تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2530 از 2550 اولاول ... 153020302430248025202526252725282529253025312532253325342540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,291 به 25,300 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

امروز رفتم همارا و درخواست جمع آوری دادم واقعا مسخره کردن خودشان را ، دو روزه تو سایت درخواست جمع آوری دادم امروز زنگ زدم میگه سایت مشکل داره ما نتونستیم متوجه بشیم و باید بیاید حضوری فرم پر کنید !
    یکی نیست به اینها بگه شما که در حد طراحی سایت خودتان مشکل دارید بیجا میکنید ISP راه میاندازید و باعث ناراحتی مردم میشید
    یعنی لدازه طراحی سایت برای خودشان سواد ندارن بعد خون مردم را تو شیشه کردن
    شاتل و آسیا تک و ... کلی امکانات برای کاربرهای خودشان قرار دادن و من نمیدانم چرا باید بریم سمت همارایی که هیچ ارزشی برای کاربرهاش قائل نیست ؟
    شاتل ، شاتلند را داره که میتونید کلی فیلم و نرم افزار و ... را رایگان دانلود کنید بدون کسر حجم و حتی فایل های دیگه را اونجا لیچ کنید و بدون مصرف حجم دانلود کنید
    آسیاتک هم همینطور ، آسیا دی ال و فیلمیو و ... بدون مصرف حجم هستند و حتی جدیدا ip های pptp ارائه میکنه که بدون مصرف حجم میتونید دانلود داشته باشید
    بقیه شرکت های بزرگ هم همینطور ولی همارا یک عده را گذاشته اونجا در حد تنظیم مودم سواد دارند و یک خانم که اجباری میگه باید سرویس تمدید کنید !
    امروز بعد از اون به شاتل مراجعه کردم که دو پیشنهاد عالی داشتند که من دومی را انتخاب کردم
    مقایسه کنید با سرویس های همارا که فقط برای کاربران جدید طرح های جالب داره و بقیه کاربرها را انگار افتادن تو تورش و دیگه به حساب مشتری نمیزاره
    دقیقا دو روز پیش منم حضوری رفتم واسه جمع آوری. اولش تو سایت اقدام کردم که پیام داد باید حضوری اقدام شود. خلاصه رفتم هزار دلیل میاوردن که منو منصرف کنن از جمع آوری حتی بهم پیشنهاد دادن سرویسم رو جمع آوری کنن و از نو سرویس جدیدی که برای مشترکین جدید هست بدن بهم؛ گفتم اینو باید واسه مشترکین چندین سالتون هم در نظر میگرفتین نه اینکه با کلی امتیاز سرویسش رو جمع بکنید و از نو دوباره یکی دیگه بدید! بالاخره فرم پر کردم و راحت شدم از شرشون!
    همارا تنها داره از قانون مسخره (بقول وزارت ارتباطات) مصرف منصفانه که تو همه شرکت ها دارن ازش پیروی میکنن؛ سرویس میده اما بدون طرح های متنوع و جدید و حجم اضافی!
    با همه حرفاتون در مورد این شرکت موافقم. من اما رفتم سراغ HiWeb چراکه حجم های اضافی مثل طرح "فشفشه" و "نیترو" واقعا مقرون به صرفه بودن از طرفی حجم بین الملی بیشتری نسبت به سایر شرکت ها برای مصرف بین المللی میده. (ماهم که کل مصرفمون بین الملل!)
    مثلا همارا یک ماهه 1مگ رو میده 16 گیگابایت بین المللی اما "های وب" میده 25 گیگابایت
    یا 2مگ ماهانه همارا 28 گیگ اما های وب 40!
    4 مگ یک ماهه 50 گیگ اما های وب 80!
    هر دو هم قیمت پایشون یکی هست اما حجم ها نه!
    طرح های فشفشه و نیترو هم که جریانشون رو گفتم.
    تنها چیزی که های وب کم داره دانلود شبانه هست که اونم با طرح "فشفشه" میشه جبران کرد از طرفی هم اینترنت ساعتی نامحدود ایرانسل 4.5G یا همون +4G هست که خلع محدودیت تمامی دانلود شبانه های شرکت ها رو پر کرده و میکنه واسم با نهایت سرعت!

2. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

تعرفه جدید همارا هم خوبه تازه گذاشتن ظاهرا
    4 مگ 6 ماه 600 گیگ بین الملل 165 تومن
    امروز رفتم همارا و درخواست جمع آوری دادم واقعا مسخره کردن خودشان را ، دو روزه تو سایت درخواست جمع آوری دادم امروز زنگ زدم میگه سایت مشکل داره ما نتونستیم متوجه بشیم و باید بیاید حضوری فرم پر کنید !
    یکی نیست به اینها بگه شما که در حد طراحی سایت خودتان مشکل دارید بیجا میکنید ISP راه میاندازید و باعث ناراحتی مردم میشید
    شاتل و آسیا تک و ... کلی امکانات برای کاربرهای خودشان قرار دادن و من نمیدانم چرا باید بریم سمت همارایی که هیچ ارزشی برای کاربرهاش قائل نیست ؟
    شاتل ، شاتلند را داره که میتونید کلی فیلم و نرم افزار و ... را رایگان دانلود کنید بدون کسر حجم و حتی فایل های دیگه را اونجا لیچ کنید و بدون مصرف حجم دانلود کنید
    آسیاتک هم همینطور ، آسیا دی ال و فیلمیو و ... بدون مصرف حجم هستند و حتی جدیدا ip های pptp ارائه میکنه که بدون مصرف حجم میتونید دانلود داشته باشید
    بقیه شرکت های بزرگ هم همینطور ولی همارا یک عده را گذاشته اونجا در حد تنظیم مودم سواد دارند و یک خانم که اجباری میگه باید سرویس تمدید کنید !
    امروز بعد از اون به شاتل مراجعه کردم که دو پیشنهاد عالی داشتند که من دومی را انتخاب کردم
    مقایسه کنید با سرویس های همارا که فقط برای کاربران جدید طرح های جالب داره و بقیه کاربرها را انگار افتادن تو تورش و دیگه به حساب مشتری نمیزاره
    خودتو نگران نکن اکثرا شرکتها اینجوری هستند و در نهایت برای قطع رانژه باید حضوری بری فرم پر کنی
    مخابرات هم اینجوریه برا من 6 ماه فکر کنم قطع رانژه نکردن

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همشهري ها برا اذربايجان شرقي الان بهترين شركت با حجم زياد و قيمت كمتر و كيفيت بهتر كدوم شركت رو صلاح ميدونيد ؟ من الان مخابراتم ولي مثل چي داره حجم ميره و اينستا و تلگرام هم لودش خوب نيست ! چي پيشنهاد ميكنيد ؟ ترجيحا اپشن هايي مثل مركز دانلود و كيفيت عالي سرويس و ... داشته باشه

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دقیقا دو روز پیش منم حضوری رفتم واسه جمع آوری. اولش تو سایت اقدام کردم که پیام داد باید حضوری اقدام شود. خلاصه رفتم هزار دلیل میاوردن که منو منصرف کنن از جمع آوری حتی بهم پیشنهاد دادن سرویسم رو جمع آوری کنن و از نو سرویس جدیدی که برای مشترکین جدید هست بدن بهم؛ گفتم اینو باید واسه مشترکین چندین سالتون هم در نظر میگرفتین نه اینکه با کلی امتیاز سرویسش رو جمع بکنید و از نو دوباره یکی دیگه بدید! بالاخره فرم پر کردم و راحت شدم از شرشون!
    همارا تنها داره از قانون مسخره (بقول وزارت ارتباطات) مصرف منصفانه که تو همه شرکت ها دارن ازش پیروی میکنن؛ سرویس میده اما بدون طرح های متنوع و جدید و حجم اضافی!
    با همه حرفاتون در مورد این شرکت موافقم. من اما رفتم سراغ HiWeb چراکه حجم های اضافی مثل طرح "فشفشه" و "نیترو" واقعا مقرون به صرفه بودن از طرفی حجم بین الملی بیشتری نسبت به سایر شرکت ها برای مصرف بین المللی میده. (ماهم که کل مصرفمون بین الملل!)
    مثلا همارا یک ماهه 1مگ رو میده 16 گیگابایت بین المللی اما "های وب" میده 25 گیگابایت
    یا 2مگ ماهانه همارا 28 گیگ اما های وب 40!
    4 مگ یک ماهه 50 گیگ اما های وب 80!
    هر دو هم قیمت پایشون یکی هست اما حجم ها نه!
    طرح های فشفشه و نیترو هم که جریانشون رو گفتم.
    تنها چیزی که های وب کم داره دانلود شبانه هست که اونم با طرح "فشفشه" میشه جبران کرد از طرفی هم اینترنت ساعتی نامحدود ایرانسل 4.5G یا همون +4G هست که خلع محدودیت تمامی دانلود شبانه های شرکت ها رو پر کرده و میکنه واسم با نهایت سرعت!
    به عنوان شخصی که 8 ساله مداومه از همارا رویس میگرفتم تنها چیزی ک در مورد همارا میشه گفت اینه که ....رم تو نکوارشون
    بیشعور واقعی ان بعد از کلی درگیری و چند روز بعد از اینکه از سایت درخواست جمع اوری داده بودم زنگ زدم یه خانوم برداشت گفت چرا میخواین جمع اوری کنین گفتم احمق من چند روزه درخواست دادم تو الان میپرسی واسه چی؟ معلومه اصلا اقدام نکردین ... هر چی از دهنم در اومد بارشون کردم ... احمق به تمام معنا هستن ... دقیقا همونطور که دوستان گفتن به مشتریایی که دارن اصلا اهمیت نمیدن فقط میخوان مشتری جدید تور کنن .. شدیدا هم دروغگو هستن مخصوصا مسئولین رده بالاشون
    ول کنید نیم ساعت پشت سر هم فحش بارشون میکنم از بس دلم پره ازشون ... خاک تو سر من احمق که 8 ساله تو اون شر کت موندم

6. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه momfilm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    displaced

پيش فرض

دوستان توجه کنند که همارا اصلا ISP نیست و مجوز هم نداره و تنها نماینده فروش دو شرکت لایزر و پیشگامان هست و در حقیقت ما داریم نان را از پشت سرور میخوریم
    این شرکت حتی اسمش تو سایت 195 نیست در حالی که کافی نت سر خیابان هم اونجا اسم و آدرسش ذکر شده
    تو پست قبلی هم گفتم کسایی که بلد نیستن سایت برای خودشان طراحی کنند دیگه شرکت ارائه خدمات اینترنت که تخصصی هست واقعا براشون زیادی هست
    سایر شرکت ها همگی دارند سایت های رایگان بدون مصرف حجم اینترنت راه اندازی میکنند ،پیشنهادات عجیب و جالب میدن همارا هم یک دختر استخدام کرده زورکی اینترنت میفروشه
    از سال 87از اونجا سرویس گرفتم که مثلا شرکت مال شهر خودم باشه بعد ده سال فهمیدم این مثلا شرکت باعث شده شهر ما یک ISP درست و حسابی نداشته باشه

همشهري ها برا اذربايجان شرقي الان بهترين شركت با حجم زياد و قيمت كمتر و كيفيت بهتر كدوم شركت رو صلاح ميدونيد ؟ من الان مخابراتم ولي مثل چي داره حجم ميره و اينستا و تلگرام هم لودش خوب نيست ! چي پيشنهاد ميكنيد ؟ ترجيحا اپشن هايي مثل مركز دانلود و كيفيت عالي سرويس و ... داشته باشه
    به اینجا سر بزن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از momfilm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه momfilm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    displaced

پيش فرض

اگر دانلود شبانه باشه که همارا داره براش پول میگیره اینها دارند رایگان ارائه میدن

ضمنا برای خریدهای بلند مدت مثل همارا ضرب در یک ماه نمیکنند و تخفیف دارند
    نکته جالب اینکه شبانه رایگان دارند بعد مثلا تو سرویس چهار مگ 80 گیگ هم حجم اینترانت رایگان میدن !
    کلا اینها را که آدم میبینه با خودش فکر میکنه تابلو همارا سیستم را باید تغییر بدن به راهزنان سیستم !
    Last edited by momfilm; 31-01-2018 at 13:31.

10. این کاربر از momfilm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگی کدوم شرکت در خال حاضر واسه مشتریای قدیمیش ارزش قائل هست؟
    والا ما که مخابرات استفاده میکنیم پشتیبانی زنگ میزنی آدم پشیمون میشه قبلا هم صبانت داشتم که اونم هیچی پارس آنلاین هم 2 سال پیش داشتم که اونم هیچ طرح خاصی نداشت
    تعرفه های جدید همشون زیر نظر تنظیم مقررات ارائه میشن شرکت ها نمیتونن از خودشون تخفیف بدن
    در ضمن این تعرفه شاتل ماهیانه به ما 80 گیگ رو میده 28000 درحالیکه همین طرح روی همارا 27000 تومان با 100 گیگ هست ماهانه که فکر میکنم ارزش داره بریم
    یعنی تو 6 ماه 120 گیگ اضافی
    منم اهل شاتل لند او اینا نیستم ذاتا بیشتر حجم برام مهمتره چون از سایت های خارجی برمیدارم

12. این کاربر از zigzaag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اگر دانلود شبانه باشه که همارا داره براش پول میگیره اینها دارند رایگان ارائه میدن

ضمنا برای خریدهای بلند مدت مثل همارا ضرب در یک ماه نمیکنند و تخفیف دارند
    نکته جالب اینکه شبانه رایگان دارند بعد مثلا تو سرویس چهار مگ 80 گیگ هم حجم اینترانت رایگان میدن !
    کلا اینها را که آدم میبینه با خودش فکر میکنه تابلو همارا سیستم را باید تغییر بدن به راهزنان سیستم !
    ولی انصافا فن آوا طرحاش خیلی جالبه مخصوصا اون طرح پلکانی سرعتش حیف که پشتیبانی مناسبی نداره و خریدش ریسکه
    همارا هم برای سرویس های 3 ماهه بالا جدیدا تخفیف داره احتمالا شما ندیدین
    شبانه هم تنها همارا پول نمیگیره شاتل هم 10000 تومان پول میگیره ولی اگه زیاد استفاده کنی محدود میشی درحالیکه تو همارا 9000 تومان هست و محدودیتی از لحاظ مصرف نداره
    دوستان این پارس آنلاین هم یه طرح داره ماهانه 60 گیگ سرعت 3 مگ ماهانه تقریبا 17 تومن اونم ظاهرا خوب بنظر میرسه
    Last edited by zigzaag; 31-01-2018 at 14:52.

14. این کاربر از zigzaag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان توجه کنند که همارا اصلا ISP نیست و مجوز هم نداره و تنها نماینده فروش دو شرکت لایزر و پیشگامان هست و در حقیقت ما داریم نان را از پشت سرور میخوریم
    این شرکت حتی اسمش تو سایت 195 نیست در حالی که کافی نت سر خیابان هم اونجا اسم و آدرسش ذکر شده
    تو پست قبلی هم گفتم کسایی که بلد نیستن سایت برای خودشان طراحی کنند دیگه شرکت ارائه خدمات اینترنت که تخصصی هست واقعا براشون زیادی هست
    سایر شرکت ها همگی دارند سایت های رایگان بدون مصرف حجم اینترنت راه اندازی میکنند ،پیشنهادات عجیب و جالب میدن همارا هم یک دختر استخدام کرده زورکی اینترنت میفروشه
    از سال 87از اونجا سرویس گرفتم که مثلا شرکت مال شهر خودم باشه بعد ده سال فهمیدم این مثلا شرکت باعث شده شهر ما یک ISP درست و حسابی نداشته باشه

به اینجا سر بزن

ممنونم . داداش شاتل دانلود شبانه داره ؟ بعد اين طرح فقط براي مشتركين تازه وارد يا هميشه هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

همانطوری که دوستان هم تو پست های قبلی گفتن مخابرات عملا هیچ سرویس غیر حجمی نداره
    فکر کردم منظور مخابرات از یک به چهار بودن تعرفه این بود که داخلی یک چهارم حساب می شه اما نه ..... !!!! ترافیک بین المللی رو 4 برابر! حساب می کنه / حتی منی که 2 مگ 80 گیگ قدیم رو خریدم هم 4 برابر کسر می‌کنه

یعنی سرویس قدیم 2 مگابیت 17 گیگ +25% آپلود که می شد 21 گیگ ... رو با حذف شبانه دارن به عنوان غیر حجمی جدید می فروشن .... خدا همه ما را آدم کند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •