تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2532 از 3347 اولاول ... 153220322432248225222528252925302531253225332534253525362542258226323032 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,311 به 25,320 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این بحث دانلود شبانه هرجند وقت یه بار تبش بالا میگیره . یادمه یه زمانی پارس آنلاین به عنوان اولین شرکتی که خط رو روی 16 مگ بسته بود شبانه رایگان داشت توی تاپیکش یه سری میومدن به اونایی که دانلود زیاد میکردن میگفتم شما چی دانلود میکنین چرا دانلود میکنین میخواین چیکار این دانلود هارو .شروع میکردن به تعیین تکلیف کردن و نشان دادن صراط مستقیم استفاده از اینترنت . حالا هم سر شبانه ایرانسل یازم یه سری اومدن میخوان کسایی که دانلود زیاد میکنن رو به صراط مستقیم هدایت کنن و میگن نحوه استفاده ما از اینترنت درسته و لاغیر.
    چه جالبه که خیلی از دوستان خودشون رو محور و مبدا درستی فرض میکنند بعد میان راجع به اینکه کی چقدر باید دانلود کنه نظر میدن! بابا به شما چه ربطی داره کی چقدر دانلود میکنه.شما خودت ممکنه اندازه دو تا زن حامله شکم داشته باشی اونوقت من که سیکس پک دارم هی بیام بگم من درستم و تو غلط! من عالی و تو زشت و بدترکیب! اصلا به من چه ربطی خواهد داشت تو اندامت چه شکلی هست.یاد بگیرید به خواسته دیگران هر چقدر هم برای شما سخت باشه احترام بگذارید.ابن تیپ افراد احتمالا همونایی هستند که هر کی مخالف نظرات اعتقادی و دینی شون حرف بزنه باید حذف بشه.کسی که نمیتونه دانلود کردن دیگران رو تحمل کنه معلومه وقتی فکر کنه اعتقادات دینیش مورد تهدید قرار گرفته چه جوری میخواد تحمل کنه.
    شما هم اگر سرعت دانلودت مثل من پایین اومده بهتره بری از isp شکایت کنی نه مشتری و کاربر!
    این حرفو دو هفته پیش من هم اینجا زدم . توی این حکـومتی که خودشو محور جهان و البته آخرت خودساخته! میدونه طبیعتا آدمایی هم رشد میکنن که توهم اینو دارن که خودشون رو آقاسیدمعصوم‌نژاد میدونن در همیه زمینه ها که بقیه رو به چشم اشتباه میبینن. حالام اینجا پیداشون شده که میخوان دنبا و آخرت اینترنت ما رو درست کنن.

2. 8 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داداش بی جنبه بازی اینا نیست
    سرویس گذاشته مبلغ و پول خواسته اگ نمیخواست سرویس نده از اول نمیذاشت دوم در مورد قحطی هم فرمایشتون کشورمون قحطی اینترنت داره! اگه تو امریکا یا ژاپن یا کلا وضعیت کشورای دیگرو داشتیم فرمایشتون درست بود
    اینترنت البته تو ایران (اینترانت)یک چیز ازاده و متعلق به کسی نیست هرکی میتونه هر استفاده ای ازش بکنه پس فرهنگ اینا توش جایی نداره ی نمونه بگم الان بنظرت خیلی خارجیا تو اینترنت فرهنگ دارن میان قاچاق انسان و ... میکنن؟ خیلی فرهنگ استفاده دارن؟؟ ! محدودیت الان برای یه کشور امریکایی معنایی نداره نمونش گوگل فایبر اگه بگه با سرعت 1 گیگا ک داری 100 گیگ باید دان کنی باور کن گوگلو تحریم میکنن اینو سر زندگیم میتونم باهات شرط ببندم!
    سوم تو اگ به من و بقیه بچه ها اگ یه نامحدود با همین سرعت بدی تف میندازیم تو سرو سفت ایرانسل
    چهارم تو نگران فضای ذخیره سازی نباش این سیستممه هنوز جا خیلی براش هست به علاوه اینا 3 تا اکسترنال 1 ترا هم هست

اره رفیق تو بجای اینکه از منو امثال من ناراحت باشی باید ازون بالا بالاها ناراحت باشی ک این شرایطو فراهم کردن!

تو خیلی زود بهت بر خورد

من خودمم جمع بستم تا کسی شاکی نشه و انتهای پیام هم گفتم که دارم کُلی میگم

حالا چون به خودت گرفتی و عکس هاردت و گذاشتی میگم : همین میزان فضا هم اگر به همین روند ادامه بدی زود تموم میشه . ضمن اینکه فضای زیادی نیست

خودت رو با فضای کشوری که در اون زندگی میکنی وفق بده و سعی کن با سایر کشورها مقایسه نکنی .
    آخه فرهنگ استفاده و مصرف بی رویه چه ربطی به مافیای قاچاق انسان داره !!!

مخابرات و شاتل و شرکت های دیگه هم اوایل سرویس های نامحدود داشتن ولی ماشالا ملت شهید پرور روغن اینترنت و تا صبح میکشیدن ، عاقبتش چی شد ؟ محدودیت اعمال کردن

اگر نیاز داشتی و دانلود کردی که اصلا صحبت های من شامل حالت نمیشه اما اگر بیخود دانلود کردی و صرفا چون پول دادی میخوای هادرت رو بترکونی دقیقا روی صحبتم با شما و امثال شماست

4. 6 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما اگر بیخود دانلود کردی و صرفا چون پول دادی میخوای هادرت رو بترکونی دقیقا روی صحبتم با شما و امثال شماست
    شما خدایی که صلاح دیگران رو میخوای تشخیص بدی! بعد هم اگر بخوای خودت رو با فرهنگ کشور خودت وفق بدی که الان باید نواب صفوی میبودیم که کسروی رو ترور کرد.
    جالبیش اینجاست اینهایی که انقدر از دانلود دیگران مینالن خودشون رو دارند میکشن که هی سرعتشون بره بالاتر از 10 مگ! اخه شما که میخوای یک فیلم یک گیگی دانلود کنی یا پیج باز کنی با همون اینترنت 512 کیلوبیت هم میتونی اینکارها رو کنی.پس واسه چی این همه بساط انتن و فلان راه میندازید که سرعتتون بره بالای 10 مگابایت.

6. 4 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بعضی وقت ها یه بحث های بیخودی مطرح میشه تو فروم البته شرمنده ها رک میگم
    اینجا همه میانم میگن به نظر من اینجوری باید باشه
    ولی همه که یه نفر نیستن ! که بخوان از رو نظر یه نفر طبعیت کنن ! اینترنته و میلیارد ها نفر که هر کدوم یه جور داره استفاده میکنه ! یکی دوس داره دانلود بکنه و یکی دوس داره ماهی 500 مگ مصرف کنه !
    تعرفه های برای اینجور مصارف به وجود اومدن که نیاز های این طیف گسترده رو پوشش بدن ! من استفاده ندارم و بسته نمیخرم ولی یکی استفاده داره و بسته مورد نظر میخره و تا جایی که دلش میخواد و نیاز داره مصرف میکنه و اصلا و ابدا هم حقی از کسی ضایع نمیشه ! چون خدارو شکر این تکنولوژی جوری هست که نمیزاره حق من رو یکی دیگه بخوره یا من حق کسی رو بخورم ! چون در صورت استفاده همزمان سرعت به صورت عادلانه تقسیم میشه
    پس این همه اظهار نظر های عجیب و غریب برای چیه من نمیدونم !
    در ضمن اونی که 100 گیگ دانلود میکنه هاردش رو هم داره ! من رو سیستمم بخوام میتونم 20-30 ترابایت هارد داشته باشم ! مسلما هم هستن کسایی هم مثل من !( خر پول نیستما ! داداشم اینا چون زیاد دوربین نصب میکنن هارد های 2 ترا زیاد میارن خونه برا همین خونه پر هارده ) البته من دانلود نمیکنم و نیازی ندارم ! اگر هم دانلود بخوام بکنم انقدری سرعت دارم که 60 گیگ رو در کمتر از 2 ساعت تموم کنم
    خلاصه ببخشید سرتون رو درد اوردم

جالبیش اینجاست اینهایی که انقدر از دانلود دیگران مینالن خودشون رو دارند میکشن که هی سرعتشون بره بالاتر از 10 مگ! اخه شما که میخوای یک فیلم یک گیگی دانلود کنی یا پیج باز کنی با همون اینترنت 512 کیلوبیت هم میتونی اینکارها رو کنی.پس واسه چی این همه بساط انتن و فلان راه میندازید که سرعتتون بره بالای 10 مگابایت.
    آی گفتی
    من 128 محدود مخابرات دارم ! ماهی 6.5 گیگ 11 تومن ! سرعت 2 مگابیت ! بهترین وبگردی ممکن در ایران و پینگ خارج با 4.2.2.4حدود 80
    ماهی هم زیاد دانلود کنم میشه 2-3 گیگ
    Last edited by fanoostalaei; 28-10-2016 at 21:31.

8. 7 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما خدایی که صلاح دیگران رو میخوای تشخیص بدی! بعد هم اگر بخوای خودت رو با فرهنگ کشور خودت وفق بدی که الان باید نواب صفوی میبودیم که کسروی رو ترور کرد.

LOL

شما برو اول قضاوت نکردن در مورد دیگران رو یاد بگیر بعدا در مورد باقیش صحبت میکنیم

صحبت اینجا در مورد نحوه درست مصرف کردن بود که من خودم رو هم جمع بستم . دیگه اینکه تو به خودت گرفتی و فشار روت اومده مشکل خودته

بحثی ندارم

10. 4 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دو صفحه اخر تاپیک به اندازه کافی حرف های بی ارزش زده شده ! کافی نیست عزیزان ؟!
    کل مشکلات هم سر این پیش میاد که یه عده زیاده روی میکنن در پست هاشون و یه عده هم زیادی حساس میشن ! اون عزیزی که میاد چندین بار پست میذاره از دانلود های زیادش ، واقعا هدفش چیه ؟ یعنی این قدر کمبود توجه داره ؟! به شخصه خیلی هم خوش حالم که سرعتشون خوبه ! ولی برادر من برای چی دلت میخواد بقیه رو اذیت کنی ؟
    من به همین سرعتی هم که دارم قانع هستم و حتی تو شرایط بدتر هم به هیچ وجه ناراحت نشدم از سرعت بالای بقیه ! ولی خب اون دسته از کاربران که سرعت جالبی ندارن چه گناهی کردن که هر روز باید بیماری شما رو تو تاپیک مشاهده کنن ؟
    جای این بحث های الکی ، دور هم جمع شین ببینین چی کار میتونین کنین برای رفع مشکلات ! همیشه این مساله اتحاد نداشتن ما باعث شکستمون شده تو طول تاریخ و واقعا جای تاسفه که همچنان درس نگرفتیم ...

12. 6 کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

باز میگن چقد دانلود میکنید ...برای چی دانلود میکنید ...چرا دانلود میکنید ..

اولا الان دنیا داره میره به سوی سرعت 5g و كيفيت های آنچنانی آنلاین یعنی اون طرف یه فیلم ببینه میشه چند گیگ
    الان تلوزیون ها دارن میرن سمت استریم آنلان فیلم ها کیفیت بالا روی اینترنت
    هیچکی هم بهشون چرا

شما اینو به شرکت های دزد بگو که چرا اینترنتو ارزون کردن بعد میان از زمان و گیگ میزنن تا یه وقت دوباره مبلغ دزدیشون کم نشه یه وقت تو جهنم عذابشون کمتر بشه

به این دزدا باید بگم :

ما انسان ها هم بی هدف آفریده نشدیم به حال خودمون رها نشدیم

یعنی چی یه نفر توی فقر و بدبختیه یه نفر توی نازو نعمته از پول حرام
    بعدش اون توی همون بدبختی میمیره خانوادش از هم میباشه وزندگیش تموم میشه
    او یکی دزد دیگه با پولای دزدی توی نازو نعمته و بعد 80 سال عمر میکنه و بعدش میمیره و زندگی تموم میشه

هیچ حساب و کتابی در کار نیست حتما تقصیر خودشه اونم باید دزدی میکرد یه نفر دیگرو بدبخت میکرد تا توی نازو نعمت میمرد

پس مطمئن باشید جهنمی در کاره شرکتای دزد بترسید

14. 7 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض VoLTE

سلام. دوستان، چند روز پیش ایرانسل خبر از راه اندازی تماس VoLTE (تماس صوتی با کیفیت HD) رو داد. کسی تا حالا تماس VoLTE داشته؟ لطفاً مدل گوشی ها رو ذکر کنید. و اینکه در کلیپ معرفی سرویس VoLTE ، ایرانسل یه آهنگ محشر استفاده کرده که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون قرار دادم تا اگه دلتون خواست دانلود کنید (باز بحث دانلود شد). گوش بدید این آهنگو و در دنیای ارتباطات غرق بشید ، به آرامش برسید و دیگه دعوا نکنید

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

داداش بی جنبه بازی اینا نیست
    سرویس گذاشته مبلغ و پول خواسته اگ نمیخواست سرویس نده از اول نمیذاشت دوم در مورد قحطی هم فرمایشتون کشورمون قحطی اینترنت داره! اگه تو امریکا یا ژاپن یا کلا وضعیت کشورای دیگرو داشتیم فرمایشتون درست بود
    اینترنت البته تو ایران (اینترانت)یک چیز ازاده و متعلق به کسی نیست هرکی میتونه هر استفاده ای ازش بکنه پس فرهنگ اینا توش جایی نداره ی نمونه بگم الان بنظرت خیلی خارجیا تو اینترنت فرهنگ دارن میان قاچاق انسان و ... میکنن؟ خیلی فرهنگ استفاده دارن؟؟ ! محدودیت الان برای یه کشور امریکایی معنایی نداره نمونش گوگل فایبر اگه بگه با سرعت 1 گیگا ک داری 100 گیگ باید دان کنی باور کن گوگلو تحریم میکنن اینو سر زندگیم میتونم باهات شرط ببندم!
    سوم تو اگ به من و بقیه بچه ها اگ یه نامحدود با همین سرعت بدی تف میندازیم تو سرو سفت ایرانسل
    چهارم تو نگران فضای ذخیره سازی نباش این سیستممه هنوز جا خیلی براش هست به علاوه اینا 3 تا اکسترنال 1 ترا هم هست

اره رفیق تو بجای اینکه از منو امثال من ناراحت باشی باید ازون بالا بالاها ناراحت باشی ک این شرایطو فراهم کردن!
    خوشبختانه ایرانسل داره سیستم بلک لیست رو توسعه میده و سر سراغ همه کسانی که شوره دانلود و خراب کردن همه چی رو درمیارن میره , دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره وقتی شما کارت ملیت و همه سیم کارت های به نامت محدود شد تو همین تاپیک من و دوستان سلام میدیم به شما

17. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. دوستان، چند روز پیش ایرانسل خبر از راه اندازی تماس VoLTE (تماس صوتی با کیفیت HD) رو داد. کسی تا حالا تماس VoLTE داشته؟ لطفاً مدل گوشی ها رو ذکر کنید. و اینکه در کلیپ معرفی سرویس VoLTE ، ایرانسل یه آهنگ محشر استفاده کرده که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون قرار دادم تا اگه دلتون خواست دانلود کنید (باز بحث دانلود شد). گوش بدید این آهنگو و در دنیای ارتباطات غرق بشید ، به آرامش برسید و دیگه دعوا نکنید
    قضیش چیه چجوری میشه استفاده کرد ازش؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •