تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 253 از 805 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

داره خودمونی میشه abolfazl35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر عروس كوير ايران

پيش فرض

ریو ساخت شرکت KIA Motors هستش که به همون KIA معروفه.

فكر كنم اصلش مال كمپاني كره اي است اسم كمپاني را نميدونم
    اگه لطف كنيد برام پيدا كنيد ممنون ميشم خودم وارد نيستم

با سپاس و تشكر

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

همه کد ها اینجا هست
    گفتم لازم مشه
    YLTEICZ Aggressive Drivers LLQPFBN Pink traffic IOWDLAC Black traffic AFSNMSMW Boats fly BTCDBCB Fat JYSDSOD Max Muscle KVGYZQK Skinny ASBHGRB Elvis is Everywhere BGLUAWML Peds Attack You With Weapons, Rocket Launcher AEZAKMI Never Wanted CIKGCGX Beach Party MROEMZH Gang Members Everywhere MROEMZH Gangs Control the Streets AFPHULTL Ninja Theme BEKKNQV Slut Magnet BGKGTJH Traffic is Cheap Cars GUSNHDE Traffic is Fast Cars RIPAZHA Cars Fly JHJOECW Huge Bunny Hop JUMPJET Spawn Hydra KGGGDKP Spawn Vortex Hovercraft JCNRUAD Smash n' Boom COXEFGU All Cars Have Nitro BSXSGGC Cars Float Away When Hit XJVSNAJ Always Midnight OFVIAC Orange Sky 21:00 MGHXYRM Thunderstorm CWJXUOC Sandstorm LFGMHAL Mega Jump BAGUVIX Large Health Boost CVWKXAM Infinite Oxygen AIYPWZQP Have Parachute YECGAA Have Jetpack LJSPQK Six Star Wanted Level CFVFGMJ Foggy Weather YSOHNUL Faster Clock PPGWJHT Faster Gameplay LIYOAAY Slower Gameplay AJLOJYQY Peds Attack Each Other, Get Golf Club BAGOWPG Have a bounty on your head FOOOXFT Everyone is armed AIWPRTON Spawn Rhino CQZIJMB Spawn Bloodring Banger JQNTDMH Spawn Rancher PDNEJOH Spawn Racecar VPJTQWV Spawn Racecar AQTBCODX Spawn Romero KRIJEBR Spawn Stretch UBHYZHQ Spawn Trashmaster RZHSUEW Spawn Caddy CPKTNWT Blow Up All Cars XICWMD Invisible car PGGOMOY Perfect Handling SZCMAWO Suicide ZEIIVG All green lights LXGIWYL Weapon Set 1, Thug's Tools KJKSZPJ Weapon Set 2, Professional Tools UZUMYMW Weapon Set 3, Nutter Tools HESOYAM Health, Armor, $250k OSRBLHH Increase Wanted Level Two Stars ASNAEB Clear Wanted Level AFZLLQLL Sunny Weather ICIKPYH Very Sunny Weather ALNSFMZO Overcast Weather AUIFRVQS Rainy Weather IAVENJQ Mega Punch AEDUWNV Never Get Hungry IOJUFZN Riot Mode PRIEBJ Funhouse Theme MUNASEF Adrenaline Mode WANRLTW Infinite Ammo, No Reload OUIQDMW Full Weapon Aiming While Driving THGLOJ Reduced Traffic FVTMNBZ Traffic is Country Vehicles SJMAHPE Recruit Anyone (9mm) BMTPWHR Country Vehicles and Peds, Get Born 2 Truck Outfit ZSOXFSQ Recruit Anyone (Rockets) OGXSDAG Max Respect EHIBXQS Max --- Appeal VKYPQCF Taxis Have Nitrous, L3 Bunny Hop NCSGDAG Hitman In All Weapon Stats OHDUDE Spawn Hunter AKJJYGLC Spawn Quad AMOMHRER Spawn Tanker Truck EEGCYXT Spawn Dozer URKQSRK Spawn Stunt Plane AGBDLCID Spawn Monster IFIRSTDOZ Never Wanted CAINEMVHZC Infinite Health, except for explosions and falls allcarsgoboom All Cars Explode Plain Text Cheat Codes
    Type these codes during gameplay. The set code can be uppercase or lowercase.
    Cheat Effect Testeducationalskills No Wanted Level STINGLIKEABEE Mega Punch MONSTERMASH Spawn Monster SPEEDFREAK All Cars Have Nitro STATEOFEMERGENCY Chaos Mode JUMPJET Spawn Hydra BUBBLECARS Cars Float Away When Hit KANGAROO Mega Jump SCOTTISHSUMMER Thunderstorm NIGHTPROWLER Always Midnight BRINGITON Six Star Wanted Level ROCKETMAN Have Jetpack CRAZYTOWN Funhouse Theme FULLCLIP Infinite Ammo, No Reload GHOSTTOWN Reduced Traffic ROCKETMAYHEM Recruit Anyone (Rockets) WORSHIPME Max Respect PROFESSIONALKILLER Hitman In All Weapon Stats NATURALTALENT Max All Vehicle Skill Stats ITSALLBULL Spawn Dozer FLYINGTOSTUNT Spawn Stunt Plane FOURWHEELFUN Spawn Quad OHDUDE Spawn Hunter CJPHONEHOME Huge Bunny Hop NINJATOWN Ninja Theme EVERYONEISPOOR Traffic is Cheap Cars EVERYONEISRICH Traffic is Fast Cars BIFBUZZ Gangs Control the Streets ONLYHOMIESALLOWED Gang Members Everywhere BUFFMEUP Max Muscle BLUESUEDESHOES Elvis is Everywhere GOODBYECRUELWORLD Suicide FLYINGFISH Boats Fly WHEELSONLYPLEASE Invisible car STICKLIKEGLUE Perfect Handling TRUEGRIME Spawn Trashmaster CELEBRITYSTATUS Spawn Stretch WHERESTHEFUNERAL Spawn Romero HELLOLADIES Max --- Appeal VROCKPOKEY Spawn Racecar SLOWITDOWN Slower Gameplay SPEEDITUP Faster Gameplay TOODAMNHOT Very Sunny Weather PLEASANTLYWARM Sunny Weather PROFESSIONALSKIT Weapon Set 2, Professional Tools
    Last edited by rezapassword; 14-02-2008 at 09:01.

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

نمید ونم چرا کد ها رو پشت سر هم میزار ه
    ببخشید

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این هم یک مد بسیار عالی با نام Enterable Building که بوسیله اون میتونید داخل بسیاری از خونه های شهر وارد بشین.
    مثلا وارد خونه ی Cj میشین و از بالای کازینوی شهر Las Venturas سر در میارین و در بیشتر خونه ها فلش زرد داره...
    این مود باعث میشه نتونید ماموریتها رو انجام بدید و ممکنه خطا ایجاد کنه در حین بازی ولی خیلی کم.
    تو این نسخه بیشتر باگها بر طرف شده ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم دائما از این مود استفاده کنید ولی حتما نصبش کنید و تو شهر برین و خونه هارو تست کنید.
    خیلی جالبه. حتما امتحان کنید ولی حتما بک آپ بگیرید چون اصلا نمیتونید باهاش ماموریت هارو انجام بدین...

دانلود کنید با حجم 350 کیلو بایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام شاید به من بخندید ولی من دربهدر دنبال این مد هستم این وب سایت هم خرابه لطفا یکی تون برام
    آپلودش کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلــام .
    ببخشید برنامه ی Mod Installer به چه دردی میخوره؟ فکر کنم برای نصب برنامه هایی که از اینترنت دانلود میکنیم.
    واسه نصب فايل ها يه جا تو بازيه .
    در مورد فيلم ها به قول رضا كار نشد نداره . اما به نظر من ارزششو نداره . اين كار نياز به يه برنامه داره . ميشه باهاش از بازي فيلم و عكس گرفت . آقا تا فيلم بازي شروع شد و رفتي رو فيلمه ، فيلمو ميگيري . نحوه كار كردنش آسونه . اگه بلد نباشيد ديگه يعني هيچ چي از كامپيوتر نميدونيد . توهين نميكنم اما خداييش همينجوريه .
    ریو ساخت شرکت KIA Motors هستش که به همون KIA معروفه.
    توي سايت هايي كه ماشين ميشه دانلود كرد اسم اين شركتو نديدم . ديدي منم خبر كن .
    بابا من این همه به مر د م گیر مدادم
    کوتاه اومدم تو شروع کردی
    قر ونت بیخیال
    بيشتر ما يه جوري هستيم حتما بايد سرمون به سنگ بخوره .
    تذكر ما رو كسي گوش نميكنه كه . همه فكر ميكنن ما از رو حصودي ميگيم . پست دادن اونم الكي واسه بزرگ بودن تو فروم هيچ فايده اي نداره . من به شخص خاصي اشاره نميكنم . اما بعضي هاتون رده هاتون رو ببينيد . مثلا يارو 400 تا پست ميده هنوز جزو عضو جديد حساب ميشه . مديران زحمتكش پيسي ورلد هواسشون . هست .
    بگذريم .
    ببخشید شرمنده یادم نبود همش تقصیر Armin 2008 هست که هی به من ایراد میگیره بازم میگم شرمنده
    من طرف كسي رو نميگيرم اما واسه همينه ردت بالا نميره . زياد به خودت نگير اما كمي حق داره .
    آقا كسي مشكل ما رو نميدونه از كجاست . از وقتي يه چيزي رو نصب كردم كه يه هدف گير پيشرفته برا جت بازي اضافه ميكنه وقتي كد UZUMMW رو ميزنم بازي هنگ ميكنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام شاید به من بخندید ولی من دربهدر دنبال این مد هستم این وب سایت هم خرابه لطفا یکی تون برام
    آپلودش کنه
    من الان تست كردم خراب نيست . برو تو صفحه و روي Request Download Link كليك كن . بعد يكم صبر كن . بعد روي لينك Download File كليك كن . اگه دانلود منيجر داري غير فعالش كن شايد شد . شايد هم از اينترنتت باشه . واگر نه لينك درسته .

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من طرف كسي رو نميگيرم اما واسه همينه ردت بالا نميره . زياد به خودت نگير اما كمي حق داره .
    آقا به نظر خودت همین گیر دادن پست اسپم نیست؟؟؟

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض در خو است نام سایت

آقا به نظر خودت همین گیر دادن پست اسپم نیست؟؟؟
    سلام اون موبایلت رو نتونستم درست کنم چو قالبش رو گم کردم و فایل جی تی ای 3 رو هم به دلیل خراب شدن چند
    روز پیش پاک کردم الان دارم اون موبایل قبلی رو که گذاشتم دانلود می کنم تا برات درست کنم
    در مورد پست اسپم الان چند صفه ست که بیشتر پستهای همه اسپم هست چون همش دارین به همدیگه گیر می دین ولش کنین اینا رو ما که کاره ای نیستیم
    یه چیز بزارین مردم حال کنن کسی از شما هیوندای ورنا نداره ؟
    راستی اون سایتی که در مورد جی تی ای هست و بکگراند قالبش صورتی هست رو می خوام کسی اسمش رو نمی دونه؟لطفا بگید

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

کسی یه عکس تمیز از فرمان و چرخ های پیکان داره اگه کسی داره لطفا بزاره اگه عکس از داخل پیکان هم دارید بزارید. ممنون...................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •