تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2531 از 3745 اولاول ... 1531203124312481252125272528252925302531253225332534253525412581263130313531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,301 به 25,310 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شما کاره ای نیستی که بخوای به من بگی پست بزارم یا نزارم !
    من که میگم یا از خود isp ـه یا خطوط مخابراتی . قبلا گفتم که منم به شدت پرش لینک دارم و snr داغونه . ولی چرا الان اینطوری شده . من این همه مدت با snr زیر 10 قطعی نداشتم اما این یه ماهه داغون شده .
    برعکس همین دیروز بعد از ظهر تا الان درست شده . یعنی بدون قطعی و افزایش پینگ و کاهش سرعت . من که به سخت افزارم دست نزدم . پس قطعا از خود مخابرات یا جای دیگه بوده . حالا خدا کنه پایدار باشه و باز قطع نشه . نتم الان شده مثل یه ماه قبل .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست گرامی

من صحبتای شما تایید یا رد نمیکنم چون وارد یه بحث بی فایده و بی پایان میشم.

این دوستمون هم میتونه شرکتای دیگه رو تست کنه ببینه واقعا مشکل خط اونه یا چیز دیگه .... البته راه دیگه برا اطمینان چک کردن کیفیت خط دوستاشون در محل خودشونه (من این کار رو کردم و مطمینم مشکل از زیر ساخت مخابرات در مورد خط تلفن منه)

در ضمن ایشون به دانلود شبانه نیاز داره و شرکتای فعلی در این مورد به اسیاتک و مخابرات و های وب محدوده. (البته سراسری ها)

برای اینکه پست مکرر ندم اینجا ویرایش میکنم:

ترافیک اضافی خریداری شده محدود به همون ماهه یا انتقال پیدا میکنه اگه بمونه؟ (میشه از طرح 4 گیگ بخر هشت گیگ ببرشون استفاده و ترافیک رو ذخیره کرد؟)
    البته فرمایش شما صحیح است اما تجربه تلخ ما این بود حالا شاید هم واقعا خطشون نویز داره

اما برای بنده که در ساعات 8 صبح تا قبل از ساعت 6 عصر snr بالای 25 تا 28 هست و بمحض رسیدن به ساعت 6 تا 10 الی 11 شب به علت استفاده بیشتر مشترکین در این ساعتها snr افت میکنه

حالا این دوستمون هم میتونه از سیم مشکی که وروی ازمخابرات هست از کافو بدون اتصال به سیم ساختمان تست کنند و ببیند شاید اصلا کابل ساختمان ایشون مشکل داشته باشه...

ترافیک خریداری در اسیاتک مختص همون مدت سرویس هست و در صورتی که استفاده نشه تا پایان مدت سرویس از دستتون میره و سوخت میشه و به ماه بعد انتقال پیدا نمیکنه
    Last edited by amin885; 07-11-2015 at 00:07.

4. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای اینکه پست مکرر ندم اینجا ویرایش میکنم:

ترافیک اضافی خریداری شده محدود به همون ماهه یا انتقال پیدا میکنه اگه بمونه؟ (میشه از طرح 4 گیگ بخر هشت گیگ ببرشون استفاده و ترافیک رو ذخیره کرد؟)
    فقط مربوط به همون ماه هست

یکی از بزرگترین مشکلات آسیاتک همینه ... باید حجم خریداری شده به ماه بعد بره نه اینکه فقط مخصوص همون ماه باشه !

6. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من که میگم یا از خود isp ـه یا خطوط مخابراتی . قبلا گفتم که منم به شدت پرش لینک دارم و snr داغونه . ولی چرا الان اینطوری شده . من این همه مدت با snr زیر 10 قطعی نداشتم اما این یه ماهه داغون شده .
    برعکس همین دیروز بعد از ظهر تا الان درست شده . یعنی بدون قطعی و افزایش پینگ و کاهش سرعت . من که به سخت افزارم دست نزدم . پس قطعا از خود مخابرات یا جای دیگه بوده . حالا خدا کنه پایدار باشه و باز قطع نشه . نتم الان شده مثل یه ماه قبل .
    من زمانی که صبانت داشتم حتی با snr 5 6 لینک ثابت بود و مشکلی نداشتم ( 12 مگ )
    آسیاتک اوایل که گرفته بودم 12 مگ snr 11 13 بود و هیچ مشکلی نداشتم ولی از چند ماه پیش دیگه بیشتر از 10 مگ خطم نمی کشه .... snr روی 14 تا 16 هست ( با 10 مگ ) وقی خط رو میزارم روی12 با اینکه مثل قبلا نویز 11 تا 13 هست ولی هر 1 2 ساعت قطع می شه

الان هم نزدیک یک هفته ی که سایت هارو دیر باز می کنه ..... مجبورم همش رفش کنم ..... با اکانت افزایش سرعت مشکلم حل می شه !!!!

8. 2 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    اگر مشکلات نویز خط مربوط به آسیاتک باشه بحث و گفتگو در این تاپیک مجازه
    در غیر این صورت به تاپیک نویز مراجعه بشه
    اگر هم فکر می کنید کاربری خلاف قوانین انجمن فعالیت می کنه باید از دکمه گزارش تخلف استفاده کنید و نمی تونید تذکر بدید
    با تشکر

- - - Updated - - -

سلام
    اگر هم فکر می کنید کاربری خلاف قوانین انجمن فعالیت می کنه باید از دکمه گزارش تخلف استفاده کنید و نمی تونید تذکر بدید
    با تشکر

10. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    با تشکر

- - - Updated - - -

سلام
    با تشکر
    متاسفانه چون مشکل پرش لینکی که دوستان صحبت میکنن مورد خاصیه و این چند وقته زیاد دیده شده یحتمل از همون isp باشه نه از نویز . به همین خاطر دوستان توی تاپیک خود isp پست میدن .

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Just Me Samanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    باشگاه مشریان در ماه پنج امتیاز برای ورود ب حساب کاربری میده.
    ولی برای ماه آبان این امتیاز برای من حساب نشده.
    کسی دیگه ای هم این مشکلو داره؟
    Last edited by Just Me Samanta; 07-11-2015 at 02:57.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

متاسفانه چون مشکل پرش لینکی که دوستان صحبت میکنن مورد خاصیه و این چند وقته زیاد دیده شده یحتمل از همون isp باشه نه از نویز . به همین خاطر دوستان توی تاپیک خود isp پست میدن .

دوست عزیز

قطع و وصلی و کانکت نشدن که می فرمایید لزواً به دلیل نویز نیست. برای اطمینان در زمانی که این اتفاق رخ میده مودم رو در حالت بریج بزارید و به صورت دستی با سیستم سعی کنید کانکت بشید. اینجا دو حالت اتفاق می افته:

1- مودم در حالت بریج هم چراغ لینک ثابت نمیشه (این دیگه به دلیل نویزه)
    2- مودم چراغش ثابت میشه در حالت بریج ولی نمیتونید با سیستم کانکت بشد و ارور میده ( هر اروری)

اگه مورد دوم اتفاق افتاد مشکل شما از نویز نبوده بلکه ایراد از isp و مشکلات سرور اونهاست.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما کاره ای نیستی که بخوای به من بگی پست بزارم یا نزارم !
    واقعا متاسفم واسه شما که جواب درخواست مودبانه من را صرف نظر از درست بودن یا نبودن با بی ادبی دادید دیگه حرفی با شما ندارم تمام
    Last edited by sorooshfm; 07-11-2015 at 08:17.

16. 4 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز

قطع و وصلی و کانکت نشدن که می فرمایید لزواً به دلیل نویز نیست. برای اطمینان در زمانی که این اتفاق رخ میده مودم رو در حالت بریج بزارید و به صورت دستی با سیستم سعی کنید کانکت بشید. اینجا دو حالت اتفاق می افته:

1- مودم در حالت بریج هم چراغ لینک ثابت نمیشه (این دیگه به دلیل نویزه)
    2- مودم چراغش ثابت میشه در حالت بریج ولی نمیتونید با سیستم کانکت بشد و ارور میده ( هر اروری)

اگه مورد دوم اتفاق افتاد مشکل شما از نویز نبوده بلکه ایراد از isp و مشکلات سرور اونهاست.
    شما احیانا تو پشتیبانی یه ISP کار نمیکنید؟

پرش لینکی که من میگم اینطوریه که روی حالت بریج میبینی برای چند ثانیه چراغ لینک پرید . منتهی connection ویندوز قطع نمیشه و اگه پینگ رو چک کنی فقط تایم اوت میده . به هر حال من که فکر نمیکنم از نویز بخواد باشه وگرنه کلا چراغ لینک ثابت نمیشه . الانم که دو سه روزه کلا اصلا قطع نمیشه .

18. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •