سلام،یعنی12روز کامل توپادگان بودید؟؟
چطور بود مالک اشتر؟سخته؟اسونه؟تاکی مرخصی دادن؟
من دوستم اونجاافتاده...
سلام،یعنی12روز کامل توپادگان بودید؟؟
چطور بود مالک اشتر؟سخته؟اسونه؟تاکی مرخصی دادن؟
من دوستم اونجاافتاده...
مالک اشتر از بهترین آموزشگاههای ناجا هست.
البته بهترین آموزشگاه ناجا ولیعصر تبریز هست.
سلام
برای دوره آموزشی چه مدارکی باید با خودمون ببریم؟ (منظورم چیزهایی مثل شناسنامه، کارت ملی، برگه واکسن و ... هست)
پادگان آموزشی شهید هاشمی نژاد (باغرود) نیشابور تعطیل شد..
تمام سربازایی که 1 آبان برای آموزشی سپاه اونجا اعزام شدن رو فرستادن یکی از مراکز آموزش کادری های سپاه تو همدان..!
گویا زمینش غصبی بوده و این چند سال هم توسط برادران سپاهی اشغال شده بوده! و در نهایت به آموزش و پرورش واگذار شد.
با تشکر از دوستانی که راهنمایی میکنن علی الخصوص دو بزرگوار cotgnx و ice_man_sh ، خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم بشخصه...
یه سوال داشتم ، پذیرش که دوستان میگن یعنی چی ؟! برای جذب شدن هست یا افتادن در یه پادگان خاص ؟ مربوط به ارتش هم هست ؟ حتمآ پارتی میخواد . ممنون میشم یه توضیح جامعی بدید![]()
دوستان تبریزی، این اتیکت های چاپی (با پرینتر احتمالا) رو کجا میزنن؟ خیابان ارتش یا شهناز یا ساعت.. جایی رو سراغ دارین که در اسرع وقت تحویل بده؟
از اینکه بهترین مرکز اموزشی تو ایران هستش شکی نیستش ولی به نظر حتی بهترین یگان برای ادامه خدمتم هستش
حداقل میدونی اگر افسر اموزش هم شدی کارت نسبت به مراکزی که زیر لیسانس میگیره اسون تره حداقل طرف 4 تا چیز ساده حالیش هستش
با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی از بزرگواران تازگیا اعزام مجدد ارتش بوده؟
روز اعزام کجا رفته و درجه لیسانس برای اعزام مجدد چی بوده؟
دوستان یکشنبه که رفتم دفتر پلیس +10 یه معرفی نامه واسه پزشک بهم دادن اما اون پزشکه فردا نیست میخواستم بپرسم میشه رفت یه پزشک دیگه داد معاینه کنه یا نه حتما همون جایی رو که پلیس +10 اعلام میکنه حتما باید بری ؟ممنون میشم زود جواب بدید .
حتما همون پزشکی که پلیس+10 معرفی کرده باید بری وگرنه قبول نمیکنن.
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)