلوی اسمم می زنه آفلاین..]چراغ اینترنت مودم روشنه.. توی تنظیمت مودم هم که میرم همه چی اوکیه..وی وقتی میخوام یه صفحه با کنم میگه اینترنت شما قطع می باشد و میفرسته منو به panel.. بذهی نداره خط..وصله کامل.. حجم هم که دارم زیاد..نمیدونم چه مرگشه.. زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه مودمو ریست کن..میگم خانم چه ربطی داره.من نتم از طرف مخابرات قطع شده..مودمم مشکل داشته باشه یوزرم آفلاین میشه آخه؟ هیچ چی دیگه.. ریست کردیم و درست نشد باز..

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    رمز اتصال اینترنت شما صحیح وارد شده داخل مودم؟
    مودم رو به تازگی عوض کردید؟

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

سلام.
    آقا دوباره مصیبت ما با مخابرات شروع شد..من هرچی سرعت و هرچی سرویس های مختلف میخرم به ته ماه اصلا نمیرسه... 1 سیستمم بیشتر به مودم نیست . اونم خونه ی خودمون هست کسی جز من کاربر این سیستم نیست... ویندوز آپدیت و .... همچی خاموشه . با glass wire نشون میده من کلا 5 گیگ مصرف کردم ولی چجوری 40 گیگ تموم شده؟! سرویس کمپین ماندگار 8 مگابیت ..
    چجوریه؟! حجم رو زود دزدی میکنن که ترافیک اضافه بخریم؟ جریان چیه؟ زنگم میزنیم میگن خودتون مصرف کردید اسکرین شات از دستگاه های متصل به مودم طی این 3 هفته گرفتم با تاریخ دقیق و مصرف روزانه اما قبول نکردن .....
    آقا شما هم از این داستانا دارید؟
    Last edited by ksra; 21-05-2021 at 19:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.
    آقا دوباره مصیبت ما با مخابرات شروع شد..من هرچی سرعت و هرچی سرویس های مختلف میخرم به ته ماه اصلا نمیرسه... 1 سیستمم بیشتر به مودم نیست . اونم خونه ی خودمون هست کسی جز من کاربر این سیستم نیست... ویندوز آپدیت و .... همچی خاموشه . با glass wire نشون میده من کلا 5 گیگ مصرف کردم ولی چجوری 40 گیگ تموم شده؟! سرویس کمپین ماندگار 8 مگابیت ..
    چجوریه؟! حجم رو زود دزدی میکنن که ترافیک اضافه بخریم؟ جریان چیه؟ زنگم میزنیم میگن خودتون مصرف کردید اسکرین شات از دستگاه های متصل به مودم طی این 3 هفته گرفتم با تاریخ دقیق و مصرف روزانه اما قبول نکردن .....
    آقا شما هم از این داستانا دارید؟
    والا اینجوری دیگه مخابرات دزدی نمی کنه
    مثلا 5 گیگ مصرف می کنی رو 5.5 یا 6 میزنه ولی نه 8 برابر بیشتر
    مودم رو یه چک بکن ببین کسی به مودمت وصل نشده باشه
    نرم افزار مانیتورینگ شبکه ات رو هم می تونی عوض کنی که مطمئن بشی داره درست کار می کنه یا نه

9. 3 کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

والا اینجوری دیگه مخابرات دزدی نمی کنه
    مثلا 5 گیگ مصرف می کنی رو 5.5 یا 6 میزنه ولی نه 8 برابر بیشتر
    مودم رو یه چک بکن ببین کسی به مودمت وصل نشده باشه
    نرم افزار مانیتورینگ شبکه ات رو هم می تونی عوض کنی که مطمئن بشی داره درست کار می کنه یا نه
    سلام.
    والا وای فای مودم همیشه خاموش هست فقط و فقط سیستم خودم وصل هست .
    نرم افزار مانیتورینگ glasswire هم یه نرم افزاری هست که بهش مطمئن هستم.
    دزدی میکنن. تو این 3 هفته فقط 1 ساعت شب ها اونم مودم روشن میشه روز ها کاملا خاموش هست .
    سیستم محاسبشون طوری هست که چه مصرف کنی چه مصرف نکنی بازم حجم رو به پات حساب میکنن تازه یکاری میکنن آخر ماه کم بیاری مجبور بشی پول اضافه بدی حجم بخری.
    والا نمیدونم چه کاری باید بکنم . خسته شدم.
    ممنون از شما

11. این کاربر از ksra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم مشکل مصرف بالا رو دارم....بعضی روزا به تا 15 گیگ حساب میکنه باهام!
    من قبلا ماهی 60 گیگ مصرف داشتم تازه چند فیلم و سریال بصورت هفتگی پیگیر بودم
    الان بدون دانلود حجیم 150 گیگ مصرف داشتم تو یه ماه!
    از اولش هم میدونستمحجم رو دولا پهنا حساب میکنه ولی جدیدن خیلی بدتر شده!

13. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

منم مشکل مصرف بالا رو دارم....بعضی روزا به تا 15 گیگ حساب میکنه باهام!
    من قبلا ماهی 60 گیگ مصرف داشتم تازه چند فیلم و سریال بصورت هفتگی پیگیر بودم
    الان بدون دانلود حجیم 150 گیگ مصرف داشتم تو یه ماه!
    از اولش هم میدونستمحجم رو دولا پهنا حساب میکنه ولی جدیدن خیلی بدتر شده!
    سلام.
    والا 15 گیگم حجم کمی نیست باز دزدی میکنن....
    هیچی دانلود نمیکنم هیچکاری نمیکنم که تا آخر ماه لنگ نشم . آخرشم 1 هفته لنگم ...نت ایرانسل خریدم ولی ترافیک اضافه مخابرات رو نخریدم ....چون همینو میخوان که پول اضافه بگیرن... 40 گیگ هم حجم کمی نیست.... ولی هرکار میکنم بازم تموم میشه.
    عوضش 2.5 گیگ ایرانسل یه هفته ای خریدم . (با اینکه اونم دزدی داره ) ولی خداییش هفتگیش خوب دوام میاره . حداقل لنگم نمیزاره تازه یکچیزی هم اضافه میاد حالا با حجم اضافه باقی مونده یه کلیپ یا موزیک یا .... دانلود میکنم.
    والا مخابرات رو فقط واسه سیستمم چندین سال پیش خریدیم وگرنه واسه گوشیم همش نت وصله .. اونم خوب بودش تا تابستون 97 بعدش نامحدود هارو برداشتن و مال ما هم حجمی شد و مصیبت های ما هم دوباره شروع شد..
    از عید به اینور دوباره سیستم محاصبشون کلا خراب شده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •