تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2532 از 3745 اولاول ... 1532203224322482252225282529253025312532253325342535253625422582263230323532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,311 به 25,320 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الانم که دو سه روزه کلا اصلا قطع نمیشه .
    من بعید میدونم این مشکل اصلا سراسری باشه
    بیشتر به نظر من مربوط به شهر و مرکز مخابراتی هست
    چون این مشکل رو من هنوز شدید دارم - هر نیم ساعت یه بار لینک میپره ! امروز خطم رفته بود روی 1.5 مگ با نویز 13 الان دوباره رفته روی 4 مگ با نویز 13 !

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

4. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برای استفاده از این طرح 4+4 میشه 3 گیگ از پین استفاده کرد 1 گیگ هم خرید کرد و در آخر 8 گیگ صاحاب بشیم؟؟؟؟

یه مورد دیگه اگه من این تغییر سرعت رو انجام بدم حجمم میشه حدود منفی 2 گیگ بعدش چی میشه باید 2 گیگ حداقل حجم بخرم که بتونم از اینترنت استفاده کنم؟ نمیتونم حجممو 0 کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by android500; 07-11-2015 at 17:12.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در مورد پرش لینک snr خط من زیر 10 نمیاد ولی هر ازگاهی دیتاریت میاد پایین!
    درکل وضع خطم ثابته و 100 درصد این مورد تغییر دیتاریت و گه گاه قطعی لینک مربوط به سخت افزار آسیاتکه! چون تا حالا خیلی از شرکتا رو امتحان کردم و تو هیچ کدوم وضع خط اینطور عجیب و نوسانی نبود!

7. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مدیر عزیز اینا سایتهایی بودن که دیتا سنترشون اسیاتک بود و از اونجایی که برای بعضی کابرها سرعت درون شبکه نامحدوده خیلی به دردشون میخوره درسته بعضی سایتا نرم افزاررقیبتونن ولی دوستان لطف کنن سایتهای فیلم و اهنگ و دیتا سنترها رو معرفی کنن (تا مشکلی هم نداشته باشه)
    *خداییش پست من اسپم نبود گفتم تاینی موییز سرورش اسیاتکه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکی از دلایلی که من اسیاتک رو انتخاب کردم همین خلاقیت اونها در بحث برداشتن محدودیت سرعت درون شبکه بود! یکی که اطلاعات کافی نداشته باشه میگه این حرکت نمایشی و تبلیغاتیه و بدردی نمیخوره.... اما حقیقت اینه سایتای بزرگی که اکثرشونم سایتای دانلود مشهور در زمینه های خودشون (نرم افزار، اندروید، موسیقی، فیلم و ...) هستند الان روی سرورهای اسیاتک قرار گرفتن و ما میتونیم از این موقعیت فراهم شده استفاده کنیم!!

من میدونستم و دوست داشتم بقیه هم بدونن. برا همین تعدادی از سایتایی که میشه با نهایت سرعت ممکن از خط اسیاتک باهاشون دانلود کرد رو طبقه بندی و معرفی کردم (البته تعدادی رو چون هنوز خود منم کامل نمیدونم ). که گویا اسپم یا خلاف قوانین این سایته و طبق قوانین بقیه کاربرا خودشون باید بگردن پیدا کنن ....

اما کوتاه بگم که این حرکت اسیاتک با پول زیادی که داره ( گویا این شرکت سرمایه گذارهای خوبی داره) و مجوزی که اخیرا گرفته میتونه در جذب سایتای پر بازدید دیگه روی سروراش موفق تر باشه در اینده . ای کاش شرکتای دیگه هم مثل شاتل و پارس انلاین هم استفاده ای مشابه از امکاناتشون داشتند.
    Last edited by misam5526; 07-11-2015 at 20:58.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یکی از دلایلی که من اسیاتک رو انتخاب کردم همین خلاقیت اونها در بحث برداشتن محدودیت سرعت درون شبکه بود! یکی که اطلاعات کافی نداشته باشه میگه این حرکت نمایشی و تبلیغاتیه و بدردی نمیخوره.... اما حقیقت اینه سایتای بزرگی که اکثرشونم سایتای دانلود مشهور در زمینه های خودشون (نرم افزار، اندروید، موسیقی، فیلم و ...) هستند الان روی سرورهای اسیاتک قرار گرفتن و ما میتونیم از این موقعیت فراهم شده استفاده کنیم!!

من میدونستم و دوست داشتم بقیه هم بدونن. برا همین تعدادی از سایتایی که میشه با نهایت سرعت ممکن از خط اسیاتک باهاشون دانلود کرد رو طبقه بندی و معرفی کردم (البته تعدادی رو چون هنوز خود منم کامل نمیدونم ). که گویا اسپم یا خلاف قوانین این سایته و طبق قوانین بقیه کاربرا خودشون باید بگردن پیدا کنن ....

اما کوتاه بگم که این حرکت اسیاتک با پول زیادی که داره ( گویا این شرکت سرمایه گذارهای خوبی داره) و مجوزی که اخیرا گرفته میتونه در جذب سایتای پر بازدید دیگه روی سروراش موفق تر باشه در اینده . ای کاش شرکتای دیگه هم مثل شاتل و پارس انلاین هم استفاده ای مشابه از امکاناتشون داشتند.
    البته خیلی از دوستان من جمله خودم توی ساعات رایگان محدودیت گذاشته میشه ولی برای بعضی ها که سرعت بالاس معرفی سایتها میتونه خیلی خوب باشه
    سایتهای شما مشکلی نداشت ولی چون رقبای پی سی رو معرفی کردی فک کنم پاک شد
    اگه ممکنه سایتهای دانلود فیلم و اهنگ رو دوباره قرار بده

11. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

برای استفاده از این طرح 4+4 میشه 3 گیگ از پین استفاده کرد 1 گیگ هم خرید کرد و در آخر 8 گیگ صاحاب بشیم؟؟؟؟

یه مورد دیگه اگه من این تغییر سرعت رو انجام بدم حجمم میشه حدود منفی 2 گیگ بعدش چی میشه باید 2 گیگ حداقل حجم بخرم که بتونم از اینترنت استفاده کنم؟ نمیتونم حجممو 0 کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مورد اول رو نمی دونم
    ولی مورد دوم کاملا سیستم داره درست حساب میکنه چرا ؟
    چون وظیفه سیستم حساب تفاوت قیمت و حجم هست وگرنه اونجوری خیلی سوء استفاده ها میشد کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اگر ممکنه سایتهای داخلی برای سریال‌های انگلیسی معرفی کنید، با تشکر

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    کسی اینجا هست که از آسیاتک سرویس داشته باشه و ساکن خوزستان باشه؟
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •