حدودا دو هفتس با 2020 درگیرم اعصابمو حسابی بهم ریختن. دو هفته پیش یهو صبح لینک پرید و کلا چراغ لینک و ... خاموش شد حتی چشمک هم نمیزد که بخواد لینک بگیره ... تماس گرفتم به 2020 گفتن مشکل از مرکز مخابراتی هست درخواست چک زدیم درست میکنن. یک هفته گذشت تا دوباره بعد 9 روز مودم لینک گرفت و وصل شد. چک کردم دیدم به جای 16 مگ روی 10 مگ بستن. 3 - 4 روزی خارج از شهر بودم وقتی برگشتم تماس گرفتم گفتم دانلود رو بیارید رو 16 مگ که دیدم مودم خاموش شد و پشتیبانی هم گفت اوکیه و قطع کرد. هر چی منتظر شدم دیدم باز مودم لینک نمیگیره مجدد تماس گرفتم همون اپراتور دوباره جواب داد بهش گفتم مودم خاموش روشن شد ولی دیگه لینک نگرفت برگشت با یه حالت بدی گفت آقای فلانی ما از اینجا چطور مودم شما رو خاموش روشن کنیم ما همچین دسترسی نداریم :| و اینکه مشکل شما از مرکز مخابراتی هست و به ما ربطی نداره از طریق مرکز پیگیر بشید چرا لینک نمیگیرید.
منم دیگه جوش آورده بودم همونموقع سریع ماشینو آتیش کردم رفتم مرکز مخابراتی حضورا و باهاشون صحبت کردم اونجا رو سیستم خط رو چک کرد گفت همه فاکتورهای خطت عالیه و این چیزایی که 2020 میگه به ما ربطی نداره ما فقط اجازه میدیم شرکتا تجهیزاتشون رو بیارن مستقر کنن و خودشون میدونن میخوان پهنای باند رو باز بزارن میخوان هر کار کنن به خودشون مربوطه ...
خلاصه اینکه دو روزه نت قطعه و این میگه مشکل از اونه اون میگه مشکل از اینه ...