تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2530 از 3347 اولاول ... 153020302430248025202526252725282529253025312532253325342540258026303030 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,291 به 25,300 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تشنگان دانلود شبانه
    والا من انقدر دانلود کردم که دیگه نه جا دارم نه چیزی واسه دانلود مونده
    از دوستان اگر کسی فیلم و سریالی و انیمیشنی با امتیاز پایین 6 یا تعداد آرای IMDB کمتر از 35000 داره که ارزش دیدن داره پ.خ کنه ممنون میشم

P.S : حساب کردم اگه هر روز 6 تا فیلم یا 12 قسمت سریال ببینم 3 سال طول میکشه تا تموم بشه و اگه هر روز 2 تا ببینم 8 سال طول میکش!! خـــــــــــــــــــــــخ
    زیاد دنبال دانلود شبانه و سرعت بالا نباشین یه فازه میاد و میره
    بعد از تموم شدن دانلود تان مودم هایی که خریده میشه توسط خیل عظیم کاربرا می مونه رو دستتون

2. 3 کاربر از adreno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تشنگان دانلود شبانه
    والا من انقدر دانلود کردم که دیگه نه جا دارم نه چیزی واسه دانلود مونده
    از دوستان اگر کسی فیلم و سریالی و انیمیشنی با امتیاز پایین 6 یا تعداد آرای IMDB کمتر از 35000 داره که ارزش دیدن داره پ.خ کنه ممنون میشم

P.S : حساب کردم اگه هر روز 6 تا فیلم یا 12 قسمت سریال ببینم 3 سال طول میکشه تا تموم بشه و اگه هر روز 2 تا ببینم 8 سال طول میکش!! خـــــــــــــــــــــــخ
    زیاد دنبال دانلود شبانه و سرعت بالا نباشین یه فازه میاد و میره
    بعد از تموم شدن دانلود تان مودم هایی که خریده میشه توسط خیل عظیم کاربرا می مونه رو دستتون
    حتی بیکارترین افراد هم با وجود وقت آزاد زیاد، حوصله-ی تماشای روزانه این مقدار فیلم و سریال رو ندارن !
    واقعیت اینه که دانلود کردن عده-ی از هموطانمون بیمارگونه-ست ! البته به غیر از اونهایی که قصد دارن در آینده از داده-هایی که آرشیو کردن کسب درآمد کنن !
    Last edited by leo.unique; 27-10-2016 at 13:30.

4. 11 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دیشب هم طبق معمول 5 ساعته 120 گیگ ناقابل دانلود شد . (شروع دانلود 2:10 بوده - ساعت 5 هم خودم برای چند دقیقه idm رو متوقف کردم ) ایرانسل باید به کاربرای فعال و قدرشناسش هارد اکسترنال جایزه بده

6. 5 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب هم طبق معمول 5 ساعته 120 گیگ ناقابل دانلود شد . (شروع دانلود 2:10 بوده - ساعت 5 هم خودم برای چند دقیقه idm رو متوقف کردم ) ایرانسل باید به کاربرای فعال و قدرشناسش هارد اکسترنال جایزه بده
    خوش به حالت که همچین سرعتی داری.من کلا دو هفته استفاده کردم میانگین سرعتم فکر کنم 3 مگ بود که تو 6 ساعت بطور میانگین 70 گیگ دان میکرد.چند روز پیش اومدم دوباره دانلود کنم تو 6 ساعت کلا 20 گیگ دانلود کرد اون هم بالاترین سرعت رو در یک نقطه اتاق میداد.یعنی اگر مثلا رو تخت میگذاشتم احتمالا زیر 7-8 گیگ تو 6 ساعت دانلود میشد.
    خلاصه مثل تموم زندگی مون این هم ... شد بهش.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خدا امام حسین رو بیامرزه.دیشب طرفدارانش رفته بودند عزاداری نت من سرعتش شده بود چی ! تو دو بسته سه ساعته 110 گیگ دانلود تونستم بکنم.بطوری که ساعت 7:45 حجم 60 گیگ دومم تو برنامه ایرانسل من به 200 مگ رسیده بود که چون نمیدونستم از بقیه اعتبارم کم میکنه یا خودبخود سرعت صفر میشه دیگه قطع کردم.تو یکی از ساعتها میانگین سرعتم به 6.1 مگابایت رسیده بود.
    خوش به حالت که همچین سرعتی داری........
    پس واقعا امام حسین روحش شاد . منطقه ما ثبات سرعتش خیلی خوبه. هر شب همین 120 گیگ رو توی 5 ساعت میگیرم. امیدوارم بازم بتونی تجربه شب عاشورا رو تکرار کنی.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فیلمهایی که دانلود میکنید باید مطمئن بشید بطور صحیح و کامل دانلود شده . یعنی گاهی اوقات پیش میاد به خاطر کیفیت نامناسب اینترنت یا قطع و وصلی زیاد ، گرچه فیلم کامل دانلود شده اما در باطن بیت و بایتی جا مونده و اگر فیلم رو پلی کنید ممکن هست پرش صحنه یا شطرنجی شدن یه قسمتی از فیلم رو داشته باشید . اگر VPS دارید هش کد رو چک کنید تا مطمئن بشید دقیقاً همونی رو دانلود کردید که روی VPS هست .

این مشکل چند باری برام پیش اومده و دانلودرها لازم هست این مورد رو کنترل کنن تا فیلم خراب رو الکی آرشیو نکنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فیلمهایی که دانلود میکنید باید مطمئن بشید بطور صحیح و کامل دانلود شده . یعنی گاهی اوقات پیش میاد به خاطر کیفیت نامناسب اینترنت یا قطع و وصلی زیاد ، گرچه فیلم کامل دانلود شده اما در باطن بیت و بایتی جا مونده و اگر فیلم رو پلی کنید ممکن هست پرش صحنه یا شطرنجی شدن یه قسمتی از فیلم رو داشته باشید . اگر VPS دارید هش کد رو چک کنید تا مطمئن بشید دقیقاً همونی رو دانلود کردید که روی VPS هست .

این مشکل چند باری برام پیش اومده و دانلودرها لازم هست این مورد رو کنترل کنن تا فیلم خراب رو الکی آرشیو نکنن .
    من هر چی دانلود میکنم رو یه بار بررسی میکنم از نظر کیفیت و سلامت
    vps هم که نداریم اگه کسی داره لطف کنه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

تبارک الله دانلودر عظما
    لطفا نام مودم خود را اعلام بفرمایید تا چراغ راه دیگران در دانلود باشد

12. این کاربر از asa2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هر چی دانلود میکنم رو یه بار بررسی میکنم از نظر کیفیت و سلامت
    کیفیت و سلامتی فیلم رو چطوری چک میکنید ؟ اگر منظورتان پخش فیلم از اول تا آخر هست که خیلی زمانبر هست . بهترین کار مقایسه هش کدها هست .

vps هم که نداریم اگه کسی داره لطف کنه!!
    VPS رو باید بخرید . من خودم VPS لینوکسی دارم ماهی 13 هزار تومن با هارد 100 گیگ جمعاً ماهی 23 هزار تومن میدم . کاربردهای دیگه هم داره مثلاً مستقیم کردن تورنت و ...

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس واقعا امام حسین روحش شاد . منطقه ما ثبات سرعتش خیلی خوبه. هر شب همین 120 گیگ رو توی 5 ساعت میگیرم. امیدوارم بازم بتونی تجربه شب عاشورا رو تکرار کنی.
    اصلا اون شب من به خدا اعتقاد پیدا کردم! اون شب 110 گیگ دانلود شد.الان سه شب هست منتظرم اون سیگنال ثبات پیدا کنه بقیه دانلودها رو تموم کنم فقط.(نزدیک 15 لینک نصفه دانلود شده).الان لامصب تو هر 2 ثانیه از -9 میشه 4 ، از 4 میشه -2 یکدفعه میره روی 8 باز میاد روی صفر.از اونجایی که دوستان تجربه کردند باید منتظر بمونم دکل رو درست کنند.

اقا عطا من با سگمنت دانلودر چک میکنم و گاها دیدم همین مشکل چند بیتی که فرمودید رو که البته با همین برنامه و داشتن لینک مستقیم ریکاوری کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •