تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2531 از 3347 اولاول ... 153120312431248125212527252825292530253125322533253425352541258126313031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,301 به 25,310 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

درود بهمه دوستان
    اونبار گفتم حجم شبانه ام خود بخود کم میشه که البته پستم رو پاک کردن ولی بگذریم.... الان دوباره چک کردم میبینم بازم بدون هیچ استفاده ای از حجم شبانم کم کرده خیلی مسخرهس مودم حتی تا ساعت یازده هم روشن نبوده و نیست پس چرا کم میکنه؟ واقعا که حقشه بهش بگن ایران دزد.

2. این کاربر از ارمین800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتی بیکارترین افراد هم با وجود وقت آزاد زیاد، حوصله-ی تماشای روزانه این مقدار فیلم و سریال رو ندارن !
    واقعیت اینه که دانلود کردن عده-ی از هموطانمون بیمارگونه-ست ! البته به غیر از اونهایی که قصد دارن در آینده از داده-هایی که آرشیو کردن کسب درآمد کنن !
    نکته ای که هست اینه که دوستان دانلودر مدام میگن پول دادیم و استفاده می کنیم از بسته ی ساعتی شبانه.
    درسته استفاده کن و نوش جونت.
    ما هم دانلود لازم داشته باشیم پول میدیم و بسته ی ساعتی شبانه میخریم.

ولی بحث اینجا پیش میاد که تو مثلاً 10 گیگ نیاز داری دانلود کنی و دانلود میکنی و تموم میشه و بعدش ول نمی کنی که. واسه کشیدن شیره ی اینترنت، میری میگردی فقط لینک دانلود پیدا کنی و هر چیزی که سر رات هست دانلود کنی. فقط واسه اینکه پول دادی استفاده کنی

طرف میگه مفته دیگه بزار این فیلما رو دانلود کنم حالا این که کِی میخواد بشینه ببینه اون فیلما رو خدا میدونه

اصلاً شاید سخت افزار لازم واسه دیدن فیلم های با اون کیفیت رو هم نداشته باشه ولی طبق منطق "پول دادم استفاده می کنم"، پول داده میخواد استفاده کنه
    Last edited by Mehran14233; 28-10-2016 at 13:04.

4. 9 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نکته ای که هست اینه که دوستان دانلودر مدام میگن پول دادیم و استفاده می کنیم از بسته ی ساعتی شبانه.

ولی بحث اینجا پیش میاد که تو مثلاً 10 گیگ نیاز داری دانلود کنی و دانلود میکنی و تموم میشه و بعدش ول نمی کنی که. واسه کشیدن شیره ی اینترنت، میری میگردی فقط لینک دانلود پیدا کنی و هر چیزی که سر رات هست دانلود کنی. فقط واسه اینکه پول دادی استفاده کنی

طرف میگه مفته دیگه بزار این فیلما رو دانلود کنم حالا این که کِی میخواد بشینه ببینه اون فیلما رو خدا میدونه

اصلاً شاید سخت افزار لازم واسه دیدن فیلم های با اون کیفیت رو هم نداشته باشه ولی طبق منطق "پول دادم استفاده می کنم"، پول داده میخواد استفاده کنه

وقتی یه نفر مثلا در سه ساعت 60 گیگ دانلود میکنه. مسلما به جز خرید اون بسته بلکه هزینه دیگه ای هم برای دریافت اون فایل ها داده. مثلا اکانت پریمیوم و لیچر ها و..
    پس حتما لازم داشته که برای آماده کردن این همه لینک این همه وقت صرف کرده و قطعا اونقدر بیکار نیست بیدار بمونه یا نصف شب بیدار شه که یه سری فایل بی مورد که براش هیچ استفاده ای نداره دانلود کنه
    نپرسید محتوا این 60 گیگ مثلا چه چیز هایی میتونه باشه. چون اگه نمیدونید مشکل خودتونه

6. 8 کاربر از ghnjfg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه سری از نظرات یه سری از اساتید دانلودپژوه اینترنت‌شناس اینجارو آدم میبینه یاد میزگردای شبکه خبر راجع به مصادیق نفوذ دشمن در مراکز اپیلاسیون فرهنگی میفته . خودش دانلودش خلاصه شده به چهار پنج قسمت سریالهای هفتگی با کیفیت 360p و یه سری تک آهنگ یاران تتلیتی و ساسی پروداکشن اونم میگرده لینک مفتیشو پیدا کنه بعد حالا اومده اینجا نطق میکنه که ما باید با مصادیق دانلود کبیره مبارزه کنیم .

8. 8 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

كاملا درسته يه زماني متاسفانه منم همينطور بودم و خوشبختانه تونستم كنترلش كنم و جالبه بعد كنترل كردن حريص بودن براي دانلود ميزان دانلود هاي بيخود و چرت خيلي خيلي كم ميشه و فقط نياز ها رو دانلود ميكني !

اي كاش براي همه چي رعايت حد تعادل رو بكنيم يعني نه از اينور بوم بيافتيم نه از اون ور ! حالا درسته قابليتي هست كه ميشه شبي مثلا 100 گيگ دانلود كرد ولي اين معني رو نميده شيره اش رو هر شب بكشي و نزاري يه مگابايت ش هم در بره ! يكم به خودت و مودمت و كامپيوترت استراحت بده

باور كن نصف فايل هايي كه دانلود ميكنيم در اين وضعيت رو حتي شايد ماه يه ماه سراغش نريم يعني قشنگ تجربه كردم اين وضعيت رو

10. 8 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شما خودت رو منظورتو
    من هر چی دانلود میکن نظر بفیه رو میپرسم کامنتا رو نگاه میکنم و 90 درصد مواقع هم تو لیست "برای دانلود در اینده " هام هستن
    مثلا من هرگز 1080 دانلود نمی کنم بازی های سنگین دانلود نکردم
    حالا شما چیزای به درد نخور دانلود میکنی مشکل خودته

12. 3 کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جالبه که خیلی از دوستان خودشون رو محور و مبدا درستی فرض میکنند بعد میان راجع به اینکه کی چقدر باید دانلود کنه نظر میدن! بابا به شما چه ربطی داره کی چقدر دانلود میکنه.شما خودت ممکنه اندازه دو تا زن حامله شکم داشته باشی اونوقت من که سیکس پک دارم هی بیام بگم من درستم و تو غلط! من عالی و تو زشت و بدترکیب! اصلا به من چه ربطی خواهد داشت تو اندامت چه شکلی هست.یاد بگیرید به خواسته دیگران هر چقدر هم برای شما سخت باشه احترام بگذارید.ابن تیپ افراد احتمالا همونایی هستند که هر کی مخالف نظرات اعتقادی و دینی شون حرف بزنه باید حذف بشه.کسی که نمیتونه دانلود کردن دیگران رو تحمل کنه معلومه وقتی فکر کنه اعتقادات دینیش مورد تهدید قرار گرفته چه جوری میخواد تحمل کنه.
    شما هم اگر سرعت دانلودت مثل من پایین اومده بهتره بری از isp شکایت کنی نه مشتری و کاربر!

14. 6 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینقدر گند دانلود شبانه رو در بیارین تا بزنن محدودش کنن ، بعدشم بشینین همش فحش بدین به مملکت و ناله کنید که اینترنت فلان کشور اینجوره فلان کشور اونجوره ولی کشور ما .....

120 گیگ دانلود و کجا جا میکنید عاخهههههه

همینکارا رو میکنیم که برامون محدودیت میزارن . انصافا بی جنبه ایم

مثل این قحطی زده ها

باز خوبه 900 تا تک تومنی بیشتر پول ندادی

تا وقتی فرهنگ استفاده از اینترنت رو یاد نگیریم حقمونه که محدود بشیم

خواهشا کسی به خودش نگیره . کُلی گفتم

16. 9 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اینقدر گند دانلود شبانه رو در بیارین تا بزنن محدودش کنن ، بعدشم بشینین همش فحش بدین به مملکت و ناله کنید که اینترنت فلان کشور اینجوره فلان کشور اونجوره ولی کشور ما .....

120 گیگ دانلود و کجا جا میکنید عاخهههههه

همینکارا رو میکنیم که برامون محدودیت میزارن . انصافا بی جنبه ایم

مثل این قحطی زده ها

باز خوبه 900 تا تک تومنی بیشتر پول ندادی

تا وقتی فرهنگ استفاده از اینترنت رو یاد نگیریم حقمونه که محدود بشیم

خواهشا کسی به خودش نگیره . کُلی گفتم
    داداش بی جنبه بازی اینا نیست
    سرویس گذاشته مبلغ و پول خواسته اگ نمیخواست سرویس نده از اول نمیذاشت دوم در مورد قحطی هم فرمایشتون کشورمون قحطی اینترنت داره! اگه تو امریکا یا ژاپن یا کلا وضعیت کشورای دیگرو داشتیم فرمایشتون درست بود
    اینترنت البته تو ایران (اینترانت)یک چیز ازاده و متعلق به کسی نیست هرکی میتونه هر استفاده ای ازش بکنه پس فرهنگ اینا توش جایی نداره ی نمونه بگم الان بنظرت خیلی خارجیا تو اینترنت فرهنگ دارن میان قاچاق انسان و ... میکنن؟ خیلی فرهنگ استفاده دارن؟؟ ! محدودیت الان برای یه کشور امریکایی معنایی نداره نمونش گوگل فایبر اگه بگه با سرعت 1 گیگا ک داری 100 گیگ باید دان کنی باور کن گوگلو تحریم میکنن اینو سر زندگیم میتونم باهات شرط ببندم!
    سوم تو اگ به من و بقیه بچه ها اگ یه نامحدود با همین سرعت بدی تف میندازیم تو سرو سفت ایرانسل
    چهارم تو نگران فضای ذخیره سازی نباش این سیستممه هنوز جا خیلی براش هست به علاوه اینا 3 تا اکسترنال 1 ترا هم هست

اره رفیق تو بجای اینکه از منو امثال من ناراحت باشی باید ازون بالا بالاها ناراحت باشی ک این شرایطو فراهم کردن!
    Last edited by MMDFullHD; 28-10-2016 at 18:33.

18. 5 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

والا من Network Administrator یکی از سازمان های دولتی هستم و حدود 140 مگابیت سرعت زیردستمه. اونم بدون فیلتر. تاحالا نشده 100 گیگ بزارم دانلود کنم...
    بعد از گذشت مدتی برای ادم عادی میشه. ایشالله واسه ما ایرانی ها هم کم کم عادی میشه.

20. 13 کاربر از hhh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •