سلام دوستان من قصد دارم اینترنت نسل 4 ثابت بگیرم بین ایرانسل و مبین نت کدام رو انتخاب کنم دوستانی که مبین نت دارن از سرعت و کیفیت راضی هستند؟
سلام دوستان من قصد دارم اینترنت نسل 4 ثابت بگیرم بین ایرانسل و مبین نت کدام رو انتخاب کنم دوستانی که مبین نت دارن از سرعت و کیفیت راضی هستند؟
دوست عزیز جفتشون بستگیبه منطقه داره و نمیشه یه چیز کلی گفت. اما در کل ماکسیمم سرعت ایرانسل ۸۰ مگ و مبین نت ۴۰ مگ هست البته خیلی کم پیش میاد ۴۰ مگ رو بده و اکثرا دور و بر ۱۶ تا ۲۰ مگ هست
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
سلام
دوستان با مبیننت بابت طرح ۳۶۰ تماس گرفتم.
میگه اگه کارشناس اومد و ضعف سیگنال زد، طرح ۳۶۰ رو میدیم.
بعد گفتم اگه از شهری مثل ورامین که اصلا مبیننت نداره درخواست بدم چی؟ گفت هیچ سرویسی بهتون تعلق نمیگیره.
گفتم اگه بخرم بعد به جایی برم که آنتن نداشته باشم چه؟ گفت در اون صورت میتونید مشکل رو مطرح کنید تا بررسی بشه. در حقیقت این مرحله بعد از خرید هست.
حرفش این بود که اخیرا ۳۶۰ خیلی سخت میدن.
راهکار خوب اینه که آشنا داشته باشی و بگیری.
و یکی هم اینکه بخری و بعد بری جایی که آنتن نداری، ببینی چی میشه!
فقط یادم رفت بپرسم طرح ۳۶۰ روی چه مودمهایی فعال میشه.
اگه کسی از دوستان آشنا داره و میتونه طرح ۳۶۰ خریداری کنه، پیام بده. حقالزحمهشون هم محفوظ هست.
Last edited by Behzad83; 13-10-2018 at 16:59.
نتیجه این کار بهمون اعلام کن حتما
چون منم میخام ۳۶۰ فعال کنم ببینم چجوریه سرعتش
فکر کنم چون از دکل همراه اول استفاده میکنه باید به همراه اول یه درصدی بده و این یعنی کم شدن سودشون
یه راه دیگه هم داری اونم اینکه نصاب اومد واسط نصب کنه هواشو داشته باش و بهش بگو واسط فعال کنه
اگه نصب کرد و فعال نکرد ۳۶۰ رو شرکت فعال نمیکنه براحتی ولی اکه نصاب اعلام کنه فعال میشه راحت
من زمانی که نصاب اومد اول تست کرد دید انتن نمیده بعد یه جای دیکه تست کرد خوب بود
بهش گفتم ۳۶۰ میخواد؟ گفت اگه فعال کردم اگه سرعت اونم خوب نبود دیگه پس نمیگیریم منم بیخیال شدم حالا سرعت خود مبین نت نزدیک ۳۰ مگابیت هست
Last edited by saeexx; 13-10-2018 at 17:06.
سلام
شما مشکلت حل نشد ؟ چون منم این مشکل رو دارم
مودمم از این رومیزی لیوانی هاست
ریست هم کردم درست نشد
سلام
مودم شما b612 هست دیگه؟ خب فعال میکردید، چون قابلیت سوییچ داره.
من همین یکی دو روزه درخواست میدم، طرف زنگ زد میگم ۳۶۰ میخوام، شیرینی هم بهت میدم. برای منی که جابهجا میشم و به حجم بالا نیاز دارم، ارزش داره.
الان td-lte ایرانسل دارم اما بستههای حجم بالای مبیننت خیلی باصرفهتر از ایرانسل هست.
خلاصه سعی میکنم مخ طرف رو پشت تلفن بزنم، اگه عقل داشته باشه طرح ۳۶۰ رو میاره!
یه سری جوری دنبال 360 هستن انگار چیزی گیرشون نمیاد اینا همونایی هستن که دنبال روغن و اینا بودن کیلو کیلو .....
فرهنگ زشت در نیارید وقتی انتن دارید .... دنبال سرعت ما فوق نور هستید تو این کشور نیست .....برید سیم کشی خونتون و درست کنید 20 مگ شیرین بگیرید مثل دوستم پینگشم 10 نهایت نه قطعی دارید نه مشکل پینگ هزار زهر مار دیگه.....
بسه دیگه بسه ....این همه ذور بهتون میگم لایقش هستید.....
اپدیت:همین الان 20 دقیقه قطع شد
Last edited by apple021; 14-10-2018 at 01:41.
شما که خیلی مسافرت میرید میتونین یه کار دیگه بکنین
بعضی شهر ها هستن قبلا وایمکس داشتن الان td-lte ندارن مثل خوی
تو این شهر ها از سایت مبین نت ادرس نمایندگی پیدا کنین از اونجا میتونین مودم b612با طرح 360بگیرین مودم اماده دارن همون لحظه هم نت وصل میشه
شما که دیگران را به بیفرهنگی متهم میکنید، بهتره قبل از اهانت و توهین، مطالب رو بهتر بخونید و پس از فکر، صحبت کنید.
بنده زیاد جابهجا میشم. همچنین مصرف بالایی دارم (میانگین بالای ۱۰۰ گیگ در ماه)
در اکثر شهرستانهایی هم که میرم، مبیننت پوشش نداره. (مانند کاشان، رامسر و ...)
توقع ندارید که سیم تلفن خونه و مودم Adsl رو بزارم زیر بغلم و برم اینور اونور؟!
قبل از دهان باز کردن، کمی تعقل و تفکر بد نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)