قطعی ها من تمومی نداره
چند شبه فقط 50 مگ دانلود شبانه داشتم !
اون دوستم هم که همسایه هستیم خیلی پرش لینک داره - تازه اون از پارس انلاین داره !
یعنی به نظر شما کل اینترنت کشور مشکل پرش لینک پیدا کرده !!!؟ نمیشه که اخه این جوری !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
قطعی ها من تمومی نداره
چند شبه فقط 50 مگ دانلود شبانه داشتم !
اون دوستم هم که همسایه هستیم خیلی پرش لینک داره - تازه اون از پارس انلاین داره !
یعنی به نظر شما کل اینترنت کشور مشکل پرش لینک پیدا کرده !!!؟ نمیشه که اخه این جوری !
نه مشکل اینجاست که صاحب خط پدرم نیس پدربزگمه که خیلی وقت پیش عمرشو داده به شما و شماره ملی نداره شماره شناسنامه داره و چون شماره شناسنامه تعداد کارکتر هاش کمه سستم قبول نمیکنه
خیلی عجیبه
فک کنم شما مشکل از مرکز مخابراتیتون باشه
منم همچنان پرش لینک دارم[emoji35]
زنگ زدم پشتیبانی باز اعصاب خردی
دو شاخه ضد برق بزار ! ابله های نفهم
چرا همشون دخترن این کارشناساشون ؟![]()
512 نامحدود برنزی![]()
الان به نظرتون چی کار کنم من همه چی اوکیه فقط این شماره ملی صاحب خط نمیزاره از نمایندگی بخرم بازم این مشکل هست؟
تماس بگیر با 1544 تلفنی ثبت نامت میکنه.اگه هم میخای خودت را برای همیشه راحت کنی به بابات بگو بره خط را به نام خودش کنه.والسلام
Last edited by dvd2010; 06-11-2015 at 16:38.
سلام
مخابرات دانلود شبانشو برداشته برای همین میخوام بیام آسیاتک اوضاع چطوره ؟؟
سمت نبوت ام اگه 10 مگ بگیرم شبا هم همین سرعتو میده ؟؟
در صورتی مشکل ایشون حل میشه که خط دوم هم از جای دیگه بگیرند نه اسیاتک چون خود بنده هم خط دوم رو جدید گرفتم و اسیاتک داشتم مجددا snr به حدی کم میشد بعضی اوقات که قطع میشد دقیقا عین خط اول و درخواست تخلیه دادم بعد از دو هفته با دعوا و بحث با اسیاتک و هزار تا تماس مونده بود به دعوا بکشه تا تخلیه کردند و خط دوم رو از مخابرات گرفتم و تمام مشکلات حل شد این قضیه نه بخاطر نویز خط هست و نه هیچ چیز دیگه ای فقط بخاطر مشکلات اسیاتک هست که بعد از بهینه سازی که انجام شد روی تمام مراکز این مدت قبل گویا به حدی پهنای باند هر منطقه رو نسبت به تعداد کاربران اون مرکز مخابراتی محدود کردند که در ساعات خاص که با پهنای باند کمی مواجه میشند شدیدا snr افت میکنه و باعث قطعی میشه و بمحض اینکه همین خط پر نویز به اصلاح بره روی یک جای دیگه که مشکل کمبود پهنای باند نداشته باشند و یا محدودیت روی همه کاربران ایجاد شده باشه که از حد خاص بیشتر نتونند کاربران استفاده کنند مشکلشون حل میشه که برای بنده دقیقا همینجور بود
توصیه میکنم از پارس آنلاین بگیرید چون مدیریت خوبی روی اینترنتشون دارند مشکلتون حل میشه.
دوست گرامی
من صحبتای شما تایید یا رد نمیکنم چون وارد یه بحث بی فایده و بی پایان میشم.
این دوستمون هم میتونه شرکتای دیگه رو تست کنه ببینه واقعا مشکل خط اونه یا چیز دیگه .... البته راه دیگه برا اطمینان چک کردن کیفیت خط دوستاشون در محل خودشونه (من این کار رو کردم و مطمینم مشکل از زیر ساخت مخابرات در مورد خط تلفن منه)
در ضمن ایشون به دانلود شبانه نیاز داره و شرکتای فعلی در این مورد به اسیاتک و مخابرات و های وب محدوده. (البته سراسری ها)
برای اینکه پست مکرر ندم اینجا ویرایش میکنم:
ترافیک اضافی خریداری شده محدود به همون ماهه یا انتقال پیدا میکنه اگه بمونه؟ (میشه از طرح 4 گیگ بخر هشت گیگ ببرشون استفاده و ترافیک رو ذخیره کرد؟)
Last edited by misam5526; 07-11-2015 at 00:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)