سلام دوستان خسته نباشید یه سوالی داشتم از خدمتتون:
راسته که واسه پذیرش گرفتن باید حداقل دو ماه قبل از تاریخ اعزامت اقدام کنی؟؟؟؟ الان من تاریخ اعزامم یک دیماه هستش میخوام بدونم الان اقدام کنم میتونم از ارتش پذیرش بگیرم؟؟؟؟
پیشاپیش ممنونم از جوابتون
سلام دوستان خسته نباشید یه سوالی داشتم از خدمتتون:
راسته که واسه پذیرش گرفتن باید حداقل دو ماه قبل از تاریخ اعزامت اقدام کنی؟؟؟؟ الان من تاریخ اعزامم یک دیماه هستش میخوام بدونم الان اقدام کنم میتونم از ارتش پذیرش بگیرم؟؟؟؟
پیشاپیش ممنونم از جوابتون
کسی که ۱۸ سالش تموم شده و دبیرستان هم نمیره، قضیه خدمتش چطوریه؟ چند وقت فرصت داره برای پست دفترچه؟ اگر تاخیر داشته باشه چی میشه؟
باید بلافاصله خودش رو معرفی کنه بدون هیچ تاخیری!
تاخیر داشته باشه از یک روز تا 3 ماه،به 3 ماه اضافه خدمت و از 3 ماه تا 6 ماه به 6 ماه اضافه خدمت و بیشتر از اون هم که به مراجع قضایی نیروهای مسلح ارجاع داده میشه![]()
دوست عزیز 100 درصد بهترین ارگان برای خدمت به نظر من نیروی هوایی هستش
من تو نیرو زمینی گفتم و اطلاعی ندارم از پادگان های نیروی هوایی
01 نیازی به تعریف نداره
ادم وقتی اول میاد تو 01 فکر میکنه جای بدی هستش ولی وقتی لامصب پاشو از 01 میزاره بیرون میفهمه چه بهشتی رو از دست داده
نمیدونم این نظر من هستش
دوست عزیز حداکثر دو ماه از تاریخ اعزامت وقت دارید
شما باید بین 6 تا 2 ماه مونده به تاریخ اعزامت کار هاتو اوکی کنی
دو ماه مونده به تاریخ اعزام سخت میشه کاری کرد مگر اینکه بند پ گردن کلفتی داشته باشی
بله دو ماه حداقل باید به تاریخ اعزامتون مونده باشه و معمولا 15-20 روز قبل از این فرصت دو ماهه شروع به جمع آوری مدارک و... میکنن و دیگه 1-2 روز مونده اسامی را می فرستن مرکز که البته الان تا جایی که من می دونم سیستم شده.
الان هم که اعزام شما دی هست اگه پارتی خیلی کلفت در نظام وظیفه مرکز نداشته باشین نمی تونید جا تعیین کنید.
در ضمن پذیرش فقط برای سپاه هست.
یه چیری که توجه منو به خودش جلب کرده اینه که اینجا اطلاعات فقط در مورد ارتش داده میشه و اینکه جاهای مختلفش چطوره کجا بهتره حرف زده میشه.جالبه حتی طرف در مورد اینکه ارتش عضو بشه میپرسه.ولی کسی از این نیرو انتظامی چیزی نمیپرسه نشون میده که ناجا واقعا بدترین جاست واسه خدمت.به نظر من ارتش واسه دانشگاهیا عالی هستش واسه دیپلم و زیر دیپلم قطعا نیرو انتظامی.چون نیرو انتظامی بدی که داره اینه که همه چیز براساس پایه است و اصلا کسی به درجه نگاه نمیکنه حتی موقعی که می خواستیم از آموزشی ترخیص شیم درجه هامونو فقط خوندن و کاغذ اینا ندادن حتی تو پرونده مونم چیزی ثبت نشده بوده یعنی اگه من میرفتم 1 درجه بالا میزدم کسی چیزی نمیگفت و چیزیم نمیفهمیداین نشون میده که درجه تو ناجا یعنی کشک واسه همین واسه زیر دیپلما بهشته چون هرکی هرکی است و قانونی خاصی نداره طرفی که یک کلاس سواد نداره برمیگرده به یه لیسانس میگه آش خور یا طرف فوق لیسانسه داره سر4راه جریمه می نویسه ولی ارتش حساب کتاب داره نظم داره و درجه اینا خیلی خیلی تاثیر داره رو سرنوشت خدمتی.اگه رفتید آموزش تو ناجا بهتون گفتن یه درجه اضاقه می تونه کل سرنوشت خدمتتونو عوض کنه بدونین شکر اضافی خورده
اون فقط به فکر خودشه که بین همه گروهانا بالاتر باشه
بله،توی نیروی زمینی بهترین مرکز اموزشی هست01
سلام ، خواستم بپرسم تا حالا کسی تجربه خدمت توی آماد و پشتیبانی ارتش واقع در عراج ، خیابان لنگری رو داشته و نسبت یه ستاد مشترک چه جوریه؟ من هشت ماه هست که تو ستاد خدمت میکنم ولی یه مقدار حجم کاریمون زیاده. میتونم ماموریت بگیرم به اماد و پشتیبانی.می خواستم بدونم کدوم بهتره؟لطفا راهنمایی کنید.
سلام بچه ها بالاخره بعد 12 روز بهم مرخصی دادن از اموزشی
محل اموزش هم مالک اشتر اراک هستش
یه توصیه برای بچه های که قراره اونجا برن هیچی اضافه نبرین چون دردسر میشه براتون تو صفحه اول یه لیست داده که هرچی جلوش نوشته زیاد رو نبرین چون بعدا میدن رو نبرید چون همون روز اول همه چی بهتون میدن تنها چیز لازم یکم خوراکی هستش والسلام خوش باشید و موفق
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)