تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2534 از 4105 اولاول ... 1534203424342484252425302531253225332534253525362537253825442584263430343534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,331 به 25,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که راهنمایی میکنن علی الخصوص دو بزرگوار cotgnx و ice_man_sh ، خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم بشخصه...

یه سوال داشتم ، پذیرش که دوستان میگن یعنی چی ؟! برای جذب شدن هست یا افتادن در یه پادگان خاص ؟ مربوط به ارتش هم هست ؟ حتمآ پارتی میخواد . ممنون میشم یه توضیح جامعی بدید
    خواهش میکنم.

همونطور که توضیح دادم پذیرش مختص سپاه هست، (البته بحث امریه را من جزو پذیرش حساب نمی کنم.)

برای فارغ التحصیلان دانشگاهی شدیدا محدود شده، برای دیپلم و زیر دیپلم نسبتا راحت تر هست.

شرایطتش در حالت عادی داشتن بسیجی فعال هست ولی با پارتی بدون بسیجی هم میشه پذیرش گرفت.

در کل اگه پارتی نداشته باشین علی الخصوص برای فارغ التحصیلان دانشگاهی شانس پذیرش خیلی کمه.

پذیرش معمولا چون از سپاه استانی گرفته میشه امکان خدمت در همه جای استان هست ولی معمولا در همان شهر خدمت میکنن، بعضی جاهای خاص هم مستقلا پذیرش دارن مثل توپخانه و... که ممکنه اینها هم مموریت های مرزی و یا خارج استانی داشته باشن.

دوستان تبریزی، این اتیکت های چاپی (با پرینتر احتمالا) رو کجا میزنن؟ خیابان ارتش یا شهناز یا ساعت.. جایی رو سراغ دارین که در اسرع وقت تحویل بده؟
    خوب معروفترین فروشگاه تبریز فروشگاه مژدمی مابین میدان ساعت و خیابان تربیت هست، البته من زمانی که خدمت بودم دستی می نوشت ولی خطاط داشت که هر روز میومد دو ساعت و اتیکت مینوشت و خطش هم خوب بود.

در نتیجه با پرینتر نمیزنه ولی کلا نظامی فروشی های تبریز تو ند منطقه نزدیک به هم هستند که می تونید مراجعه کنید و بپرسین:
    1- خیابان ارتش جنوبی
    2- میدان ساعت به طرف باغ گلستان (فجر) سمت راست خیابان
    3- اطراف میدان باغ گلستان

دوستان یکشنبه که رفتم دفتر پلیس +10 یه معرفی نامه واسه پزشک بهم دادن اما اون پزشکه فردا نیست میخواستم بپرسم میشه رفت یه پزشک دیگه داد معاینه کنه یا نه حتما همون جایی رو که پلیس +10 اعلام میکنه حتما باید بری ؟ممنون میشم زود جواب بدید .
    من نمی دونم دوستمون از کجا میگن قبول نمیکنن من و خیلی از دوستامون رفتیم دکتر آزاد، آخرین مورد هم با یکی از دوستان 15 روز قبل رفتیم.

2. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هیچوقت فکر نمیکردم سربازی تا این حد عذاب اور و خطرناک باشه ! مثل جومانجی می مونه.رفتی توش دیگه نمیتونی بیای بیرون.رفیقام افتادن جاهای بد ابوهوا و لب مرز !

اگه مرد مردن نیستید نرید ! هیچ راهه برگشتی نداره !

واقعا سخته.خدا به همه رحم کنه ! خیلی خطرناکه خیلی ! هنوز ترسه روزی که امریه هارو میخوندن توی وجودمه و تا اخره عمر باهام می مونه !

به خدا اخره ترسه.شوخی نگیریدش.اماده واردش بشید چون نابود میشید اگه واسش اماده نباشین!همیشه بد ترین شرایط ممکنو در نظر بگیرید.

اگه عاشق کسی هستید نرید که تهش خود کشیه !

اینو هم بگم همیشه مردن بدترین اتفاق ممکن نیست ! گاهی ضجر کش میشی.جوری که هر لحظه ارزوی مرگ میکنی !

من خودم مشکلی ندارم.اما نگران دوستامم که افتادن توی گرمای کشنده ی اهواز ! سرپل ذهاب ! خاش ! اندیمشک ! تکاور شدن یا رفتن توی تیپ زرهی !

خلاصه والله شوخی نیست ! پارتی ندارید اماده ی هر نوع بلایی باشید !

یکی را برق گرفت و یکیو هم عقرب زد ! اینا تازه یه قسمتی از خطراتش بود.خلاصه مراقب همه چیز باشید !

4. این کاربر از romass100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من لیسانس کامپیوتر دارم.
    به دلیل ضعیف بودن چشم و داشتن عینک می تونم معافیت از رزم بگیرم
    به نظر شما معافیت از رزم خوبه؟
    به چه دردی می خوره ؟
    معافیت از رزم در این که کدوم شهر برای خدمت بیوفتیم موثره یا نه ؟
    معاف از رزم بودن در کارت پایان خدمت قید می شه یا نه ؟
    خلاصه برم دنبالش یا نه ؟
    دوستان اگر کسی سازمانی یا ... در اصفهان می شناسه که امریه قبول می کنن به من هم بگه (نه پارتی دارم و نه تکمیلی بسیج) نمی دونم به کجا مراجعه کنم
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من لیسانس کامپیوتر دارم.
    به دلیل ضعیف بودن چشم و داشتن عینک می تونم معافیت از رزم بگیرم
    به نظر شما معافیت از رزم خوبه؟
    به چه دردی می خوره ؟
    معافیت از رزم در این که کدوم شهر برای خدمت بیوفتیم موثره یا نه ؟
    معاف از رزم بودن در کارت پایان خدمت قید می شه یا نه ؟
    خلاصه برم دنبالش یا نه ؟
    دوستان اگر کسی سازمانی یا ... در اصفهان می شناسه که امریه قبول می کنن به من هم بگه (نه پارتی دارم و نه تکمیلی بسیج) نمی دونم به کجا مراجعه کنم
    ممنون
    در مورد معاف ار رزم فقط می تونم بگم که به هیچ دردی نمی خوره الکی نرو دنبالش.

به ما تو آموزشی گفتن دوستان ما اینجا رزم نداریم که کسی بخاد ازش معاف بشه!!!

حالا اگه مشکل حادی داشته باشی میری بهداری پادگان اونم میفرسته بیمارستان و مثلا شمارو از رژه رفتن معاف می کنن.

به نظر من ارزش نداره دنبالش بری.

هیچوقت فکر نمیکردم سربازی تا این حد عذاب اور و خطرناک باشه ! مثل جومانجی می مونه.رفتی توش دیگه نمیتونی بیای بیرون.رفیقام افتادن جاهای بد ابوهوا و لب مرز !

واقعا سخته.خدا به همه رحم کنه ! خیلی خطرناکه خیلی ! هنوز ترسه روزی که امریه هارو میخوندن توی وجودمه و تا اخره عمر باهام می مونه !

به خدا اخره ترسه.شوخی نگیریدش.اماده واردش بشید چون نابود میشید اگه واسش اماده نباشین!همیشه بد ترین شرایط ممکنو در نظر بگیرید.

اینو هم بگم همیشه مردن بدترین اتفاق ممکن نیست ! گاهی ضجر کش میشی.جوری که هر لحظه ارزوی مرگ میکنی !

من خودم مشکلی ندارم.اما نگران دوستامم که افتادن توی گرمای کشنده ی اهواز ! سرپل ذهاب ! خاش ! اندیمشک ! تکاور شدن یا رفتن توی تیپ زرهی !

یکی را برق گرفت و یکیو هم عقرب زد ! اینا تازه یه قسمتی از خطراتش بود.خلاصه مراقب همه چیز باشید !
    آقا حالا اینقدر هم که شما میگی اوضاع وخیم نیست! درسته آدم باید خودش رو برای هر چیزی آماده کنه، ولی دیگه سختی ها در حد مرگ و آرزوی مرگ داشتن نیست!! حالا ممکن هست یکی جای بدی بیوفته، پارتی داشته باشین که خب معلومه خیلی به نفعتون میشه ولی پارتی هم نداشته باشین آرزوی مرگ نمی کنید! دیگه شانسی هست و ممکنه یکی تو شرایط سخت بیوفته یکی راحت.
    از شانس شما بدترین چیزها براتون اتفاق افتاده!
    Last edited by cotgnx; 05-11-2014 at 00:34.

7. 3 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام خدمت اساتید محترم من چند روز دیگه برای خدمت اعزام میشم سپاه احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی سپاه. میخواستم بدونم میتونم حین خدمت برای جذب در نیروی زمینی سپاه اقدام کنم یا نه؟ آیا میشه بین نیرو های سپاه انتقالی گرفت یا نه؟منظورم برای خدمت نیست برای جذب دارم میگم! البته بسیج فعال و مابقی موارد رو دارم. با تشکر فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

با سلام

دوستان من با توجه به شرایطی که دارم میتونم کاری کنم که شهر خودم خدمت کنم .

مثلا منی که پادگان فاصله کمی با خونمون داره . اگر در شهر خودم خدمت کنم چه مزایایی ممکنه برام داشته باشه ؟ (از همه لحاظ رفت و امد ، مرخصی ، و ...)

بزرگواری بیاد و لطف کنه کامل توضیح بده . ممنون میشم
    Last edited by sansa; 05-11-2014 at 08:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

برادر ارجمند بنده در یکی از بدترین و مشکل ترین پادگان های نیروی زمینی ارتش خدمت کردم یعنی گروه 33 توپخانه پرندک درسته سخته ولی اگه ذهنت رو آماده کنی میتونی باهاش کنار بیای!
    اونجا هم خودکشی و خودزنی داشتیم ولی رییس بازرسی گفته بود کسی اگه قصد خودزنی داره بیاد من خودم معافیت روانی براش جور میکنم!
    هر کس هم که نمیتونست خدمت کنه فرمانده ها می گفتن بهت یه مرخصی ساعتی میدیدم برو هر موقع تونستی خدمت کنی بر گرد.
    یعنی احدی به زور تو پادگان نگه داشته نمی شد اگه فرماندش هم میخواست به زور نگهش داره میتونست بره بازرسی و اونجا فرماندش رو بازخواست می کردن!
    در کل هر کی میخواد بره خدمت باید از لحاظ روحی و روانی خودش رو آماده خیلی مسائل بکنه و بدونه که خونه خاله نیومده و اوضاع با بیرون توفیر زیادی داره به هر حال خدمت هست و کاریش هم نمیشه کرد
    یادمه من ارشد قرارگاه بودم و طبقه بالای ما خدمات بودش و کسی که یک ماه خدمتش کمتر از من بود و خوب هم می شناختمش ارشد خدمات،سرباز جدید اومده بود برای یگان ها،منم گفتم بهشون که بشینن تا براشون صحبت کنم.البته گفتم که چند صندلی هم بیارن تا راحت باشن،اول سلام و بعد هم خوش آمد گفتم و سپس خلاصه ای از وضعیت یگان و این جور صحبت ها و نهایت هم گفتم که برن و تا شام استراحت کنن!
    بعد رفتم طبقه بالا دیدم ارشد خدمات داره به سربازهای جدید بشین پاشو میده و میگه فک کردید خدمت هم خونه خالس این جا ارتشه،کسی براتون کارت دعوت نفرستاده شما آش خورید و ما می تونیم شما رو اذیت کنیم چون قبلی ها هم ما رو اذیت کردن.خلاصه تو یه پادگان و دو یگان که فقط یه طبقه اختلاف داشتن به خاطر دو طرز فکر متفاوت دو ارشد خدمت یه سرباز خوب و دیگری بد می شود!

11. 8 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

با سلام

دوستان من با توجه به شرایطی که دارم میتونم کاری کنم که شهر خودم خدمت کنم .

مثلا منی که پادگان فاصله کمی با خونمون داره . اگر در شهر خودم خدمت کنم چه مزایایی ممکنه برام داشته باشه ؟ (از همه لحاظ رفت و امد ، مرخصی ، و ...)

بزرگواری بیاد و لطف کنه کامل توضیح بده . ممنون میشم
    یکی به سوال ما هم لطف کنه پاسخ بده ممنونش میشم .

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام بالاخره منم برگه آماده به خدمت مشمولان رو گرفتم و افتادم 1/12 به نظرتون تعجیل بدم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بالاخره منم برگه آماده به خدمت مشمولان رو گرفتم و افتادم 1/12 به نظرتون تعجیل بدم؟
    تعجیل بدی ضرر نداره، 2 ماه کمتر وقتت تلف میشه. البته 1 اسفند هم خوبیش اینه که می خوره تو تعطیلات عید و میگن دوره طلائی هست.

15. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •