کسی خبر داره ایا بسته های کم مصرف برا عید میرسن یا نه؟
- - - Updated - - -
با احترام
تیم مدیریت انجمن
- - - Updated - - -
مخابراتین ددسینه لعنت - 1 مگ اینترنتین سرعتی گجه 3-4 کیلوبایت دی![]()
سلام
من از سایت های داخلی مثل هاستینگ آسیا تک دانلود می کنم ولی مخابرات همون ضریب 4 رو برام حساب می کنه
دوستان آپلود سنتری می شناسن که همون ضریب 1 رو حساب کنه؟ لااقل آپلود کنیم اونجا بعد دانلود کنیم
سلام
منظورت وقتیه از آستانه مصرف منصفانه رد میشه؟
نه بابا. من هنوز به طرح جدید مصرف منصفانه وارد نشدم. یکساله از طرح قبلی دارم و تموم نشده هنوز....
این داخلی بازی ها مسخره بازیشون هست....یه لیست 500 سایتی دارن که فقط اونا داخلی حساب میشن ! که نصفش سایت آخوندهای عزیزمون هست که میتونید برید و قشنگ مطالعه کنید سایتشون رو تا اطلاعاتتون بره بالا))))
سایت دانلود آپلود ندارن توشون !! به جز شاتلند.... کاربر شاتل باشی میتونی توش آپلودم کنی و دانلود کنی ازش و اینطوری داخلی حساب بشه برات.
خیلی عجیبه والا
دوستم شاتل داره از استانه مصرف رد شده سرعتش شده لاکپشتی
این ترافیکا هم مسخره کردن یه ترافیک کلی بدن داخلی خارجی نباشه شامل همش بشه
الان هرچی دانلود میکنیم خارجیه دیگه
یوتیوب خارجی تلگرام خارجی اینستا خارجی و ....
سلام دوستان کسی از سرویسهای جدید مخابرات گرفته میخواستم بدونم کیفیت و سرعتش چطوریه خودشون میگن که سایتهای خارجی فقط یک گیگ کم می کنن و سایتهای داخلی هم چهار گیگ استفاده بکنی فقط یک گیگ کم میکنن من میخواستم سرویس دو مگ بگیرم شما میدونید سرعت دانلودش رو چقدر میدن خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام عزیز. والا دروغ میگن همه سایتا ضریب 4 حساب میکنن حداقل من که اینطوری دیدم. چه خارجی چه داخلی مثلا 50 مگ مصرف کنی 200 مگ از حسابت برداشت میشه! کیفیت خوبه خودم 5 ساله به ناچار با مخابراتم. تا سال 94 که اذیت میشدم . ولی یکی دو ساله قطعی خیلی خیلی کم پیش اومده.سرعت هم در حد همونیه که میگن کاملشو بگم برات: سرویس 512 سرعت دانلود 52 تا 64 کیلوبایت. سرویس 1 مگ سرعت دانلود 94 تا 110 کیلوبایت . سرویس 2 مگ 220 تا 240 کیلوبایت . سرویس 3 مگ 290 تا 330 کیلوبایت. سرویس 4 مگ 440 تا 470 کیلوبایت سرویس 8 مگ 822 تا 990 کیلوبایت سرویس 16 مگ تا حالا تست نکردم.
از دوستان کسی در مرکز ائل گولی از شاتل یا پارس آنلاین استفاده میکنه؟ من فن آوا دارم ولی متاسفانه تو این مرکز مشکل دارند و سرعت و پهنای بیشتر از 4 مگ رو نمیتونند تامین کنند و مشکل داره.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)