امیدوارم ایرانسل به دلیل دانلودهای بیمارگونه و غیر منصفانه برخی از هموطنانمون، سرویسهای نامحدود ساعتی شبانه رو حذف نکنه![]()
امیدوارم ایرانسل به دلیل دانلودهای بیمارگونه و غیر منصفانه برخی از هموطنانمون، سرویسهای نامحدود ساعتی شبانه رو حذف نکنه![]()
Last edited by leo.unique; 29-10-2016 at 00:48.
قابلیت برقراری تماس صوتی روی بستر lte هست که تا الان فعلا تنها در حد اعلام خبر آزمایش موفق ایرانسل انجام شده
منم شنیده بودم یک چیزایی فقط طریقه استفادشو نمیدونم چجوریه
گوشی دو طرف باید ار volte پشتیبانی کنه . آیفون6 به بعد این قابلیت رو داره حالا اینکه روی ایرانسل هم جواب بده یا نه بعد راه اندازی مشخص میشه
این بسته های نامحدود رو چطور میشه استفاده کرد؟
کدش چی هست؟
سرچ کردم تو فروم چیزی ندیدم
ایناست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Microsoft Windows; 29-10-2016 at 01:16.
سلام دوست عزیز بله همیناست البته بسته 3 ساعته رو فقط از ایرانسل من می شه خرید
آرهتا ایرانسل بسته ها رو بخاطر یک سری دانلودر بیمار حذف نکرده، شروع کن به دانلود کردن
![]()
میشه اینو با بسته های دیگه ترکیبی زد؟ آخه من که فقط شبانه نمیخوام
یه نکته ای در مورد این دانلود های نامحدود هست اونم اینه که خود ایرانسل درسته می گه نامحدود اما حجم داره دیدید که ساعتی 20 گیگ هست.
این یعنی چی یعنی خود ایرانسل گفته از نظر من توی ساعت های غیر پیک اشکالی نداره که کسی ساعتی 20 گیگ دانلود کنه با این بسته (اگر کسی چیز دیگه برداشت می کنه خوشحال می شم در میون بگذاره باهامون)
حالا به نظر شما تیم برنامه ریزی ایرانسل موقعی که داشته این بسته های نامحدود رو قیمت گذاری می کرده و قرار می داده احتمال می داده مخاطبش چه کسایی باشن؟ آیا کسی که می خواد وب گردی کنه معقوله بیاد بسته نامحدود بخره؟ معلومه که نه پس خودشون می دونستن که با دانلودر ها طرف هستن نه با کاربرای عادی.
این قضیه بلک لیست رو هم من درک نمی کنم این قضیه بارها گفته شده که پهنای باندی که شرکتای اینترنتی دارن حجمی نیست و سرعتیه و سودشون توی اینه که اتفاقا بیشترین کارکرد رو ازش بکشن (با گرفتن هزینه از مشتری).وقتی ایرانسل چندین گیگابیت پهنای باند بیکار داره شبا چه دلیلی داره اون درآمدی که می تونه کسب کنه رو بیاد با حذف کردن دانلودرها از بین ببره.اتفاقا سودش توی اینه که دانلودرها بیان سمت این طرح چون اونا هستن که مشتری ثابت محسوب می شن نه کسی که یه شب طرح می گیره و تمام
بعدم این دوستانی که اینقدر از دانلود اون یکی دوستان ناراحتن (که منم جزوشون بودم ولی دیگه تموم شده دانلودام) آیا توی روز سرعت عالی دارن و شب که می شه به خاطر دانلود این دوستان سرعتشون کم می شه؟ آیا ضرری بهشون رسیده از جانب این دوستان؟ آیا ایرانسل اومده بگه منصفانه مصرف کنید؟
من قبول دارم که شاید بعضی وقتا یکم ناخودآگاه فخر فروشی به نظر می رسه حرفایی که زده می شه ولی دلیل هم داره قبلا هم گفتم که ایران به شدت تشنه اینترنت هست و دیدید که یه مسئول میاد می گه چرا فلان طرح 100 گیگی اینقدر ارزونه گرونش کنید هر گیگ اینترنت باید 7000 تومن باشه!!!! خوب این رفتار عادیه کاربره که بترسه و بگه اینم موندگار نیست و بذار تا می شه استفاده کنم.
اتفاقا اگر ایرانسل دید بلند مدت داشته باشه (و البته مسئولین بهش اجازه بدن) این طرح رو اونقدر نگه می داره تا تب دانلود بخوابه و بالاخره هم می خوابه و بعدش کم کم می تونه ساعت هاش رو زیاد کنه مثلا برسه به 8 ساعت بعد 10 ساعت و همینجور تا روزی که دانلود 24 ساعت نامحدود بشه و کاربرا هم عادی برخورد کنن چون تبشون خوابیده.تنها راهی که می شه توی ایران اینترنت نامحدود پرسرعت آورد بدون اینکه شبکه به شدت شلوغ بشه همینه
Last edited by otfbax; 29-10-2016 at 01:57.
دوستان، بنزین نامحدود رو یادتون میاد قبل محدودیت و سهمیه بندی؟ یادتون میاد زمانی خیابون ها محدودکنندهی سرعت و سرعت شکن نداشت؟ چی شد که در زمینهی مصرف بنزین ماشین ها و سرعتشون در خیابون ها محدودیت اعمال شد؟! رفتار و فرهنگ ما!... شبکهی ایرانسل اولاً یه ظرفیتی داره برای هر کدوم از BTS ها و سلول هاش، ثانیاً دوستان میگند سود داره دانلود نامحدود شبانه واسه ایرانسل، خب چه تعداد کاربر سود قابل قبول رو برای ایرانسل فراهم میکنه؟ یکی؟! کاربری که ۸۰ مگ سرعت دانلود روی باند ۷ رو به خودش اختصاص داده، تقریباً داره از کل ظرفیت دانلود اون سلول استفاده میکنه، سود وقتی تحقق پیدا کنه که در این حالت ۱۵-۱۶ نفر کاربر بسته خریده باشند و در حال دانلود و استفاده از شبکه باشند، در این حالته که سرعت شما کاهش پیدا میکنه و دیگه نمیتونی چند ده گیگ دانلود کنی...
این طرح ها و بستههای دانلود هیچ کدومشون دائمی نیست، همه چیز بستگی به رفتار من و شما در استفاده از شبکه داره. اپراتور میاد منافع خودشو درنظر میگیره اول در طرح هاش و بعداً به فکر من و شماست... اپراتور مصرف دیتای کاربرها رو در بازه های زمانی مختلف بررسی میکنه و مطمئن باشید جایی بسته ای به ضررش بود برمیداره و تدبیر دیگه ای می اندیشه.... و دیگه اینکه کافیه یه مسئول بالادست اپراتور اعتراض کنه و دیگه اون طرح و بستهی دانلود پر....
التماس تفکر به قول یک دوستی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)