تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 859 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من مودم وایمکس به نام خودم نبود سیم کارت و مودم رسیده سیم هم فعال شده ولی هنوز بسته اضافه نشده بعد از چند روز
    سلام
    الان ١٣ روز از زماني كه مودم دستم رسيد ميگذره ولي سيم كارتش فعال نشده
    امروز متوجه شدم كه اوناكي كه وايمكس به نام خودشون نيست به هيچ عنوان فعال نميكنن و مودم بايد برگرده
    با ٦٠٠ تماس گرفتم گفتن بله قبلا كاري به صاحب مودم نداشتيم ولي تعدادي سرقت شده بود و با اين ها مودم رايگان گرفتن
    ٧٠٧ ميگه اصلا فعال نميكنيم بريد پس بدين
    فكر كرده من پس ميدم و اين همه معطلي داشتم رو بيخيال ميشم
    حالا ٦٠٠ گفته فقط شما نيستين ما داريم كاري ميكنيم كه همه فعال بشن
    جالبه دوستم كه ٥ روز بعد از من ثبت نام كرده بود فعال شد اونم به نام خودش نبود
    دوستاني كه دستشون نرسيده وايمكس ماله خودشون بوده يا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

مشکل من یه چیز نادر بود. طرح تعویض وایمکس بودم. سرویس هم به نام خودم بود. بعد دو روز مودمم رو اوردن دو روز بعدش هم سیمکارت فعال شد ولی به نام کسی دیگه اون سر تهران!
    پشتیبانی اراجیف میگفت و راه حلهای چرت و پرت میگفت. مثلا میگفت مودم رو اشتباه تحویل دادن به شما و مال شنا رو به یکی دیگه. باید مودماتون جابجا بشه!!! منم گفتم من مودم نوی خودمو بدم مودم یکی دیگه رو بگیرم که دیگه دست دوم حساب‌میشه و معلوم‌نیست چیکارش که نگرده تاحالا؟؟ تازه اولش حتی جواب نمیدادن کد میگیری پر کنن میگفتن بگو صاحب سیمکارت زنگ بزنه! که وقتی گفتم فاکتور و سندش رو دارم دیگه قبول کرد و فرم پر کرد.
    خلاصه بعد چند روز دیدم کد پیگیری پشتیبانی دکوریه از سایت cra یه‌فرم شکایت پر کردم و دو ساعت بعدش یه خانمی از ایرانسل زنگ زد و صحبت کردیم و قرار شدمشکل رو حل کنه. حدود ۱ هفته طول کشید تا دیروز‌فهمیدم حل شده و تغییر نام داده شده. شمام بهتره امتحان کنی. حداقل یه ادم حسابی تر بعد شکایت بهت زنگ میزنه که به قول خودش واسط cra و ایرانسل هست. اونا با همون شرایط جنس رو‌فروختن و پول گرفتن و به نوعی‌قرارداد دارن. حالا اگر جنس رو نمیدن باید پول و مودم قبلی رو‌پس بدن مودم جدیدشون رو پس بگیرن.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    مرسي از راهنماييتون من فردا شكايت ميكنم حتما
    فقط هرچي گشتم توي گذينه ها td lte پيدا نكردم
    شماره ملي رو هم هر جوري ميزنم ميگه اشتباه پر شده

3. این کاربر از bahram_milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

در نهایت منم بعد از ۲۰ روز مودمم رو گرفتم،از نمایندگی زنگ زدن گفتن مودمت اینجاست اگر میخوای بیا ببر در غیر اینصورت صبر کن ۷ تا ۱۰ روز دیگه میفرستیم با پیک برات!!!نکته جالبش اینه که بعد از تحویل گفتن ۷۲ ساعت طول میکشه تا فعال بشه در صورتی که وقتی مودم رو روشن کردم فعال بود و مشکلی نداشت

فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk

5. این کاربر از irani40 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    امروز سیم کارت رو همینجوری واسه تست انداختم تو مودم و روشن کردم. اصلا نمیتونستم به منوی کانفیگ مودم وارد بشم (۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱) منظورمه. یکبار که مودم رو ریست کردم درست شد. و اینترنت وصل بود. بدون اینکه اصلا آنتن داشته باشه هیچ ایمیلی هم برام نیومده مبنی بر فعالسازی
    از ۵ تا چراغ فقط یکی روشنه. تو بعضی جاهای غیر منطقی ۲ چراغه هم میشه ولی زود برمیگرده رو ۱ چراغ.
    سرعتش خوبه. کارمو راه میندازه ولی اینکه آنتن نداره کمی رو اعصابه. من تهران سمت شهرک غرب هستم. لطفا به اشتراک بگذارید که آنتن دهی مودم شما (B5142) چند چراغه ست و تو کدوم منطقه تشریف دارید.

7. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام.
    امروز سیم کارت رو همینجوری واسه تست انداختم تو مودم و روشن کردم. اصلا نمیتونستم به منوی کانفیگ مودم وارد بشم (۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱) منظورمه. یکبار که مودم رو ریست کردم درست شد. و اینترنت وصل بود. بدون اینکه اصلا آنتن داشته باشه هیچ ایمیلی هم برام نیومده مبنی بر فعالسازی
    از ۵ تا چراغ فقط یکی روشنه. تو بعضی جاهای غیر منطقی ۲ چراغه هم میشه ولی زود برمیگرده رو ۱ چراغ.
    سرعتش خوبه. کارمو راه میندازه ولی اینکه آنتن نداره کمی رو اعصابه. من تهران سمت شهرک غرب هستم. لطفا به اشتراک بگذارید که آنتن دهی مودم شما (B5142) چند چراغه ست و تو کدوم منطقه تشریف دارید.
    5 چراغ روشن شهریار

- - - Updated - - -

سلام.
    5 چراغ روشن شهریار

9. این کاربر از mohabat616 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amymor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوستانی که مود td lte دارن لطفا تست کنن که میشه پورت باز کرد؟(نگید که همچین گزینه ای وجود داره لطفا تست کنید) تو سایت ایرانسل که نوشته بود قابلیت port forwarding داره. آخه خیلی مهمه چون اگه نشه هیچ تفاوتی با 4g نداره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

منم از لحاظ آنتن دهي همين مشل رو دارم 1 خط روشن و با كمي جا به جايي 2 خط ميشه و خيلي ز زود برميگرده به يك خط آنتن 17 شهريور جالبه كه تو قسمت پوشش داخلي هم هستم
    سلام.

12. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

دوستان من شماره ۶۰۰ و ۰۹۳۶۶۰۰۰۰۰۰ رو از خط ایرانسل میگیرم میگه شماره اشتباه است و در شبکه وجود ندارد.چطوری باید تماس گرفت

فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان من محلی که هستم محدوده تحت پوشش TD-LTE نیست ولی سیمکارتهای معمولی ایرانسل 4G هستن اینجا. منم به هوای اینکه سیمکارت معمولی میندازم روش و ازش استفاده میکنم این مودم را گرفتم ولی متاسفانه سیمکارت معمولی روش انداختم آنتن نداد و وصل نشد! در صورتی که در مناطقی تحت پوشش TD-LTE سیمکارتهای معمولی هم رو این مودم جواب میده و وصل میشه!
    در هر صورت الان میخوام این مودم را با یک مودم 4G معمولی عوض کنم اگر کسی موردی داره پیشنهاد بده
    مشخصات مودم:
    مودم TD-LTE (B-5142) (آک و استفاده نشده) + یک بسته 10 گیگابایت + 5 گیگابایت (شبانه، 2 تا 8 صبح) 3 ماهه
    ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تلگرام : 09354827239

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان من محلی که هستم محدوده تحت پوشش TD-LTE نیست ولی سیمکارتهای معمولی ایرانسل 4G هستن اینجا. منم به هوای اینکه سیمکارت معمولی میندازم روش و ازش استفاده میکنم این مودم را گرفتم ولی متاسفانه سیمکارت معمولی روش انداختم آنتن نداد و وصل نشد! در صورتی که در مناطقی تحت پوشش TD-LTE سیمکارتهای معمولی هم رو این مودم جواب میده و وصل میشه!
    در هر صورت الان میخوام این مودم را با یک مودم 4G معمولی عوض کنم اگر کسی موردی داره پیشنهاد بده
    مشخصات مودم:
    مودم TD-LTE (B-5142) (آک و استفاده نشده) + یک بسته 10 گیگابایت + 5 گیگابایت (شبانه، 2 تا 8 صبح) 3 ماهه
    ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تلگرام : 09354827239
    مطمئنید سیمکارت 4g میزارید داخل دستگاه؟
    سیمکارت معمولی ایرانسل روش جواب نمیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •