آقا خداییش دمت گرم با اینهمه اطلاعات دقیق!!! من شنبه رفتم پرندک و تمام این صحبت های شما عیناً اونجا اتفاق افتاد! همونجا به یاد شما افتادم و تحسینتون کردم

عرضم به خدمتت همونطوری که فرموده بودید تیپ 123 تازه از کرمانشاه برگشته بود! البته با اطلاعاتی که کسب کردم به نظر میرسه خوشبختانه دیگه حالا حالاها جایی نمیره!
بعد از پذیرش، ما رو بردند پیش فرمانده تیپ(سرتیپ جمشیدی) و ایشون هم بعد از پرسیدن رشته و مقطع تحصیلی، (محل سکونت رو برخلاف همیشه نپرسید) مقر خدمتی بچه ها رو با خودکار روی دستشون نوشت
.gif)
خوشبختانه بنده با درجه ی ستواندوم افتادم شعبه قضایی قرارگاه! اونجا سربازها همه میگفتند جای عالی افتادی و عشق و حاله!!! دوست عزیزم لطف کنید به تک تک سوالاتم بر طبق شماره ای که براشون گذاشتم پاسخ بدید تا جای شبهه ای برام باقی نمونه:
1- شما نظرت در مورد شعبه قضایی چیه؟ اصلا یه ستواندوم که فوق لیسانس حقوق هست در شعبه ی قضایی معمولا چیکار میکنه؟ آیا واقعا نسبت به قسمت های دیگه ی پادگان عشق و حال میکنه؟!
2- من به خاطر کارم در یه شرکت حقوقی، مجبورم صبح ها موبایلم همراهم باشه! از طرفی شنیدم ستواندوم ها اگر با خودشون موبایل بیارند و تابلو بازی در نیارند مشکلی پیش نمیاد! اما من میخوام آوردن موبایلم قانونی و بدون استرس باشه! شنیدم که میتونم از فرمانده قرارگاه یا فرمانده شعبه ی قضایی یه پاراف بگیرم تا بتونم بدون دغدغه توی پادگان گوشی داشته باشم! لطفا در این زمینه هم راهنماییم کنید.
3- با شرایط بدی که آسایشگاه و دستشویی و حموم داره، ومهمتر اینکه ساعت 9 خاموشی هست، من به دلیل مشغله کاری و درسی(مطالعه برای دکتری) نمیتونم و نمیخوام بعد از ساعت اداری توی پادگان بمونم! شنیدم رباط کریم اجاره خونه ها ارزونه! آیا شما در این زمینه اطلاعی دارید که کمکم کنید؟
4- در مورد کارت تردد که قراره به من بدند، میخواستم بدونم که طبیعتا روی کارت ساعت ورود و خروج نمیخوره.. پس دژبانها بابت تاخیر هیچ وقت نمی تونند حرفی بزنند، درسته؟ اگر اینطوره، وقتی من یه روز تاخیر کنم، چه کسی بازخواستم میکنه؟ فرمانده شعبه قضایی؟
5- سرویسی که کادری ها رو میبره و میاره، صبح ها و بعد از ظهرها از چه ساعتی میره و میاد؟ آیا مسیرش تا میدان آزادی هم هست؟
5- از دیروز تا شنبه صبح به من مرخصی دادند! در واقع فقط دیروز و چهارشنبه مرخصی حساب میشه، چون دوشنبه و سه شنبه و پنجشنبه و جمعه که خودش تعطیل هست! اما روی برگ مرخصیم نوشته شش روز مرخصی تشویقی!!! این حکاتیش چیه؟! آیا واقعا از کپن مرخصی های تشویقیم، 6 روز کم شده؟!!! اصلا آیا مجموع مرخصی های تشویقی سقف داره؟!
6- چند روز در هفته صبحگاه داریم؟
خدمتت عرض کنم یه مورد جالب هم وجود داره که من قبل از رفتن به پرندک ازش بی اطلاع بودم و اون اینه که بر حسب اتفاق، سرتیپ جمشیدی(فرمانده تیپ) بچه محل من هست! البته این رو هنوز به خودش نگفتم! نمیدونم اگر بگم یچه محلش هستم به سودم میشه یا به ضررم
.gif)
!!!
رفیق پیشاپیش بابت وقتی که میخوای برای پاسخدهی به سوالاتم بذاری،ازت صمیمانه تشکر میکنم. خدا خیرت بده