تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2532 از 4105 اولاول ... 1532203224322482252225282529253025312532253325342535253625422582263230323532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,311 به 25,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید یه سوالی داشتم از خدمتتون:
    راسته که واسه پذیرش گرفتن باید حداقل دو ماه قبل از تاریخ اعزامت اقدام کنی؟؟؟؟ الان من تاریخ اعزامم یک دیماه هستش میخوام بدونم الان اقدام کنم میتونم از ارتش پذیرش بگیرم؟؟؟؟
    پیشاپیش ممنونم از جوابتون

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

کسی که ۱۸ سالش تموم شده و دبیرستان هم نمیره، قضیه خدمتش چطوریه؟ چند وقت فرصت داره برای پست دفترچه؟ اگر تاخیر داشته باشه چی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کسی که ۱۸ سالش تموم شده و دبیرستان هم نمیره، قضیه خدمتش چطوریه؟ چند وقت فرصت داره برای پست دفترچه؟ اگر تاخیر داشته باشه چی میشه؟
    باید بلافاصله خودش رو معرفی کنه بدون هیچ تاخیری!
    تاخیر داشته باشه از یک روز تا 3 ماه،به 3 ماه اضافه خدمت و از 3 ماه تا 6 ماه به 6 ماه اضافه خدمت و بیشتر از اون هم که به مراجع قضایی نیروهای مسلح ارجاع داده میشه

4. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

البته بنظرم شهید خضرایی(نهاجا)بهترین جاباشه
    دوست عزیز 100 درصد بهترین ارگان برای خدمت به نظر من نیروی هوایی هستش

من تو نیرو زمینی گفتم و اطلاعی ندارم از پادگان های نیروی هوایی

01 نیازی به تعریف نداره

ادم وقتی اول میاد تو 01 فکر میکنه جای بدی هستش ولی وقتی لامصب پاشو از 01 میزاره بیرون میفهمه چه بهشتی رو از دست داده

نمیدونم این نظر من هستش

6. این کاربر از soheil021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راسته که واسه پذیرش گرفتن باید حداقل دو ماه قبل از تاریخ اعزامت اقدام کنی؟؟؟؟ الان من تاریخ اعزامم یک دیماه هستش میخوام بدونم الان اقدام کنم میتونم از ارتش پذیرش بگیرم؟؟؟؟
    دوست عزیز حداکثر دو ماه از تاریخ اعزامت وقت دارید

شما باید بین 6 تا 2 ماه مونده به تاریخ اعزامت کار هاتو اوکی کنی

دو ماه مونده به تاریخ اعزام سخت میشه کاری کرد مگر اینکه بند پ گردن کلفتی داشته باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

بله دو ماه حداقل باید به تاریخ اعزامتون مونده باشه و معمولا 15-20 روز قبل از این فرصت دو ماهه شروع به جمع آوری مدارک و... میکنن و دیگه 1-2 روز مونده اسامی را می فرستن مرکز که البته الان تا جایی که من می دونم سیستم شده.

الان هم که اعزام شما دی هست اگه پارتی خیلی کلفت در نظام وظیفه مرکز نداشته باشین نمی تونید جا تعیین کنید.

در ضمن پذیرش فقط برای سپاه هست.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

یه چیری که توجه منو به خودش جلب کرده اینه که اینجا اطلاعات فقط در مورد ارتش داده میشه و اینکه جاهای مختلفش چطوره کجا بهتره حرف زده میشه.جالبه حتی طرف در مورد اینکه ارتش عضو بشه میپرسه.ولی کسی از این نیرو انتظامی چیزی نمیپرسه نشون میده که ناجا واقعا بدترین جاست واسه خدمت.به نظر من ارتش واسه دانشگاهیا عالی هستش واسه دیپلم و زیر دیپلم قطعا نیرو انتظامی.چون نیرو انتظامی بدی که داره اینه که همه چیز براساس پایه است و اصلا کسی به درجه نگاه نمیکنه حتی موقعی که می خواستیم از آموزشی ترخیص شیم درجه هامونو فقط خوندن و کاغذ اینا ندادن حتی تو پرونده مونم چیزی ثبت نشده بوده یعنی اگه من میرفتم 1 درجه بالا میزدم کسی چیزی نمیگفت و چیزیم نمیفهمیداین نشون میده که درجه تو ناجا یعنی کشک واسه همین واسه زیر دیپلما بهشته چون هرکی هرکی است و قانونی خاصی نداره طرفی که یک کلاس سواد نداره برمیگرده به یه لیسانس میگه آش خور یا طرف فوق لیسانسه داره سر4راه جریمه می نویسه ولی ارتش حساب کتاب داره نظم داره و درجه اینا خیلی خیلی تاثیر داره رو سرنوشت خدمتی.اگه رفتید آموزش تو ناجا بهتون گفتن یه درجه اضاقه می تونه کل سرنوشت خدمتتونو عوض کنه بدونین شکر اضافی خوردهاون فقط به فکر خودشه که بین همه گروهانا بالاتر باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بله،توی نیروی زمینی بهترین مرکز اموزشی هست01

11. این کاربر از mehrdad2012m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام ، خواستم بپرسم تا حالا کسی تجربه خدمت توی آماد و پشتیبانی ارتش واقع در عراج ، خیابان لنگری رو داشته و نسبت یه ستاد مشترک چه جوریه؟ من هشت ماه هست که تو ستاد خدمت میکنم ولی یه مقدار حجم کاریمون زیاده. میتونم ماموریت بگیرم به اماد و پشتیبانی.می خواستم بدونم کدوم بهتره؟لطفا راهنمایی کنید.
    پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام بچه ها بالاخره بعد 12 روز بهم مرخصی دادن از اموزشی
    محل اموزش هم مالک اشتر اراک هستش
    یه توصیه برای بچه های که قراره اونجا برن هیچی اضافه نبرین چون دردسر میشه براتون تو صفحه اول یه لیست داده که هرچی جلوش نوشته زیاد رو نبرین چون بعدا میدن رو نبرید چون همون روز اول همه چی بهتون میدن تنها چیز لازم یکم خوراکی هستش والسلام خوش باشید و موفق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •