بله /
بایستی تعداد سیده زیاد باشه تا بتونه با حداگثر نفرات دانلود رو انجام بده.
اگه از سایت های خصوصی دانلود کنید می تونید با حداگثر سرعت دانلود انجام بشه در غیر اینصورت از سایت های عمومی با سید بالاتر !
بله /
بایستی تعداد سیده زیاد باشه تا بتونه با حداگثر نفرات دانلود رو انجام بده.
اگه از سایت های خصوصی دانلود کنید می تونید با حداگثر سرعت دانلود انجام بشه در غیر اینصورت از سایت های عمومی با سید بالاتر !
با توجه به ratio
اگر Ratio شما با توجه به قوانیی که خودش تو سایتش گذاشته اگه اونقدر آپلود داشته باشین و Ratio شما از حد مجاز کمتر نباشه تا آخر عمر می تونید دانلود کنید![]()
هر چقدر که بخای! demonoid فعلا هیچ قانونی در مورد ratio نداره.
My ratio is getting too low, am I going to be banned?
The ratio system is purely statistical and somewhat innacurate for the ones with shared or dynamic ips. Besides what other users may think of you for not sharing, there is no punishment for having a low ratio.البته این در مورد اکثر ترکرهای خصوصی صادق نیست.
لطفا از این سایتی که میگین برا من یه دعوتنامه بفرستین برا ی ثبت نام باید حتما یکی دعوتنامه بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
دوستان لطفا بگید با برنامه bittorrent چطور میشه یه فایل رو seed کرد ( منظورم همون upload هست ). چون سرعت دانلود من خیلی کمه زیر 10 کیلوبایت در ثانیه. سرعت دانلود و آپلود هم نامحدود گذاشتم. تنظیمات دیگه هم بدین صورته:
global max num of con: 520
max num of connected peers per torrent: 10000
num of upload spot ser torrent: 12
با شبانه صبانت هم وصل میشم. سرعت با دانلود منیجر هم مجموعا 70 kB هست معمولا.
این فایلی هم که دارم دانلود میکنم 5 تا tracker داره و هر کدوم به طور متوسط 13 تا peers و 16 تا seeds دارن. اون tracker اصلی هم که mvmgroup باشه، 32 تا peers و 60 تا seeds داره.
معمولا تنظیمات پیش فرض تورنت اینه که بعد از پایان دانلود به میزان 150 درصد از حجم دریافت شده رو به عنوان سید ارسال می کنه تا فایل تورنت همچنان زنده بمونه ...اگر تنظیمات رو دست نزده باشین پس از پایان داونلود بزارین فایل تورنت باز بمونه تا خودش تا ان حد یا نسبتی که خودتون تو تنظیمات وارد کردین سید کنه.
مندقیقا همین کارا رو کردم ولی نتونستم چیزی دانلود کنم. سرعتم از 5 بیشتر نمیشه. اینترنتم 512 هست. چاره چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
مقدار سید و پییر چه قدره ؟مشکل پورت داری یا نه؟ تو روتر تنظیمات مربوطه رو هم انجام دادی یا نه؟
میگم یه سوال که شونصد بار پرسیدم هیچکی هم اخر جوا ب نداد
من الان 256 دارم یعنی حدودا 32 دریافت و 22 آپلود دارم مودم میتونه در یه ثانیه همزمان 32 کیلو دریافت و داشته باشه و 22 آپلود یهنی رو هم 54 کیلو یا نه یه ثانیه 32 تا میگیره یه ثانیه بعد 22 میفرسته؟!×!
چی ریختیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)