تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2533 از 2605 اولاول ... 1533203324332483252325292530253125322533253425352536253725432583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,321 به 25,330 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه shakib zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حدودا دو هفتس با 2020 درگیرم اعصابمو حسابی بهم ریختن. دو هفته پیش یهو صبح لینک پرید و کلا چراغ لینک و ... خاموش شد حتی چشمک هم نمیزد که بخواد لینک بگیره ... تماس گرفتم به 2020 گفتن مشکل از مرکز مخابراتی هست درخواست چک زدیم درست میکنن. یک هفته گذشت تا دوباره بعد 9 روز مودم لینک گرفت و وصل شد. چک کردم دیدم به جای 16 مگ روی 10 مگ بستن. 3 - 4 روزی خارج از شهر بودم وقتی برگشتم تماس گرفتم گفتم دانلود رو بیارید رو 16 مگ که دیدم مودم خاموش شد و پشتیبانی هم گفت اوکیه و قطع کرد. هر چی منتظر شدم دیدم باز مودم لینک نمیگیره مجدد تماس گرفتم همون اپراتور دوباره جواب داد بهش گفتم مودم خاموش روشن شد ولی دیگه لینک نگرفت برگشت با یه حالت بدی گفت آقای فلانی ما از اینجا چطور مودم شما رو خاموش روشن کنیم ما همچین دسترسی نداریم :| و اینکه مشکل شما از مرکز مخابراتی هست و به ما ربطی نداره از طریق مرکز پیگیر بشید چرا لینک نمیگیرید.
    منم دیگه جوش آورده بودم همونموقع سریع ماشینو آتیش کردم رفتم مرکز مخابراتی حضورا و باهاشون صحبت کردم اونجا رو سیستم خط رو چک کرد گفت همه فاکتورهای خطت عالیه و این چیزایی که 2020 میگه به ما ربطی نداره ما فقط اجازه میدیم شرکتا تجهیزاتشون رو بیارن مستقر کنن و خودشون میدونن میخوان پهنای باند رو باز بزارن میخوان هر کار کنن به خودشون مربوطه ...

خلاصه اینکه دو روزه نت قطعه و این میگه مشکل از اونه اون میگه مشکل از اینه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

حدودا دو هفتس با 2020 درگیرم اعصابمو حسابی بهم ریختن. دو هفته پیش یهو صبح لینک پرید و کلا چراغ لینک و ... خاموش شد حتی چشمک هم نمیزد که بخواد لینک بگیره ... تماس گرفتم به 2020 گفتن مشکل از مرکز مخابراتی هست درخواست چک زدیم درست میکنن. یک هفته گذشت تا دوباره بعد 9 روز مودم لینک گرفت و وصل شد. چک کردم دیدم به جای 16 مگ روی 10 مگ بستن. 3 - 4 روزی خارج از شهر بودم وقتی برگشتم تماس گرفتم گفتم دانلود رو بیارید رو 16 مگ که دیدم مودم خاموش شد و پشتیبانی هم گفت اوکیه و قطع کرد. هر چی منتظر شدم دیدم باز مودم لینک نمیگیره مجدد تماس گرفتم همون اپراتور دوباره جواب داد بهش گفتم مودم خاموش روشن شد ولی دیگه لینک نگرفت برگشت با یه حالت بدی گفت آقای فلانی ما از اینجا چطور مودم شما رو خاموش روشن کنیم ما همچین دسترسی نداریم :| و اینکه مشکل شما از مرکز مخابراتی هست و به ما ربطی نداره از طریق مرکز پیگیر بشید چرا لینک نمیگیرید.
    منم دیگه جوش آورده بودم همونموقع سریع ماشینو آتیش کردم رفتم مرکز مخابراتی حضورا و باهاشون صحبت کردم اونجا رو سیستم خط رو چک کرد گفت همه فاکتورهای خطت عالیه و این چیزایی که 2020 میگه به ما ربطی نداره ما فقط اجازه میدیم شرکتا تجهیزاتشون رو بیارن مستقر کنن و خودشون میدونن میخوان پهنای باند رو باز بزارن میخوان هر کار کنن به خودشون مربوطه ...

خلاصه اینکه دو روزه نت قطعه و این میگه مشکل از اونه اون میگه مشکل از اینه ...
    مودم رو نمیتونن خاموش کنن فقط وضعیت لینک رو میتونن تغییر بدن اگر مودمت خاموش میشه از سالم بودنش مطمعن بشو

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مودم رو نمیتونن خاموش کنن فقط وضعیت لینک رو میتونن تغییر بدن اگر مودمت خاموش میشه از سالم بودنش مطمعن بشو
    مودم خاموش نمیشه منظورم این بود وقتی تغییری تو پهنای باند میدن لینک میره و دوباره اقدام میکنه برا لینک گرفتن که دیگه لینک نمیگیره ...

مودم سالمه دو تا مودم دارم باهاشون تست کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

مودم خاموش نمیشه منظورم این بود وقتی تغییری تو پهنای باند میدن لینک میره و دوباره اقدام میکنه برا لینک گرفتن که دیگه لینک نمیگیره ...

مودم سالمه دو تا مودم دارم باهاشون تست کردم
    چشمک هم نمیزنه ؟

5. این کاربر از start202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه کلا انگار نمیخواد لینک بگیره خاموشه همش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

نه کلا انگار نمیخواد لینک بگیره خاموشه همش
    ازتوی مودم بزارش روی adsl2 یا gdmt ببین با اونا هم لینک نمیگیره یا میگیره

8. این کاربر از start202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ازتوی مودم بزارش روی adsl2 یا gdmt ببین با اونا هم لینک نمیگیره یا میگیره
    الان تست کردم بازم خاموشه

اینکه کلا لینک خاموشه فکر میکنم از مرکز مخابرات یه مشکلی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

الان تست کردم بازم خاموشه

اینکه کلا لینک خاموشه فکر میکنم از مرکز مخابرات یه مشکلی داره
    اگه پروفایلت رو عوض میکنن اینجوری میشه درخواست تغییر پورت بده

11. این کاربر از start202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه پروفایلت رو عوض میکنن اینجوری میشه درخواست تغییر پورت بده
    باشه دستت درد نکنه میزنگم ببینم چی میگن

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آسیا رو ببین چجوریه ج میده یا نه
    موقع ثبت نام vdsl غیر فعال هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •