گوشي من w700iهست وپس از خيس شدن ديگه انتن نميده كسي ميتونه منوراهنمايي كنه چيكاربايد بكنم
گوشي من w700iهست وپس از خيس شدن ديگه انتن نميده كسي ميتونه منوراهنمايي كنه چيكاربايد بكنم
از منوی گوشی وارد Setting شده، و در تب General ، گزینه Master Reset رو باز کنید. سپس Reset All رو انتخاب کنید. و هر چی سوال بپرسه Yes رو بزنید.
قت کنید که با این کار تمام قسمتهای گوشی به حالت اولیه برگشته و اس ام اس هاتون هم پاک میشند.
در مورد فلش کردن این PDF رو بخونید. (البته از صفحه 11 به بعدش رو)
آموزش تعویض فریمور با برنامه SE TOOL2 LITE در غالب یک فایل pdf که از صفحه 11 به بعد مربوط به این کاره :
برای تهیه فریمور و فایلهای کاستومایز هم به تاپیک زیر مراجعه کنید. (اول PDF رو بخونیدهاااااا)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---==== کلوپ Firmware برای گوشی های sony ericsson
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مشکل سخت افزاری برای گوشیتون پیش اومده. باید بدین تعمیرش کنند. حداقل هزینه اش هم بالای 7 تومن خواهد بود.
موفق باشید.![]()
سلام.
من یه گوشی K 850 دارم که با بعضی عکسا و فیلم و آهنگا مشکل داره...یعنی مثلا پریویو ی عکسو نشون میده ولی وقتی انتخابش می کنی که بزرگشو نشون بده صفحه ی سیاه میاد...یا بعضی mp3 یا 3gp رو پخش نمی کنه. البته بیشتر برای عکس ها مشکل پیش میاد
این مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری؟!!! کاریش میشه کرد.....!!؟
گوشيت تون رو اپديت كنيد مشكلتون حل ميشـــه مشكل از فريموري گوشيتونــــه![]()
سلام من یک تازه واردم و تا حالا از اینجا استفاده نکردم نمی دونم سوالم و جای درستی می نویسم یا نه ولی من یک گوشی M600I دارم که نمیتونم SMS فارسی بنویسم یک کی بورد فارسی برام معرفی کنید
سلام
ممنون به خاطر جوابتون و ببخشيد كه من دير جواب دادم ....
آقا فول فلش منظورتون چيه؟ من دادم بيرون كه با باكس فلش كنن، ولي گفتن قبول نمي كنه و قاط زده حسابي!!!
كار ديگه اي نميشه انجام داد؟ نميشه به طريقي تمام فايل هاي سيستمي گوشي رو پاك كرد و دوباره فلش كرد؟
با تشكر![]()
فول فلش یعنی کل گوشیت رو فلش کنی
یعنی هم مین fs و کاستومایز رو بزاری که کامل فلش بشه
انجوری که شما میگی از GDFS هست
ولی فکر کنم این تعمیر کاره تازه وارد بوده ها ولی در کل باید یه GDFS خام با BOX بریزه بعد انلاک کنه بعد هم یه بار هم فلش کنه دیگه این راه انشالله که نتیجه میده![]()
دوستان در مورد منو فلش یک مشکل داشتم
من 6 تا منو فلش گرفتم اما همراهش تم نبود من چندتا تم خودمو ویرایش کردم و اون ادرس که .swf رو با نام منو فلش یکی کردم مثلا توی تم گفتم fire_theme.swf اما بعد از اینکار دیگه تم کار نمی کرد خواهشا کمکم کنید
سلام دوستان
من گوشی w200 هست
موقع نصب پچ چنین خطایی میده:
کسی میدونه علت چیه؟
همه ی مراحل رو هم درست انجام دادم و پچ هم متناسب با فریمورم بود
ممنون از همه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)