تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2530 از 4105 اولاول ... 1530203024302480252025262527252825292530253125322533253425402580263030303530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,291 به 25,300 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تیپ 123 رفته بودن کرمانشاه که تازه برگشتن ...
    تیپ 223 از 123 بهتر بود که شما افتادین تیپ 123 که اونم باز مشکل خاصی نیست ...
    فقط شما تمام تلاشتو بکن که بیفتی قرارگاه که اگ اونجا بیفتی قطعا میفرستنت شعبه قضایی .... اونجا هم ک بهشته واسه خودش ...
    ...........
    ببینید چون لشکر رزمی هست چندتا گردان پیاده داره ک اونجا فاجعه هست و چندتا گروهان مستقل مثل جنگ نوین و قرارگاه و مهندسی و ....
    قرارگاه افتادن همینکه بگید رشتتون حقوقه و کارهای کامپیوتری انجام میدین کفایت میکنه .... البته اینم عرض کنم که فرمانده تیپ خودش شخصا بچه های لیسانس به بالا رو تقسیم میکنه یعنی همرو جمع میکنن تو ی سالن و تک تک با فرمانده تیپ صحبت میکنید و ایشون نظر میدن ک کجا باشید .... بعد از اینکه قرارگاه افتادین بین بازرسی و شعبه قضایی با نظر فرمانده قرارگاه یکجا مشغول بکار میشین
    آقا خداییش دمت گرم با اینهمه اطلاعات دقیق!!! من شنبه رفتم پرندک و تمام این صحبت های شما عیناً اونجا اتفاق افتاد! همونجا به یاد شما افتادم و تحسینتون کردم
    عرضم به خدمتت همونطوری که فرموده بودید تیپ 123 تازه از کرمانشاه برگشته بود! البته با اطلاعاتی که کسب کردم به نظر میرسه خوشبختانه دیگه حالا حالاها جایی نمیره!
    بعد از پذیرش، ما رو بردند پیش فرمانده تیپ(سرتیپ جمشیدی) و ایشون هم بعد از پرسیدن رشته و مقطع تحصیلی، (محل سکونت رو برخلاف همیشه نپرسید) مقر خدمتی بچه ها رو با خودکار روی دستشون نوشت
    خوشبختانه بنده با درجه ی ستواندوم افتادم شعبه قضایی قرارگاه! اونجا سربازها همه میگفتند جای عالی افتادی و عشق و حاله!!! دوست عزیزم لطف کنید به تک تک سوالاتم بر طبق شماره ای که براشون گذاشتم پاسخ بدید تا جای شبهه ای برام باقی نمونه:
    1- شما نظرت در مورد شعبه قضایی چیه؟ اصلا یه ستواندوم که فوق لیسانس حقوق هست در شعبه ی قضایی معمولا چیکار میکنه؟ آیا واقعا نسبت به قسمت های دیگه ی پادگان عشق و حال میکنه؟!
    2- من به خاطر کارم در یه شرکت حقوقی، مجبورم صبح ها موبایلم همراهم باشه! از طرفی شنیدم ستواندوم ها اگر با خودشون موبایل بیارند و تابلو بازی در نیارند مشکلی پیش نمیاد! اما من میخوام آوردن موبایلم قانونی و بدون استرس باشه! شنیدم که میتونم از فرمانده قرارگاه یا فرمانده شعبه ی قضایی یه پاراف بگیرم تا بتونم بدون دغدغه توی پادگان گوشی داشته باشم! لطفا در این زمینه هم راهنماییم کنید.
    3- با شرایط بدی که آسایشگاه و دستشویی و حموم داره، ومهمتر اینکه ساعت 9 خاموشی هست، من به دلیل مشغله کاری و درسی(مطالعه برای دکتری) نمیتونم و نمیخوام بعد از ساعت اداری توی پادگان بمونم! شنیدم رباط کریم اجاره خونه ها ارزونه! آیا شما در این زمینه اطلاعی دارید که کمکم کنید؟
    4- در مورد کارت تردد که قراره به من بدند، میخواستم بدونم که طبیعتا روی کارت ساعت ورود و خروج نمیخوره.. پس دژبانها بابت تاخیر هیچ وقت نمی تونند حرفی بزنند، درسته؟ اگر اینطوره، وقتی من یه روز صبح تاخیر کنم، چه کسی بازخواستم میکنه؟ فرمانده شعبه قضایی؟
    5- سرویسی که کادری ها رو میبره و میاره، صبح ها و بعد از ظهرها از چه ساعتی میره و میاد؟ آیا مسیرش تا میدان آزادی هم هست؟
    5- از دیروز تا شنبه صبح به من مرخصی دادند! در واقع فقط دیروز و چهارشنبه مرخصی حساب میشه، چون دوشنبه و سه شنبه و پنجشنبه و جمعه که خودش تعطیل هست! اما روی برگ مرخصیم نوشته شش روز مرخصی تشویقی!!! این حکاتیش چیه؟! آیا واقعا از کپن مرخصی های تشویقیم، 6 روز کم شده؟!!! اصلا آیا مجموع مرخصی های تشویقی سقف داره؟!
    6- چند روز در هفته صبحگاه داریم؟
    خدمتت عرض کنم یه مورد جالب هم وجود داره که من قبل از رفتن به پرندک ازش بی اطلاع بودم و اون اینه که بر حسب اتفاق، سرتیپ جمشیدی(فرمانده تیپ) بچه محل من هست! البته این رو هنوز به خودش نگفتم! نمیدونم اگر بگم بچه محلش هستم به سودم میشه یا به ضررم!!!
    رفیق پیشاپیش بابت وقتی که میخوای برای پاسخدهی به سوالاتم بذاری،ازت صمیمانه تشکر میکنم. خدا خیرت بده
    Last edited by law maker; 03-11-2014 at 13:32.

2. این کاربر از law maker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بازیابی کد سخا رو ورداشتن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راه دیگه ای نداره ؟ یه سامانه اس ام اس هست که اونم کار نمیکنه : |

داره خودمونی میشه Gestapo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حتماً همون 13 ام باید میرفتی :(
    نهست روز تعطیل شما رو میزنن مطمئن باشید.

خود لشکر 88 ؟
    فقط اسمش زاهدانِ یه پادگان بزرگ وسط شهر زاهدانِ هیچ جای سختی هم نیست شاید از لحاظ بعد مسافتی فقط یه نفر بخواد اذیت کنِ
    آخه هنوز پذیرش نشدم باز اضافه رو میزنن ؟
    ستوان سوم دادن افتادم سقز. شما نمیدونی چجور جاییه ؟ فقط تایم اداری باید تو پادگان باشیم؟
    Last edited by Gestapo; 03-11-2014 at 13:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا خداییش دمت گرم با اینهمه اطلاعات دقیق!!! من شنبه رفتم پرندک و تمام این صحبت های شما عیناً اونجا اتفاق افتاد! همونجا به یاد شما افتادم و تحسینتون کردم
    عرضم به خدمتت همونطوری که فرموده بودید تیپ 123 تازه از کرمانشاه برگشته بود! البته با اطلاعاتی که کسب کردم به نظر میرسه خوشبختانه دیگه حالا حالاها جایی نمیره!
    بعد از پذیرش، ما رو بردند پیش فرمانده تیپ(سرتیپ جمشیدی) و ایشون هم بعد از پرسیدن رشته و مقطع تحصیلی، (محل سکونت رو برخلاف همیشه نپرسید) مقر خدمتی بچه ها رو با خودکار روی دستشون نوشت
    خوشبختانه بنده با درجه ی ستواندوم افتادم شعبه قضایی قرارگاه! اونجا سربازها همه میگفتند جای عالی افتادی و عشق و حاله!!! دوست عزیزم لطف کنید به تک تک سوالاتم بر طبق شماره ای که براشون گذاشتم پاسخ بدید تا جای شبهه ای برام باقی نمونه:
    1- شما نظرت در مورد شعبه قضایی چیه؟ اصلا یه ستواندوم که فوق لیسانس حقوق هست در شعبه ی قضایی معمولا چیکار میکنه؟ آیا واقعا نسبت به قسمت های دیگه ی پادگان عشق و حال میکنه؟!
    2- من به خاطر کارم در یه شرکت حقوقی، مجبورم صبح ها موبایلم همراهم باشه! از طرفی شنیدم ستواندوم ها اگر با خودشون موبایل بیارند و تابلو بازی در نیارند مشکلی پیش نمیاد! اما من میخوام آوردن موبایلم قانونی و بدون استرس باشه! شنیدم که میتونم از فرمانده قرارگاه یا فرمانده شعبه ی قضایی یه پاراف بگیرم تا بتونم بدون دغدغه توی پادگان گوشی داشته باشم! لطفا در این زمینه هم راهنماییم کنید.
    3- با شرایط بدی که آسایشگاه و دستشویی و حموم داره، ومهمتر اینکه ساعت 9 خاموشی هست، من به دلیل مشغله کاری و درسی(مطالعه برای دکتری) نمیتونم و نمیخوام بعد از ساعت اداری توی پادگان بمونم! شنیدم رباط کریم اجاره خونه ها ارزونه! آیا شما در این زمینه اطلاعی دارید که کمکم کنید؟
    4- در مورد کارت تردد که قراره به من بدند، میخواستم بدونم که طبیعتا روی کارت ساعت ورود و خروج نمیخوره.. پس دژبانها بابت تاخیر هیچ وقت نمی تونند حرفی بزنند، درسته؟ اگر اینطوره، وقتی من یه روز تاخیر کنم، چه کسی بازخواستم میکنه؟ فرمانده شعبه قضایی؟
    5- سرویسی که کادری ها رو میبره و میاره، صبح ها و بعد از ظهرها از چه ساعتی میره و میاد؟ آیا مسیرش تا میدان آزادی هم هست؟
    5- از دیروز تا شنبه صبح به من مرخصی دادند! در واقع فقط دیروز و چهارشنبه مرخصی حساب میشه، چون دوشنبه و سه شنبه و پنجشنبه و جمعه که خودش تعطیل هست! اما روی برگ مرخصیم نوشته شش روز مرخصی تشویقی!!! این حکاتیش چیه؟! آیا واقعا از کپن مرخصی های تشویقیم، 6 روز کم شده؟!!! اصلا آیا مجموع مرخصی های تشویقی سقف داره؟!
    6- چند روز در هفته صبحگاه داریم؟
    خدمتت عرض کنم یه مورد جالب هم وجود داره که من قبل از رفتن به پرندک ازش بی اطلاع بودم و اون اینه که بر حسب اتفاق، سرتیپ جمشیدی(فرمانده تیپ) بچه محل من هست! البته این رو هنوز به خودش نگفتم! نمیدونم اگر بگم یچه محلش هستم به سودم میشه یا به ضررم!!!
    رفیق پیشاپیش بابت وقتی که میخوای برای پاسخدهی به سوالاتم بذاری،ازت صمیمانه تشکر میکنم. خدا خیرت بده
    یادش بخیر من سال پیش اینموقع تیپ 2 پرندک خودمو معرفی کردم و کلا سه ماه بیشتر اونجا نبودم ولی هنوز با بچه های اونجا در ارتباطم ..

1- شما کلا پشت میز میشینی و کل کارت شاید بایگانی کردن 2 3 تا پرونده باشه در مجموع کل روز بیکارین در اصل ...
    2- بردن موبایل به هیچ وجه در پادگان مجاز نیست و به فکر اینکه از کسی پاراف بگیرین نباشید چون نمیدن بهتون ... کلا اونموقع که من میومدم همیشه یه جا مخفی میکردم ... کلا بردن گوشی ریسک داره چون دژبانای خوبی هم نداره اونجا ... مگر اینکه با سرویس بری و بیای که اونموقع راحت میتونی ببری بیاری
    3 - من اگه انتقالیم ردیف نمیشد خونه میگرفتم چون رفت و آمودش خیلی سخته بخصوص اینکه من شرق تهرانم هست ... فکر کنم اگ بگردی بتونی جای ارزون گیر بیاری ولی حواست باشه حفا و بازرسی نباید بفهمن خونه گرفتی !!!
    4- کارت تردد مفهموش اینه شما تا قبل از یک ربع به هفت داخل پادگان باشی و یک ربع به دو به بعد میتونی خارج بشی ... دیرتر بیای برات تاخیر میزنن میفرستن بازرسی تاخیرتو زودترم که اجازه خروج بهت نمیدن ...
    5- نه مرخصی ها کلا تو اون پادگان کشکیه ... واسه هرکی حال کنن براش تشویقی میزنن با کسی هم حال نکنن استحقاق !!
    6 - فقط شنبه صبح ها اونم نه همیشه تقریبا ماهی دوتا یا سه تا ...
    7- شما بیشتر با فرمانده قرارگاه و رییس بخشتون کار داری فک نکنم فرقی بکنه بگی بچه محلی باهاش یا نه ...

خواهش میکنم... موفق باشی

6. این کاربر از SaMaN P30WORLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

دوستان دعا کنید دیگه برام من دیروز نامه دانشگاه رو تونستم بگیرم چون معرفی به استاد داشتم 2 واحد طول کشید حالا هم 4 شنبه اول وقت میرم واکسن رو بزنم و بعد پزشک تایید کنه . جایی دیگه که نمیخواد برم؟ اول برم واکسن بعد پزشک ایراد داره؟

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آخه هنوز پذیرش نشدم باز اضافه رو میزنن ؟
    ستوان سوم دادن افتادم سقز. شما نمیدونی چجور جاییه ؟ فقط تایم اداری باید تو پادگان باشیم؟
    شیوه کار ب این صورتِ که شما ی تاریخ حضور دارید یه تاریخ هم دارید اعلام حضور میکنن براتون فرق این دوتا رو براتون نهستشو میزنن، هر روز نهست هم دو روز اضافه خدمت داره که یکی خلا یکی هم اضافه اش باز اضافش تا اخر خدمت بخشیده میشه اما اون یه روز خلا رو باید بکشید حتما‌ً
    در ارتباط با سقز هم نه راستیش نمیدونم
    از تایم اداری منظورتون برای اعلام حضورتون توی سقزه؟
    در این صورت نه فرق نداره شما که بری دژبان پشت امریه رو مهرمیزنه و تاریخ اونم میشه زمان حضور
    یادش بخیر من سال پیش اینموقع تیپ 2 پرندک خودمو معرفی کردم و کلا سه ماه بیشتر اونجا نبودم ولی هنوز با بچه های اونجا در ارتباطم ..

خواهش میکنم... موفق باشی
    جناب سرهنگ آریانفر؟
    البته صبحگاه شنبه ها بود صبحگاه تیپ بعضی وقتا هم صبحگاه لشکر میشد که اونموقع پیمبری میومد

دوستان دعا کنید دیگه برام من دیروز نامه دانشگاه رو تونستم بگیرم چون معرفی به استاد داشتم 2 واحد طول کشید حالا هم 4 شنبه اول وقت میرم واکسن رو بزنم و بعد پزشک تایید کنه . جایی دیگه که نمیخواد برم؟ اول برم واکسن بعد پزشک ایراد داره؟
    واکسن و پزشک باهمه معمولا رفیق
    بعدم که حساب سپه هم باز میکنید و پست میکیند

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. 2 کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یادش بخیر من سال پیش اینموقع تیپ 2 پرندک خودمو معرفی کردم و کلا سه ماه بیشتر اونجا نبودم ولی هنوز با بچه های اونجا در ارتباطم.
    .....
    مگر اینکه با سرویس بری و بیای که اونموقع راحت میتونی ببری بیاری
    فدات رفیق فقط جواب یکی از سوالاتم جا موند : سرویسی که کادری ها رو میبره و میاره، صبح ها و بعد از ظهرها از چه ساعتی میره و میاد؟ آیا مسیرش تا میدان آزادی هم هست؟
    راستی، فرمودی بعد از 3ماه انتقالی گرفتی! به کجا؟ پارتی داشتی؟ آخه شنیدم تا قبل از 6ماه نمیشه تقاضای انتقالی داد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    دوره کد به چه چیزهایی بستگی داره یعنی کی دوره کد میخوره ؟
    مثلا من با کارشناسی برق (الکترونیک) احتمالش هست دوره کد بخورم ؟!
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    دوره کد به چه چیزهایی بستگی داره یعنی کی دوره کد میخوره ؟
    مثلا من با کارشناسی برق (الکترونیک) احتمالش هست دوره کد بخورم ؟!
    ممنون
    دوره کد تقریبا شانسیه و نمیشه قطعی گفت اگه فلان رشته باشی دوره کد می خوری یا نه!

ولی طبق تجربه و آمار کسایی که رشته کامپیوتر و حسابداری بودن خیلی کمتر دوره کد خوردن.

رشته های برق و مکانیک و عمران خیلی بیشتر دوره کد می خورن.

شما هم به احتمال زیاد دوره کد بخوری، ممکن هم هست نخوری ولی احتمالش کمه!

13. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فدات رفیق فقط جواب یکی از سوالاتم جا موند : سرویسی که کادری ها رو میبره و میاره، صبح ها و بعد از ظهرها از چه ساعتی میره و میاد؟ آیا مسیرش تا میدان آزادی هم هست؟
    راستی، فرمودی بعد از 3ماه انتقالی گرفتی! به کجا؟ پارتی داشتی؟ آخه شنیدم تا قبل از 6ماه نمیشه تقاضای انتقالی داد!
    ساعت دقیقشو نمیدونم واسه صبح ها ولی واسه برگشت از همون داخل پادگان از ساعت یک ربع به دو شروع میکنن به سوار کردن و دو از پادگان خارج میشن .... واسه اکثر نقاط تهران از جمله همین آزادی هم سرویس داره که واسه کادری هاست ولی اگه بتونی ی آشنا تو بازرسی لشکر پیدا کنی و ی پاراف بهت بدن ک میتونی با سرویس بری و بیای هیچ مشکلی نداره و شما فقط مبلغی پول فقط به راننده اتوبوس میدی ...

بند پ ما یکم گیج بازی در اورد دیر اقدام کرده بود واسه همین اول تقسیم شدم اونجا و بعد از سه ماه و به زور تونست منو بیاره ستاد فرماندهی نزاجا ( ستاد نیرو ) ...

15. این کاربر از SaMaN P30WORLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •