تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2531 از 2550 اولاول ... 153120312431248125212527252825292530253125322533253425352541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,301 به 25,310 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه momfilm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    displaced

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگی کدوم شرکت در خال حاضر واسه مشتریای قدیمیش ارزش قائل هست؟
    والا ما که مخابرات استفاده میکنیم پشتیبانی زنگ میزنی آدم پشیمون میشه قبلا هم صبانت داشتم که اونم هیچی پارس آنلاین هم 2 سال پیش داشتم که اونم هیچ طرح خاصی نداشت
    تعرفه های جدید همشون زیر نظر تنظیم مقررات ارائه میشن شرکت ها نمیتونن از خودشون تخفیف بدن
    در ضمن این تعرفه شاتل ماهیانه به ما 80 گیگ رو میده 28000 درحالیکه همین طرح روی همارا 27000 تومان با 100 گیگ هست ماهانه که فکر میکنم ارزش داره بریم
    یعنی تو 6 ماه 120 گیگ اضافی
    منم اهل شاتل لند او اینا نیستم ذاتا بیشتر حجم برام مهمتره چون از سایت های خارجی برمیدارم
    شاتل 180گیگ را میده 28 تومان که سه ماهه میشه 84 تومان با 480 گیگ حجم اونطرف همارا سه ماهه میده 108 تومان با 350 گیگ حجم
    در حقیقت همارا داره 130 گیگ کم میده بعلاوه 24 تومان هم اضافه میگیره که کم فروشی کرده !
    الان من سوال کردم طرح های شاتل برای همه مشتریان یکسان هست و آسیاتک هم تفاوتی قائل نمیشه نمونه اش همین جشنواره ها که سال قبل آسیاتک هر چند بار میخواستی قابل خرید بود همارا فقط مشتری جدید
    تعرفه ها اگر هم یکسان تعیین شدن شما همان مثال اول بنده را در طرح دو شرکت توضیح بدید چرا 24 تومان اضافه بدم و در کنار اون حجم هم کمتر بگیرم و امکانات هم نداشته باشم ؟
    حالا شما شاید نه نرم افزار ،نه فیلم و سریال و یا کلا چیزی دانلود نمیکنید ولی بقیه چی ؟ یعنی ماندم کل ترافیک را برای بازدید سایت مصرف میکنید ؟!

ولی انصافا فن آوا طرحاش خیلی جالبه مخصوصا اون طرح پلکانی سرعتش حیف که پشتیبانی مناسبی نداره و خریدش ریسکه
    همارا هم برای سرویس های 3 ماهه بالا جدیدا تخفیف داره احتمالا شما ندیدین
    شبانه هم تنها همارا پول نمیگیره شاتل هم 10000 تومان پول میگیره ولی اگه زیاد استفاده کنی محدود میشی درحالیکه تو همارا 9000 تومان هست و محدودیتی از لحاظ مصرف نداره
    دوستان این پارس آنلاین هم یه طرح داره ماهانه 60 گیگ سرعت 3 مگ ماهانه تقریبا 17 تومن اونم ظاهرا خوب بنظر میرسه
    من استفاده نکردمولی اتفاقا روز گذشته تو یکی از انجمنهای تخصصی یک نفر خیلی تعریف میکرد و اون پیشنهاد داد که از اونجا تهیه کنم چون کیفیت و پشتیبانی خوبی دارند
    من نمیدانم اصلا شاتل شبانه داره یا نه ؟ ولی میدانم با 1050 گیگ حجم برای سه ماه و وجود شاتل لندی که میتونم با انتقال فایل به اون ماهانه تا 5 ترابایت دانلود داشته باشم فکر نکنم دیگه نیازی به روشن ماندن شبانه سیستم باشه
    یعنی تو سه ماه میخوامبیشتر از 16 ترابایت مصرف داشته باشم ؟

ممنونم . داداش شاتل دانلود شبانه داره ؟ بعد اين طرح فقط براي مشتركين تازه وارد يا هميشه هست ؟
    این دوستمان میگه داره ولی عرض کردم با این همه ترافیک نیازی نیست
    1050 گیگ حجم سه ماهه داده و از شاتل لند هم میشه تا 5 ترابایت دانلود داشت پس فایلها را لیچ میکنم و از اونجا دانلود میکنم
    Last edited by momfilm; 31-01-2018 at 19:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

شاتل 180گیگ را میده 28 تومان که سه ماهه میشه 84 تومان با 480 گیگ حجم اونطرف همارا سه ماهه میده 108 تومان با 350 گیگ حجم
    در حقیقت همارا داره 130 گیگ کم میده بعلاوه 24 تومان هم اضافه میگیره که کم فروشی کرده !
    الان من سوال کردم طرح های شاتل برای همه مشتریان یکسان هست و آسیاتک هم تفاوتی قائل نمیشه نمونه اش همین جشنواره ها که سال قبل آسیاتک هر چند بار میخواستی قابل خرید بود همارا فقط مشتری جدید
    تعرفه ها اگر هم یکسان تعیین شدن شما همان مثال اول بنده را در طرح دو شرکت توضیح بدید چرا 24 تومان اضافه بدم و در کنار اون حجم هم کمتر بگیرم و امکانات هم نداشته باشم ؟
    حالا شما شاید نه نرم افزار ،نه فیلم و سریال و یا کلا چیزی دانلود نمیکنید ولی بقیه چی ؟ یعنی ماندم کل ترافیک را برای بازدید سایت مصرف میکنید ؟!

من استفاده نکردمولی اتفاقا روز گذشته تو یکی از انجمنهای تخصصی یک نفر خیلی تعریف میکرد و اون پیشنهاد داد که از اونجا تهیه کنم چون کیفیت و پشتیبانی خوبی دارند
    من نمیدانم اصلا شاتل شبانه داره یا نه ؟ ولی میدانم با 1050 گیگ حجم برای سه ماه و وجود شاتل لندی که میتونم با انتقال فایل به اون ماهانه تا 5 ترابایت دانلود داشته باشم فکر نکنم دیگه نیازی به روشن ماندن شبانه سیستم باشه
    یعنی تو سه ماه میخوامبیشتر از 16 ترابایت مصرف داشته باشم ؟
    من مقایسه سرویس های فعلی جشنواره همارا و شاتل رو کردم دوست عزیز شما داری سرویس سرویس جشنواره شاتل رو با سرویسی که همارا برای مشترکین قدیمی ارائه میکنه مقایسه میکنی که قیاس مع الفارق هست!
    سرویس جشنواره همارا از جشنواره شاتل بهتر هست اینو میتونی با یه حساب سر انگشتی بهش برسی 1200 گیگ حجم 6 ماهه 165000 تومان برای همارا و 480 گیگ 3 ماهه 84000 تومان برای شاتل
    در ضمن مگه برای شاتل لند شما نباید اکانت خریداری کنید؟پس همچین هم رایگان نیست
    شاتل سرویس جشنواره رو برای مشترکین قدیمی هم ارائه میکنه مگه؟اگر ارائه بده خیلی عالیه
    تا اونجا که من یادمه من قبل از مخابرات پارس آنلاین داشتم اونا هم برای مشترکین قدیمی جشنواره ارائه نمیکردن منم مجبور شدم برم مخابرات که الان پشیمونم
    Last edited by zigzaag; 31-01-2018 at 23:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    displaced

پيش فرض

من مقایسه سرویس های فعلی جشنواره همارا و شاتل رو کردم دوست عزیز شما داری سرویس سرویس جشنواره شاتل رو با سرویسی که همارا برای مشترکین قدیمی ارائه میکنه مقایسه میکنی که قیاس مع الفارق هست!
    سرویس جشنواره همارا از جشنواره شاتل بهتر هست اینو میتونی با یه حساب سر انگشتی بهش برسی 1200 گیگ حجم 6 ماهه 165000 تومان برای همارا و 480 گیگ 3 ماهه 84000 تومان برای شاتل
    در ضمن مگه برای شاتل لند شما نباید اکانت خریداری کنید؟پس همچین هم رایگان نیست
    شاتل سرویس جشنواره رو برای مشترکین قدیمی هم ارائه میکنه مگه؟اگر ارائه بده خیلی عالیه
    تا اونجا که من یادمه من قبل از مخابرات پارس آنلاین داشتم اونا هم برای مشترکین قدیمی جشنواره ارائه نمیکردن منم مجبور شدم برم مخابرات که الان پشیمونم
    مشکل شما اینه که اصلا نفهمیدی من چی گفتم
    همارا فقط برای مشتری های جدید و به اصطلاح تور کردن مشتری جشنواره میزاره ولی شاتل برای همه کاربرها چه جدید و چه قدیم این سرویس ها را قرار میده و فرقی نمیزاره
    بله شاتل فرقی قائل نیست و آسیاتک هم میدانم فرقی نمیزاره ( دو روزه داریم میگیم فرق نمیزاره شما بعد دو روز تازه می پرسی لیلی زن بود یا مرد ؟)
    \پارس آنلاین را ما الان حرفی در موردش زدیم ؟

ضمنا امکانات اضافه هم دارند که همارا هیچ امکانتی نداره

در مورد شاتل لند هم اکانتش ده هزار تومان هست و با این ده هزار تومان تا 5 ترابایت میتونید دانلود داشته باشید و خود شاتل لند هم رایگان امکانات میده و همین امکانات رایگان کافی هست
    مثلا نرم افزارها و فیلم و سریال ها را رایگان میتونید دانلود کنید و یا فایل سایر سایت ها را به آپلودسنتر اون لیچ کنید و بعد دانلود کنید که 150 گیگ حجم رایگان دارید
    آسیاتک هم همینطور هست و شما هر نرم افزار و یا اکثر فیلم ها را رایگان از آسیا دی ال بدون هیچ گونه هزینه و یا خرید اکانت اضافه ای میتونید انجام بدید و با خرید pptp میتونید از تمام سایت ها رایگان دانلود داشته باشید
    میشه شما بفرمایید امکانات رایگان همارا چیه ؟ احتمالا صحبت با همان خانم فروشنده اجباری
    شما رفتی از مخابراتی سرویس گرفتی که داداش کوچیکه همین همارا هست و خوب معلومه پشیمان میشید
    باز میگم همارا فقط نماینده فروش دو شرکت لایزر و پیشگامان هست و خودش ISP نیست ، پس بهتر از خود شرکت های اصلی خریداری کنید

این هم آفرهای حجم های اضافی شاتل که خودتان با همارا مقایشه کنید
    همان ده گیگ هر گیگ میافته 1500 تومان حدودا که از آفر صد گیگ همارا هم ارزان تر هست ، 50 گیگ هم که مشخصه در هر دو شرکت ( نکته اینکه در همارا علاوه بر قیمت مازاد حجم اضافه فقط به یک دوره بعدی قابل انتقال هست ولی در شاتل تا یک سال قابل مصرف )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by momfilm; 01-02-2018 at 12:27.

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اسم همارا میاد حالم بهم میخوره

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مشکل شما اینه که اصلا نفهمیدی من چی گفتم
    همارا فقط برای مشتری های جدید و به اصطلاح تور کردن مشتری جشنواره میزاره ولی شاتل برای همه کاربرها چه جدید و چه قدیم این سرویس ها را قرار میده و فرقی نمیزاره

بله شاتل فرقی قائل نیست و آسیاتک هم میدانم فرقی نمیزاره ( دو روزه داریم میگیم فرق نمیزاره شما بعد دو روز تازه می پرسی لیلی زن بود یا مرد ؟)
    \پارس آنلاین را ما الان حرفی در موردش زدیم ؟

ضمنا امکانات اضافه هم دارند که همارا هیچ امکانتی نداره

در مورد شاتل لند هم اکانتش ده هزار تومان هست و با این ده هزار تومان تا 5 ترابایت میتونید دانلود داشته باشید و خود شاتل لند هم رایگان امکانات میده و همین امکانات رایگان کافی هست
    مثلا نرم افزارها و فیلم و سریال ها را رایگان میتونید دانلود کنید و یا فایل سایر سایت ها را به آپلودسنتر اون لیچ کنید و بعد دانلود کنید که 150 گیگ حجم رایگان دارید
    آسیاتک هم همینطور هست و شما هر نرم افزار و یا اکثر فیلم ها را رایگان از آسیا دی ال بدون هیچ گونه هزینه و یا خرید اکانت اضافه ای میتونید انجام بدید و با خرید pptp میتونید از تمام سایت ها رایگان دانلود داشته باشید
    میشه شما بفرمایید امکانات رایگان همارا چیه ؟ احتمالا صحبت با همان خانم فروشنده اجباری
    شما رفتی از مخابراتی سرویس گرفتی که داداش کوچیکه همین همارا هست و خوب معلومه پشیمان میشید
    باز میگم همارا فقط نماینده فروش دو شرکت لایزر و پیشگامان هست و خودش ISP نیست ، پس بهتر از خود شرکت های اصلی خریداری کنید

این هم آفرهای حجم های اضافی شاتل که خودتان با همارا مقایشه کنید
    همان ده گیگ هر گیگ میافته 1500 تومان حدودا که از آفر صد گیگ همارا هم ارزان تر هست ، 50 گیگ هم که مشخصه در هر دو شرکت ( نکته اینکه در همارا علاوه بر قیمت مازاد حجم اضافه فقط به یک دوره بعدی قابل انتقال هست ولی در شاتل تا یک سال قابل مصرف )
    اعصابت از شرکت اینترنتیت خورده به ما ربطی نداره ها
    توضیح دادم که اگه ارائه بده خیلی هم عالیه پس فکر کنم شما نفهمیدی!
    در ضمن شاتل لند از نظر من چیز بیخودی هست و بیشتر حالت عوام فریبانه داره و بدرد تین ایجر ها میخوره جرات داره بیاره ترافیک مگا یا دراپ باکس رو رایگان بکنه
    خوشبختانه فن آوا مرکز مارو ساپورت میکنه فقط نمیدونم مخابرات چقدر طول میکشه جمع کنه و احتمال داره اذیت کنن موقع جمع آوری

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    displaced

پيش فرض

اعصابت از شرکت اینترنتیت خورده به ما ربطی نداره ها
    توضیح دادم که اگه ارائه بده خیلی هم عالیه پس فکر کنم شما نفهمیدی!
    در ضمن شاتل لند از نظر من چیز بیخودی هست و بیشتر حالت عوام فریبانه داره و بدرد تین ایجر ها میخوره جرات داره بیاره ترافیک مگا یا دراپ باکس رو رایگان بکنه
    خوشبختانه فن آوا مرکز مارو ساپورت میکنه فقط نمیدونم مخابرات چقدر طول میکشه جمع کنه و احتمال داره اذیت کنن موقع جمع آوری
    نه دوست عزیز به خاطر ناراحتی از اونهااین حرف نزدم برای این گفتم که تو چند پست قبلی مرتب به این مورد تاکید کردم ولی شما بعد از همه اونها تازه اومدید میگید چشنواره تو شاتل برای همه کاربرها هست ؟ خوب وقتی یک نفر اینجوری بدون مطالعه پست ها حرف میزنه چی باید بهش بگیم ؟
    بعد اون همه بحث تازه شما اومدی میگی اگه بده ؟!
    در مورد شاتل لند هم از نظر شما بی فایده هست ولی برای بنده نعمتی به حساب میاد ، چون تمام فایلهایی که لازمه دانلود کنم را آپلود میکنم اونجا و از اینترنت داخلی استفاده میکنم و یا اگر دانلودم خیلی زیاد باشه اکانت ده تومانی اون را میخرم کلا حجمی برام مصرف نشه
    برای یکی مثل من که مستقیم کردن هیچ فایلی براش سخت نیست این آپلودسنتر بسیار مفید هست الان مثلا یک سریال 50 گیگی را بخوام دانلود کنم و شاتل لند نباشه باید 100گیگحجم مصرف کنم ولی آپلود میکنم اونجا و فقط 50 گیگ حجم برام حساب میشه ، برای افرادی هم که دانلود خیلی زیاد دارند 5 ترابایت فکر کنم کافی باشه
    حالا هم سرویس را ارزان میخرم و هم دارم امکاناتی که هزینه ای براش ندادم را استفاده میکنم
    الان کاربری هست که هر روز از من میخواد فایلهاش را روی سرورهای ایران upera مستقیم کنم چون انتقال میده اونجا و نیم بها براش حساب میکنند
    در مورد سایر سرویس دهنده ها هم همینطور
    شما تصویر زیر را ببینید

آسیاتک داره برای سرویس 6 ماهه با ترافیک ماهانه 200 گیگ داره میده 144 هزار تومان و مقایسه کنید با آفرهای همارا که تازه فقط مختص کاربران جدید هست
    آسیا دیال و چند سایت دیگه هم رایگان هست برای کاربراش و شاید از نظر شما بی مصرف باشه ولی خود من ماهانه بالای 100 گیگ فقط دانلود نرم افزار دارم و چقدر عالی میشه که با حداکثر سرعت و بدون مصرف ترافیک این نرم افزارها رادانلودکنم

در مورد مخابرات هم فکر کنم با خود فن آوا مشورت کنید چون جمع آوری اون کمی فرق داره
    Last edited by momfilm; 03-02-2018 at 13:42.

7. این کاربر از momfilm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز به خاطر ناراحتی از اونهااین حرف نزدم برای این گفتم که تو چند پست قبلی مرتب به این مورد تاکید کردم ولی شما بعد از همه اونها تازه اومدید میگید چشنواره تو شاتل برای همه کاربرها هست ؟ خوب وقتی یک نفر اینجوری بدون مطالعه پست ها حرف میزنه چی باید بهش بگیم ؟
    بعد اون همه بحث تازه شما اومدی میگی اگه بده ؟!
    در مورد شاتل لند هم از نظر شما بی فایده هست ولی برای بنده نعمتی به حساب میاد ، چون تمام فایلهایی که لازمه دانلود کنم را آپلود میکنم اونجا و از اینترنت داخلی استفاده میکنم و یا اگر دانلودم خیلی زیاد باشه اکانت ده تومانی اون را میخرم کلا حجمی برام مصرف نشه
    برای یکی مثل من که مستقیم کردن هیچ فایلی براش سخت نیست این آپلودسنتر بسیار مفید هست الان مثلا یک سریال 50 گیگی را بخوام دانلود کنم و شاتل لند نباشه باید 100گیگحجم مصرف کنم ولی آپلود میکنم اونجا و فقط 50 گیگ حجم برام حساب میشه ، برای افرادی هم که دانلود خیلی زیاد دارند 5 ترابایت فکر کنم کافی باشه
    حالا هم سرویس را ارزان میخرم و هم دارم امکاناتی که هزینه ای براش ندادم را استفاده میکنم
    الان کاربری هست که هر روز از من میخواد فایلهاش را روی سرورهای ایران upera مستقیم کنم چون انتقال میده اونجا و نیم بها براش حساب میکنند
    در مورد سایر سرویس دهنده ها هم همینطور
    شما تصویر زیر را ببینید

آسیاتک داره برای سرویس 6 ماهه با ترافیک ماهانه 200 گیگ داره میده 144 هزار تومان و مقایسه کنید با آفرهای همارا که تازه فقط مختص کاربران جدید هست
    آسیا دیال و چند سایت دیگه هم رایگان هست برای کاربراش و شاید از نظر شما بی مصرف باشه ولی خود من ماهانه بالای 100 گیگ فقط دانلود نرم افزار دارم و چقدر عالی میشه که با حداکثر سرعت و بدون مصرف ترافیک این نرم افزارها رادانلودکنم

در مورد مخابرات هم فکر کنم با خود فن آوا مشورت کنید چون جمع آوری اون کمی فرق داره
    سلام
    آسیاتک 200 گیگ رو در شش ماه میده 144 هزار تومان یعنی میشه ماهی 33 گیگ نه ماهیانه 200 گیگ.

9. این کاربر از soroori2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من زنگ زدم هزینه رانژه زیاد شده
    یکی گفت 26 تومن
    مگه قرار نبود انتقال از شرکتی به دیگری باید راحت تر باشه ؟
    الان فقط مخابراته که رانژه نداره
    اینطوری نمیصرفه که شرکتو عوض کنی
    الان برادرم همارا داره و برجی 5 یا 10 گیگ بسشه
    از کجا بگیریم بهتره؟
    یعنی شاتل بهترینه؟
    البته شاتل پارسال اینجا پورت خالی نداشت امسالشو نمیدونم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    displaced

پيش فرض

یکی گفت 26 تومن
    از کجا بگیریم بهتره؟
    یعنی شاتل بهترینه؟
    از من که 12 تومان گرفتن ولی اون خانم که به زور میخواست تو همارا سرویس بفروشه گفت شده 24 تومان !
    به هر حال از شرکت ها تماس بگیرید سوال کنید
    برای تست پورت خالی هم تو سایت تمام isp ها تست میتونید انجام بدید

فکر کنم یکی از این سرویس های آسیاتک و یا همان سرویس 84 تومانی شاتل مناسب شما باشه

12. این کاربر از momfilm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13

یکی گفت 26 تومن
    از کجا بگیریم بهتره؟
    یعنی شاتل بهترینه؟
    شما در مورد برادرتون گفتین ولی در مورد مصرف ماهانه خودتون نگفتین که تقریبا چقدر کافی میتونه باشه.
    اول از همه اینو بگم که چون الان رقابت پس از تصویب قانون مسخره مصرف منصفانه زده بالا بنابراین اکثر شرکت های نامدار دارن خوب سرویس دهی میکنن و هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارن (برخلاف همارا!)
    ولی به هر صورت اگه مصرف بین الملل شما نسبتا بالاست توصیه میکنم سراغ isp های دیگه نرید و HiWeb رو انتخاب کنید چراکه همونطور که بنده مقایسه کردم حجم مصرفی بیشتر واسه بین الملل تنها HiWeb ارائه میده که خیلی به صرفه نسبت به بقیه شرکت ها هست (پینگ پایینی هم داره که اگه بیشتر اهل بازی های آنلاین باشین صفا میکنید!) ... ولی اما اگه دنبال دانلود شبانه و انتقال فایل به سرور داخلی و دانلود بصورت رایگان (البته رایگان که نه ولی با محاسبه ترافیک وطنی) مد نظرتون هست شرکت های شاتل و آسیاتک هم سرویس های عالی ارائه میدن.

بهترین انتخاب رو خودتون میتونید بکنید تنها کافیه به خودتون نیم ساعت زحمت بدین و پای کامپیوتر به تک تک ISPها برید و از تفاوت کیفیت قیمت ها و حجم ها و جشنواره مطلع بشید.
    Last edited by DJ POLESTAR; 05-02-2018 at 23:43.

14. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •