تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2531 از 4105 اولاول ... 1531203124312481252125272528252925302531253225332534253525412581263130313531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,301 به 25,310 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ساعت دقیقشو نمیدونم واسه صبح ها ولی واسه برگشت از همون داخل پادگان از ساعت یک ربع به دو شروع میکنن به سوار کردن و دو از پادگان خارج میشن .... واسه اکثر نقاط تهران از جمله همین آزادی هم سرویس داره که واسه کادری هاست ولی اگه بتونی ی آشنا تو بازرسی لشکر پیدا کنی و ی پاراف بهت بدن ک میتونی با سرویس بری و بیای هیچ مشکلی نداره و شما فقط مبلغی پول فقط به راننده اتوبوس میدی ...

بند پ ما یکم گیج بازی در اورد دیر اقدام کرده بود واسه همین اول تقسیم شدم اونجا و بعد از سه ماه و به زور تونست منو بیاره ستاد فرماندهی نزاجا ( ستاد نیرو ) ...
    دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ببینید من که الان آموزشی هستم، فکر می کنم 1 ماه دیگه شماره پرسنلی ها تازه میاد. حالا من آشنا داشته باشم حتما باید بعد از اومدن شماره پرسنلی اقدام کنم که کجا بیفتم؟

مدرکم فوق لیسانس هست، الانم آموزشی نیرو زمینی ارتش هستم، حالا بهترین یگان تو تهران برا خدمت کجا هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ببینید من که الان آموزشی هستم، فکر می کنم 1 ماه دیگه شماره پرسنلی ها تازه میاد. حالا من آشنا داشته باشم حتما باید بعد از اومدن شماره پرسنلی اقدام کنم که کجا بیفتم؟

مدرکم فوق لیسانس هست، الانم آموزشی نیرو زمینی ارتش هستم، حالا بهترین یگان تو تهران برا خدمت کجا هست؟
    بله تا شماره پرسنلی ها ک اومد سریعا باید اقدام کنید ، یگان های داخل تهران همشون خوبن به غیر از 01 ک مرکز آموزش هست و جنگال هم شنید ک میگن یکم نگهبانیاش زیاده ...

بهترینش فک کنم مرا مخ باشه ، بعد مرا پش ، مرا بهی ، چهارراه قصر و بعد ستاد نیرو ...

البته بتاجا هم هست ولی زیاد بدرد بخور نیست ...

3. این کاربر از SaMaN P30WORLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله تا شماره پرسنلی ها ک اومد سریعا باید اقدام کنید ، یگان های داخل تهران همشون خوبن به غیر از 01 ک مرکز آموزش هست و جنگال هم شنید ک میگن یکم نگهبانیاش زیاده ...

بهترینش فک کنم مرا مخ باشه ، بعد مرا پش ، مرا بهی ، چهارراه قصر و بعد ستاد نیرو ...

البته بتاجا هم هست ولی زیاد بدرد بخور نیست ...
    سلام دوست عزیز

شما خیلی دیگه دارید بد قضاوت میکنید

همه دوستان میدونن حداقل کسانی که پرندک رفته باشن که 01 توی کل ایران از لحاظ امکانات و تمیزی و سطح دسترسی به قلب تهران تک هستش

الان بنده خونم پیروزی هستش پیاده تا 01 حدود 10 دقیقه راه هستش

خوب 16 ماه از خدمتمم مونده اولین حسنش این هستش که بهم نزدیک هستش و کرایه ماشین ندارم
    دومین حسنش این هستش که اگر اتفاقعی بیوفته برای کشور و جنگ بشه بازم از جام تکون نمیخورم چون یگان آموزشی هستش باید مستقر باشه تو پادگان و اموزش بده به سرباز ها
    سومین حسنش اینه که شما تو قلب تهران هستش همه چیز در دسترست هستش
    پادگان تمیز خوب امکانات فول
    بد بودن 01 فقط و فقط افسر اموزش شدن هستش همینو بس
    تازه شما اگر افسر اموزش بشی ماهی 1 هفته مرخصی تشویقی دارید که اینو هیچ کسی نمیدونه
    یک هفته اول دوره که ماه اول میشه یک هفته میان دوره که ماه دوم میشه
    این مرخصی ها به غیر از مرخصی هایی هستش که بهت میدن
    حالا شما حساب کن من مراپش یا ستاد نیرو بودم

هر روز باید تو ترافیک امام علی پدرم در میومد به غیر از هزینه ای که برای بنزین یا کرایه ماشین میدادم

به غیر از وقتی که تو راهب باید میزاشتم

به غیر از سرمایی که لویزان داره تو زمستون ها

به نظر من 01 بهترین جای ممکنه هستش اینو دیگه همه اون هایی که جایه دیگه رفتن میدونن چی میگم

برای یک سرباز اولین چیز هزینه هستش بقیش مشکلی نیستش

تازه شما اگر 01 بیوفتی بند پ داشته باشی کار اداری بهت میدن تا ساعت 1.45

عقیدتیش بیوفت 5 شنبه ها هم تعطیل هستش

سطح دسترسی 01 با هیچ پادگانی تو تهران قابل مقایسه نیستش

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم:

من لیسانس مکانیک سیالات هستم. تو زمینه تاسیسات گرمایش و سرمایشی و برقی موتورخانه مقداری تجربه دارم و اسفند اعزام هستم.

از اونجا که میخواستم تو آینده هم تو همین زمینه فعالیت کنم با خودم میگفتم شاید بد نباشه من اونجا مهارت هام رو اعلام کنم تا منو تو بخش فنی قرار بدن تا هم تجربه خودم بالا بره و هم وقتم به بطالت نگذره
    ولی با بعضی افراد که صحبت کردم شدیدا بهم گفتن هیچ مسئولیتی نپذیر و بگو هیچی بلد نیستم چون اگه چیزی بگم ازم حمالی میکشن و اذیت میشم
    حالا به نظر شما ارزش داره من مسئولیت بپذیرم یا بهتره وقتم به بطالت بگذره تا اینکه ازم بیگاری بکشن؟

6. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من لیسانس مکانیک سیالات هستم. تو زمینه تاسیسات گرمایش و سرمایشی و برقی موتورخانه مقداری تجربه دارم و اسفند اعزام هستم.

از اونجا که میخواستم تو آینده هم تو همین زمینه فعالیت کنم با خودم میگفتم شاید بد نباشه من اونجا مهارت هام رو اعلام کنم تا منو تو بخش فنی قرار بدن تا هم تجربه خودم بالا بره و هم وقتم به بطالت نگذره
    ولی با بعضی افراد که صحبت کردم شدیدا بهم گفتن هیچ مسئولیتی نپذیر و بگو هیچی بلد نیستم چون اگه چیزی بگم ازم حمالی میکشن و اذیت میشم
    حالا به نظر شما ارزش داره من مسئولیت بپذیرم یا بهتره وقتم به بطالت بگذره تا اینکه ازم بیگاری بکشن؟
    دوستان این سوال من هم هست لطفا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز

همه دوستان میدونن حداقل کسانی که پرندک رفته باشن که 01 توی کل ایران از لحاظ امکانات و تمیزی و سطح دسترسی به قلب تهران تک هستش

خوب 16 ماه از خدمتمم مونده اولین حسنش این هستش که بهم نزدیک هستش و کرایه ماشین ندارم
    دومین حسنش این هستش که اگر اتفاقعی بیوفته برای کشور و جنگ بشه بازم از جام تکون نمیخورم چون یگان آموزشی هستش باید مستقر باشه تو پادگان و اموزش بده به سرباز ها
    تازه شما اگر افسر اموزش بشی ماهی 1 هفته مرخصی تشویقی دارید که اینو هیچ کسی نمیدونه

هر روز باید تو ترافیک امام علی پدرم در میومد به غیر از هزینه ای که برای بنزین یا کرایه ماشین میدادم

به نظر من 01 بهترین جای ممکنه هستش اینو دیگه همه اون هایی که جایه دیگه رفتن میدونن چی میگم

البته بنظرم شهید خضرایی(نهاجا)بهترین جاباشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز

البته بنظرم شهید خضرایی(نهاجا)بهترین جاباشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان این سوال من هم هست لطفا کمک کنید
    ببینید وقتی میرید آموزشی فرم میدن پر می کنید و مهارت و تخصص و علاقتون رو می نویسین اونجا. ولی مسئولیت تخصصی به کسی نمیدن و شما هم اصلا به فکر کاری که دوس داشته باشین نباش.
    البته یهو می بینی موتور خونه خراب شد کسی هم نیست میان میگن کی برق موتور خونه وارده، میرین انجام میدین ولی به امید اینکه شما چون تو این زمینه تخصص داری بزارنت اونجا زهی خیال باطل!!!!
    نزدیکترین پستی که بهت بخوره نگهبانی موتور خونه هست!!!
    اونجا که بری تو گروهانتون حداقل 80-90 نفر لیسانس مثل خودت ریخته و همه هم یه تخصصی دارن!
    حتما هم یه مسئولیت بهت میدن، فکر نکن که همینجوری میتونی ول بچرخی وقت بگذرونی، روزهای اول ول چرخیدن و وقت گذروندن یکی از آرزوهات میشه!!!
    الان تو گروهان ما نفر هست فوق لیسانس مکانیک سیالات از امیرکبیر داره، مسئولیتش نظافت حیاط جلو گردانه!! خودت رو برای بیگاری کشیدن آماده کن و با این ذهنیت برو چون به غیر این باشه خیلی برات سخت می گذره!
    مطمئن باش به همه هم مسئولیت میدن، بهتره وقتی مسئولیت میدن خودت داوطلب بشی چون کارهای سخت معمولا می مونه و کسی که داوطلب نشه رندوم انتخاب می کنن.
    مسئولیت هایی هم که مربوط به آشپزخونه میشه رو هم قبول نکنید : مثل مقسم غذا بودن، نظافت آشپزخونه و هر چیزی که به آشپزخونه مربوط میشه!
    مسئولیت هایی که وجود داره تقریبا این ها هست : نظافت محیط بیرونی گردان ( اگه خیابون داره اونا، محوطه و حیاط روبرو، پله های اضطراری، آبیاری گل ها و درخت ها...) ،نظافت داخل آسایشگاه، آنکارد تخت ها، منشی گروهان، نظافت غذاخوری، مقسم غذا ( یکی از بدترین مسئولیت ها )، مسئول تلویزیون ( یکی از راحت ترین مسئولیت ها ) و..... برای هر کدوم از این کارها 1 تا 14-15 نفر رو انتخاب می کنن.
    این ها حالا به ذهنم رسید و ممکن هر جایی مستولیت های دیگری هم باشه.

تازه شانس بیارید جای خوب بیوفتید وگرنه اگه گردان شما گروهان دیپلم و زیر دیپلم نداشته باشه توالت شوری رو هم باید به مسئولیت هاتون اضافه کنید!
    Last edited by cotgnx; 03-11-2014 at 19:26.

11. 4 کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کلا آموزشی عشق و حاله و کسی که بعد خدمت هم میوفته در پادگان های آموزشی هم حال میکنه!
    حاضرم جای یه نفر از دوستان که افسر آموزش هست دوباره خدمت کنم
    ایست و خبر دار میدم در حد یه فرمانده میدان!
    رژه میرم بهتر از دانشگاه افسری!@
    نوک بام می خوره به لبه کلاهم!
    البته من سال 89 خدمت کردما ولی هنوز که هنوزه عشق نظامم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کلا آموزشی عشق و حاله و کسی که بعد خدمت هم میوفته در پادگان های آموزشی هم حال میکنه!
    حاضرم جای یه نفر از دوستان که افسر آموزش هست دوباره خدمت کنم
    ایست و خبر دار میدم در حد یه فرمانده میدان!
    رژه میرم بهتر از دانشگاه افسری!@
    نوک بام می خوره به لبه کلاهم!
    البته من سال 89 خدمت کردما ولی هنوز که هنوزه عشق نظامم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •